מח' 3 בליגת העל: חיפה עם הפסד נוסף, כבר השלישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏14/9/07.

1. אלי מתחן Member

תן לי שמות של 3 חלוצים שחיפה יכולה להביא היום.
    אין לה מקום לזרים אז זה רק ישראלים..

2. Becks Member

גבר... זה קורה תמיד במשברים הדברים האלה, אנחנו במשבר.

אל תהיה כמו השחקנים ותוותר על העונה, אם אתה אוהד אז גם כשהקבוצה אפילו תרד ליגה אתה נשאר אוהד ואם לא אז כדי לך כבר עכשיו לסגור את העסק.

בארץ שלנו יש לנו בעיה בקהל שהורס את כול הליגה אחרי הפסד אחד כבר רוצים שהמאמן יתפתר, אתמול בטדי בית"ר היו בפיגור 2-0 והקהל שורק בוז. זה קורה כול הדברים האלה זה כדורגל ובכלל צרכים לעודד שהקבוצה במשבר ובפיגור כדי להביא להם כוח ולעודד אותם ואת מצב רוחם, זה בושה בארץ.

3. Becks Member

שיביאו את איתי שכטר, שיביאו את עומר גולן כבר.
    זה התפקיד שלהם שיזרקו את כול הזרים שלהם ושיביאו חלוצים כבר.

4. Number 8 Member

http://www.upit.ws/uploads/3392d2d4fe330.Xxx מכבי ת"א - הפועל כפר סבאhttp://www.upit.ws/uploads/3630e65ca7d50.Xxx

יום ותאריך: שני, 17/9/07.
    שעה: 20:30.
    אצטדיון: "בלומפילד", יפו.

מכבי ת"א החדשה-ישנה בראשות ניר לוין תארח את הפועל כפר סבא בבלומפילד עם קהל, לאחר שינוי החלטת בין הדין. מצד אחד נמצאת מכבי ת"א בפני פתיחת דף חדש מבחינתה עם מינוייו של ניר לוין כמאמן הקבוצה לאחר הכשלונות שהגיעו בתחילת העונה. מצד שני, עומדת הפועל כפר סבא של אלי אוחנה עם ארבע נקודות במאזנה בליגה, וכמו שכולם מכירים אותה, היא תגיע רק כדי לנצח.

מה לא עבר על מכבי ת"א ממשחקה האחרון בליגה, שאותו דרך אגב הפסידה. אלי כהן הלך הביתה, הקבוצה הושפלה באופ"א ועפה מהמפעל, ויקי פרץ הורד לקבוצת הנערים של מכבי, גיא לוי אמר לא למכבי בגלל אי שחרורו מהנבחרת הצעירה ע"י לוזון, לוני ורוני רבים ביניהם ללא הפסקה דרך התקשורת מבלי להחליף מילה ואחד מהם יצטרך לעזוב את הבעלות על הקבוצה, והדבר הכי משמעותי, ניר לוין חזר לקדנצייה שניה בקריית שלום. אם כן, מכבי מגיעה למשחק סופר חשוב מבחינתה שבסופו תוכל להיות עם ארבע נקודות ולצאת מהמשבר שאליו נקלעה מתחילת העונה, או לצאת ממנו עם נקודה אחת ומטה ולוותר באופן כמעט סופי על החלום האליפות בזמן שבית"ר בורחת לכל הגדולות. אז כן, אלי כהן הבונקריסט הלך הביתה לאחר תצוגות השפל שביזו את המועדון ובמקומו הגיע ניר לוין, אך בואו נגיד שניר לוין לא יודע לאיפה הוא נכנס. כולם ראו את היכולת שהשחקנים הציגו לאורך משחק ומשחק אך הרבה טוענים שהשחקנים לא אשמים הרי בקיץ הגיעו שחקנים ברמה גבוהה, אלא המאמן, וכבר מחר נוכל לראות אם הטענות האלו מוצדקות. אם אכן לוני הרציקוביץ יעביר את לוין בבקרה, אחרת הוא לא יוכל לעמוד על הקווים.
    הקבוצה תאלץ שוב להסתדר בלעדיו של מיליאן מרטינוביץ הפצוע, כאשר קפילוטו ועוז יפרח ימשיכו לקבל קרדיט. הקפטן הבלתי מעורער של הצהובים והג'נרל מנג'ר, אבי נמני, בספק למחר בגלל צוואר תפוס ורק זמן קצר לפני תחילת המשחק, יתברר אם יוכל לשחק. בנוסף אליו, עופר פרץ ויניב עזרן בספק, הראשון סובל מפציעה בקרסול והשני מחום גבוה. לוין תרגל הרכב עם דור מלול כקשר אחורי(שירן ייני פצוע), כאשר ארז מסיקה תורגל בעמדה של אבי נימני. אם אכן עזרן לא יוכל לשחק, דודי ביטון הצעיר יתפוס את מקומו ליד קאמאנן.

הרכב משוער: דרגוסלאב יבריץ', יובל שפונגין, ניסו קפילוטו, עוז יפרח, אורי שטרית, דור מלול, יוסי שבחון, רודי חדד, אבי נמני (ארז מסיקה), יניב עזרן (דודו ביטון), יאניק קמאנאן.
    http://www.upit.ws/uploads/16893fe773947.Xxx
    לוני הרציקוביץ עם ניר לוין. הראשון צריך להעביר את השני בבקרה כדי שיוכל לעמור על הקווים.

מנגד, עומדת הפועל כבר סבא הנמצאת במצב טוב יותר ממכבי, הן מבחינת הנקודות והמיקום בטבלה, הן מבחינת שמירת שער נקי, והן ברמת הכדורגל שהקבוצה מציגה. כפ"ס מגיעה למשחק עם ארבע נקודות בליגה, ניצחון ותיקו, אך הסיפור הגדול הוא ניצחון 1:4 של הקבוצה על הפועל ת"א, למרות שהמשחק התקיים במסגרת גביע הטוטו. לא כל יום מנצחים את הפועל, ובמיוחד לא שמים ארבע כדורים ברשת של אניימה. בעקבות כך, השחקנים מגיעים לבלומפילד עם בטחון גבוה, באמת מאמינים שהם יכולים לחזור להביתה עם שלוש הנקודות. אלי אוחנה אמר לשחקנים שלו לא להתייחס למצב של מכבי, למינוי של ניר לוין כמאמן, אלא רק להתמקד בעצמם. אם אכן כפ"ס תנצח את המשחק, צריך לראות בכך הצהרת כוונות מצדה, ואולי נראה אותה בחלק העליון של הטבלה ולא מתחתיו כמו כל שנה.
    בפני אלי אוחנה יעמוד סגל מלא. שני השחקנים החדשים, יוליוס אגבור הקמרוני וקובי מויאל שהושאל מבית"ר ירושלים, יעמדו לרשותו של אוחנה אך יחכו להזמנות שלהם על הספסל.

הרכב משוער: הרכב משוער: אוהד לויטה, אורי אוזן, דגלאס דה סילבה, לירון זרקו, לירה, אלירן סיימון, אביחי ידין, בן לוז, גיז'רמו ישראלביץ', אבי קנפו, סמואל יבואה.
    http://mad.walla.co.il/archive/338872-5.Xxx
    אלי אוחנה. מאמין בשחקניו שינצחו את מכבי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/9/07
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ההיפך הוא הנכון.
    הקבוצה הזו כל כך חשובה לי שאם אני לא אעשה עכשיו את ההתנתקות הזו אני באמת שלא אהיה מסוגל.

רוני לוי התראיין לאחר המשחק ונחשו מה אמר?
    "הקהל לא ייקבע את המדיניות של המועדון. התפטרות היא מצב של כניעה, אך אני לא נכנע ולא נשבר".

6. אלי מתחן Member

אתה יודע נתניה ומכבי פ"ת לא ישחררו עכשיו את השחקנים הכי טובים שלהם.
    כרגע מכבי חיפה לא יכולה להביא אף אחד מהשחקנים בליגה.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא צריך להביא עכשיו שחקנים, צריך להביא שחקנים לפני תחילת העונה.
    בדיוק בישביל זה יש חודשיים פגרה שבה מקיימים מחנה אימונים, משחקי אימון, רוכשים/ מוכרים שחקנים. פלא שכעת את אין מה לרכוש? אבל רוני לוי הסיק את המסקנה ויודע מה הבעיה שלנו.. אני עדיין מחכה לשמוע מה הוא גילה שאני עדיין לא הבנתי.

8. Don Joan Roman Member

אני לא ראיתי שום שחקן של מכבי חיפה שכן נמצא בכושר מלבד ג'ובאני רוסו.

ד"א רוני לוי נראה ונשמע בראיון כאחד שיודע שאין לו יכולת להוציא את הקבוצה מהבוץ אבל עדיין מנסה לשכנע את עצמו שהוא יכול.

9. a.m Member

הוא יודע ששחר הוא לא זה שיגרום לו ללכת הביתה, לפחות לא בזמן הקרוב
    הוא יודע שככה הוא יוכל לעשות עוד כמה לירות עד הפיטורים שלו

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/07
  10. אנתוני שגיא Member

רוני לוי כ"כ מפגר
    מזה הזרים הפלצהיים האלה שהוא הביא בשביל זה דירסאו שוחרר ?!
    כבר אנדרסון יותר טוב מפאוליניו הזה
    חלופים הזוים
    במקום רפאלוב ההתקפיי(יחסית) הוא מכניס את כיאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    שהיה מכניס את ארבייטמן,מליקסון(איזה מצב הגעתם שאלה השחקני ספסל הטובים שלכם) אבל לוי בשלו
    שיתפטר בשביל עצמו

11. השולס עולה Member

עוד שבועיים הולך להיות כזה 0-0 משמים במשחק מכבי-חיפה
    ..זה הולך להיות מביך פשוט למשחק הכדורגל

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

"לוי שוחח לאחר המשחק עם יעקב שחר ועוזי מור והשלושה החליטו שהמאמן ימשיך בינתיים בתפקידו. לנשיא יש ביטחון שלוי יצליח להוציא את הקבוצה לדרך חדשה."

מאיפה הביטחון הזה ראבק?

13. M_T_A Member

משהו רע קורה במכבי חיפה וזה לא חדש.. הזרים החדשים פשוט עלובים(מישהו אמר הומלסים מברזיל?), וכל שאר הקבוצה לא הרבה יותר טובה. בגלל שאין יותר מדי מה להגיד על חיפה שלא היתה במשחק, אני אתמקד במכבי פ"ת שגם לא הבריקה במיוחד אבל עשתה לחיפה בי"ס.
    נתחיל בעומר גולן. שחקן שלא זוכה להרבה הערכה ורבים לא מבינים מה הוא עושה בנבחרת, אבל היום הוא הוכיח שבכל זאת יש לו כדורגל. הגול שלו היה גול שכל חלוץ בעולם היה מתגאה בו. עבר 2 שחקנים ודייק מזווית לא קלה בזמן תנועה. גול מצוין, אין מה להגיד.
    דירסאו עשה בדיוק את אותה עבודה שהוא היה רגיל לעשות במדים הירוקים, הפעם במדים הכחולים של פ"ת והיה כיף לראות אותו. לירן כהן גם היה טוב, היה לו מהלך גדול אחד שבו הוא הכין לקדוסי כדור על מגש של כסף, אבל נראה שהחלוץ איבד את כל החדות מול השער שאיפיינה אותו בעונה שעברה בסכנין. וזאת לא היתה ההחמצה היחידה שלו.
    בכל מקרה אני לרגע לא מצטער שלירן כהן שוחרר ממכבי. שם הוא היה נראה כרגיל גרוע. ככה אולי לחות ייצא מהשחקן הזה משהו. בסה"כ נראה שיש ללוזונים השנה קבוצה טובה, ולפי איך ששאר הליגה נראית, יש להם סיכוי לזכות באליפות הליגה האמיתית השנה(=סגנות לבית"ר...).

וחיפה, מה לעשות, זה מה שקורה שאתה מחליף חצי קבוצה שבוע לפני פתיחת הליגה.
    עד לפני חודש עוד הצטערנו שחיפה עפה מאירופה ונשארנו עם כמה קבוצות שאין להן סיכוי באירופה, ועכשיו נראה שזה היה רק לטובה. עוד היינו מתבזים יותר ממה שמכבי ביזתה אותנו והנבחרת בוומבלי ביחד.
    איפה הקבוצה של ה5-1 על ווטפורד במשחק אימון ההוא? לא להאמין, 2 קבוצות שונות לחלוטין בהפרש של חודשיים.

כמה שזה נכון, צפוי ועצוב..

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שכל אוהד כדורגל שמאז ומתמיד לא חיבב את מכבי חיפה תוהה: איפה הקבוצה בירוק שכל כך אהבנו לשנוא? אני לא אשקר ואגיד שאני מופתע, כי צפיתי את זה מראש, אבל אני חייב לציין שלא ציפיתי שהנפילה של מכבי חיפה תהיה כל כך קשה. עוד כמה משחקים כאלה וכבר לא ידברו על זה כנפילה, אלא כעל התרסקות.

15. matan12 Member

כל הכבוד לפתח תקווה שהציגה משחק מצויין החל מההגנה כמו ניצן דמארי המעולה ועד ההתקפה עומר גולן וקדוסי המצויינים שכל הזמן חיפשו להבקיע לא כמו חיפה שהייתה כבוייה שום שחקן לא היה טוב זרים מתחת לרמתם הצעירים עדיין לא בשלים אין תיאום בין הקישור להתקפפה סתם התקפות סתמיות חוץ מרוסו שופם שחקן לא משחק עם הלב והנשמה. עם לא יבוא חלוץ בקרוב חיפה תהיה בצרות ויהיה לה קשה להבקיע ותהיה בתחתית כל העונה!