מח' 30 בפל' העליון ו29 בתחתון: זהבי שובר את שיא הכיבושים בעונה ומעלה את מכבי ת"א לפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏8/4/16.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שונה בסיטואציה הזו לעומת הסיטואציה בה עמד קרויף שגרם לך להגן על ההולנדי בחירוף נפש ולעומת זאת להצהיר שהפועל ב"ש 'פישלה' בחלון ההעברות של ינואר?

2. סמואל אטו Member

אני אזרום איתך.
    במקרה של גארסיה מדובר בשחקן מוביל על המגרש ובחדר ההלבשה. שחקן שטוענים כאן שהיה צריך להחליף.
    אצל ב״ש אנחנו דנים על חיזוק של 2 שחקנים על חשבון 2 אחרים.
    איפה הקשר?

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקשר הוא באופן בו אתה מרשה לעצמך ולאחרים לשפוט מהלכים ללא מושג אמיתי לגבי הגורמים, החלופות והמחירים הכרוכים בכך. עדיין לא הבנתי מדוע אצל קרויף לא ואצל ברקת כן.

להזכירך, לא היה מדובר בגרסיה בלבד אלא במדיניות הזרים הכוללת של קרויף עד לקיץ האחרון. לא עברה חצי שנה ושלושה מהם הוחלפו באחרים, טובים יותר ומשמעותיים יותר. אני לא חושב שזה יהיה מופרך להמר שלא תעבור עוד חצי שנה לפני שהרביעי ילך בעקבותיהם.

Civil אוהב/ת את זה.
  4. סמואל אטו Member

אולי בראש שלך אני מרשה לעצמי דברים כאלה.
    במציאות אני חוזר ואומר שאין לי באמת מושג מה קורה מאחורי הקלעים.

נו, החליפו זרים? איפה הביג דיל?
    גם ישראלים מחליפים.
    קבוצת כדורגל צריכה להשתדרג בכל אפשרות שיש לה.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע, אני לא עומד בקצב בו אתה מזגזג. שוב. פרשתי.

לירן אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

ברור ברור, אני מזגזג, זה ידוע.

ChelseaPensioner אוהב/ת את זה.
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בספורט קובע מבחן התוצאה. אין שום משחק בתקופת בניין בנבחרת שאנע אזכור לטובה מהנבחרת. אין אחד. אפס נצחונות במאני טיים. איזה ערך מוסף הוא הביא?

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

אני חושב שחלק מההצלחה של זהבי במכבי לעומת הנבחרת זה כמו שאמרו העניין הטקטי (לא רק התיאום) והעבודה בשבילו מה שלא קורה בנבחרת מבחינת מה שהמאמנים דורשים
    גם מכבי שיחקה בשביל להתבנקר מול באזל ובכל זאת הוא הבקיע וגם מול קבוצות עם הגנות טובות משל קפריסין למשל

9. עידן444 Member

אני דווקא זוכר טוב את המשחק מול שוויץ בר״ג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ייא אוהב/ת את זה.
  10. amn Member

אני מבין מאוד את מה שעומר אומר.
    בשורה התחתונה - מה התיקו נגד שוויץ נתן לנו? עוד קצת נקודות דירוג? שבסוף לא עזרו לנו בכלום? זה בערך כמו הנצחון על בוסניה...

11. עידן444 Member

בניון סחב את הנבחרת על הגב שלו לקמפיין מאוד מכובד ללא הפסד. לגמרי לבדו, לגמרי כהכוכב הבלתי מעורער שבלעדיו הנבחרת הרבה פחות טובה. זהבי הוא עוד שחקן בנבחרת הנוכחית. אבל מי יודע? אולי עוד יעשה את שלו גם בנבחרת.
    אני לא מבין את המדד הזה של ״לאן הוא הוביל את הנבחרת?״. השאלה היא אם הוביל או לא ובניון לגמרי כן. לפי המדד הזה אי אפשר לדבר על אף אחד במושגים כאלה חוץ משפיגלר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/16
    oranfu אוהב/ת את זה.
  12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל שזהבי יהיה דומיננטי בנבחרת (באופן יחסי) כמו במכבי,צרכים שכול השיטה תיהיה בנוייה עליו. כמו שמכבי שיחקו בצ'מפיונס.
    הוא צריך קישור שיעשה עברו את העבודה,אם נשווה את זה למכבי.
    צריך קשר אחורי כמו אלברמן (מקווה שמהאמן הבא ישכנע אותו לחזור,איזה פספוס של גוטמן !) שחקן כמו מדוניאנין,שאין לנו אחד כזה לא נאתכו וגם לא ביטון,ועוד אחד כמו איגבור. צרכים 2 גרזנים לפחות +ניר ביטון בקישור בגלל הנחיתות שלנו ביחס לשאר הנבחרות.
    באגפים יש את בן חיים,רפאלוב,בוזגלו ואפילו ורמוט.

13. amn Member

בשורה התחתונה - לא הוביל אותנו לכלום.

ואני לא מבין בכלל למה משווים את זהבי לבניון. אני ממש לא מחסידיו של בניון, אבל לגבהים שהוא הגיע אליהם בקריירה, כשחקן משמעותי בקבוצות ובליגות גדולות יותר, אלה דברים שזהבי כנראה לא יגיע אליהם.

אם ואם ואם ואם, יכול להיות שהוא היה מגיע לקבוצות בדרג הזה בעצמו. אני חושב שלא, אבל נראה לי שאין לערן זהבי על מה להתלונן לגבי הקריירה שלו:

מכאן ועד ללגמד את ההישגים של זהבי, או את זהבי עצמו זה בעיניי תסכול וקנאה.
    על רפאלוב אי אפשר להגיד שהוא נשאר באזור הנוחות שלו? ועל נאתכו? אז מה עדיף? לי אין את התשובה, אבל בינתיים אני יכול רק לשבת וליהנות מהשחקן הזה, ולשמוח שהוא הגיע לקבוצה שלי...

14. עידן444 Member

לא ראיתי אף אחד שמגמד אותו.
    יש כאלה שרואים את ההעדפה שלו להישאר בארץ באופן חמור יותר שמעיב על הקריירה שלו באופן משמעותי יותר ויש כאלה שפחות(כמוני).
    כיוון שאני לא רואה את זהבי מקבל הצעה מהמקומות שהוא מכוון אליהם ומטביע שם חותם אני מעדיף להתרכז בנבחרת. כפי שאמרתי בעבר- דומיננטיות והובלה בנבחרת תהפוך אותו לאחד מהטופ של הטופ בכל הזמנים למרות שאין בקריירה שלו את סעיף חו״ל.

15. Love Is Red Member

צריך להוציא את הנבחרת כהצלחה כלשהי של שחקן, ברקוביץ' וחיים רביבו הצליחו להגיע לליגה האנגלית והספרדית בהתאמה והם יותר טובים מזהבי אבל בנבחרת הם נכשלו פעם אחר פעם, ייתכן שזה בגלל שלמה שרף ייתכן זה כי הם לא הביאו את עצמם לנבחרת ולכן זה שזהבי לא מצליח בנבחרת לא אמורה לגרוע מההצלחה שלו כאן, עממה הוא לא כזה גדול כמו שעושים ממנו, הפכו אותו לאיזה ווינר כל יכול, אז כן הוא ווינר, אבל הוא ווינר על חלשים בליגה דיי חלשה שלא השתפרה ב20 השנים האחרונות בכלום, ומבחינת שחקני הגנה המצב נהיה עוד יותר גרוע לפחות ברמת הישראלים...

ייא אוהב/ת את זה.