מח' 30 בפל' העליון ו29 בתחתון: זהבי שובר את שיא הכיבושים בעונה ומעלה את מכבי ת"א לפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏8/4/16.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסוף זה יגיע. בש צריכה להתמיד בלהגיע לאירופה. אם בעונה הראשונה השלב הראשון התמסמס מסיבה מוצדקת של אי ביתיות, השנה בש עמדה שווה בשווה עם תון. בשנה הבאה היא תהיה מדורגת בשלב כלשהו באירופה?

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה שואל, אתה לרוב מספק תשובות בנושאים האלו. אבל אני מניח שלא.

3. Turgi Guest

עם איזה דירוג היא תהיה מדורגת?

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מבין ומודע לזה שכל שחקן דואג לעצמו, ושהיום הוא פה ומחר הוא שם, וקודם כל חשוב לו להצליח באופן אישי. ועדיין, התגובה האדישה של בן בסט בגול בדקה ה90 ......מעצבן. מעצבן ברמות.

orimor2212 ו-abcd אוהבים את זה.
  5. סמואל אטו Member

ואם זה יקרה?
    הם עדיין לא שידרגו ולא ישדרגו את הקבוצה.

איך אפשר לשפוט? פשוט מאוד, עוקבים אחרי המשחקים של ב״ש.

6. amn Member

ערן זהבי במכבי שלוש שנים, ובתקופה הזו היו שתי לידות. זה לא כזה מופרך...
    למי שנורא מתעניין:
    אבי נמני הביא את הבת הראשונה כשהיה בן 25, את הילד השני בגיל 30 והשלישי בגיל 35. בדרבי הוא היה ל-4 חודשים (ושיחק 4 משחקים) כשהיה בן 28 ולאתלטיקו עבר בגיל 26 לפחות משנה (שיחק 7 משחקים), כשהילדה כבר הייתה בת קרוב לשנתיים.
    ערן זהבי היה שנה וחצי בפאלרמו (שיחק 20 משחקי ליגה בעונה הראשונה, בה גם נפצע).

חוץ מזה, שמה שמתאים למשפחה אחת, לא בהכרח מתאים למשפחה אחרת.
    אני מכיר זוגות שהאישה מתעקשת לעבור לגור ליד ההורים שלה אחרי הלידה, ואני מכיר זוגות שאחרי הלידה עשו רילוקיישן. לא מבין מה קשורה ההשוואה לנמני.

אי אפשר להתכחש לפערי התקציב. אני גם לא בטוח שגם אם אלונה ברקת הייתה רוצה, היא הייתה יכולה להעמיד תקציב גבוה בהרבה (ההון של ניר ברקת הוא 450 מיליון ש"ח, אין לי מושג לגבי אלי ברקת ולא מצאתי מחיפוש זריז בגוגל, אבל גם הסכומים שכרגע יוצאים על הפועל באר-שבע הם גבוהים ביחס להון של 450 מיליון ש"ח).

נדמה לי שהדירוג של הפועל באר-שבע לעונה הבאה הוא 4.725 (לעומת 4.700 העונה).
    באלופות אני כמעט בטוח שלא, גם לא בסיבוב השני (השנה הדירוג הזה היה מספיק להם למקום 22 מ-34).
    בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית השנה, הם היו נשארים באותו המקום גם עם הדירוג ה"חדש", מה שלא הספיק לדירוג.

7. עידן444 Member

ועדיין בניון נתן לנבחרת ערך מוסף ברור. זהבי בנבחרת הוא עוד שחקן. (אני רחוק מלהיות חסיד של בניון- אבל עם עובדות קשה להתווכח)

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. עידן444 Member

לא מתאים לך לשפוט לפי תקופה קצרה.
    לדעתי אחרי שב"ש ראתה מה רוקאביצה עושה להגנה של מכבי ת"א עם המהירות שלו- יתכן שבכר צריך לשקול לעלות עם גאדיר בשפיץ(למרות שלברדה יש גם מאזן לא רע מול מכבי ת"א).
    במשחקים שקבוצות סוגרות, לי היה ברור שלגאדיר יהיה קשה.

9. alexshw Member

נימני לא לקח אותנו לכלום אבל היה שחקן נבחרת גדול. גם מנהיג שלקח על עצמו והשפיע על הנבחרת. גם הקוסם.
    זהבי נפקד נוכח בנבחרת בדיוק כמו שרביבו היה בזמנו ובדיוק כמו נאתכו. כל אלה יכולים או יכלו לתת יותר לאור הופעותיהם במועדונים.

10. עידן444 Member

אגב, לפעמים חיזוק יכול לפגוע בהיררכיה. בהחלט יכול להבין את בכר שחשב יותר על עומק מאשר על שדרוג. לשדרג את ב"ש שבינואר היתה בשיא הכושר שלה נדמה לי- זה משהו שהוא על גבול הבלתי אפשרי לעשות. לעומת זאת במכבי ת"א היה יותר קל לזהות את הבעיות ואת המקומות שצריך לרענן כמו חלוץ מרכזי וגם במרכז השדה היה חסר שחקן נוסף(למרות שהבעיה אולי הכי גדולה לא טופלה אבל בזכות השיפור של השוער פחות מורגשת)

11. סמואל אטו Member

זה לא עניין של תקופה קצרה.
    מינואר עד היום זה מאני טיים. הקבוצות היו צריכות לחזק את ההרכב הראשון ולא לעבות את הסגל.
    גאדיר ובראון הם שחקנים נחמדים, אבל הם לא נותנים לב״ש משהו שברדה, שהר, אוגו, הובאן או סוארס לא נותנים.

אולי הם עוד יתנו גול שיכריע אליפות, אבל זה בסה״כ יהיה עניין נקודתי.
    החיזוק בינואר העמיד את ב״ש במקום, בזמן שבמכבי הוא הקפיץ אותה כמה דרגות למעלה.

12. alexshw Member

בראון זה רכש נכון, גאדיר זה לא רכש נכון. כי זה לא שחקן שמסוגל לתרום כלא משחקים עליו כל הזמן וכשצריך להתחרות על מקום בהרכב.
    ב"ש חשבה נכון להרחיב את הרוטציה. ההרכב שלה באמת חזק אבל בעונה ארוכה כמובן יש היעדרויות וצריך שחקנים שידעו לעשות שינוי גם כשהם לא פותחים כל הזמן.

13. עידן444 Member

דבר תכלס- איזה שחקן לדעתך בהרכב של ב"ש באותה נקודת זמן היה ראוי לאבד את מקומו בהרכב ומי מבטיח ששחקן זר שהיית מביא היה משדרג? על ישראלים שישדרגו את ב"ש בכלל קשה לחשוב. דיברו שם על עזרא(שהאמת שלדעתי עם טיפול נכון יכול היה לתת ערך מוסף- אבל ברור שהיה יוצר פקק). איזה עוד ישראלים היו אופציה? אפילו אחד כמו אצילי לא ברור כמה היה משדרג את ב"ש.
    במגינים אולי? לדעתי המגינים של ב"ש לא הבעיה. בטח לא הימני.

14. קשר שמאלי Member

אתם לא מכירים את סמואל אטו?
    הוא רוצה לומר שג'ורדי קרויף עשה לבאר שבע בית ספר בינואר

15. עידן444 Member

הוא באמת עשה מהלכים מצויינים אבל זה בגלל שבקבוצה שלו זה התבקש. למרות קצב צבירת הנקודות לא חושב שיש אחד שלא הבין שהיא מקרטעת.
    בוא נגיד ככה- אם ג'ורדי קרויף נמצא בב"ש בינואר הוא לא מביא לשם את סה ומדוניאנין גם אם יש לו צ'ק פתוח.

לירן אוהב/ת את זה.