מח' 32 בליגת העל: 0:1 אדום במשחק העונה ומקום ראשון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 22, 2010.

1. Number 8 Member

זה לא יקרה אז חבל לחיות בסרט, כמו שאמרתי מכבי תעלה בהרכב הכי חזק, תרצה לנצח ולא תפתח רגליים, אבל מה שכן, אני משוכנע שנמני יסתפק בתיקו.
    יהיה קשה להגיע בשבוע הבא בבלומפילד... מצד שני אתה רוצה שהקבוצה שלך תפסיד בשביל להרוס להפועל אבל מצד שני אתה במשחק בבית שלך, משחק חשוב על אירופה ועדיין זו מכבי חיפה ולא הפועל רמת גן...

Last edited: Apr 27, 2010
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפעם לא ממש מסכים איתך ואני מדבר בעיקר על הקטע האחרון. אלישע לוי לדעתי כן בנה את הסגל הזה כי שחר לדעתי רק נותן את הכסף לא? לי יש בעיה קשה עם החתמת בוקארי כי כרגע אני חושב שנוקמים לנו על התרגיל שעשינו להפועל ת"א. אם נשים לרגע בצד שגם ההחתמות של האדומים על הפנים (דה רידר והקרואטי) אלישע לדעתי כן אחראי להבאת דבאלישווילי. הגאורגי בהחלט לא שחקן רע, אבל בסיטואציה שנוצרה בקבוצה לוי טעה בבחירת הזר.

בכל מקרה בוא לא נצא יותר מדי לסיכומים כי יש עוד 3 משחקים...
    דבר אחרון, לדעתי אם לא נזכה באליפות לוי צריך ללכת, אבל בארץ אין כרגע מאמן רציני שיכול להחליפו....

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל תל אביב עם אחד השודים הגדולים שאני זוכר בתקופה האחרונה. פתאום הנצחון שלנו על מכבי חיפה בקופסא נראה כמו תצוגת כדורגל ענקית.

מכבי חיפה שיחקה טוב יותר והייתה ראויה לנצחון, אבל בכדורגל אין מגיע והפועל תל אביב הצליחה להבקיע מהמצב היחידי שהיא הגיעה אליו עד לשער שכבשה. מאז מכבי חיפה איבדה את הראש ומי שבעיקר בלט בחולשתו היה יניב קטן.

אני לא מסכים עם כך שאלישע לוי אשם בהפסד. להפך. אני מסיר בפניו את הכובע. מכבי חיפה יכלה 'להסתפק' בתיקו ודווקא הפועל תל אביב הייתה זו שצריכה את הנצחון בכל מחיר. אם הייתם מביאים אוהד כדורגל ממדינה זרה, הוא היה חושב שהמצב בטבלה הפוך. מכבי חיפה היא זו שנראתה כמי שרוצה את כל הקופה ולאלישע לוי יש חלק גדול באיכות המשחק שהירוקים הפגינו עד לעקיצה האדומה.
    אחרי השער יהיו כאלה שיגידו שלאלישע לוי איבד את הראש. אולי כן, אולי לא. סך הכל הוא לקח החלטות שנראו לו הטובות ביותר ברמה המקצועית. אולי הכניסה של מוחמד כליבאת' הייתה נראית כמו צעד מבריק אם יניב קטן לא היה מאבד את הראש. עכשיו זוהי חכמת הדיעבד. עובדתית, מכבי חיפה שיחקה טוב יותר מהפועל תל אביב ואת זה ניתן לזקוף לזכותו של המאמן.

האליפות עדיין רחוקה מלהיסגר. עזבו את עניין הנקודות. מי אמר שהפועל תל אביב צריכה לאבד נקודות כדי שהאליפות תהיה ירוקה? זה רק הבדל של 3 שערים. כן יפתחו לה רגליים, לא יפתחו לה רגליים... עובדתית, זה אפשרי.
    אסור לשכוח מה קרה להפועל תל אביב אשתקד כשהיא החזיקה במקום הראשון בזכות הפרש שערים. היא לא הצליחה לשמור עליו יותר משבוע אחד. עכשיו הלחץ יהיה גדול יותר ולא בטוח שהם יצליחו להתמודד איתו.

עונה שעברה האמנתי מכל הלב שהאדומים ראויים יותר לאליפות, אך הירוקים לקחו והתאכזתי מכך. העונה זה הפוך.

4. שגיא Guest

מה הקשר? אמרתי שאלישע לא בנה את הסגל? את המשחק הספציפי הזה אלישע הפסיד בניהול שלו, כי עובדה שהיינו טובים יותר. השחקנים שהוא הביא שיחקו טוב יותר ומהורמוטים והשכטרים, להם זה היה אחד המשחקים החלשים העונה. בניית הסגל אולי לא מושלמת, אבל את המשחק הזה לא הפסדנו כי היינו פחות טובים, אלא כי לא שיחקנו נכון וכי לא ידענו לצאת מההלם.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין חשיבות למקום השלישי מתי תבין את זה?

אם הפועל ת"א לוקחת גביע אז גם המקום הרביעי הולך לליגה האירופאית ולא משנה אם היא לוקחת אליפות או לא. בני יהודה לא תעבור את מכבי כי היא תפסיד לחיפה ויש לנו הפרש שערים הרבה יותר טוב ממנה, אז קיצר אין למכבי על מה לשחק פרט לדרבי.

6. wings Member

עם חלוץ מהיר לא היינו מפסידים את המשחק. 3-4 פעמים ההגנה של הפועל טעתה ואיבדה את הכדור, ורק היה חסר שם איזה חלוץ מהיר שינצל את זה וידהר לכיוון השער. אבל במקום כל פעם הכדור נחת אצל שחקן איטי שלנו והבלמים של הפועל הצליחו בשניה האחרונה להרחיק את הכדור.
    לדו לא פעם במשחק, כמו בהרבה משחקים העונה, מקבל כדור ומנסה לרוץ איתו על שחקן הגנה. איך שחקן כל כך איטי מעז בכלל לרוץ על שחקנים? הוא לא מסוגל לרוץ על עציץ.
    שיש לך שחקן אגף שמאל שעושה מיליון חורים ולוקח החלטות לא נכונות בהתקפה, שיש לך חלוץ שלא זז ועוד פותח בהרכב, ככה זה נראה. בנית סגל לקויה. כתבתי את זה בבלוג שלי אחרי ההפסד מול הפועל ר"ג - אם זה מה שיש לך להציע במשחק העונה, אם על זה אתה סומך, כנראה לא עשית שום דבר בקיץ ופגרה.

מה שאתה אומר זה נכון. שלטנו, אין ספק. בוודאי במחצית הראשונה. אבל זה היה צפוי - קרית אליעזר, קישור מעובה שלנו עם שחקנים אגרסיבים כמו קולמה, גולסה, ובוקולי. בדיוק כמו שהיה מול הפועל חיפה. אבל בהתקפה הכל איטי ולא זז, וזה המון זמן ככה.
    הזכיר קצת את הדרבי רק עם הבדל אחד - היום ורמוט היה על המגרש להוציא מתפרצות ובדרבי היה שם את השמן ערן לוי. זה ההבדל בין 0-0 להפסד 1-0.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם רוח המכביזם שלכם?
    "לנצח בכל משחק"?

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוצמזה בית"ר לא תקבל אישור לשחק באירופה ככה שאתם כבר שם בטוח.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת שאם הקבוצה הזאת תפתח רגליים ביום שני, אני לא אסלח לנמני בחיים. זה יהיה הקש האחרון בקרקס שנקרא מכבי ת"א.

10. Number 8 Member

לך תגיד את זה לאבי נמני... לא צריך להיות גאון כדי לדעת מה הוא חושב על זה.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם צריך להפסיד 10:0 כדי שלא תקחו אליפות, דהיינו.

12. burning soil Member

אני בטוח שמכבי לא תבוא לפתוח רגליים. מה יש לכם, מה אנחנו
    הפועל עכו ?!

13. Igi Member

זה פשוט מדהים שדווקא בית"ר ודווקא דווקא מכבי ת"א(!!) יכולות להרוס להפועל את האליפות... בהנחה שחיפה תצליח איכשהו לגנוב ניצחון בבלומפילד בשבוע הבא. הרי בסה"כ מבחינת יכולת הירוקים לא רואים את מכבי ת"א, אבל עם המכה המוראלית הזו אף אחד לא יכול להתווכח...בכל מקרה,במידה וחיפה מוציאה 3 נק'. עם איך שאנו רואים את הפועל העונה ובתקפה האחרונה(זה שהיום הם לא שיחקו כדורגל לא מדד לתקופה ולכדורגל והמומנטום שלהם שרק יגדל) ועם איך שאנחנו מכירים את מכבי ת"א והיכולת החלשה שהם מציגים בדרבים, לקחת נק' מהאדומים במשחק ביניהם יהיה פשוט חלומי עבורם! לדעתי במצב הנוכחי, בגדר נס. מהפה שלי ל-ה' שבשמיים.

14. SeRgInHo Member

האוהדים פה שונאים את היריבה יותר ממה שהם אוהבים את הקבוצה שלהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

15. riquelme1 Member

זה רק מראה כמה שאתם אפסים ומתוסכלים, קבוצה עם כבוד באה לנצח בכל משחק, אבל מזל שאתה סתם עוד אוהד ולא מאמן. מה שכן, עם מכבי תפתח רגליים לחיפה זה יהיה ביזיון גדול ובושה לסופרטיביות. אבל נו, מכבי ת''א המועודן הכי סרוח בישראל.

לא צריך טובות של אף אחד.