מח' 32 בליגת העל: 0:1 אדום במשחק העונה ומקום ראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/4/10.

1. wings Member

לוזון, אתה יודע...
    אז תיאורטית אם הפועל חיפה תפסיד את כל שלשת המשחקים הבאים, יש אופציה שהיא תסיים מתחת לקו האדום. שתי נקודות והם ישארו בליגה.

2. eran levy Member

שמן שמן, אבל מה לעשות - יש לי סימפטיה אליו.

3. kfiros Member

השיטת לוזון הזאת הכניסה המון תחרות בתחתית. הפועל חיפה שהרגישה בטוחה עד לא מזמן פתאום נראיתה מועמדת ברורה לירידה.

בכל מקרה הניצחון שלהם היום היה חשוב מאוד והיתרון שהם יצרו- שמעכשיו הכל תלוי בהם. ניצחון בודד והם נשארים בליגה. כדי להשיג את זה יצטרכו להתאמץ קצת יותר בשבוע הבא.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מעניין למה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. ENGLAND Member

כוסאימא של השחקנים - כולם אימפוטנטים אחד אחד במיוחד אוחנה האפס.
    יובל נעים האפס הזה הוריד אותנו ליגה( אין לו מושג בכלום- מה אוחנה עושה במגרש , למה שי חדד לא משחק?), שילך לעמידר הוא וקוריס וכל המאפיה חיסלו את המועדון הזה.

ירדנו ליגה היום.
    איפה חטאנו שככה מגיע את יובל נעים?

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/10
  6. eran levy Member

חטאתם בכך שאתם קבוצת תחתית שאלמלא שיטת לוזון לא היתה מגיעה לליגת העל, ויום הדין מגיע בסופו של דבר. כשרמת המאמנים בארץ נמוכה והשכר המשולם להם נמוך גם כן אל תתפלא שלא אלי גוטמן, אלישע לוי או אפילו אלי כהן מגיעים להפועל ר"ג, וכל מה שנשאר זה לבחור בין יובל נעים, ירון הוכנבוים או אלי מחפוד. וגם אתה תסכים איתי - המבחר די מעפן.

7. Raulito Madridista

אני שמח לבשר שהצלחתי להשיג כרטיס למשחק העונה ומחר אני בקירייה! נסעתי לבת-ים לקנות כרטיס יחד עם חבר נוסף שהולך איתי למשחקים, ושני ילדים שמשחקים בהפועל מכרו לנו את הכרטיסים שהם קיבלו בחינם ב-50 שקל ויצאו מאוד לארג'ים. בדקתי מייד את המספר על הכרטיס והספרות הראשונות היו 533 כך שהכרטיס לא מזוייף ולא מדובר במשהו מהמשחק הקודם. אני מקווה שהמשחק יהיה שווה את המאמץ. ההתרגשות בשיאה לקראת המשחק מחר. מרגיע לשמוע שבן-דיין יישחק, כבר חשבתי שהוא יחמיץ את המשחק הכי חשוב שלנו העונה ואולי בעשור האחרון. בכל-מקרה, על המשחק החשוב ארחיב מחר.

ראיתי היום חלקים מהמשחק בווינטר והכדורגל לא היה מתאים אפילו לא למשחק תחתית בליגת העל. ציפיתי משתי הקבוצות להרבה יותר מוטיבצייה והתלהבות ובמקום זה המשחק התנהל על מי מנוחות כאילו שתי הקבוצות מרוצות מתיקו. ואז בא בן-בסט עם סלאלום אדיר, מי חשב בתחילת המהלך שהוא ינצח את המשחק - וערן לוי כבש בפנדל והפועל חיפה יכולה לנשום לרווחה. לרמת-גן היו כמה הזדמנויות ליצור התקפות בדקות האחרונות אבל הקבוצה של יובל נעים איבדה את הכדור ברשלנות ושילמה על כך ביוקר.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. eran levy Member

מן הסתם כתבה שכזו לא היתה מופיעה באתר של אוהדי מכבי חיפה אלא באתר של אוהדי הפועל ת"א. אין מה להשוות בין משחק השרוכים לבין אליפות אפשרית של הפועל, ואין מה לעשות - זו השיטה שעליה הוחלט. אבל יש הבדל אחד גדול בין ליגת העל בכדורגל וליגת העל בכדורסל.
    1. ליגת העל בכדורגל מייצרת הדים הרבה יותר גדולים מזו של הכדורסל. אין להשוות בין רמת הפופולריות הארצית של שני הענפים.
    2. ההחלטה של מנהלת ליגת העל על פיינל פור לקביעת האלופה אינה משרתת את החלטת הקיזוז. זה שמנהלת ליגת העל מפשלת שנה אחרי שנה בהתקבעות על פיינל פור, שיטה פגומה ביסודה, לא צריכה להוות דוגמא למה צריך לשמור על הקיזוז. שתי השיטות פגומות ושתיהן חייבות לעבור מהעולם. אם הפועל תזכה באליפות השנה זה יגיע לה כי, כמו שנאמר לפניי, גם לה קוצצו הנקודות. אבל אסור להמשיך בשיטה הזו בעונה הבאה.

10. Raulito Madridista

קצרה היריעה מלהכיל את התחושות לקראת המשחק והפעם אנסה להיות תמציתי לשם שינוי.
    אחרי תצוגת הנפל בשנה שעברה, גוטמן עצמו אמר שהוא מקווה לבנות קבוצה חזקה לא פחות ולחזור גם בעונה הבאה לאותה הסיטואצייה. גוטמן קיבל הפעם את מבוקשו.
    השחקנים בידיוק באותה דעה כמו שלו, והם גם מדברים הרבה על כך שהם לא מכירים את 'קללת אליעזר'. אז במקום לדבר בתקשורת - תדברו על המגרש.
    אנחנו לא פחות טובים מחיפה במישור המקצועי, ואם היא מסוגלת לבוא לבלומפילד ולשחק יותר טוב ולנצח - גם אנחנו צריכים לדעת לעשות ההיפך. הכל בראש, בקיצור, הכל מנטאלי. צריך לבוא ולפתוח את המשחק כמו שצריך ולא רק לעשות קולות של פייט ואז להירדם כמו בפעם הקודמת. אני מאוד מקווה שגוטמן הדגיש לשחקנים - אין מחר. חייבים לנצח היום וזה אולי המשחק הכי חשוב שלנו בעשור האחרון. ולא - לא תיהיה אליפות. לא יהיה צ'אנס. שוב נישאר עם מקום שני. תיקו לא טוב!!!
    איש המפתח שלי הוא דגלאס דה-סילבה. זהבי לא קשר אחורי וידין לא יוכל לשלוט לבדו מול הקישור הנפלא של חיפה, אז דגלאס יצטרך להיות במיטבו. יהיה מעניין לראות את שילובו של דה-רידר ואנחנו חייבים שגם ורמוט ושכטר יגיעו לעבוד. טוב לנו מאוד שטישיירה מחוץ לעניינים ואני גם שמח שארבייטמן על הספסל.
    בסערת רגשות, מלא חששות, מקווה לטובות ומחזיקות אצבעות. עוד מעט אני יוצא למשחק. יאללה הפועל

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אוי נו באמת, אני בטוח שאם זה היה ההפך הייתם בוכים עד כמה שזה לא פייר ושחר קנה את ההתאחדות וכולם נגדכם ובלה בלה בלה ...

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי גם אם הפועל מנצחת היא לא זוכה באליפות לפי דעתי כי מכבי ת"א ובית"ר יבואו נגדה בשיא המוטיבציה לעומת זאת אין שום סיבה שמכבי חיפה לא תנצח את המשחקים הנותרים לה אחרי המשחק, כמו כן תמיד קיים הסיכוי שהפועל תעשה את זה בגדול ותנצח את כל מה שנשאר לה(די מציאותי) ובגלל זה היום ב-8 בערב כולנו ירוקים.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

על אותו משקל אני יכול להגיד "אני בטוח שאם כל הזמן השופטים היו דופקים אתכם הייתם בוכים כמה שהשופטים אדומים והתקשורת אדומה כי היא לא אומרת כלום וחיפה מקופחת ובלה בלה בלה".

14. קרלס פויול5 Member

עדיין בגלל הבעיות הרבות שלנו(קטן צריך לעבור ניתוח, משומר יעבור ניתוח אחרי הפועל, גם מצבו של קינן עדיין לא ברור, גולסה לא בכושר כ"כ טוב מאז שחזר מהפציעה) עדיף לגמור את הסיפור כמה שיותר מהר אם ננצח את נהפועל נגיע למצב שנצטרך רק שלוש נקודות כדי לזכות באליפות וכמו שאמרת בגלל שאין סיבה שלא ננצח את בית"ר בקרייה ויש לו משחק עוד נגד בני יהודה, קשה לי לראות אותנו לא זוכים, לכן בשביל השקט הנפשי שלי(ושל כל אוהדי חיפה, צריך לנצח היום.

15. riquelme1 Member

כל הפרשנים, כולם כולל כולם אולי למאט בודדים, אמרו שחיפה אלופה עוד לפני כמה חודשיים כבר, תמיד ביציע העיתונות אמרו שהקרב הוא על הסגנית ולא על האלופה, ושחיפה אלופה כבר מהמחזור הראשון, שגיא כהן, רון קופמן, שלמה שרף, כולם! אז רק בשביל להראות להם כמה הם מגוכחים, חובה שהפועל תנצח היום ותיקח אליפות.

הפסד אחד העונה להפועל ת''א כל העונה, זה נתון מדהים, חוץ מיזה 80 שערים לעומת 67 בלבד של חיפה, זאת הפועל ת''א הכי טובה שיצא לי לראות, ויהיה טרגדיה עם היא לא תיקח אליפות, חיפה קבוצה חזקה, אבל עם יש מגיע, זה להפועל.