מח' 3 בליגת העל: חיפה עם הפסד נוסף, כבר השלישי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שגיא, Sep 14, 2007.

1. Number 8 Member

עובדה שבישראל אפשר לעשות זאת, וזה כמובן מעיד רבות על הליגה שלנו.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

היא השאילה אותו לכפר סבא אם אינני טועה.
    אין ספק שדנין צריך לשחק, אך שנינו יודעים שזיו לא היה הופך לשחקן ספסל, ואם עונה קודם לכן האופציה שישחק כמגן ימני ודנין שמאלי עוד הייתה ריאלית, הרי שהאופציה הזו נגוזה לאחר שהשנה הגיע אלברז המצויין לאגף הימני של ההגנה וחייב את זיו לעבור לשמאל.
    אגב, אם נגענו כבר בסוגיית המגנים השמאליים שלנו, הרי שאי אפשר שלא להזכיר את חיים מגרשוילי שפותח כבר משחק רביעי ברציפות בויטסה ארנהיים, לא דבר של מה בכך.

Last edited by a moderator: Sep 16, 2007
  3. SkiMan Member

אדום כל כך מטומטם של ג'ובאניני גומר להרצליה את המשחק שהיא פתחה מצוין. הרצליה אחרי האדום לא ידעה להתמודד עם השעיטה של בית"ר קדימה וקרסה לחלוטין.

בית"ר התגברה על שופט מטומטם עם החלטות ביזיוניות, נבדלים שלא היו, גול שנפסל.

הרצליה לעומת זאת לא הצליחה להתגבר על מגן מאד מטומטם, איתן עזריה. בדיחה, בדיחה, בדיחה. שוב תסבירו לי איך הוא משחק בליגת העל? לא להאמין כמה שהוא גרוע. עוד יש לי סיוטים ממנו מהתקופה המקוללת בה שיחק בהפועל חיפה.

4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

דנין עדיין שחקן של בית"ר.
    ראיתי עכשיו את התקציר של בית"ר בערוץ 1. קודם כל לדעתי לא היה יד בגול של אלבארז, זה היה באזור של הירך, דבר שני לג'ובאניני הגיע צהוב שני ועוד איך, זה שהוא בלם איטי זה אשמתו. בשני המקרים הוא היה מאחורי רומולו, ובצהוב השני רומולו היה בורח לו אם הוא לא היה תופס אותו.

5. Dimitar Berbatov Member

נצחון שכולו ברוכיאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    וברצינות, אין ספק שהאדום של ג'ובאניני הכריע את המשחק. שמעתי הרגע בראשון בשער את פרדי דוד מתראיין, ואני פשוט לא מבין אותו. כשהקבוצה שלך מוליכה 2-0, בטדי, נגד בית"ר ירושלים עצבנית עם הקהל ובנחיתות מספרית אתה חייב להכניס עוד בלם. סך-הכל הטעות הזאת של דוד עלתה לו במשחק.
    בקשר לעידן טל, הוא פשוט נראה זוועה, מתחילת העונה. בהתחלה אני עוד הייתי בעד לתת לו לשחק כמה שיותר ולפתוח בהרכב, בתקווה שטל יחזור ליכולת הטובה שלו בחיפה, אבל הוא רק מדרדר. היום ברוכיאן נכנס במקומו ואני לא מבין למה אבירם לא פותח על חשבונו, אין לי ספק שהוא יכול לתרום הרבה יותר מטל.
    מילה על רומלו, נהדר. מיקום פנטסטי, משחק ראש נהדר, יופי של חלוץ.

השיפוט היה בסדר גמור, סתם כולם נטפלים לבית"ר. האדום של ג'ובאניני היה מוצדק, למרות שלטעמי אם זה היה הפוך לא היה נשלף אדום, אבל זה כוחו של טדי ו-2 הצהובים הגיעו. אם כבר ההשיפוט היה נגד בית"ר, אני בכלל לא בטוח שהשער של אלברז לא היה חוקי וגם הגיע לבית"ר פנדל.

6. Don Joan Roman Member

בגלל שעל המשחק אין לי יותר מדיי מה לומר שכן אמרו פה הכל לטעמי אני אגיב רק על עניין יואב זיו.
    הוא מגן חלש, כולנו יודעים את זה וזאת הסיבה שכאשר אמרו שהוא בדרך לאנגליה אמרתי לעצמי "הלוואי" כי זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לבית"ר, גם לקבל חצי מליון יורו על יואב זיו וגם לתת לאלירן דנין להשתפשף כי ברור שיש לנו פה מתחת לידיים שחקן שיודע לעשות הגנה מצויין וגם תוקף טוב (רק חסר לו כמו לרוב המגנים כאן יכולת הרמה נורמאלית אבל זה לא שלזיו יש כזו) כך שאני אישית לא ארגיש בחסרונו של זיו, ממילא הוא לא תורם לבית"ר יותר מדיי בשום פרמטר מקצועי מלבד המלחמה שהוא נותן על המגרש.

ד"א עיינתי שוב ועלה נושא השופט: היום השופט היה טוב ולא קיבל החלטות שגויות שהשפיעו על גורל המשחק, לג'ובאניני הגיע האדום שנשלף לו שכן הוא עשה 2 עבירות של כרטיס צהוב, ואם כבר אז הוא קיפח את בית"ר כשפסל שער חוקי וכשר למהדרין של כריס אלבארז ועוד פנדל (לפחות יש כאלו שטוענים כי הגיעו 2 פנדלים) לבית"ר, אבל כמובן הכי נוח לתקוף את הקבוצה הכי טובה והכי יעילה ולומר שהשופט עזר לה למרות שעובדתית זה לא נכון.

7. Pipe Member

אין כזה דבר בישראל אפשר. כדורגל זה כדורגל, באירופה, בישראל ובכרכור. זיו מגן רע. העובדה שמשחק ההגנה הרע שלו לא משליך ישירות על תוצאות הקבוצה לא הופך את המשחק שלו לטוב.

מירו,
    ה"פרסומים" היו פרי עבודתם של וואן. אותו אתר שאמר שארבע הגדולות באנגליה מעונינות בטוטו תמוז. אני בספק גדול שאיזשהיא קבוצה באנגליה הייתה מעונינת בשירותיו, בטח ובטח שעל סמך המשחק שהוא נתן בוומבלי.
    עם החלק השני אני מסכים לחלוטין. מהעונה שעברה התקשורת והאוהדים למיניהם חיפשו את בית"ר (לפעמים בצדק, נכון, אבל ברוב המקרים זה היה בולשיט) בדקדקנות כזו שאם הייתה מופנית לעבודה עיתונאית אמיתית אולי התקשורת כאן לא הייתה נראית כמו שוקי נגר ביום לא טוב.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מחצית ראשונה - אחת מהמחציות היותר גרועות של בית"ר בשנתיים האחרונות.
    מחצית שנייה - אחת המחציות היותר טובות של בית"ר בשנתיים האחרונות, בעיקר הודות לברוכיאן.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד למהפך של בית"ר ירושלים, הכוכבת של המחזור הזה היא בני סכנין. הייתי במגרש וראיתי את הבעת הפנים של השחקנים באדום. הם בכלל לא נראו מבוהלים. ההפך, בגישה שלהם, הם התייחסו אלינו כמו לעוד תחנה שהם צריכים לעבור והם עשו את זה כמו גדולים.

השליטה במרכז השדה הייתה כמעט מוחלטת של בני סכנין. ג'ורג'יניו קולמה היה השחקן הטוב ביותר במשחק. ריחמתי על הקשרים שלנו, מול הקולומביאני, זה בכלל לא כוחות. גם מאור בוזגלו ואיליה יבוריאן היו מצויינים.
    מכבי נתניה התחילה לשחק רק כשיחיאל צגאי נכנס למגרש. הייתי בטוח שהוא אחד שאוהב לכדרר הרבה, אבל גיליתי את ההפך הגמור מכך. הוא לא מחזיק בכדור יותר מ-2 שניות. תמיד משחרר אותו מהר ולעומק.
    להוציא את לואיס מארין (שרק בזכותו לא חטפנו היום עשירייה), כל הזרים צריכים להתחלף.

כל הכבוד לבני סכנין. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

על יתר המשחקים אני אגיב מחר.

10. Don Joan Roman Member

אנחנו לא רוצים להיות הכוכבים של המחזור, זה לא מעניין אותנו השטויות האלה, אותנו מעניין להיות הכוכבים של העונה ובמחזור ה-33.

עוד שבועיים דוחא, נראה מי שם תהיה הכוכבת.

11. Ofek7 Member

בינתיים, איפה אתם ואיפה הוא... "להתגבר" אתה אומר? מעניין איך הוא קפטן...

גם לנו יש סיוטים מהחזרה הביתה אחרי המשחק מול הפועל פתח תקווה, שקיללתם את כל המשפחה שלנו, אל תדאג, גם אנחנו שומרים טינה...

12. Number 8 Member

אין כזה דבר? זאת עובדה, לא השערה. יואב זיו משחק בליגת העל כמגן שמאלי והוא עושה זאת יפה מאוד, הן בהגנה והן בהתקפה. נגד קופנהאגן ואנגליה זה אחרת, אבל בליגה שלנו הוא מגן לכל דבר ועוד המגן השמאלי הטוב בישראל.

13. Don Joan Roman Member

לא חושב שהוא הטוב ביותר, דדי בן דיין טוב ממנו.

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/msites/biz/Team_Embl/4.Xxx מכבי חיפה - מכבי פ"ת http://images.one.co.il/images/msites/biz/Team_Embl/10.Xxx

ראשון, 20:50, קריית אליעזר.
    שופט: אסף קינן.

אחרי 2 הפסדים במחזורי הפתיחה, במכבי חיפה מקווים לנצח מחר ב-20:50 את מכבי פ"ת ובכך לפתוח פרק חדש. רוני לוי תירגל את תומר חמד בהרכב הראשון על חשבונו של שלומי ארבייטמן הפצוע. חמד צפוי לפתוח בחוד יחד עם יניב קטן, שכבש השבוע צמד במשחק אימון מול טירת הכרמל.
    הקשר הברזילאי רנאטו, שהתלונן לאחר המשחק הזה על רגישות בשרירי הבטן, צפוי לפתוח על הספסל. בהגנה, אדורם קייסי יחליף את רוני גפני הפצוע. פיטר מסיללה, שישלים את רישומו לפני המשחק, צפוי לפתוח על הספסל.

ראשי הקבוצה מקווים לראות את הקהל חוזר למגרש ומעודד דווקא ברגעים כאלו כאשר הקבוצה זקוקה לו. לפני המשחק יתקיים טקס קצר, בו יוענק לחאבייר דירסאו חולצה ממוסגרת עם חתימות השחקנים, כאות הערכה על פעילותו בקבוצה ב-3 השנים האחרונות.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg771555.Xxx
    צפוי לעלות מן הספסל ולערוך הופעת בכורה, רנאטו.

הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אייל משומר, דייגו קרוסה, דקל קינן, אדורם קייסי, פאוליניו, ג'ובאני רוסו, גוסטבו בוקולי, ליאור רפאלוב, יניב קטן ותומר חמד.

במכבי פתח תקוה, המאמן יוסי מזרחי יעמוד על הקווים למרות שחש ברע בסוף השבוע האחרון. מזרחי הגיע לאימון הערב ותירגל את ההרכב הראשון לקראת המשחק. מלבד רוביל סרסור שסובל ממתיחה בשריר, ובלסינג קאקו שייעדר בעקבות הכרטיס האדום שספג מול מכבי תל אביב בגביע הטוטו, כל הסגל יעמוד לרשותו של המאמן.
    מזרחי מתכנן לפתוח עם שני קשרים אחוריים, סולי צמח וחאבייר דירסאו, ועם שני קשרים התקפיים, לירן כהן וננאד סאביץ'. בהתקפה ישחק עומר גולן, שהחלים מפציעה, לצדו של אוהד קדוסי שעדיין מצפה לכבוש את שערו הראשון העונה.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg763873.Xxx
    מרגיש טוב יותר ויעמוד על הקווים, יוסי מזרחי.

הרכב משוער: אוהד כהן, איסמעיל עמאר, מורד מגאמדוב, קובי גנון, נאור פסר (ניצן דמרי), סולי צמח, חאבייר דירסאו, לירן כהן (דני פרדה), ננאד סאביץ', אוהד קדוסי, עומר גולן (דובב גבאי).

15. Don Joan Roman Member

יהיה מעניין לראות את הקרב במרכז השדה בין פאוליניו שהחליף את דירסאו ולראות מי ינצח במאצ' אפ הזה, לטעמי זה גם המאצ' אפ של המשחק ושהשחקן שינצח בו גם יזכה את קבוצתו בניצחון או לכל הפחות בעליונות על יריבתה.

יהיה גם מעניין לראות איך יהיה תומר חמד שמקבל לראשונה העונה(תקנו אותי אם אני טועה) ארת הקרדיט בהרכב הפותח של חיפה יתפקד על המגרש והאם יוכיח שמגיע לו, בשביל חיפה זה צריך קלרות שכן על הספסל יש לה רק את אושרי גיטא שיכוול להחליף את חמד למרות שגיטא מוכשר חלוץ רחבה הוא לא.