מח' 35 ב"לה ליגה": 0-6 גדול לברצלונה בקלדרון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י שי, ‏19/5/07.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הפוקמונים ישבו באולפן של ערוץ 5. פיצ'ו שוער מוכשר, תגובות מצוינות, יציאות אמיצות, בעיטות בשתי הרגליים. אני מקווה שהוא ייצא מזה. שערים שטותיים גם לאו פראנקו ספג, כולל אחד מחצי מגרש.
    מי שלא צריך לצאת מזה נקי זה חוראדו. הוא אמור היה להחליף את מניש, אבל חוץ מהתסרוקת שום דמיון.
    עוד אחד שעשה אתמול צעד גדול החוצה, זה המאמן אגירה. במזג אוויר כזה לא משחקים עם רקדני בלט. 90 דקות לגלטי, 90 דקות למיסטה, 0 דקות לחוראדו, 53 דקות לגבי.

מהלך המשחק שייך לאדמילסון, איש המשחק: דקו. ב-2-3 דקות שהוא החליף נעליים אגירה אמור היה להספיק לעשות את החילוף.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה אתה בעצם בא להגיד שפיצ'ו התרגש יותר מדי ? כי מה שהיה אתמול זה היה פשוט ביזיון של שוערות .

*מה לעזעזל אתה יוצא בגול של זמברוטה ?
    *למה לעזעזל לא יצאת בגול של השני של מסי
    *מה הזינוק הדבילי הזה בגול השלישי של אטו

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/07
  3. Bensh Member

הבעיה היא כשלא משחקים טוב בכלל

4. Raulito Madridista

כמה נקודות נוספות בקשר למחזור אחרי שראיתי את תקצירי כל המשחקים:

לא יכול להיות שבילבאו תישאר בליגה עם ההגנה העלובה הזו שלה. נכון שסראגוסה קבוצה עם חלק התקפי מצויין(דייגו מיליטו חזר לכבוש אחרי חמישה משחקים אם אני לא טועה), אבל בילבאו מקבלת רביעיות כל פעם מחדש במחזורים האחרונים. אדוריז סיפק שלושער נהדר שהגדול מביניהם הוא הנגיחה שהוא בכלל לא הסתכל לאן הוא נוגח והוא מצא את הרשת.
    אני בהחלט חושב שזה היה יום רע בהגנה של סראגוסה אם בילבאו שאין לה התקפה כל-כך מעניינת, כבשה לרשת שלה שלושה שערים.

בטיס הייתה צריכה לנצח את חימנאסטיק בהפרש שערים גבוה אך החמיצה מכל מצב. נאסטיק כבר עלתה להיתרון מפנדל מוצלח של פורטיו שרושם 11 גולים בליגה העונה, מאזן נפלא לחלוץ שמשחק בקבוצה חלשה כזו שכבשה 32 שערים בלבד, אך לעומת זאת ספגה 62 גולים. לא ייאמן איך קבוצת תחתית שיודעת שאם היא לא מנצחת את המשחק הזה היא יורדת ליגה, מאבדת היתרון שהשיגה בדקה ה-82, עמוק בתוספת הזמן ובהחלט הגיע לבטיס הנקודה הזו לפחות. לנאסטיק יש את אתלטיקו מדריד וברצלונה על הראש והיא לא תנצח את כל המשחקים שנותרו לה והיא אומרת שלום לליגה. פורטיו ייחפש קבוצה טובה יותר.

ויאריאל במשחק טוב נגד סנטאנדר שקופחה אולי מבחינת שיפוט בגול השני של ויאריאל, רושמת ניצחון חמישי רצוף ואחרי ההפסד של אתלטיקו מדריד היא במרחק נקודה אחת בלבד ממקום בגביע אופ"א. פורלהאן חוזר להבקיע כמו בתקופות הטובות שלו וכמו בעונה בה גמר כפיצ'יצ'י, 05\2004, פירס גם מאוד תרם לקבוצה. סנטאנדר קצת בנפילה מאז הניצחון ההוא על ריאל מדריד בבית, היא רשמה 3 נקודות בלבד מ-15 האחרונות, אבל היא עדיין במרחק 3 נקודות בלבד מהאינטר-טוטו ולפחות היא לא נאבקת בתחתית.

חטאפה באמת הייתה מצויינת נגד אספניול שפתחה את המשחק טוב ועלתה להיתרון, אבל נגמרו לה הכוחות. דני גוייזה במשחק מצויין בישל וכבש בסטייל בהקפצה מעל קאמני שלמרות שספג חמישה שערים לא אשם באף אחד מהם. כל הכבוד לקהל של אספניול שתמך בשחקנים למרות תצוגת הנפל. אם חטאפה הייתה משחקת כדורגל התקפי כזה בתחילת העונה אולי היא הייתה במקום גבוה יותר. בכל מקרה שוסטר בעונה גדולה מבחינתו כמאמן, כאשר הכוח המשמעותי שלו בהתקפה ומי שאחראי להרבה נקודות חוץ מהגנת הברזל, הוא גוייזה עם 11 גולים.
    באספניול שיחקו טאטמודו שהיה עייף, מויסס ומוחה שלא היה להם כוחות.

5. ManUtd Fan Member

בואנה המשחקים שמסדרים לנו העונה הליגה הספרדית בהחלט מדהימים. נתחיל מסביליה, היה נראה כי היא הולכת לצאת מהמאבק על תואר האליפות עם הפסד ללה קורוניה, אבל הם הוכיחו שיש להם אופי, והם ממשיכים להיאבק גם בתואר האליפות, בהחלט מגיע להם כל הכבוד. דוד אוואט אמנם נתן משחק פנטסטי, אבל כמה אירוני שיש לו חלק לא קטן בשער השיוויון (הוא ממש לא היה צריך לצאת אל הכדור הזה). ריאל מדריד גם הראתה אופי מדהים, וגם מזל לא קטן היה לה. שער בדקה ה-90, בפעם שנייה ברציפות, בהחלט מזל של אלופים, בהחלט מגיע להם לקחת את האליפות ובהחלט מגיע לרוברטו קרלוס להבקיע את השער אולי הכי חשוב שלהם העונה. על ברצלונה אין מה להרחיב, פירקו את העצבים שלהם בזמן הנכון ובמקום הנכון.

בסופו של דבר, משום מה הבטן שלי אומרת שסביליה תעשה דברים מדהימים ותיקח את התואר, הראש אומר ריאל מדריד. נחכה ונראה.

6. Dimitar Berbatov Member

קצת (הרבה) באיחור אבל הנה תגובתי על משחקי המחזור:

נתחיל עם סביליה. משחק ממש לא גדול היה לסביליה בריאזור. אולי זה בגלל גמר גביע אופ"א שנערך רק 4 ימים לפני כן, אבל היכולת של האנדלוסים לא היתה מרשימה. דפורטיבו הפתיעה אותי מאוד, לא ציפיתי שקבוצה שגמרה את העונה ואוהדיה מתרכזים יותר במשחק של יריבתה הגדולה סלטה ויגו, ולא המשחק של קבוצתם, לא ציפיתי שהשחקנים יתנו כזה פייט. השער של דפור היה הרבה זמן באוויר. רק דקות ספורות לפני שער היתרון של בודיפו היתה לחלוץ הספרדי עוד הזדמנות גדולה רק שהוא לא הצליח להשתלט על הכדור והלכה לו ההזדמנות אבל דקות לאחר מכן החלוץ כבש את שערו הראשון אחרי מסירה פנטסטית שהוא קיבל ובעיטה נהדרת לפינה הרחוקה.
    למרות היכולת החלשה מגיע לסביליה שאפו על הנצחון שהראה הרבה מאוד אופי. לטעמי חואנדה ראמוס עשה טעות שעלה עם שאנבנטון. עם לואיס פביאנו אני בטוח שהמשחק היה נראה אחרת ובכלל שאנבנטון מקבל יותר מידי קרדיט מראמוס למרות שהוא חלוץ די בינוני.

בשקט בשקט בלי שאף אחד שם לב ויאריאל נותנת כדורגל נהדר. ויאריאל נמצאת בכושר פשוט מדהים, אי לא מפסיקה לנצח. פורלאן לא מפסיק לכבוש, מאטי פרננדז מתיחל להראות את מה שהוא יודע, פירס שחוזר מפציעה מראה איזה שחקן גדול הוא ואיזה רכש נהדר עשתה ויאריאל והקבוצה הנהדרת שנבנתה בויאריאל מתחילה לקצור את הפירות. אחרי הנצחון על ראסינג ויאריאל כבר במקום ה-7 נקודה מאתלטי וצריך לזכור שאם סביליה תזכה בגביע המלך אז ויאריאל יכולה לעלות לגביע אופ"א כבר מהמקום ה-7, בקיצור מצבה של ויאריאל מצוין.
    ראסינג האמת מאז הנצחון על ריאל מדריד בעזרתו האדיבה של השופט, נמצאת בירידה דרסטית. היא התרחקה מהמקום המוביל לגביע אופ"א בשנה הבאה וכנראה שהיא תסיים את העונה במקום טוב במרכז הטבלה וזה בהחלט יפה לקבוצה שכולם היו בטוחים שתרד ליגה.

למרות ששוב פעם ריאל ניצחה בדקה ה-90 גם הפעם אני חושב שהנצחון של ריאל מוצדק. ריאל היתה טובה יותר אבל בהרבה טיפשות מצידה היא לא ניצלה את המצבים הרבים שהגיעה עליהם ורקראטיבו הענישה אותה. במחצית הראשונה ריאל נראתה פנטסטי, בקהאם ורביניו שלא שיחקו נגד אספניול עקב הרחקות הראו כמה הם היו חסרים במשחק הקודם לריאל. בקהאם שבישל בצורה נהדרת לרוביניו את השער הראשון היה טוב מאוד במחצית הראשונה והראה כמה שהוא חסר באגף ימין ורוביניו שכבש וגרם לפנדל של רוד היה מעולה ולטעמי גם איש המשחק. שחקן שמאוד הפתיע אותי אצל ריאל היה גאגו שפתח בהרכב אחרי תקופה ארוכה שאמרסון שיחק במקומו וגאגו היה לא רע בכלל.
    רקראטיבו אחרי ההפסד הזה גמרה את סיפור אופ"א, אני כבר לא רואה אותה עוקפת את ויאריאל או אתלטיקו מדריד שנראות הרבה יותר טב ממנה. אבל גם מקום 8-9 בהחלט יספק את העולה החדשה.

דווקא המשחק שהבטיח להיות הכי צמוד נגמר תוך מספר דקות. אתלטי פשוט התפרקה מול בארסה חדה שידעה שהיא חייבת לנצח את המשחק הזה. אני לא מסכים עם הטענות שכאילו אתלטי מכרה את המשחק כדי שבארסה תשאר צמודה ליריבה העירונית, ריאל. בכזה יום גדול של בארסה מגיעות לה כל המחמאות, היא שיחקה כדורגל נהדר ואתלטי פשוט תפסה יום חלש, קבוצה מאוד לא יציבה, אף אחד לא צריך להיות מופתע.
    איש המשחק לטעמי היה דקו. דקו היה נהדר במשחק, חילק מסירות נהדרות, שלט במשחק, ניהל את המשחק נהדר במרכז המגרש והזכיר את דקו של השנתיים האחרונות. דקו ביחד עם שלישית REM פשטו היו נהדרם ובלתי ניתנים לעצירה.
    שמתי לב שאטו פירגן בשער האחרון לאינייסטה וזה חשוב מאוד מבחינת בארסה שאטו שבמשחקים האחרונים ניסה ללכת לבד ולא לשחק קבוצתי מפרגן ככה. בכלל אטו נתן משחק נהדר מול ההגנה הרעועה של אתלטי.
    אתלטי חייבת עכשיו להתרכז כל כולה במאבק על המקום ה-6. כמו שויאריאל נראת היא בהחלט יכולה לגנוב את המקום ה-6 מאתלטי. יהיה לי חבל מאוד אם אתלטי לא תסיים במקום ה-6, מגיע לקבוצה הזאת על עונה טובה יחסית, אבל האמת עם כזה חוסר יציבות ויריאל תעקוף את המדרידאים.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בס"כ חטאפה מאוד מצליחה עם שוסטר. אבל מאז שהוא חזר לספרד הוא נחשב למועמד לאמן את אטלטיקו ולכן אני מסתכל מהצד השני": הבסנו אותו פעמיים בחטאפה.

פיצ'ו מקבל גיבוי מכל עבר, אפילו מצפון העיר. תודה לך, איקר!

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/07
  8. Patrice_Evra Member

זה רק אני או שמתחילים לראות קצת כדורגל מחטאפה..ניצחון גדול על ברצלונה..ניצחון גדול בשבוע שעבר..וגם הם פירקו את אספניול 5-1..

לא רע..

9. King Kenny Member

בשבוע שעבר הם הפסידו 4-1 לאתלטיקו מדריד.

10. Engel Del Madrid Member

זה בדיוק הבעיה העונה של אתלטיקו מדריד ובעצם לאורף 3 עונות..
    אי יציבות. שבוע הם מביסים את ברסה בשבוע הבא מפסידים ללבאנטה.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קבוצה אטרקטיבית נכון לעכשיו. אבל בעוד פחות מחודש שוב יהיו שם מבצעים של סוף עונה וכולם מוצעים למכירה כולל המאמן, אז לך תדע איזו קבוצה זו תהיה בעונה הבאה.
    אני אישית הייתי מחזיר את מנו. 3 שערים ב-2 המשחקים האחרונים והוא גם לא חגג את השער נגדינו.