מח' 7: ריאל חוגגת ואתלטיקו באבל לאחר מותחן בקלדרון

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Oct 17, 2008.

  1. NUOVA GUARDIA Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    אחרי חצי שעה של כדורגל, אתלטיקו מדריד נשארת ב10 שחקנים, פראה הקולומביאני מקבל כרטיס אדום אחרי מרפק לפרצוף של שניידר. פשוט ביזיון, איפה האחריות של השחקן הזה?! בדרבי להשאיר את הקבוצה שלך ב10 שחקנים שאתה בפיגור 1-0?!
     
    Last edited by a moderator: Oct 19, 2008
  2. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    אחרי המחצית הזאת היית מעיף את אגירה הביתה, פשוט בושה וחרפה, במשחק הכי חשוב של אתלטיקו העונה בדרבי נגד ריאל, פותח בהרכב מוזר ולא מובן, עם 4 שחקני מרכז טבלה, בלי שום משחק אגפים, אגוארו מוצא את עצמו במקומות של צריך להיות, ראול גארסיה יוצא החוצה במקום שיוציא את אסונסאו החלש.

    מאמן מוזר הוא אגירה.

    וכמו שאמרו על פורלאן, חלוץ שתלוי בשחקנים סביבו ולא בעצמו, אני אאישית היתי מעדיף את פונגול שיודע ליצר לעצמו מצבים.
     
    Last edited: Oct 19, 2008
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    רוד נתן, רוד לקח?

    http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_7/atm_rma/partido6.Xxx

    לפני הדרבי קיוויתי לשער יתרון מהיר, לא תיארתי לעצמי שנוליך אפילו כמה שניות לפני מה שקרה בשנה שעברה. למרות התוצאה והיכולת הטובה שאנחנו מציגים, אני מאוד מאוכזב ויש תחושה של החמצה. היינו צריכים להיות בשלב הזה ביתרון של שלושה שערים!; השופט הורג אותנו בינתיים עם שער אחד חוקי במאת האחוזים של רוד שנלקח לנו, הוא מנע מאיתנו יתרון כאשר שרק לעבירה על ואן ניסטלרוי למרות שהיגואין היה במצב של אחד על אחד מול לאו פראנקו, וגם בהרחקה של ואן ניסטלרוי היה אפשר להיות יותר גמישים, בטח בגלל הטעויות שהוא גילה כלפינו קודם. ואן ניסטלרוי היה צריך להפעיל שיקול דעת ולא להתנהג כמו פראה וללכת בפראות כזו על הכדור, היה ברור שהוא לא יגיע לכדור. אני חושב שהוא כן ניסה לעשות כאן פאול כדי להוציא את התסכול על העבירות הרבות שהוא סופג. אני מאוד מרוצה מהיכולת של סניידר, גם גאגו נראה טוב. חבל שראול בעט חלש לידיים של לאו פראנקו אחרי מצב טוב שסידר לו מרסלו, שבסדר בינתיים. אתלטיקו תשפר את המשחק שלה כאשר אגירה ייקבל שכל ויכניס את סימאו, אני רק מקווה שלא נצטער על ההחמצות שלנו קודם. צריכים להמשיך לשחק בצורה חכמה ושטקה(רק חבל שמרסלו בכל זאת גורם לי להיות לא רגוע), אבל להיות גם הרבה יותר רעים.
    האללה מדריד!


     
  4. Reyes Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    7,895
    Likes Received:
    0
    ביזיון של שיפוט (ההודעה השבועית).
     
  5. NUOVA GUARDIA Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    אהבתי את סיכום המחצית הראשונה שלך. מרסלו באמת יגרום לאוהדי ריאל הרבה דפיקות לב במחצית השנייה. לא הבנתי למה אגירה הוציא את ראול גארסיה, בסך הכל הוא היה בסדר במרכז השדה. פאולו אסונסאו היה צריך לצאת החוצה, לא הורגש במרכז השדה, אבל מי אני שיבוא בטענות למאמן. אני חושב שהמחצית השנייה תהיה לא פחות מעניינת מהראשונה שסיפקה לנו שער אחרי 35 שניות ו2 כרטיסים אדומים.
     
  6. RubberSoul Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    4,187
    Likes Received:
    697
    אני לא אתפלא אם המשחק הזה הוא ההפך מהמשחק לפני שבועיים.
    יש לי תחושה די חזקה ורעה שהמחצית השנייה תיגמר ב6-1...בקצב הזה,אני לא רואה את אתלטי חוזרת.
    ולמה אגוורו כזה אידיוט?אז מה אם הוא אמר לך שהוא מרגיש שהוא יכול לשחק,הבן אדם לא בכושר,עם עומס!
     
  7. איגור .פ. Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    1,698
    Likes Received:
    13
    כולכם מתייחסים להרכב של אגירה שהוא פשוט על הפנים ,והוא לא יסיים את העונה באתלטיקו ,הוא יפוטר או יתפטר בעצמו,אתלטיקו לא יצאה ממהלם ומהתבוסה של ה6-1 לברסה לפני שבועיים.

    אבל אני רוצה להתייחס לזה שהקוון והשופט היום בשיפוט על הפנים,חוץ מהאדומים שהיו מוצדקים ללא צל של ספק ,הם מנעו מריאל להוביל 4-0,2 שערים חוקיים ללא ספק נפסלו בגלל הקוון,המצב השלישי שהיה אמור להוביל ל4-0 זה העבירה שהיית ,השופט עוצר את המשחק בזמן שריאל יכלה לעשות עוד שער.אם לתת ציון לשיפוט אני ייתן ציון בינוני מטה בגלל ששתי האדומים מוצדקים.
     
  8. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    זה פשוט דרבי. אין הגדרה אחרת. אני לא אוהב להאשים שופטים אבל הם פסלו לנו לפחות 3 גולים עם הטענות המגוחכות לנבדל והיא האפשרות להשתמש בחוק היתרון. דור, השופט לא היה צריך לגלות הבנה כלפי רוד ואן ניסטלרוי, רוד הוא זה שהיה צריך לשמור על איפוק ולא עשה זאת. 2 עמודים מוצדקים. אתלטיקו לא מאיימת על השער אבל אני בטוח שעוד יהיו לי הרבה התקפי לב קלים ותודות לקסיאס במחצית השנייה. אתלטיקו לחצה אותנו במשך רוב המחצית הראשונה אבל ההגנה שלנו מוכיחה שבמשחקי החוץ - כשהיא לא מנסה לכבוש היא מצויינת. ראמוס ממעט לעלות אבל כשהוא עולה הוא עושה זאת מצוין. מרסלו מנגד הפך להיות עושה המשחק שלנו, כל מהלך עובר דרכו וזה מסוכן. ברגע שהוא יתעייף הוא יתחיל עם השטויות שלו, אבל עד כה הוא היה בסדר גמור. פפה וקנאברו במשחק מצוין. גם גאגו ודה לה רד עושים ככל שביכולתם נגד הקשרים של אתלטיקו. היגוואין עדיין לא מאופס וראול משחק את המשחק הרגיל שלו. ווסלי סניידר פתח מצוין אבל עכשיו הוא עסוק בעזרה למרסלו בשמאל, גם ממנו את מרוצה.

    אני מקווה ששוסטר שופך עליהם מהם עכשיו כי אנחנו חייבים את כל השחקנים ערניים וחדים. צריך לכבוש את השני כמה שיותר מהר ולא לתת לאתלטיקו להספיק להתחיל לישם את ההוראות שקיבלה במחצית.

    האלה מדריד!
     
  9. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    פורלאן אני שונא אותך.
    פורלאן אני שונא אותך
    פורלאן אני שונא אותך.

    השחקן הכי גרוע על המגרש, שאחרי המשחק הזה הופך להיות השחקן השנוא עלי בליגה הספרדית אפס מאופס שלא יודע לעצור כדור, איבד מעל 10 כדורים במשחק.

    לוזרים.
     
    Last edited: Oct 19, 2008
  10. NUOVA GUARDIA Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    אין לי מילים. איזה משחק אדיר קיבלנו בויסנטה קלדרון. שער בדקה הראשונה של המשחק, האדומים של פראה וואן ניסטלרוי, השויון של סימאו בדקה ה90 והדובדבן שבקצפת, הפנדל בדקה ה96 של היגואין - זה מסתיים בניצחון 2-1 לריאל מדריד ואני עדיין לא מאמין לסיום הדרמטי הזה.
     
    Last edited by a moderator: Oct 19, 2008
  11. Reyes Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    7,895
    Likes Received:
    0
    היגואין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

    im fucking speechless
     
  12. guyholl Member

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    2,120
    Likes Received:
    0
    לא יאומן, פשוט לא יאומן. הקבוצה הכי לוזרית שראית מול הקבוצה הכי ויינרית שראיתי. אני עדיין לא טופס.

    וכל אלה שבכו על הפנדל שמסי קיבל שבוע שעבר, הנה עכשיו גם ריאל מקבלת אחד כזה.
     
  13. איגור .פ. Member

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    1,698
    Likes Received:
    13
    תיקו היה משקף יותר את המשחק ,אבל המשחק הזה מסיים יום מצויין מבחינת כדורגל ,3 משחקים מהליגה האנגלית ,אחד גרמנית והדרבי.

    המאמן של אלתטיקו בדרך לפיטורים,ביכולת הנוכחית מול ליברפול זה לא יספיק ,למרות המחצית השניה המצויינת.
    ראיתי פה מישהו רושם שונא אותך פורלאן,פוראלן זה שחקן מאוד מוזר,הוא נכשל ביונייטד , בדרך להיכשל באתלטיקו.שחקן שכל הקשר בינו ובין כדורגל הוא מקרי לחלוטין.

    אלתטיקו סיימה את החלומות שלה להאבק על האליפות.
     
  14. Sergio Ramos Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    הצדק נעשה, פשוט כך. אין לי כוח ועצבים לסכם ולנתח את מאורעי המשחק המטורף הזה. אני עדיין המום ומבולבל. דבר אחד בטוח - כאמור, הצדק נעשה כאן היום והגיע לנו לנצח את המשחק הזה. נפסלו לנו שתי שערים בטוחים בעקבות שיפוט עלוב במיוחד.

    יש משהו קסום בליגה הזאת, יש משהו קסום בנו, ריאל מדריד. עוד משחק בלתי נשכח שרק מעצים את האהדה ואהבה שלך לחבורת הלבנים האלה.

    vamos madrid! vamos madrid! vamos madrid!

    ערב מושלם לכולכם והמשך התרסקות נעים לך אתלטי!


    ריקלמה,
    הקלות שאתה חורץ גורלות לשחקנים(במקרה הזה זה שחקן מוכח מעל ומעבר) היא מדהימה. זה מה שיש לי להגיד לך.
     
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    השולטים במדריד

    http://www.marca.com/fotogalerias/2008/futbol/liga/atletico_madrid/fotos/15.Xxx

    איזו ליגה יש לנו! הכי טובה בעולם!
    אני פשוט לא מאמין, תוך חמש דקות התחושה הופכת מאכזבה עצומה לשמחה בלתי נגמרת!
    אחרי שספגנו את השער בדקה האחרונה אמרתי לעצמי שלא מתאים לנו, אנחנו הווינרים האמיתיים שעושים את העבודה בדקה הזו, ושוב, הכל תודות לפאביו קאפלו שנמצא באיטליה. אספניול, רקראטיבו, סראגוסה, אוססונה, בטיס, אתלטיקו והרשימה עוד נמשכת. איזו תוצאה נהדרת ללכת איתה לקראת המשחק הסופר-קשה בטורינו. ואתלטיקו? כנראה שהיא לא תנצח אותנו לעולם.
    המשחק היה צריך להיות הרבה יותר קל, אבל הקוון הטיפש פסל לנו שער אחד חוקי של ראול(אחר"כ הוא הבקיע בהקפצה יפה גם אחרי שעשה עבירה קטנה על אסונסאו, ראוליטו עשה את שלו ובכל נגיעה בכדור הבקיע...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ), וגם הרג לנו התקפה מתפרצת שהייתה יכולה להיגמר בגול כשהיגואין ניצב מול לאו פראנקו, אבל האמת שעם הסיומת של גונזו, אני לא בטוח שהכדור היה נכנס. דקה לפני שער השיוויון שספגנו, היו לנו שלושה מצבים מעולים לכבוש, אבל היגואין בעט בחוסר חוכמה ואתלטיקו ניצלה עם הרבה מזל. העיקר שבפנדל היגואין דייק, כל הכבוד לו על קור הרוח.
    לא אהבתי את זה שהקבוצה הורידה רגל מהדוושה, כי למרות המצבים שהיו לנו, הקבוצה התקשתה להגיע למצבים במהלך המחצית השנייה, התחלנו ללכת אחורה משום מה, למרות שהקבוצה שיחקה עם ביטחון ומסירות קצרות יפות בין גאגו-דה לה רד-סניידר. שוסטר איחר בגדול בחילופים שלו, ראול היה צריך להיות מוחלף הרבה לפניכן, גם היגואין לדעתי היה צריך להיות מוחלף, מהדקה השישים הוא כבר בקושי עמד על הרגליים, אבל שוסטר לא עשה את השינוי ואני מקווה שהם יגיעו מאוששים לקראת המשחק בטורינו. בהתחלה כשראיתי את דרנטה על המגרש התעצבנתי, חשבתי לעצמי - אם סביולה לא נכנס עכשיו, זה מתי כן? למה לא לנצל את המהירות והזריזות שלו כאשר אתלטיקו מפקירה את העורף, ובמקומו קיבלנו את ההולנדי המבולבל. אבל הוא סידר את הפנדל וסתם לי את הפה. תודה לך דרנטה.
    אבל עם כל הכבוד להולנדי, כל הקבוצה תיפקדה היום טוב. השחקנים בהתקפה רצו הרבה וגם ניסו כל הזמן, ראול והיגואין בתנועה בלתי-פוסקת. סניידר-גאגו-דה לה רד הציגו אמצע חזק מאוד, כאשר השניים הראשונים הפתיעו. ועל ההגנה ואיקר גם אין מה לומר. קסיאס היה טוב מאוד, כרגיל. פפה עם תצוגה אלוהית ממש, לא עשה אף טעות והציל אותנו בדקה האחרונה כמה פעמים. גם קנבארו היה זריז כאילו הוא בן 17. מרסלו תמיד זוכה לקטילות, אבל היום הוא הפגין חוכמה רבה.
    האלה מדריד, יאללה לטורינו!

    בואו לגלריית התמונות של המארקה מהדרבי

    עמי,
    סלח לי, אבל הביקורת שלך על פורלהאן פשוט מטומטמת.

    איגור .פ.,
    תיקו היה משקף? - כנראה נימנמת מתי שהגענו למצבי כיבוש.


     
    Last edited: Oct 19, 2008