מח' 30 בפל' העליון ו29 בתחתון: זהבי שובר את שיא הכיבושים בעונה ומעלה את מכבי ת"א לפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏8/4/16.

1. Butragueño מנהלים

רוני לוי עשה נוק אווט לבכר? מכבי חיפה הייתה שווה ניצחון?
    מכבי חיפה שיחקה בצורה סופר מביכה היום. כמו שכתבתי מקודם, זה לא היה שונה ממשחק של ב"ש נגד הפועל עכו.
    זה היה אנטי כדורגל טוטאלי מצדינו ואתם נפלתם בפח. אבל מפה ולהגיד שרוני לוי עשה נוק אווט? איך? עם שילוב של פירס בהרכב?
    שלטתם משהו כמו 66% מהכדור, הגעתם לאינסוף החמצות. חוסר מזל ענק מצידכם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שליטה בכדור שווה לתחת, לא עשינו תנועה ולא היינו מסוכנים פרט ל 2 החמצות גדולות של ברדה ומליקסון.
    תוכנית המשחק של רוני לוי עבדה מושלם. לא היינו מסוכנים ובמתפרצות חיפה סיכנה יותר מאיתנו אך השער
    שבכר עבר ל 3-5-2 נראינו מביך.

3. Butragueño מנהלים

איזו תכנית משחק? אני באמת שואל.
    הוא עלה עם קשרים הורסי משחק ועשה הכל כדי שלא יהיה כדורגל. אם זה נקרא נוק-אוואט אז רוני לוי מאמן העונה.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבינים שאוהדי חיפה אנטי השנה אבל היום הם נלחמו כמו אריות ובאו לשחק בפעם השלישית העונה בדרך היחידה שהם יכולים מול קבוצה עדיפה כמו שלנו וזה בונקר סטייל הפועל יהוד עם יציאה למתפרצות.
    הלוואי ופעם אחת הם ישחקו ככה מול מכבי ולא יעשו במכנסיים כמו בשאר המפגשים.

מאור בוזגלו זה הלוזר הכי גדול של הכדורגל הישראלי.
    כל הכדורים היום הלכו דרכו והוא ייצר 0 מצבים וזה כשהוא גם לוקח 3 - 4 בעיטות חופשיות סמוך לרחבה ועוד 5-6 קרנות ומכולם הוא לא מייצר אפילו כדור אחד טוב.
    פשוט מדהים איך שחקן עם מספרים כמו שלו עושה במכנסיים בכל פעם ברגעי האמת, גורם לי להצטער שמישהו אחר לא לקח את הפנדל מול הפועל רעננה בזמנו ומצד שני להודות לאל שהוא לא היה במגרש כשנשרק לנו הפנדל היום.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוא לא מאמן העונה כי שהוא משחק אחרת הוא מפסיד.
    בדיוק, לא היה כדורגל וזו הייתה המטרה שלו. בדיוק מה שהוא רצה קרה.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש פה אנטי כל כך ברור כלפי רוני לוי שלפעמים אנשים מפספסים דברים באמת יפים שהוא עושה.

רוני לוי היום תיקן את הטעויות של דראפיץ' משבוע שעבר. כשבית"ר שיחקה בלחץ גבוה, ממש קרוב לשער של ב"ש, ובעצם פינתה שטחים לשחקני היריבה היא הזמינה את השערים שקיבלה. במקום לנצל את הלחץ של הבאר שבעים, ואת המערך עם בראון ואוגו ששניהם שחקנים בעלי אופי הגנתי מובהק, ולשחק מבוקר עם מתפרצות, שיחקנו לידיים של בכר, שלקח הימור ויצא גאון.

היום לוי גם לקח הימור, וזה שב"ש תנסה לשחק בצורה דומה, וזה הצליח לו. חיפה ביטלה את ב"ש, תיסכלה אותה מאוד, וגרמה לכך שבמהלך המשחק מפלס הלחץ בב"ש חזר לזה שהיה שם לפניי המשחק בטדי. ב"ש שלחה שחקנים בצורה די מטומטמת קדימה, וחיפה יצאה להתקפות המתפרצות הכי איטיות שראיתי, ועדיין הצליחה להגיע למצבים קורצים שהתקפה יותר מפוקסת הייתה מבקיעה כמה שערים מהם ומנחילה לב"ש הפסד ראשון מזה המון זמן ואולי גם הפסד שיעלה לה באליפות.

אז מגיעות מילים טובות ללוי, כי זה היה משחק טוב של חיפה באצטדיון קשה מאוד.

7. South Boy Member

הלחץ כרגיל עשה את שלו, משחק מזעזע מכל הבחינות.
    מעליב שהשחקנים חושבים על אליפות אבל מעבר ליכולת החלשה משחקים בהליכה לא נלחמים ולא מראים טיפת מחץ, כל כך הרבה פעמים לבעוט בדלי לצד היכולת החלשה שכבר הפכה לריטואל מביאים רק לדבר אחד וזה תמיד להיות הזנב. מתחילת הפלייאוף טורחים להגיד במועדון שהכול תלוי בהם אז עכשיו אולי הם יכולים לחשוב על המילים שיוצאות להם מהפה, ולהבין שהם הביאו עצמם למצב הזה.
    לגבי השיפוט, בשיא הכנות מהיציע הדרומי זה היה נראה כאילו בניון נכנס למאבק גוף והפסיד את הכדור אבל יכול להיות שהיה פנדל, לא ראיתי כאן שום התייחסות לשער שנפסל אז אני מניח שבצדק? בכל מקרה כמו שאני תמיד אומר חיפה צריכה לבוא בטענות לעצמה ולא לשופט, היו להם כמה מצבים לסגור את הסיפור.

8. Butragueño מנהלים

יכול להיות שאני לא אובייקטיבי, ויכול להיות שרוני לוי עשה משהו טקטי מאוד שלא נתפס לי בעין.
    אז תעזרו לי שניה, איך פירס נכנס לתכנית המשחק של רוני לוי? שחקן עם שיא איבודי הכדור למשחק והוא הגיע רק בינואר.

9. VAR Member

יעקב שחר זה פשוט פגע רע. סרטן בתוך המועדון הזה. אין שום משמעות לשום תוצאה שלנו כל עוד הוא נמצא בראש.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כל העונה דיברנו על המאזן המדהים של באר שבע במשחקי הבית אבל באופן מפתיע, בסופו של דבר דווקא במשחקים האחרונים שהיא מארחת היא מתקשה לנצח. הלחץ משחק כאן תפקיד רציני אבל לא לנצח 4 משחקי בית רצופים בקצת יותר מחודש זה באמת יותר מידי.

11. Butragueño מנהלים

הדבר היחידי שיצא טוב מהמשחק הזה, זה שאנחנו מסוגלים לעבור אתכם בגביע.

12. Andrea21 Member

ב"ש צריכה להיות מרוצה מהנקודה, הייתה הרבה יותר קרובה להפסיד מאשר לנצח. משחק האגפים פשוט לא היה קיים, כל הזמן ניסו דרך האמצע, בסגנון משחק כזה נגד מערך צפוף כמו של מכבי חיפה היום - קשה מאוד להבקיע שערים. באר שבע כמעט לא סיכנה את השער פרט למצב אחד טוב של מליקסון ועוד מצב מקרי של ברדה. הפנדל של באר שבע הגיע מטעות של משומר שפשוט הוציא את הכדור מהרגל של אוברניאק ונתן אותו למליקסון. חיפה יכולה לצאת מאוכזבת מהמשחק, עם קצת יותר ריכוז מול השער וקצת פחות פאניקה בהגנה היא הייתה מנצחת.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  13. עידן444 Member

אם לא הבחנת שהיו כאן 2 מחציות שונות בתכלית אני חושב שיש סיכוי שמתישהו עברת לצפות בתוכנית אפיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  14. Butragueño מנהלים

מה? מה הקשר למה ששאלתי? העיקר להישמע כמו ליצן?

שאלתי איך פירס נכנס למשחק הטקטי של רוני לוי? בתור שחקן שהיה רק נזק לכל אורך המשחק.
    (אגב, היו 2 מחציות שונות בתכלית של ב"ש, חיפה שיחקה את אותו המשחק בשניהם).

15. עידן444 Member

לא צריך לכעוס. אני מבין שזה היה ממש ממש מבאס לא להפסיד היום אבל אני בטוח שתתגברו על זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk