עוד כמה נקודות לגבי המחזור: *סכנין נהדרת. לפני פתיחת העונה דיברו על התקציב הנמוך, ושהם לא יפתחו את הליגה, ושהם ירדו ליגה, אבל בנתיים הם כבר במקום ה-2. זה רק מוכיח שלא צריך תקציב של 100 מיליון שקל כדי לבנות קבוצה טובה, שמשחקת כדורגל יפה. אלישע לוי עשה בתקציב הנמוך שהביאו לו בסכנין ניסים ונפלאות, רכש שחקנים נהדרים במחירים נמוכים, השאיר את השחקנים הבולטים אשתקד בקבוצה (מלבד קדוסי, למרות שבוזגלו לא פחות טוב ממנו). אין לי ספק שסכנין לא תשאר במקומות 2-6 הרבה זמן, פשוט מאוד כי קבוצות כמו מכבי חיפה, מכבי ת"א והפועל ת"א ישתפרו, אבל כמו שהם נראים כרגע הם לא ירדו ליגה. ו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ענק על כך לאלישע לוי ומאזן גנאים. *אשדוד מאכזבת אותי מאוד. אם כזה סגל שיש לאלון חזן ציפיתי מהם להרבה יותר. עם דוד רביבו, אלן מסודי, גוסו גוסוף הולצמן, שריקי, בן לולו (חלוץ מוכשר מאוד) אשדוד חייבת להיות בחלק העליון של הטבלה. אני בטוח שהם ישתפרו, אבל חשבתי שהם יפתחו הרבה יותר טוב את העונה. ראיתי את התקציר של המשחק שלהם נגד ק"ש, וההגנה שלהם פשוט קטסטרופה.
עודדו את רוני לוי? אפילו אנחנו לא מעודדים אותו. אתם מעודדים את רוני לוי, אנחנו את עטר. יש מצב לאיזו תחלופה קטנה?
חח באמת עטר מתאים לכם האוהדים אוהבים אותו, הוא כבר לפי דעתי מספיק בשל כדי לאמן קבוצה כמו חיפה , ושמה הוא יכול לעשות את הקפיצת מדרגה הגדולה דווקא בחיפה, אבל לא ניראה לי ששחר ישחרר את לוי בינתיים לאחר שנים רבות וטובות במועדון לוי מקבל מלא הערכה משחר.
הלוואי קחו את עטר תנו את לוי! עטר כל המשחק יושב על הכיסא לא זז לא מדבר בכלל לא יודע לנהל משחק וזרים בכלל הוא לא יודע לבחורר.. ***היום אני בקרית אליעזר קיבלתי הזמנותתתתתת!!
לא, לשיר על השואה ולהגיד שמכבי וכולם נאצים זה לא גזענות, זה מחמאות - צודק !! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אני מאד מרוצה מההצבה של חמד בהרכב, תמיד האמנתי בשחקן הזה ואני מקווה שהוא יקח את ההזדמנויות שרוני לוי נותן לו. חוץ מזה, מישהו פה הזכיר מצ'אפ שבהחלט הולך להיות מעניין בין דירסאו ופאוליניו. סה"כ אם כמה שמכבי פ"ת קבוצה טובה, שום דבר חוץ מניצחון לא יתקבל על הדעת..יאללה חיפה!
דירסאו יהיה כמובן חדור מוטיבציה להוכיח שהשחרור שלו היה טעות. פאוליניו עד עכשיו לא עשה צרות לחיפה, אבל הוא גם לא הועיל במיוחד, והפעם היה יהיה חייב להפגין נוכחות ולנהל את המשחק מאחור, בדיוק כפי שדירסאו עשה בימים הטובים שלו בירוק. ליד פאוליניו זה ימשיך להיות רוסו שלמרות שקשה לי להודות, עד עכשיו הוא היחיד שראוי לציון במכבי חיפה. לא משחקים גדולים, אבל לפחות הוא היחיד שנלחם לאורך כל המשחק. יניב קטן יהיה חייב להתחיל לקחת עצמו וגם לבצע את זה בצורה טובה, לבוא לקחת את הכדור ולא להעלם באגף. וכמובן תומר חמד, כולם יודעים שיש לבחור כשרון והנה הוא מקבל הזדמנות בהרכב הפותח במשחק ליגה, חובת ההוכחה תהיה עליו, ואם החבר'ה שמשחקים מאחוריו יעזרו לו, הוא גם יצליח. לחמד יש יכולת התמצאות טובה ברחבה והוא יודע אפילו להתמקם כדי לשלוח את הרגל המסיימנת. נקווה שזה יבוא לידי ביטוי במשחק הערב, ורצוי שכמה שיותר מהר, כי כל דקה ללא שער חיפאי, תוסיף הרבה מאוד לחץ.
איזה משחק עלוב של חיפה! קטן אפילו לא יכול להכניס כדור. זה באמת שחקן שרק נגד טירת כרמל יכול הלראות ספרינטים ומסירות מדוייקות!!!
לא זכורה לי מחצית כ"כ בזיונית של הקבוצה הזאת..לא מצליחים אפילו להגיע למצב הבקעה אחד רציני וכמו שזוהר אמר בשידור, ממש משחקים לידיים של פ"ת. המצב הזה ממש מתחיל לייאש כבר ואם נפסיד משחק שלישי ברציפות, רוני לוי מתוך הכבוד העצמי שלו צריך להגיד שלום ולפנות את מקומו, לא כבר בגלל שהקהל דורש את זה.
אין מה לעשות, שחר הוא האשם. הוא נתן למצב להידרדר, הוא שם לב עוד בעונה שעברה שמשהו מגמגם.את שום הוא העז לסלק אחרי שהקבוצה כמעט זכתה בתואר, את רוני לוי אחרי עונה גרועה הוא ממשיך לחזק. שימשיך לרטון ביציע, הוא מבחינתי האשם למצב הקבוצה. איזה בוס יושב בשקט ורואה איך הקבוצה שלו שהתכוננה לליגה חודשיים עוברת שבוע לפני תחילת העונה זעזוע ולא מגיב, איזה? פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאני רואה כדורגל ישראלי, ואני חייב להגיד שגם קבוצה מהליגה השלישית באנגליה או ספרד היתה מכניסה לחיפה לפחות 3 שערים. המצב של הליגה שלנו, סלחו לי חברים, רע מאד. לא מפתיע שכבר עכשיו יש לנו נציגה אחת באירופה, ולמען האמת אני בכלל לא בטוח שהיא תעבור שלב. רע מאד!