מח' 3 בליגת העל: חיפה עם הפסד נוסף, כבר השלישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏14/9/07.

1. Sergio Ramos Member

נכון. זה כבר העניין של המנטליות, מן סוג של לוזריות. לא תמיד חומר השחקנים מביא עצמו לידי ביטוי ומשחק תפקיד ראשי. מנטליות היא אחת הדברים החשובות שמאפיינות קבוצה ומביאות אותה להצלחות.

2. Don Joan Roman Member

נו באמת, מישהו פה בליגה הזאת מוכן להתעורר? הלו אנחנו כבר במחזור שלישי והפער 9 מחיפה,8 ממכבי ו7 מהפועל (איזה סדר הפרשים) והכי חשוב שלמכבי חיפה יש זמן לצחוק על עידן טל, לאסולין והפועל על בית"ר ולמכבי על קאלה.

חברים, שמעתם פעם מה זה ביקורת עצמית? (ולא אני לא פונה לאוהדים, סתם התחשק לי להיכנס קצת בכל החכמולוגים שנמצאים בקבוצות ליגת העל).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/9/07
  3. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני באמת לא זוכר מתי בפעם האחרונה רציתי שעונה תיגמר כשהיא בקושי התחילה.

4. Number 8 Member

טוב, אז מכבי החליפה מאמן אבל לא שינתה את היכולת שלה. עוד משחק עם יכולת עלובה של השחקנים, לא הגיע לנו לנצח, לא הגיע לנו נקודה ואפילו לא שער. כפר סבא שלטה לאורך כל המשחק, הגיעה להזדמנויות אך יבריץ עם משחק די טוב הציל מספר הזדמנויות מצוינות. היום ניר לוין לא היא אשם אלא השחקנים, כולם מראים חוסר בטחון, חוסר מוטיבציה, חוסר לחימה. לוין צריך להחדיר בהם ולומר ששאותם שחקנים שלא ישקיעו וילחמו למען הקבוצה, ישארו מחוץ להרכב.

אני מתבייש על כך שדיברנו על אליפות. אם בסופו של הסיבוב הראשון נהיה במקומות 5-8, אהיה מרוצה.

5. Igi Member

אם היית מוריד את ה"ן" מה"לוין", מחליף את כפר סבא בפתח תקווה ואת יבריץ' בדבידוביץ', הייתי בטוח שאתה מדבר על מכבי חיפה.

לא יאומן כמה שהמצב של שתי הקבוצות דומה באופן פשוט מעורר רחמים... לפחות למכבי ת"א היה את נמני שיושיע עם נקודה, כשלחיפה היה את קטן שירוץ עם הכדור מול 3 שחקנים לכיוון הקרן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

6. Number 8 Member

אם כבר הזכרת את מכבי חיפה, בעוד שבועיים מכבי מארחים את חיפה למפגש בין שתי העלובות של הליגה. שתי הקבוצות נראות פחות או יותר אותו דבר, מציגות אותה יכולת כדורגל ירודה, כאשר רק נקודה אחת מפרידה בין השתיים. כל קבוצה יכולה לצאת מהמשבר לאחר המשחק, למרות שהוא מנבא משחק תיקו משעמם.

7. אלי מתחן Member

אני מוכן לחתום שאם אלי כהן היה נשאר עכשיו במכבי הם היו מנצחים את המשחק היום.

8. Igi Member

לפחות לכם יש תקווה... אצלנו כל התקוות מתנפצות במבט חטוף אל הספסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

9. Number 8 Member

אל תהיה בטוח. גם אצלנו אין מישהו על הספסל שיכול לשנות ספסל. לדוגמא במשחק נגד כפר סבא, יניב עזרן נפצע ובמקומו נכנס דודי ביטון הדגול. בנוסף אליו, נכנסו כמחליפים אוראל אדרי וארז מסיקה האנטי כדורגל.

10. Don Joan Roman Member

גם אני חושב, פיטרו אותו מוקדם מדיי, למרות שאני לא אוהב את השיטות שלו ואת הבכיינויות שלו בעיקר הוא היה מוציא עם מכבי לפחות תיקו היום ואני מדגיש: לפחות.

ד"א ההבדל בין מכבי חיפה למכבי ת"א זה אבי נימני, בעוד לת"אביבים יש מישהו שיבקיע שער ניצחון או יעשה איזו פעולה מעניינת איכשהוא (למרות שאני מחזיק בדעה שהוא צריך לפרוש כדי שנוכל לראות מחדד ושבחון יכולת טובה יותר) למכבי חיפה אין אחד כמוהו שיודע לשים את הרגל בזמן ובמקום הנכון או לדרבן את החברים.

ד"א 2 אל תשכחו שלמכבי ת"א יש עוד כמה פצועים, לחיפה כמדומני חוץ מגפני אין שום שחקן פצוע(ועשו טובה אל תספרו לי שרנאטוב לי כושר משחק כי אני יודע את זה)

11. Dimitar Berbatov Member

שבוע הבא משחק צמרת נגד סכנין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    וברצינות, ממה שראיתי בתקציר וקראתי כאן, הנצחון היה מוצדק לגמרי, ישראלביץ' ושות' בעוד הצגה נגד מכבי החלשה והאומללה. ההגנה שלה פשוט זוועה והחלק הקדמי בכלל לא מגיע ומייצר מצבים. במשחק אתמול ראו שהפיטורים של אלי כהן לא היו במקום והיו מוקדמים מידי. מה בוער למנהל לשחרר מאמן כבר במחזור השני? תן לו כמה צ'אנסים, ברור שהוא עשה הרבה טעויות.
    וכפר-סבא? פשוט קבוצה נהדרת. כיף לראות אותה, ישראלביץ' רמה אחת מעל הקבוצה הזאת, שחקן אדיר.

12. M_T_A Member

טוב, עכשיו זה רשמי: מכבי ת"א ומכבי חיפה הקבוצות הכי גרועות בליגה. וזה כולל את הרצליה.

13. שגיא Guest

המשחק בעוד שבועיים יהיה כלכך מעניין. רעידת אדמה אחת לפחות תהיה אחרי המשחק בינהן.

14. kfiros Member

בהחלט צפוי קרב תחתית מרתק. אין לי שום ספקות על כך

ההימור שלי תיקו 1-1

רוני לוי ישאר במכבי חיפה עד סוף העונה,
    לגבי ניר לוין אני בספק אם הוא ישרוד שם עד הסיבוב השלישי.

15. matan12 Member

מכבי תל אביב רשמית קבוצת תחתי וקבוצה חלשה ,מההגנה עד ההתקפה שום דבר לא פועל לא מקיבעים למצבים אם כבר מגיעים להזדמנות או שתייהם הם בועטים בעיטות חלשות,מצד שני כפר סבא קבוצה שכיף לראות הנהת כדור משחק מסודר ישראלביץ שחקן מעולה שמשחק כל כך טוב שכיף לראות תשחקן הזה שפורח ממשחק למשחק ונהיה יותר טוב. וגם סמואל יבוא שחקן מעולה .הניצחון אתמול שלהם היה מוצדק ,שלטו בכל דקות המשחק ומכבי לא הגיע לשום זדמנות חוץ מאחת שלא יצא מזה כלום. מכבי בלי שיחרור של שחקן הגנה ושחקן התקפה והבאתשחקנים במקומם היא תמשיך להיות בבעיה מבחינת ספיגת שערים ותספוג הרבה. ביינתיים ב 3 מחזורים לספוג 5 שערים זה הרבה לקבוצה כמו מכבי תל אביב שהשאיפות שלה כל שנה להיות בצמרת לנסות להתמודד על האליפות כרגע 3 הגדולות חוץ מביתר בתחתי ואם הם ימשיכו ביכולת הגרועה שלהן הן יהיו בתחתית לפחות עד סוף הסיבוב הראשון! כל הכבוד לסכנין על הניצחון בנתניה קבוצה שכיף לראות במיוחד את מאור בוזגלו שהקבוצה תלויה מאוד ביכולת שלו וממשחק למשחק מציג כדורגל יותר טוב סכנין קבוצה שכיף לראות אותה משחקת ומפתיעה עד עכשיו את כולם וגם תעשה חיים קשים לאלופה ביתר והיא הקבוצה שיכולה לעצור את רצף הניצחונות של ביתר עם מאור בוזגלו ישחק טוב לביתר יהיה קשה נגד סכנין ועלולה להפסיד פעם ראשונה העונה.מקווה ששבועה הבא במחזור 4 יגיעו הרבה קהל לאיצטדיונים גם אם המחירים של הכרטיסים קצת גבוההים. אם יבואו הרבה קהל אני מאמין שזה יעורר תשחקנים והרמלה של הליגה שלנו שהיא לא משהו תעלה זה בתני שיהיו איצטדיונים מלאים!

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/07