מח' 35 ב"לה ליגה": 0-6 גדול לברצלונה בקלדרון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י שי, ‏19/5/07.

1. XabiAlonso Member

רק שקבוצה ששמה 3 שערים ברשתה של ריאל לא נראה שהיא נותנת את המשחק ליריביתה, לעומת בארסה שנותנת שישיה לאתלטיקו ביכולת מחפירה (דבר שנראה הרבה יותר כמו מכירה).

העיק שעדיין ריאל במקום הראשון ותלויה בעצמה!!! :aaa021: :aaa021:

2. Nevermore Member

לא הייתי כל כך מתלהב. המשחקים של ריאל נראים לי הרבה יותר קשים ועכשיו המומנטום חזר לכיוון של הקטלונים.

אם כי לא יהיה מאושר ממני אם ריאל תיקח. אני חושב שגם הליגה הספרדית זקוקה לריענון כזה.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב את זה שהוא הזכיר פוקימונים. בתור אחד שגדל על הסדרה הזאת, אני יכול להגיד לך שהוא נתן פירוט מלא על פיצ'ו. יפה שהוא יודע שהוא הצורה שבאה לפני פיקאצו'. מאיפה לעזאזל פרשן כדורגל בגילו יודע את הדברים האלה? חשבתי שמי שלא רואה את הסדרה הזאת, חושב שיש רק פיקאצ'ו וצ'אריזארד.

בקשר למשחק - דקו. הכל מסתכם בדקו. היום ברצלונה קיבלה את דקו, השחקן מאשתקד ובגלל זה הכל היה נראה פשוט. ברצלונה שטפה את המגרש ותקפה גלים גלים ובכך ריסקה את הבטחון של אתלטיקו מדריד ועשתה את זה קל לעצמה.

4. Mehmet Member

משחק ענק.
    לברצלונה הזו התגעגעתי...

5. riquelme1 Member

אתלטיקו מדריד: ביזיון אחד גדול. 6-0 בבית? מול ברצלונה של היום?

אני במקום דני מתבייש בקבוצה שלי, גועל נפש כל כך הרבה שחקנים טובים, כואב, עצוב, מבחיל.

6. Raulito Madridista

את הדעה על המחזור אני אתחיל דווקא עם המשחקים הפחות מעניינים.

סלטה ויגו לדעתי ירדה ליגה אחרי ההפסד שלה לסוסיאדד בחוץ. ויגו כבר הוליכה 1-0 וספגה שלושה שערים, לא הצליחה לשמור על ההיתרון וכנראה היא אמרה שלום לליגה הספרדית ואחרי העונה הנהדרת שלה אשתקד חבל מאוד. זה שוב קורה לה. אחרי עונה נהדרת ב03\2002 בעונה לאחר מכן בגלל השתתפות במפעל אירופי הקבוצה התדרדרה.
    היה ברור שבילבאו לא תצליח לנצח את סראגוסה למרות שהצליחה כבר לחזור מ4-1 ל-4-3, בילבאו עמוק במאבק על הישארות בליגה, סראגוסה סוף סוף מנצחת, זה מאוחר מדיי למקום בליגת האלופות וחבל שסראגוסה לא ניצלה את הפציעות של כל קבוצות הצמרת אולי לעשות הפתעה ולהשתחל למקום הרביעי איכשהו.
    בטיס לא הצליחה לנצח בבית את חימנאסטיק ורק בדקה האחרונה היא השוותה ומנעה הפסד שהיה מסבך אותה קשות. חימנאסטיק בעקבות התיקו כבר ירדה לליגת המשנה, אני מקווה לראות את חאבייר פורטיו משחק בקבוצה טובה יותר בעונה הבאה.
    לבאנטה הושפלה בביתה נגד אוססונה והיא חזק במאבק על הישרדות. אוססונה סוף סוף מנצחת וסולדאדו משפר את מאזן השערים שלו בשלושה. הוא חלוץ טוב מאוד, אוססונה בעיקר תלויה בו. אם הייתה מפסידה, אוססונה הייתה מאוד מסתבכת.
    וולנסיה הצליחה אתמול בדקה האחרונה לנצח את מאיורקה במגרש שהוא מוקש גדול ולקטוע למאיורקה תקופה נהדרת. כל הכבוד לחורחה לופז על הבישול ולחואקין המשתפר עם הסיומת.
    וולנסיה תיהיה בטוח בעונה הבאה בליגת האלופות השאלה אם תצליח להשתחל למקום השני, אולי אליפות?
    היה לי ברור שאספניול תפסיד גם אם המשחק אצלה בבית אבל לחמישייה מצד חטאפה אני לא חשבתי. חטאפה ווויאריאל שנמצאת בכושר מצויין, יכולות עדיין לעקוף את אתלטיקו מדריד.
    גם שדפור הובילה היה לי ברור שזה עניין של זמן. הקבוצה הזו חלשה מאוד, חסרת אופי, רק אותנו וקבוצות תחתית היא מנצחת בריאזור.

המשחקים של ריאל מדריד וברצלונה דורשים הודעה נפרדת, אחר-כך.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/07
  7. Engel Del Madrid Member

אוי תפסיקו עם השטויות איזה אינטרס יש לאתלטיקו לפתוח רגליים? הם הפסידו אפילו את גביע ופ"א בגלל זה.. מה אני יכול לאמר, כל המחמאות לברצלונה. למרות שגם הקטלונים יסכימו איתי שהיכולת לא שיקפה כזו תוצאה כמו לדוגמא רומא - מנצ'סטר. אתלטיקו פשוט קרסה. אבל השוע אשם ב2 השערים הראשונים לפי דעתי..

8. תומר22 Member

לא מובן איך קבוצה עם כל כך הרבה שחקנים טובים נראית כך במשחק בית. עזבו את התוצאה, זה יכול לקרות(ראו מקרה רומא באולד טראפורד), אבל הצורה בה הם הושפלו לעיני הקהל הביתי... פשוט מדהים.

זה כנראה סוף דרכו של אגירה בקבוצה, בפעם הבאה שהוא יקבל קבוצה בסדר גודל כזה כדאי לו לדאוג לשוער מחליף ברמה מתאימה.

מסי היה פשוט מדהים, וכשהכל זורם אפילו גודיונסן, בתור קשר, נותן כדור גדול שמסדר את הגול השישי.

9. Raulito Madridista

הגיע לנו! יש!

http://www.marca.com/marcador/rfsh/liga0607/1a/jornada35/fotos/fotos_partido_09/06.Xxx

הובלנו 2-0 ושיחקנו כדורגל נהדר. הקבוצה החמיצה מספר מצבים אחרי שכבשה שני שערים נהדרים. היו דקות שהנענו את הכדור פשוט מעולה והשחקנים עשו לחץ אדיר על רקראטיבו שבמחצית הראשונה לא עשתה שום דבר מעניין, דיארה וגאגו חיסלו כל ניסיון התקפה ובגלל מסירה אחרונה לא מדוייקת וחוסר ריכוז לא כבשנו את השלישי. ריאל מדריד הייתה חייבת להרוס זמנית. פנדל מיותר מאוד וספק אם פנדל גרם לי לחשוב שאנחנו נגמור בתיקו את המשחק כי אז ירדנו אחורה. השער שלהם הגיע מכלום, השער השני.
    בהתקפה המתפרצת באמת לא האמנתי שנעשה משהו. היגואין רץ ללא מטרה, היה ברור לי שהוא לא ישכיב את כולם מהגנת רקראטיבו כמו עשה רונאלדו בברצלונה בשיאו. אז הכדור הגיע לגאגו איכשהו ומסר לקרלוס.
    מתנת הפרידה של רוברטו מריאל מדריד תיהיה אליפות שתוכרע מהשער הזה, בעזרת השם.
    זה יותר מתוק מה-3-0 שספגנו בברנבאו. אני גאה בך, ריאל מדריד.
    ביום ההולדת של איקר הוא היה קרוב מאוד להדוף פנדלים.
    על "נקמה אחת" אפשר לסמן וי. עכשיו הבאה בתור היא דפורטיבו שאת הניצחון המסורתי בריאזור עשתה עלינו גם העונה.
    רק עוד שלושה נצחונות. איזה אופי.

אני דיי בניתי על אתלטיקו מדריד שתוציא לפחות נקודה מברצלונה. אני ממש לא חושב שאתלטיקו פתחו רגליים, הם קבוצה מאוד לא יציבה, אחרי הרביעייה לחטאפה הם מקבלים בראש בקאלדרון. התבוסה היא קשה וכעת המקום בגביע אופ"א לא מובטח בכלל, לאגירה יש הרבה חומר למחשב. לאתלטיקו היה על מה לשחק והכל כאן כשר, פשוט היה יום אדיר של ברצלונה שראויה למחמאות רבות על כך שהנחילה לאתלטיקו מדריד את הפסד הבית הגדול בהיסטוריה?
    השער הראשון של ברצלונה היה באמת נהדר, התקפת כדורגל נבונה. שמתי לב שדקו הוא האיש שניסה במשך כל המחצית השנייה למשוך את הקבוצה קדימה. ברצלונה עשתה עבודה נפלאה ונשארה רגועה גם בדקות שלא כבשה למרות שהיא ידעה את התוצאה של ריאל מדריד.
    שני השערים האחרונים של ברצלונה במחצית הראשונה, הם בגלל השוער פיצ'ו שמאוד איכזב אותי. אני יודע ששוער מחליף לא ברמה של שוער רגיל, לאו פראנקו לא היה סופג את שני השערים הללו. לא מובנת לי היציאה לזאמברוטה שהקשית מעליו בקלות והעלה את ברצלונה ל2-0 ששבר את אתלטיקו מנטלית, לפניכן טורס ואתלטיקו סיכנו את השער דווקא ולא היו רחוקים מלהבקיע. השער השלישי היה בדיחה, הדיפה אומללה לרשת מכדור רוחב, פשוט שער עלוב.
    למרות שברצלונה קיבלו קצת עזרה מהשוער של אתלטיקו אני באמת מפרגן להם.

רוברטו סולדאדו כבש אתמול שער ענק במדי אוססונה. לחצו כאן ואז על תקצירים משאר משחקי המחזור כדי לצפות

10. King Kenny Member

סוף סוף קצת נחת מבארסה. נקווה שהניצחון ידחוף אותם קדימה ויגרום להם לשחק את הכדורגל הטוב שהם יודעים. לנתח את המשחק אני לא יכול כי לא ראיתי אותו.

11. BeitaReaLiverpool Member

הצמרת רותחת.
    נתחיל משלשום, ולנסיה מנצחת 1-0 את מיורקה מבישול גאוני של חורחה לופז לחואקין בדקה ה 89.
    הלאה, סביליה מגיעה לריאזור ועושה מהפך על הקבוצה של דודו (עם משחק טוב דווקא), רנאטו וקאנוטה כבשו.
    ריאל מגיעה לרקרא, את המשחק הזה לא ראיתי, אבל הייתי עם עדכונים שוטפים מהפלאפון , ריאל שוב מנצחת בדקה האחרונה, מה שבטוח- זו קבוצה עם אופי של אלופים.
    ברצלונה מתפוצצת על אתלטיקו, שנראו פשוט עלוב.
    לא יודע מה עם לאו פרנקו, אתמול הוא היה מואד חסר, המחליף שלו היה די מסכן שם.

12. תומר22 Member

אמנם משחק טוב של אוואט עם שתי הצלות גדולות, אבל הגול הראשון של סביליה באשמתו הישירה. הכדור היה ברחבת החמש והוא לא החליט אם הוא יוצא או לא, נתקע באמצע, וחטף שער אומלל שהחזיר את סביליה למשחק.

13. -Leo Messi- Member

הלוואי שבארסה תשאר ככה עד לסוף הליגה.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת נסחפתם אוהדי ריאל .
    לא היה כדורגל גדול שלכם במשחק הזה , זה הזכיר לי את ה4-0 של בארסה ברקרה , לא עושים שום דבר ומנצלים את המצבים שמגיעים אליהם .

http://i46.photobucket.com/albums/f109/eduardo33/pichuateltico1.Xxx

וזהו שוער אתלטיקו מדריד , פי(ק)צ'ו .

15. Engel Del Madrid Member

החוכמה היא לנצח גם משחקים כשאתה לא משחק טוב.. עוד לחזור מ2:2 בדקה 85 ? צריך המון המון אופי ...