מח' 32 בליגת העל: 0:1 אדום במשחק העונה ומקום ראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/4/10.

1. wings Member

מה זה שווה שאנחנו שולטים במשחק אם אנחנו לא מבקיעים. נכון, מחצית ראשונה עוד הגענו למצבים, אבל מחצית שניה נאדה.
    הקבוצה עושה הכל נכון בקישור ובהגנה אבל שחקני ההתקפה מחריבים לנו את המשחק. למה בליגה שבה למסיללה ולורמוט יש 15+ בישולים, שחקני ההתקפה שלנו תקועים על חמישה? לא מייצרים מצבים. אי אפשר להסתמך על יניב קטן שיעשה את הכל.

2. Igi Member

בסופו של דבר המשחק שמבחינתי יכריע את האליפות יהיה המשחק בבלומפילד בעוד כשבוע. באמת שלדעתי זה גמור רק בגלל חיפה, לא בגלל הפועל. אבל אם.... במידה ו....... חיפה כן תצליח להתעלות על עצמה מנטאלית ולנצח את מכבי ת"א, אני מנסה להזכיר לעצמי שאנחנו עדיין מתמודדים נגד הפועל, במצב שתיארתי היא תצליח לפשל לדעתי באחד משני המשחקים הנותרים שלה.

3. wings Member

בית"ר בחלומות שלה יכולה להרוס להפועל ת"א את האליפות. מכבי ת"א מסוגלת, אבל סביר להניס שבשבוע הבא היא לא תפסיד ותעזור להפועל לקחת את האליפות באופן כמעט סופי. חבל שהדרבי לא שבוע הבא.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרגעו עם ההשמצות, הוצאתם את מכבי מוכרי משחקים עוד לפני שהיה אפילו את הסימן הקטן ביותר שזה מה שיקרה.

אני באמת ובתמים מאמין (ורוצה להאמין) שמכבי תתן את הכל בכל המשחקים.

לא מספיק שאנחנו מפסידים כל דרבי, עכשיו גם יגידו שמכרנו את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. Number 8 Member

בכל העונה הייתם יותר טובים מאיתנו אבל עדיין הפסדתם לנו בבלומפילד ובקושי ניצחתם בקריית אליעזר... וגם היום הייתם יותר טובים מהפועל אבל התקפה אחת והניצחון היה שלהם. לפעמים לא צריך לסמוך על היכולת אלא יותר על מזל.

כמו שאמרתי וכמו שאחרים אמרו, מכבי ת"א לא תפתח רגליים כך שאוהדי חיפה צריכים לסמוך רק על עצמם ולא על מכבי. לפי דעתי, אם מכבי תנצח ביום שני, הפועל תהיה קרובה רגל וחצי לאליפות, וכמה שזה יכאב, אין מה לעשות, זה הכדורגל. אבל מה שכן, תסמכו על אבי נמני והשחקנים שלו שהם יתנו את הכל בדרבי. אסור לנו להפסיד עוד דרבי, ויתנו את הכל לא אומר דווקא ניצחון אלא גם תיקו יהיה יחסית טוב כי הפועל טובה מאיתנו וגם צריך לעצור את רצף ההפסדים איכשהו.

מכבי ת"א יתנו את הכל על הדשא במשחקים שנשארו, תהיו בטוחים בזה, ואפילו אל תעלו אפשרות של פתיחת רגליים או משהו בסגנון. זה שיש אוהדים שרוצים X, לא בהכרח אומר שזה יקרה אז תהיו רגועים. מכבי ת"א מועדון מקצועי ואל תשכחו מי עומד על הקווים... טובת הקבוצה שלו חשובה לו מכל דבר אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/10
  6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבנר טוויטו אלוהים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

7. Igi Member

גם מכבי ת"א כבר אני לא זוכר מתי חגגה בדרבי שהוא לא איזה גביע טוטו מסכן... אבל עדיין יש לי הרגשה שבמצב שבו חיפה כן יצליחו לאגור כוחות ולנצח בבלומפילד, הפועל יפשלו מול אחת משתי היריבות שלה, מביכות עד כמה שהן נראות לידה כרגע.

8. wings Member

זה נכון. אבל מכבי ת"א עם קצת מזל יכולה עוד לעשות בונקר ולהוציא משהו מהמשחק. בית"ר יעלו בטירוף ובדקה 20 יגמר להם האוויר.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סרג'יניו מה אתה רוצה שאני ינצח את מכבי חיפה, ושהפועל תנצח בדרבי ותחגוג אליפות עליי?

מכבי המועדון הכי סרוח כי הפועל המועדון הכי הגון, גנבה אליפות באופסייד, לקחה גביע עם היד, וקיבלה מתנה מלוזון שבגללה הם אלופים השנה, כשברור שחיפה בעטה בדלי בשביל שזה יקרה אבל עדיין אם לא לוזון, 6 הפרש, אין שום סיכוי שהפועל סוגרת את זה.

עמי, זו פעם ראשונה נראה לי שאתה מגלה את אהדתך להפועל...וכן אני מדבר בתור אוהד ולא בתור מאמן כי גם אם הייתי נמני או מאמן מכבי, לא הייתי עולה עם ההרכב שהעליתי כי יש לקבוצה שלי כבוד וגם לי כבוד עצמי, זה עדיין לא סותר את העובדה שאני בתור אוהד רוצה להפסיד שבוע הבא.

במחצית השניה אלי גוטמן עשה בית ספר לאלישע, והדבר הכי בולט היה העובדה שמסיללה לא עשה אפילו עלייה אחת למעלה במחצית השניה, אפילו לא אחת, זה אומר הכל, בהתחשב בעובדה שבמחצית הראשונה הוא היה מספר אחד בחיפה וגם המצבים המסוכנים באו דרכו. כן אליפות, לא אליפות, אלי גוטמן מאמן העונה בצדק, על הקבוצה ההתקפית והמהנה שהוא בנה, על זה שהפועל הצליחה באירופה, על זה שהפועל נמצאת במאבק עד לסיום ואולי תיקח אליפות וגביע ועל זה שהוא שידרג שחקנים בהפועל בצורה אדירה.

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

כמה שחסר לנו טישיירה, ולא אני לא טוען שמימון הוא שחקן רע, מה שבאמת היה חסר זה נשמה ציטוט שלו מהפייסבוק שעלה לפי פחות משעה :

we lost one battle but not the war

11. yedidel Member

כמה דיונים... את מי זה כל כך מעניין אליפות ליגת הקיץ? חיפה כבר לקחה אליפות לפני שבועיים.

12. George Best Member

אני אוהד מכבי ולא תמצא אדם שיסכים עם ההודעה שלך יותר ממני.
    הפועל קבוצה יותר טובה, רואים זאת גם בעמידה שלה במשחקים באירופה, גוטמן מאמן נפלא שעשה היום בית ספר לאלישע.
    אם יש מגיע, הכלבים יזכו באליפות.
    קיזוז לא קיזוז...כן, השיטה הזו היא ליצנות לשמה, אבל אם חיפה בסופו של דבר לא תחזור למקום הראשון, היא תצטרך להאשים אך ורק את עצמה.

ורמוט מדהים.
    איך משחקן זריז עם קבלת החלטות לוקה בחסר הוא הופך לגאון כדורגל שיכול לשחק איפה שבא לו?
    כנראה שהתשובה היא אלי גוטמן.

אגב, אני הבנאדם הבודד בפלנטה שחושב שהניצחון של הפועל היה מוצדק?

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דילמה לשחקני הפועל במידה והקבוצה תיקח אליפות: לשחק עם הפועל בצ'מפיונס או לעבור לקבוצה גדולה...ברור שאפשר גם לשחק בצ'מפיונס ולעבור לקבוצה באירופה אבל אם יש הצעה קוסמת אחרי המונדיאל או בזמן המונדיאל, אולי הראש שלהם כבר יהיה שם, בטח של אניימה. ותמיד יש את הסיכוי הקטן שהפועל אולי לא תעפיל או שמישהו יפצע במשחקים ולא יודע מה, מה שכן אני מאמין שאם הפועל תיקח אליפות, אז כולם ישארו.

14. eran levy Member

לא, גם אני חושב כמוך שהנצחון של הפועל היה מוצדק. חיפה התנהלה אחרי השער כמו קבוצת ילדים, וקבוצת ילדים לא יכולה להתמודד מול בוגרים.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שלא היית פה לאחרונה בהולנד כי אוהדי פיינורד דרשו בפירוש הפסד של קבוצתם באנסחדה כדי למנוע מאייאקס את המקום הראשון. במשחק הריעו אוהדי פיינורד כשטוונטה כבשה פעמיים מול קבוצתם...
    הדבר הזה לצערי קורה בכל העולם, מצטער, אבל אלה לא אוהדים שאני רוצה לראות בקבוצה שלי. אני מאד רוצה לזכות באליפות, אבל מכבי חיפה פישלה בעצמה!!! אני לא צריך טובות ולא רוצה ששחקני מכבי ובית"ר יפתחו את הרגליים בשביל הירוקים, אבל זה לא יפתיע אותי אם זה יקרה. העניין הוא שאני כבר לא בטוח שמכבי חיפה בלחץ שהיא נמצאת יכולה לקחת מתנות...