מח' 32 בליגת העל: 0:1 אדום במשחק העונה ומקום ראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/4/10.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב התגלה לו הבלוף החיפאי. אני לא מבין איך אנשים מסרבים להכיר בעובדה שאלישע לוי זה על אותו תקן כמו אבי נמני - מוטיבטור מרגש שניהול אמיתי של משחק ממנו והלאה. הפועל קבוצה טובה, חיפה אוסף של שחקנים טובים. היום השחקנים הטובים לא תפסו יום טוב, והקבוצה הטובה יותר ניצחה, הכל פשוט.

מברוק להפועל, מברוק למאמן הישראלי הכי טוב שיש, אני אולי האוהד מכבי היחידי בעולם עם הדיעה הזאת, אך אני באמת ובתמים מקווה שהפועל תיקח. מגיע לה.

* ואם אפשר, שתעשה את זה ב-3 הפרש, כדי שהבכיינות על הקיצוץ תיפסק.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/10
  2. ManUtd Fan Member

קטן היה צריך לקבל שחור, לא אדום.
    והאמת, היה נראה כי הוא קיבל את העבירה שלו רק בגלל ההשתוללות הזאת.

3. SeRgInHo Member

ארסנל ונגר,

אתה רציני ששחר תמך בשיטה הזאת??? יש איזה לינק או משהו שמוכיח את זה?
    אם זה נכון אני לא מבין איך הוא מעז להתבכיין

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עונת 2002/3 חוזרת, השאלה היא לכמה הפרש הפועל תגדיל את הפרש השערים בשבת ואם מכבי תקשיב לאוהדים שלה ותעלה עם הנוער, אם אני נמני אני עושה עם סלומון, צמח, שפונגין, קפילוטו, ריף פרץ, יבוריאן, שבחון, גפני, טומאסיץ', קומאץ' ולהחזיר את תום מנשרוב מהשאלה ברמת השרון, אחלה הרכב!

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כן, זו לא תהיה פעם ראשונה של מר יעקב.

גם במעבר של משחק האליפות של מכבי לר"ג הוא תמך, דחה את האופציה לשחק מול אשדוד בטדי, ואז התבכיין.

אגב, בכלל, אם מישהו שאינו יקיר התקשורת יעקב שחר היה מתנהג כמו יעקב שחר. צורח במשך 90 דקות, יורד לצעוק על השחקנים בחדר ההלבשה, מתערב בכל פרט ופרט, היו הופכים אותו מזמן לליצן ופסיכופט.

6. G.B7 ירוק עולה

לא מסכים אם אף מילה שלך.
    אלישע לוי מאמן דגול שקט וטוב אולי היום הוא לא ניהל את המשחק בצורה טובה אבל זה לא סיבה להגיד שהוא לא מאמן טוב.
    בעיני חיפה קבוצה יותר טובה מהפועל וגם היום חיפה הייתה יותר טובה ר והגיעה ליותר מצבים אבל הפועל ניצלה מצב אחד וניצחה את המשחק מותר להפסיד אבל זה לא סיבה להספיד את אלישע לוי ואת מכבי חיפה שום דבר עוד לא גמור וזה רק הפרש שערים.
    ואני לא מבין מה מתהלבים מהגוטמן הזה מאמן פחדן

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום זה לא סיבה להספיד את אלישע לוי. השנתיים האלה כשלם כן. איך אפשר להשוות בכלל בין הפועל לחיפה. כל התקפה של הפועל כאילו כתובה בתסריט. חיפה זה כמו מכבי, רק עם שחקנים טובים יותר. הכל אקראי, ואיזה איש מצחיק צועק על הקוים.

8. שגיא Guest

הסיפור כן גמור. מאזן הנקודות כלל לא משנה כאן. עוד לפני המשחק היה ידוע שהמפסידה יוצאת מהמשחק הזה מרוסקת. אם הפועל תל אביב הייתה מפסידה, האליפות כמובן הייתה סגורה, עכשיו, כשחיפה הפסידה, היא קבוצה מרוסקת ושבורה מנטלית. אני בכלל לא רואה מצב שאנחנו לוקחים את כל 9 הנקודות שנשארו. לעומת זאת, הפועל תל אביב כבר הרבה זמן על הגל, המשחק היום היה פעלול עם הגלשן, והגל עדיין ממשיך. הגל של מכבי חיפה, לעומת זאת, התנפץ וחיפה נפלה למים.

9. wings Member

אתם נותנים פה הרבה יותר מדי משקל לניהול המשחק של המאמנים. אלישע עשה את החילופים הנכונים למעט כליבאת שאני בכלל לא מכיר, אבל אני יודע מאיפה החילוף הזה הגיע. הענין הוא שזה קל מאוד לעשות חילופים נכונים כשאתה פותח עם שחקנים גרועים בהרכב.
    בסופו של דבר גוטמן ניצח את אלישע בבניית הסגל, ולא בניהול המשחק.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמת. אבל החל מהשער של לאלה הייתה מצפה מאלישע לפעול טובת איזשהו שינוי. אלא ש, הוא לא מסוגל, הוא החליף שחקנים שלא שיחקו טוב בשחקנים שהוא קיווה שכן ישחקו טוב, מבלי להזיז שום דבר, קצת דיבורי מוטיבציה, ויאללה, נקווה לטוב. תאמין לי, אני רואה את זה בכל משחק של מכבי, את השכונה האקראית הזאת, זה אותו דבר, למזלה של חיפה הסגל שלה פשוט הרבה יותר טוב.

11. Number 8 Member

צריך להבין שלא בטוח שמכבי תיפתח רגליים מול מכבי חיפה. אמנם אבי נמני מכביסט מלידה אבל כל כך חשוב לו להוביל את המועדון לאירופה אחרי המון שנים, כך שלפי דעתי זו בעדיפות ראשונה שלו, מה שגם זה תלוי בתוצאה בין בית"ר לבני יהודה בשבת, כי אם בית"ר תנצח הפער יהיה רק נקודה, שני מחזורים לסיום.

מה שבטוח זה שנמני לא יעלה הרכב חסר, בזה תהיו בטוחים, הוא גם יגיד להם לתת הכל על המגרש כי אירופה מונחת על הכף. מן הסתם מול הפועל ניתן את הכל כמו בכל דרבי, או לפחות נרצה לתת, אבל נגד מכבי חיפה בכלל לא בטוח שנפסיד כדי להרוס להפועל...

12. איגור .פ. Member

תודה ללוזון על זה שנתן במתנה להפועל לתל אביב אליפות ביום .

נתן לקבוצה שלא קשורה למדינה אליפות כמו הפועל תל איב, תודה אבי לוזון

13. שגיא Guest

זה לא נכון מה שאתה אומר כי עובדה שהיום עד השער של הפועל הייתה רק קבוצה אחת על המגרש, וזו לא זו שניצחה. למכבי חיפה כבר היה יתרון די ברור על המגרש, ובדקות של לפני השער היה נראה שדווקא היתרון הירוק באוויר. הבעיה שאחרי השער, אלישע שותק, נכנס להלם קרב, זרק מה שיש לו על הספסל, ואם אתה רוצה להיכנס לזה, אז גם החילופים האלה לא היו נכונים. כשאתה בפיגור תשחק עם שני חלוצים, בטח שדבלשווילי עוד היה בהחלט סביר ונסבל היום. החילוף השלישי והאחרון במשחק צריך כזה של תקווה אחרונה. אם התקווה האחרונה שלנו היא כליבאת מצבנו לא טוב.

זה לא המקום להתכווח לגבי יכולותיו של בוקארי, אבל אין בכלל שום צל של ספק שבמצב שנוצר הוא היה צריך להיזרק למשחק כחילוף שלישי. גם שחקן יותר טוב כנראה וגם שחקן יותר התקפי.

שורה תחתונה, החילופים היו נוראיים ונבעו, שוב, מפאניקה, ועל כן ניהול המשחק הכושל של אלישע, ופה אלישע הפסיד את המשחק, לא בבניית הסגל.

14. Igi Member

גם ההוצאה של דבלשווילי הייתה קריאה מאד לא נכונה של פני השטח(אבל כמובן שכולנו חכמים גדולים מפה). אם כבר הוא החליט ללכת על כל הקופה הוא היה צריך להישאר עם 2 החלוצים המובילים שלנו, הרי הפעמים היחידות שהשיטה הזו כן הצליחה היו כשמלך השערים עלה מהספסל לצידו של לדה וכך היה צריך להיעשות גם הפעם. אלישע הכין את הקבוצה טוב(חוץ מההימור השגוי עם לדה), אבל עשה היום כמעט את כל הטעויות האפשריות במהלך המשחק. אין פה יותר מדי מה להוסיף.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבי נהיה אוהד הפועל מאז שפרש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx כל דרבי נותן להם לתת לנו בראש וייתןם להם את האליפות ביום שני...

------סולומון------
    גפני---קפילוטו---שטרית---שפונגין
    ---קומאץ----טומאסיץ'
    פרץ-----שבחון----צמח
    -------יבוריאן-------

זה הסיכוי היחידי של מכבי חיפה להישר במאבק כי אבי בחיים לא יפתח רגליים.