מח' 3 בליגת העל: חיפה עם הפסד נוסף, כבר השלישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏14/9/07.

1. REAL MADRID Member

רק אני חושב שלוי יגיש את ההתפטרות לשחר שיסרב ויגיד שהוא לא הבעיה.. אה טעות שלי זה כבר קרה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. kfiros Member

משחק רע מאוד של מכבי חיפה ומשחק מאכזב של מכבי פתח תקווה.

התוצאה מוצדקת ולדעתי, עם טיפה יותר שפיות ויכולת סבירה של קדוסי זה היה צריך להגמר 3-0 בשקט.

מכבי חיפה זקוקה לשינוי התנהלותי בהקדם. אני לא מבין מה פאולינו הזה או איך שלא קוראים לו עושה שם (מי נתן את ההוראה להביא אותו?). שחקנים לא בכושר טוב. משחק קבוצתי שואף לאפס. משחק לא מאורגן.

במצב הנוכחי היריבה היחידה שמכבי חיפה רואה בגובה העיניים היא מכבי הרצליה

3. Don Joan Roman Member

איפה רנאטו בכלל? בשביל זה יענקל'ה שילם מליון דולר? בשביל שחקן זר שמתייבש 90 דקות על הספסל?

4. kfiros Member

רנאטו לא בכושר משחק, זו לפחות הסיבה הרשמית לאי הרכבתו בהרכב היום ובשבוע שעבר נגד עירוני אשדוד

5. אלי מתחן Member

למה בדיוק? אני התכוונתי על הנייר.
    בוקולי בכושר זוועתי, אבל אם תוציא אותו ממכבי חיפה תקבל קבוצה באמת חלשה.
    קטן עלוב, ובאמת שקשה לי לחשוב על שחקן יותר גרוע ממנו ביחס של תרומה/מחיר.
    הזרים החדשים ממש לא מרשימים ורק דוידוביץ' זה שחקן שהייתי מכניס אותו לסגל של בית"ר לדוגמא.

6. שגיא Guest

"אימפריות נופלות..."

עצוב. מילה כלכך קטנה עם משמעות כלכך גדולה. עצוב לראות את מה קבוצתי האהובה. עצוב לחשוב שמכבי חיפה עם 0 נקודות משלושה משחקים, ויותר מזה - או במקרה הזה פחות - 0 שערים. "אימפריות נופולת לאט" נאמר בשיר המצויין של דן תורן. רוני לוי בנה אימפריה במכבי חיפה. אבל כזו שנופלת מהר, מהר מאוד וכנראה שגם לבור ללא תחתית. במהלך המשחק התנגן האמת שיר אחר. מילים ולחן: עממי. "רוני לוי תתפטר, רוני לוי תתפטר", שהתנגן כאילו עידן יניב הוציא עכשיו סינגל נוסף, ללא הספקה. רוני לוי כנראה מצא עצמו מתחבר למנגינה כשנצפה לקראת שלהי המשחק כשהוא מתופף קלות על ברכו, בקצב מנגינת השיר הקליט משהו.

למה רוני לוי התעקש כלכך על שחקן בשם ברזיאלי בשם פאוליניו? היום הוא שותק לחלוטין ולא היה מעורב במאום במשחק. מנגד, ברזיאלי אחר, אבל אותו תפקיד, עשה צחוק מהקישור של מכבי חיפה. כן כן, אותו אחד שעד לפני חודש לבש ירוק, ולפני כשעתיים קיבל חולצה הנושאת את המספר שלו בירוק, כאילו קיבל, הפנים, והחליט לדבר במגרש. עצוב היה לראות את דירסאו עושה משולשים עם שחקני מכבי חיפה לשחקנים כמו בוקולי ויניב קטן. וההוא, מה שמו? פאוליניו, נראה כמו סירת גומי באמצע אוקיינוס סוער, חסר תקווה. אני מקווה שעם מי המקלחת שהוא עשה כבר במחצית הוא הסתדר. מדוע רוני לוי התעקש שלוש שנים עם בלם ארגנטינאי העונה לשם דייגו קרוסה? אם היינו רוצים שחקן שיכול לעמוד בזמן שעומר גולן עובר אותו כלא היה, היינו משאירים את רפאל אולארה, יודעים מה, היינו מחזירים את אדינולפי. קרוסה, מעבר למסת שרירים נאה ומאיימת, לא היווה שום מכשול בדרך של מכבי פתח תקווה לשערה של מכבי חיפה.

ומה עם אייל משומר? בקצב הזה עדיף לו לחזור לירוק של כפר סבא, כי לפחות קבוצה עם שאיפות לאמצע הטבלה. אבל חבל, בעצם מגיע לו לשחק בקבוצה תחתית, הרי זו הרמה שלו. ואפרופו הרמה, איך זה שמגן פשוט חסר יכולת הרמה? כלכך קשה לגרום לכדור להתרומם מעל פני הקרקע? ממתי הכניסו טרנד של הרמות שטוחות וחסרות סיכוי לתוך הרחבה? איפה אני הייתי כשהחליטו להפוך את האלמנט הזה למשהו שימושי? הייתי פה, אבל רק משומר עדיין חושב שהוא יכול להמציא את הגלגל. אפילו אדורם קייסי, שידוע כן ביכולת ההרמה שלו, פשוט לא היה שם. את החצי הוא התקשה מאוד לעבור, וגם כשעבר אותו, הוא שם לב שהכדור כבר לא בשליטה ירוקה והיי, צריך לחזור להגנה, אבל כמה אפשר לדרוש משחקן בן 35?

באמת כמה אפשר לדרוש? מכבי חיפה נשענה כולה על היכולת של ג'ובאני רוסו במשחק הזה. השחקן שסביב הבאתו היה הד גדול מאוד, ולאו דווקא חיובי, ניסה שוב ושוב, חטף מכות ובכל זאת היה היחיד שראוי לציון במכבי חיפה, אבל שוב, כמה אפשר לדרוש ממנו כאשר הוא לא מקבל עזרה וחצי עזרה מחבריו לקבוצה? אחרי 75 דקות הוא יצא, והקהל דווקא הריע לו. מצד שני, אולי עקב מטח הקללות הקודם זה היה נשמע לי כמו הרעה.

ואם כבר הרעה. הנקודה הרעה במכבי חיפה, חוליית ההתקפה. תומר חמד נבלע עמוק בין מוראד מגאמדוב לניצן דמארי? שו דמארי? כן כן, ילד בן 20 עצר את ההתקפות של מכבי חיפה בלי הרבה בעיות. יניב קטן קיבל כדור, ומיד איבד אותו. גוסטבו בוקולי אפילו לא קיבל את הכדורים. רפאלוב? אה כן, הוא גם שיחק כמה דקות. אמרו שזו שנת הפריצה שלו. בקצב הזה הפריצה היחידה תהיה פריצה בבכי, והיא, כמובן, לא תאחר לבוא.

אבל למה לבוא אם אפשר ללכת? אם היה אפשר היו נותנים לכל השחקנים במכבי חיפה כרטיס טיסה בכיוון אחד. עזבו טיסה. אוטובוס. ואם אפשר אז לכיוון תל אביב וירושלים. שחר כנראה לא ילך בעקבות האלפים ולא יקנה את הכרטיס הזה למאמנו. אבל רוני לוי עשה כסף יפה מאוד בתקופה שלו במכבי חיפה, ואני חושב שהוא בהחלט יכול להרשות לעצמו לקנות את הכרטיס הזה, אפילו במחלקת ראשונה, שיהיה נוח. כי האימפריה שלנו נופלת. הילד לא הכין שיעורים בהסטוריה.

"כל הדברים יסתדרו" כך שחר מרגיע?
    רוני לוי משיב בחיוך.

אימפריות נופלות. מהר.

7. Engonga Member

משחק עלוב שלנו היום. פשוט אי אפשר לתאר איזה קבוצה אפורה יש לנו.
    קודם כל, העמידה של השחקנים במגרש, איך יכול להיות מצב שאנחנו מגנים עם 9 שחקנים בקריית אליעזר מול מכבי פ"ת לעזאזל?! חמד היה בסדר אבל כשהוא לבד מה הוא כבר יכול לעשות מול מגאמדוב?? בוקולי עם אחד המשחקים החלשים שלו במכבי חיפה, רפאלוב רע, קטן בדיחה עצובה ופאוליניו..שיחק בכלל?
    ועזבו לרגע את המשחק הזוועתי שלנו בצד, וגם את האדישות הבלתי נסבלת של רוני לוי בספסל..איך משחררים שחקן כמו דירסאו כשהמחליף שלו פשוט ב3-4 רמות מתחתיו, היום ראינו את דירסאו בכל מקום על המגרש, איזה הבדלים בין השחקנים..זה פשוט לא יאומן עד כמה מאמן יכול להיות טיפש.

8. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

מכבי נתניה וחיפה נראות בערך אותו דבר .. 2 קבוצות אפורות שמחכות לנס כדי להבקיע שער.

אז מה אם נתניה הבקיעה 3 - גול אחד עצמי, גול אחד יפה של שכטר, וגול אחד מצמק מקרן.

סכנין מ-3 מצבים נייחים מנצחת 2 משחקים .. ומשחקת לא רע.

בית"ר גם לא נראית יותר מדי טוב אבל בכמה מהלכים קלים מבחינתה קורעת קבוצות ועושה מהפכים, מעל הרמה של הליגה.

שיהיה לנתניה בהצלחה בהמשך ונקווה שיהיה טוב!

9. אבו Member

הייתי היום במשחק בקרייה, פרט לאיזה בחור שישב לידי וקרע אותי מצחוק על השחקנים של חיפה- שעמום אדיר

ללא ספק משחק כדורגל הכי זוועתי שראיתי אי פעם. כלום,פשוט כלום. בחיפה אין כלום, הקבוצה מפורקת, מקצועית, מנטאלית, רוני לוי חייב ללכת הביתה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/9/07
  10. אלי מתחן Member

האמת פשוט עונה מבאסת.
    עד שבית"ר באה לשחק כדורגל טוב היריבות שלה פשוט נראות כמו בדיחה.
    בקצב הזה עד שנפסיד משחק כבר נהיה בפער בלתי הפיך.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מתי בית"ר שיחקה כדורגל טוב?

3 מחזורים בית"ר לא הרשימה וזה בלשון המעטה. הכדורגל הכי משכנע שלה היה מול 9 שחקני שדה של מכבי הרצליה.

אבל.... גם זה מספיק ויספיק לקחת כאן אליפות.

ליגה אומללה פשוט כך, ויש עוד ליצנים שעושים השוואות בין הליגה הזאת לליגה הבלגית...

12. Becks Member

[

מה אתה שופט אותנו (גם אני אוהד חיפה) אחרי שלושה משחקים ?!
    אני לא מבין למה בנו את הקבוצה דקה לפני פתיחת העונה ואני גם לא מבין למה שחר קמצן והוא לא יכול לקנות לנו חלוצים (אני לא רוצה חלוץ 1 אני רוצה 2 או 3), הוא שומח יותר מדי על הצעירים שלנו שהם לא רעים אבל הם עדיין צעירים והם לא יכולים לסחוב קבוצה כזאת על הגב שלה.

בכול מקרה אנחנו גם לא ממש אימפריה ואנחנו גם לא היינו, אין דבר כזה אימפריה בכדורגל ישראלי כי זה לא כדורגל, מה החוכמה לקחת פה אליפות ?! פשוט קונים את כול הקבוצה בחודש ואז לוקחים בלי בעיה (דוגמא: בית"ר ירושלים).

אתם יודעים מה בא לי להגיד ?! אני מתגעגע לקולאוטי וליעקובו כי הם היו חלוצים טובים אצלנו ולא דאגו להם למחליפים טובים (לקולאוטי בכלל לא דאגו למחליף).

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היית בארץ בעונה שעברה? זה ממש לא על פי ה-3 משחקים האלה.

14. Becks Member

מה אמרתי ?!

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני ממוטט רגשית, ולאהוד העונה את מכבי חיפה ללא ספק זה מבחן גדול, עונה כזו, רצף משחקים כזה, משחק כזה לי לא זכור הרבה מאוד שנים במכבי חיפה אם בכלל.
    נגמרים המילים בשלב הזה, עם כמה שעצוב להגיד את זה אני מתחיל לפתח חסינות לדבר הזה שנקרא מכבי חיפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/9/07