מח' 32 בליגת העל: 0:1 אדום במשחק העונה ומקום ראשון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 22, 2010.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לי יש הרגשה שמכבי ת"א לא מפסידים למכבי חיפה? המוראל של מכבי חיפה ברצפה ומכבי רוצה להבטיח את המקום השלישי והמשחק הזה יהיה לאחר שהפועל ת"א סביר להניח תנצח את אשדוד ותתבסס במקום הראשון, בכל מקרה אני סומך עלינו(בית"ר) שנהיה מספיק גרועים כדי להיות מובסים בקריה עוד שבועים.
    כמה אני מוכן לשלם בשביל להרוס להפועל אליפות בטדי במחזור האחרון, בשביל רגעים כאלו אנחנו אוהדים כדורגל.

2. wings Member

אתה קשקשן. אף שחקן לא ירק לאוהדים בפנים. כלום ניסו וניסו. כמו שזה לא הלך בדרבי, זה לא הלך היום.
    הוא מאמן פ-ח-ד-ן שלא מבין כדורגל. השחקנים לא אשמים.

Last edited: Apr 27, 2010
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למה שמכבי ת"א ובית"ר ירושלים, 2 קבוצות ששונאות את הפועל באופן ברור, יפתחו לה רגליים?

4. ManUtd Fan Member

סליחה רגע, אבל מה אתה בדיוק רוצה?
    אוהדי חיפה פה באים בטענות אך ורק לקבוצות שלהם אז על איזה התבכיינות אתה מדבר?!

5. Igi Member

ריקלמה, תפסיק לזרוע מלח על הפצעים עם שיטת הקיזוז, אוהדי הפועל לא טיפשים וגם הם יודעים שהם גנבו את האליפות. את מי זה מעניין עכשיו שלא קיזזו גם את השערים?!

6. riquelme1 Member

יניב קטן היה ונשאר שחקן בינוני, היום הוא גם הוכיח שהוא לא מנהיג עם התנהגות פראית, הוא היה חייב לקבל אדום במה שעשה לדה-רידר, אבל גם היכולת שלו שוב קרס, בכלל יניב קטן הוא סתם שחקן בינוני ואני מקווה לא לרראות אותו בנבחרת לעולם.

ולכל הבכיניים של שיטת הקיזוז, הנשיא שלכם יעקב שחר היה אחד מאלה שלא התנגדו לזה, אבל קל לכם לדבר בדיעבד, זה משהו שהוחלט בתחילת העונה שכל ראשי הקבוצות הסכימו, זה יכל להיות בדיוק ההפך.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ניסו ניסו? וואו, איזה מרגש. אלישע הוא האשם העיקרי אך השחקנים לא נקיים מאשמה, הגיע הזמן שגם הם יקבלו בראש.

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לירן, יפתחו רגליים נגד מכבי חיפה, לא נגד הפועל.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחם עוד יראה?
    אפשר לחשוב שלא טענתי את זה כבר פעמיים או שלוש.

תגובה אחריך איגור בוכה בפעם ה100 על הקיזוז, באים בטענות רק לעצמם עאלק.

10. wings Member

גולסה היה מהפחות גרועים. לא טוב, אבל בזכותו זה לא נגמר כבר בדקה ה 80.
    גולסה הוא המנהיג החדש. למרות שהוא אחרי פציעה ארוכה, הבן אדם רץ בדקה 80 ולבד עוצר מתפרצות של הפועל. ואז הוא עולה להתקפה ומנסה לעזור. קטן מתחיל לזוז רק כשהכדור מגיע אליו.

11. שגיא Guest

מכבי חיפה לוזרית. גדולה. נקודה. גם שיטת לוזון לא הייתה צריכה לעצור את חיפה. לא עונה ובפרט לא הערב. המשחק היה אמור להיות גמור הרבה לפני שער השיוויון שהגיע אם אני לא טועה מבעיטה יחידה למסגרת.

כל המסביב של המשחק הזה היה קלוקל. קל כמובן לדבר בדיעבד, אבל ההפסד הזה הוא הפסד של אלישע לוי יותר מאשר של כל אחד משחקני הקבוצה. לא קיים סרט כזה ששחקן שכובש 30 שערים בעונה לא עולה בהרכב הראשון כשהוא לא פצוע. מה גם שהוא עדיין בכושר טוב. לא קיים סרט כזה. אלישע ניצל את היכולות הדלות של ערוץ 1 כדי ליצור כזה סרט. סרט רע. לא ייתכן מצב שכשאתה כבר מכניס את החלוץ המוביל שלך, במצב של פיגור, במשחק אליפות, שתי דקות אחרי זה אתה מוציא חלוץ אחד ובכך משאיר את המערך על אותו דבר במצב שאתה חייב שער.

אין סרט כזה שאתה שולח כחילוף אחרון שחקן שעד לפני חודשיים היה מנהל משמרת במקדולנדס (!) להופעת בכורה ומצפה ממנו להציל את המולדת, בטח ובטח כאשר מדובר בסך הכל בקשר, וכאשר יש לך אלטנטיבות טובות (והתקפיות) יותר על הספסל.

אין סרט כזה שכאשר הקבוצה שלך על סף הפסד במשחק העונה, שלושה מחזורים לסיום, ואתה יושב בנינוחות על הספסל, כאילו מרים ידיים ומשלים עם ההרכב, ומקווה שאיזשהו נס יגיע ויציל אותך.

אני מאוד מאוד מעריך את אלישע לוי על העבודה שלו בקבוצה, אבל היום הכשלון הוא עצום. היום הוא הובס 1-0, הופשל מבחינת ניהול המשחק ונתפס עם המכנסיים למטה, כשהוא אפילו לא טורח להרים אותם.

יסלחו לי האופטימיסטים, אבל אפילו אם אני מנתק לרגע את הכושר האדיר שבו נמצאת הפועל, אני לא רואה את מכבי חיפה, שאחרי היום היא קבוצה שבורה ומרוסקת מנטלית, מנצחת את שאר משחקיה עד לסיום העונה. נראה שהדרך לאליפות אדומה תהיה אפילו קלה יותר ממה שהם ציפו.

שי מיימון שגה והיה חלש בדיוק במשחק בו היה צריך להתעלות. כל המשחק הוא שיחק בחוסר בטחון. חוסר הסגירה בשער הוא ביטוי לכך. דוידוביץ', לצערו, לא נגע בכדור כל המשחק. הוא היה צריך לגעת בו פעם אחת, אבל מול הבעיטה המדוייקת הוא נשאר חסר אונים. אייל משומר מחליק על הדשא בתדירות יותר גבוהה ממסירותיו המדוייקות. חוסר הבטחון נוזל לו מהאוזניים. יניב קטן, שלפני שנה היה הגיבור הגדול של המשחק הזה, הופך העונה לגיבורו הטראגי. במקום להרים את הקבוצה ברגעים הקשים, הוא נגרר לפרובוקציות שהוציאו אותו לחלוטין מהמשחק. שלב הקבוצה משותק, בשאר הצינורות לא זורם דם.

ההפסד הכי כואב שזכור לי בשנים האחרונות. פשוט כך.

12. Number 8 Member

אני חותם כבר עכשיו על הפסד למכבי חיפה בשבוע הבא. לאור העובדה שאסור להפועל לקחת אליפות, תוסיפו לזה שאם אנחנו מנצחים בשבוע הבא וגם הפועל מנצחים, הם יכולים לחגוג מולנו אליפות ואסור שזה יקרה בשום מצב.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, ג'ון גרגורי? אני לא יודע.
    מה שאני כן יודע זה שאם לא נזכה באליפות ליענקל'ה שחר יהיה קשה מאד בקיץ. הוא קודם כל צריך להדוף את הכעס של האוהדים, ודבר שני, אם אין מוקדמות ליגת אלופות אני בטוח ששחקנים יעדיפו את האדומים מאשר את מכבי חיפה. אבל לך תדע שחר לא עושה חשבון לאף אחד ולא אהיה מופתע אם כבר היום הוא יודיע שאלישע לוי יישאר. בסה"כ איבוד האליפות תהיה בדיחה עצובה (אם או בלי קיזוז הנקודות), אבל מאז ששחר לקח פיקוד אנחנו זכינו בהכי הרבה אליפויות...

14. ofiry15 Member

תתנו לי באן אם אתם חושבים שזאת תגובה ילדותית. אבל הכל תלוי לא בחיפה ולא בהפועל.
    הגיעו שלושה משחקים לסיום אך הרי מי תשחק נגד מכבי חיפה? מכבי בית"ר ובני יהודה, 3 קבוצות שממש חביבות על הפועל ת"א.
    אם מכבי תבוא בשביל להאבק על מקום בטוח באירופה בשנה הבאה ותוציאי נקודות ממכבי חיפה במחזור הבא, האליפות של הפועל ת"א.
    אך עם חיפה תנצח את מכבי, הטעם מכל הניסיונות להגיע לאירופה וכו' ישקעו ובית"ר ובני יהודה יפתחו רגליים שחיפה תכניס כמה שיותר גולים ויעקפו אותנו בזכות הפרש שערים.
    אני די בטוח שהפועל תנצח את שלושת המשחקים שלה ובגלל זה זה לא תלוי בה אלא בכמה מניוקים יהיו שאר הקבוצות.

בכל זאת הייתי מעדיף בלי שיטת הקיזוז גם כי זאת שיטה מטופשת, וגם היא גרמה לי לפתח ציפיות שאפשר לזכות באליפות באמת.
    חבל שהקבוצות במקומות 3-5 חובבניות כל כך...

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הבאתם את בוקארי ולא הכנסת אותו במשחק הזה, אז למה הבאת אותו? אלישע צריך לשלם את המחיר על אובדן האליפות, פתאום רוני לוי לא נראה כל כך רע.

למכבי ת"א נשארה רק מטרה אחת העונה: לגנוב תיקו בדרבי. (למה לגנוב? כי זה איך שהפועל הכי אוהבים את זה, לגנוב)

Last edited: Apr 27, 2010