מח' 30 בפל' העליון ו29 בתחתון: זהבי שובר את שיא הכיבושים בעונה ומעלה את מכבי ת"א לפסגה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Apr 8, 2016.

1. עידן444 Member

אולי פיספסתם משהו...
    בינואר נתניה שיחררה את השחקנים הפחות גרועים מקבוצה שהיתה גרועה כבר אז והחליפה אותם בזרים חלשים להחריד ושחקנים ברמה של בקושי ליגה לאומית. תוסיפו לזה צניחה חופשית של מרגוליס, לוגסי, ואיציק כהן שלדעתי אם ירדו לנוער הם רק יחלישו אותו עוד יותר- אז לא ברור לי ממה הפליאה ולמה בדיוק ציפיתם?

ובפיטורים של שלומי דורה לא היה שום דבר הזוי. מה שהיה הזוי זה מה שקרה אחר כך.
    לא הייתי שלם בעיקר עם התזמון של פיטורי דורה. לדעתי עם הסגל פח שהוא בנה הוא היה צריך להמשיך כי כפי שאמרתי- רק למי שבנה את העגלה הזו היה סיכוי להסיע אותה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. עידן444 Member

אגב, אם כבר עונשים וצדק- לא אוהב לאחל לאנשים רע אבל יהיה כאן משהו די סמלי אם דורה ירד עם ק״ש למרות שכרגע נראה שכ״ס הכי חלשה.(מתחילת העונה טענתי שנתניה תינצל והיא זו שתרד עם עכו)

3. Turgi Guest

אני אשמח אם כפר סבא תצטרף אליכם.

4. עידן444 Member

צריך לזכור שהדרום הרבה פחות מיושב מהצפון וחלק גדול ממנו הוא בדואים כפי שבצפון דרוזים וערבים(וגם בדואים). האמת שמכבי חיפה שלטה בצפון עוד לפני שחר בגלל הערבים הרבה בזכות זאהי ארמלי שנחשב לסמל המגזר.
    לדעתי עד שבב״ש לא יהיה שחקן בדואי ברמה של זאהי ארמלי היא לא תוכל להשתלט על הדרום ברמה של מכבי חיפה בצפון.
    בתקופת שחר מכבי חיפה הרחיבה את השליטה שלה לרמה ארצית- כמו מכבי ת״א, בית״ר ירושלים ומכבי נתניה בשנות ה- 80 ואני מעריך שהיום יש לה הכי הרבה אוהדים בארץ.
    אם ב״ש תמשיך להיות קבוצת צמרת למשך זמן מספיק ארוך וגם תזכה בתארים הפוטנציאל להפוך לקבוצה עם כמות הקהל הרביעית בגודלה בארץ בהחלט קיים.

5. עידן444 Member

כבר כמה עונות אני בטוח שהיא הולכת לקחת אליפות ומתבזה...
    לא מזמן פתחו כאן את הימורי הטרום עונה וכתבתי שבאמת קשה לי להמר. מה שכן אמרתי זה שמכבי חיפה תזכה באליפות... חחח...
    טוב, לפחות צדקתי בהימור שבני יהודה תפתיע לטובה וק״ש לרעה...

6. alexshw Member

לא יודע על סמך מה אתה לוקח את ההימור הזה. חיפה מועדון רקוב. כל מי שעוזב אותה אומר את זה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פתטי מאוד ההתעסקות של באר שבע והפועל ת״א בהסכם בין טביב למכבי, במיוחד כשבית״ר היא היחידה שלא הפסידה למכבי העונה ואנחנו נהיה אחת הסיבות שמכבי לא לקחה אליפות במקרה ו.

amn, orimor2212 and Turgi like this.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כמו להגיד שיונייטד השנה היא לא כשלון בגלל שתסיים במקום 5 או 6.
    אתה באמת חושב שאת אוהדי חיפה מעניין אם יסיימו 5, 6 או 9? מכבי חיפה זה מועדון שאמור לקחת אליפות או להיאבק עליה, בשנים האחרונות עם שחר הם בקושי נאבקים על הכרטיס לאירופה.
    לא זוכר עונה שמכבי באמת נאבקו נגד הירידה, מקסימום היו בתחתית בשלב מסוים אבל בטח לא נאבקו עד הרגע האחרון.

9. Turgi Guest

אתה לא זוכר טוב... נאבקו ועוד איך.

oranfu and amn like this.
  10. Turgi Guest

האמת צריך להגיד לזכות אוהדי באר שבע שהתלונות מגיעות מהקבוצה ולא מהאוהדים.

amn likes this.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתעסקים בהסכם (בעיקר ההנהלה, פחות אנחנו האוהדים) כי מדובר בהסכם עם סעיפים שאני לא בטוח שמורשים להיכנס בהסכמי מכירה בין קבוצות מאותה ליגה במדינות אחרות, ושפוגעים מאוד בפייר פליי.
    אומנם אלי טביב הוא לא זה שישחק היום, אבל כפי שראינו עם נושא אצילי והפרסומים שהוא מתקשר למאמן במחצית וקובע את החילופים ודברים מקצועים נוספים, עדין יכולה להיות לו השפעה גדולה על המשחק.
    יש טעם רע ופגם גדול בעובדה שאלי טביב אולי ירוויח לא מעט כסף בסוף העונה אם הקבוצה שלו תפסיד היום למכבי.
    לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין העובדה שבית״ר העונה ניצלה מצוין את החסרונות במכבי ולקחה ממנה נקודות. זה מרפא את הפגם עכשיו כשבית״ר סיימה למעשה את העונה ולטביב יש יותר מה להפסיד מאשר להרוויח אם הקבוצה שלו תנצח היום, אתה באמת לא מבין עד כמה המשפט הזה לא בסדר?

Fabio Junior likes this.
  12. alexshw Member

נאבקו רק ב 97/98

13. Turgi Guest

1. מסכים שהסעיף בעייתי.
    2. הסעיף היה בעייתי גם באוגוסט ואז לא נאמר כלום, זה כמו להתלונן על זה שחיפה מארחת את חצי גמר הגביע רק אחרי ההגרלה. אה אופס גם זה קרה כבר.
    3. קיים. רק בשלוף, סטרלינג וואן פרסי. אחד מהם עבר לקבוצה שאתה אוהד עם אותו סעיף בדיוק.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

היה סעיף דומה בעסקת מכירת ואן פרסי ליונייטד. הוסכם שהם ישלמו בונוס לארסנל במקרה שיזכו באליפות או בליגת האלופות.

15. Turgi Guest

לא הבנתי...