מח' 7: ריאל חוגגת ואתלטיקו באבל לאחר מותחן בקלדרון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏17/10/08.

1. XabiAlonso Member

תענוג. והכי חשוב שנעשה כאן הצדק!
    TI AMO REAL MADRID!

2. Reyes Member

בפנדל של היגואין מישהו היה צריך לחבר אותי למכונת הנשמה מרוב לחץ.
    איזה קור רוח ואחריות של גונזלו. מלך.

ניצחון שכולו אופי.

P.S
    שוסטר חייייייב להיגמל מהחילוף הקבוע של חאבי גרסיה כשאנחנו ביתרון נזיל.

קסיאס חייב לעמוד באמצע בבעיטות חופשיות. כשהוא עומד ככה בצד, והכדור הולך מעל החומה - זה 90% גול.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/08
  3. RubberSoul Member

אף אחד לא יזכור את זה,אבל אחד לא ידבר על זה.אתה יודע למה...

---------------
    המשחק שראיתי גרם לי לכמה דקות של הבנה של מה שקרה שם.
    לרגע שמחתי,סימאו עם כדור חופשי יפה.אבל לפעמים האופי קובע,במשחק כ"כ צמוד.
    מחר הולך להיות מעניין בבילבאו...

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

האמת, עד היום עוד היה לי ספק, אבל עכשיו אני יודע למה לויס העיף אותו מהנבחרת. הבחור הזה לא מנהיג אלא מסיט.
    כמובן שלא בגלל זה הפסדנו וממש לא בגלל השיפוט. אבל גם לא בגלל אגירה. הוא מבין בכדורגל הרבה יותר משגיא כהן. אטלטיקו פשוט הגיעה למשחק מול ריאל כמעט כמו שהיא הגיעה למשחק מול ברסה. מכל השחקנים שהיו פצועים לפני שבועיים אף אחד לא נהיה פתאום כשיר ב-100%.
    2 הדברים שעיצבנו אותי במיוחד: הטענה שפריאה החטיף לסניידר בכוונה והאמירה שפורלאן חשב ליפול ברחבה. מדובר בשני שחקנים הגונים ואני דורש התנצלות.

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו. אני יכול לכתוב המון על המשחק, אבל אני רק אגיד דבר אחד בינתיים על מה שהלך בקלדרון (עד שמישהו פה יגיד משהו שלא אוכל להשאר אליו אדיש) :
    כשמחנכים לווינריות ולמלחמה, למאבק עד הרגע האחרון ולחתירה לניצחון, צריך להראות את ריאל מדריד מהרגע שבו ספגה את השוויון ועד שכבשה שוב. כל השחקנים אחרי 90 דקות, אחרי משחקים בכל קצוות תבל בנבחרות השבוע, רצו כמו אריות כדי להבקיע, הגיעו לכמה מצבים ולמרות שכבר אין חמצן במוח הם ראו רק כיוון אחד לרוץ אליו ורק מטרה אחת - לנצח. מדהים.

6. Sergio Ramos Member

YYY,

ראול לא מנהיג אלא מסיט? אוי נו באמת. הייתי ממליץ לך שתרשום בחתימה שלך "אני סובייקטיבי" ונסגור את הסיפור. זה משמח אותי מאוד לראות שעל כל שטות קטנה יחפשו להדביק לראול סטיגמות, זה רק מוכיח לי עד כמה האלוהים שלנו הוא שחקן טהור ונקי.

7. Raulito Madridista

שוסטר:"השופט הוא הגורם לכך שלא ניצחנו 5-1"

על אף הניצחון בדקה האחרונה, לברנד שוסטר היו טענות קשות מאוד לשופט חסר הניסיון, קלוס גומז.

והנה דבריו:

"היו הרבה פעמים שהגענו למצבים של הבקעה, אבל השופט מנע זאת מאיתנו. השחקנים לא הרגישו איתו בנוח. זה נראה שאתלטיקו נהנתה משיפוט מאוד ביתי. השופט הוא הגורם לכך שלא ניצחנו 5-1".
    "ההרחקה של ואן ניסטלרוי הייתה לא במקום, השופט בפירוש ניסה לפצות את אתלטיקו על הרחקתו של פראה שקיבל אדום מוצדק. עד להרחקה הובלנו בביטחה ויכלנו להבקיע עוד הרבה שערים. רק לאחר הכרטיס האדום אתלטיקו חזרה לחיים, לפניכן השחקנים שלה היו משותקים".
    "כל הכבוד לקהל של אתלטיקו שמילא את האיצטדיון. חששתי בהתחלה מהקהל משום שהוא דוחף את השחקנים, אבל השער המהיר שלנו שיבש גם להם את התוכניות והוציא מהם את העוקץ. אני יודע שיכל להיות הרבה יותר גרוע לולא השער המהיר, הקהל היה דוחף אותם יותר טוב".
    על השער של ריאל מדריד בדקה האחרונה -
    "עד שהשופט לא שורק המשחק לא נגמר. זה המוטו שלנו"

(בכוונה הבאתי את זה לכאן ולא לדיון של ריאל מדריד)

לא שמעתי מעולם על השופט הזה לפני הדרבי, המשחק היה גדול עליו בכמה רמות. אני מסכים חלקית עם הדברים של שוסטר. הכי מצחיק שלשופט נמתח השריר, השחקנים היו מהירים מידי בשבילו.

8. xavi6 Member

מנהיג הוא מסיט, מנהיג הוא זה שמסיט את החברים שלו לכיוון הנכון, והכיוון הנכון היחיד הוא לכיוון הניצחון, לא משנה באיזה מחיר. ראול הוא אחד המסיטים הגדולים ביותר שזכיתי לראות כאוהד כדורגל וכאוהד ברסה. המסיט הראשון הוא מאלדיני, אחריו ראול. אני מקווה שיום אחד פויול יהיה מסיט כמו ראול.

אין מילים, כבר ראינו מה קרה על המגרש. את' פראיירית.

9. REAL MADRID Member

לקח לי 20 דקות לצאת מהשוק של הניצחון הזה. יש לי כ"כ הרבה מה להגיד וכ"כ מעט כוח להגיד את זה. אני אשמור את זה למחר. מתחיל עכשיו השידור החוזר, אני אראה אותו ואת הניתוח אתן יותר מאוחר.

במשחק הנוסף שנערך היום נפרדו אספניול ו-ויאריאל בתיקו 0-0. ראיתי את המשחק באינטרנט מהדקה ה-60, טאמודו נפל ברחבה לאחר עבירה שנעשתה מחוץ לרחבה - השופט שרק לפנדל אך הצדק נעשה ודיאגו לופז עצר בצורה מרשימה. מלבד זאת נראה שויאריאל הייתה הדומיננטית אך לא הצליחה לתרגם את השליטה בכדור למצבים. אספניול שיחקה דרך דה לה פנייה שהיה מפוזר ושלח כדורים חסרי סיכוי לטאמודו שנראה מתוסכל.

10. RubberSoul Member

שוסטר כרגיל פותח את הפה.רייקארד ופפ בחיים לאפתחו את הפה על זה.

11. REAL MADRID Member

ראית את המשחק וראית כמה טעויות השופט והקוונים עשו שפגעו בריאל מדריד ומנעו ממנה לנצח. הוא אמר את האמת, אם השיפוט היה טוב יותר ריאל מדריד הייתה גם מנצחת עם 4 שערים בערך וגם נשארת עם 11 שחקנים. האדום של רוד הגיע אמנם בצדק אבל בגלל תסכול לאחר שפסלו לו את הגול בלי סיבה.

12. Mr.Eko Member

עוד שנייה ושגיא כהן היה גומר על פפה,חלאס הבנו שאתה אוהב את השחקן,מספיק לחפור....
    שוב פעם האופי של המנדרילים ומנצח ושוב פעם קבוצות בליגה מוכיחות כמה אנמיות הן.

מחר בילבאו ונקווה להמשיך במומנטום הטוב.

13. JR-Riquelme Member

ראיתי את החצי הראשון של המשחק. אתלטיקו צריכה להגיד תודה לאלוהים(יותר נכון לשופט) שהיא לא יצאה משם ב-3-0 לפחות. וזה רק השערים שפסלו, לא ההחטאות של ריאל.
    גועל נפש אתלטיקו, פשוט מגעיל היה לראות את זה. שחקנים לא עושים לחץ, לא נותנים תנשמה, מחכים שכדור יבוא בהתקפה ומשם לעשות את מה שהם אוהבים לעשות.
    עד שחשבתי שאתלטיקו קיבלה אופי של קבוצה גדולה.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני יכתוב פה על הטעויות בעשור האחרון בדרבים שהיו לזכות ריאל נגדנו אני יגיע לעמוד 864 כשאני עדיין לא הגעתי לשנה השלישית....

עצב
    דיכאון
    כעס

בחיים לא תרגישו מה זה לאהוד את הקבוצה הזאת שפשוט כל פעם מחדש הורסת אותי...

כאילו אלהים למעלה חושב איך לאמלל את האוהדים המדהימים אבל המסכנים האלה בצורה הכי קשה ורושם....

קשה להיות אוהד אתלטיקו.... אבל זו תמיד גאווה להיות אוהד אתלטיקו....

עד השנה הבאה ששוב יהיה הפסד כואב,ויגיעו כבר ל 11 שנים בלי ניצחון...

פשוט המילניום המקולל!

VAMOS INDIOS !!!

15. REAL MADRID Member

אנחנו אמנם לא מפסידים בדרבי, אוהדי ריאל שעברו שנים כ"כ קשות עם קריסתו של פרז וליצנים שונים שעמדו על הקווים שלנו יודעים טוב מאוד את טעמו של הפסד, של תסכול, של עצב, של דיכאון ושל כעס.