בארסה לא משחקת ביכולת כזו פנומנלית. פשוט עקצה 3 פעמים (כאשר השער הראשון היה ניצול של הפציעה של מאניש)
א. יש הבדל בין קבוצה שנלחמת על מקום באירופה לבין קבוצה שכבר איבדה עניין בליגה אז לא אכפת לה לעשות כמה ג'ובות ב. או שאתה עיוור או שאתה אהבל - קבוצה שרוצה לפתוח רגליים תבעט לשחקני היריבה בכל מקום חוץ מברגליים? כן.
לא יודע מה שיגא כהן מתלהב מאתלטיקו מדריד. קבוצה לא מאוזנת בעליל. כל השמות הללו בחלק התקפי וכאלה דחלילים בהגנה ובשער. למה פראה ופרניה לא פתחו בהרכב?
זה לא השוער הראשון שלהם , אם לאו פראנקו היה בשער לא בטוח שהיינו זוכים לתוצאה כזו . פרנייה לא נספר בכלל בהרכב של אתלטי זה לא אותו פרנייה של חטאפה
זה רק אני או ששגיא כהן הזכיר פוקומונים בשידור? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
הזכיר פוקימון בודד והתכוון לשוער אתלטיקו . האמת , להסכים איתו , את הגול של זמברוטה יכל למנוע , את הגול החמישי של מסי יכל למנוע , איפה מצאו את הליצן הזה. מלכודת נבדל כזו גרועה בחיים שלי לא ראיתי , כל כדור ארוך מוצא את אחד משחקני בארסה מול שוער. אלה מסוג המשחקים שאתה שואל למה כדורגל משוחק רק 90 דקות ולא 900 .
משחק פנומנלי של ברצלונה, שיותר ניצחה את עצמה מאשר את אתלטיקו (ולא, זה לא פחות ראוי להערצה) כל הכבוד, פשוט כל הכבוד פויול שמגיע לו 10 על כך שהוא ניצח את השד של עצמו (טורס לא זז פשוט), מסי שהתגבר על ההייפ וחזר לשחק, אטו שחיסל כל פיסת לכלוך שהתגבשה עליו במהלך החודשים האחרונים, דקו שפשוט חזר להיות דקו אחרי שנה מסויטת, ורונאלדיניו... פשוט אין מילים
כנראה שמקסי רוגריגז שכח איפה בילה כמעט כל העונה , רק בגלל המשחק המלוכלך על אינייסטה מאחל בשבילו שיבלה גם את רוב שלבי העונה הבאה איפה שהוא היה העונה.
אני לא רוצה להשמע פתט, אמנם אני לא אומר שאתלטיקן פתחו רגליים [או שכן] אבל בואו נגיד שהם לא התאמצו יותר מדי.
רגע רגע, איפה אוהדי ברצלונה עם הקונצספירציות משבוע שעבר? אולי אתלטיקו הפסידו בכוונה את המשחק כדי לא לעזור לריאל? ואולי בכלל פיצ'ו הוא מרגל קטלוני?
מדהים , מושלם , גאונות. פתטיות , אפטיות , טיפשות. 6 מילים שמסמלות את המשחק על שני קטביו , 6 שערים ברשת של אתלטיקו מדריד, אימפריה. :aaa021:
מדהים, פשוט מדהים. מחצית שנייה שסוף סוף ראינו את בארסה שכל כך אנחנו רוצים לראות. השוער של אתלטיקו, איך נאמר זאת בעדינות, לא מתאים למעמד הזה. אני רק מקווה שבמשחק בשבוע הבא בקאמפ נו, נבקיע רבע ממה שהבקענו היום.