תחזור ל2005/2006 ותבין, אז הוא היה השחקן הטוב בארץ בפור גדול מעל השאר, מהרגע שהוא חזר מווסטהאם ירד לו כל הביטחון והוא לא מצליח להשיג אותו שוב למרות שמכבי חיפה כמועדון וגם הקהל שלה מתנהגים איתו למופת. איזה בוס יושב בשקט לנוכח מצב כזה? בוס שיוצר את המצב הזה, הוא הביא את פאוליניו ורנאטו מאוחר מאוד, סגר איתם אתה כל מאוחר מאוד ויותר מכך שיחרר ממש שבוע לפניי פתיחת העונה את החלוץ המוביל בכדורגל הישראלי, עדיף היה לאבד עוד סכוםם כסף מסוים ולהביא תחליף מוקםד יותר מאשר לעשות מהפכה שכזו שבוע לפניי הליגה. ד"א גם המאמן לא יוצא פה נקי בשום פנים ואופן. לדעתי במחצית רוני לוי חייב לעשות 2 חילופים: 1. הוצאת יניב קטן והכנסת אושרי גיטא - מה שיעזור לקבוצה לשנות את שיטת המשחק ל4:4:2 קלאסי. 2. להוציא את ג'ובאני רוסו ולהכניס את רנאטו - גם כדי לתת לרנאטו דקות של משחק וגם כדי שלמכבי חיפה תהיה אופציה בקישור דרכה היא תוכל להניע כדור ביתר חופשיות. במהלך החצי הראשון חיפה נראתה גרוע מאוד, חייב לבוא שיפור ואת השיפור הזה צריך ליצור רוני לוי עם חילופים נכונים והחדרת מוטיבציה בשחקניו בחדר ההלבשה.
גם שיניב קטן היה הטוב בליגה הוא לא היה שווה אירופה. עומר גולן נתן שער מצויין, יש לו מדי פעם את ההברקות האלה שמראות את כל התכונות הטובות שבו שהן טכניקה, מהירות, עוצמה אבל זה קורה מעט, מעט מאוד. בקשר לחיפה... נאמר פה הכל.
חיפה נראת באמת פתאט, על גבול הרחמים. רוני לוי היה צריך לצאת במחצית השניה ולשנות מה שאפשר, לעשות חילוף או משהו שישנה את ההרכב הנוכחי שאחרי עשר דקות של משחק רואים שהוא לא מתפקד שלא נדבר על אפקטיבי.
ההתנהלות של מכבי חיפה פשוט זוועתית. קיץ שלם קולאוטי ודירסאו מתאמנים עם הקבוצה, משחקים בכל המשחקים ונלקחים בתוכניות בשביל שבסופו של דבר ישחררו את שניהם יומיים לפני שמתחילה הליגה ויצטרכו לבנות הכל מחדש תוך כדי העונה. שלא נדבר על העובדה שכרגע החלוצים שלהם זה ארביטמן ותומר חמד, צמד שבכושר הנוכחי של ארביטמן הוא הגרוע בליגה בפער ענק מהשאר. חוץ מבוקולי, הקבוצה לא יותר טובה מאף אחת חוץ מהרצליה, שהרבה יותר מחוברת.
להתחיל לאכול ת'לב על דירסאו, שחקן שמשחק לאורך אמר רוני לוי. דירסאו בכל מקום על המגרש, בהתקפה, בהגנה ואני לא מבין למה הוא לא בועט לשער ומעדיף למסור לקדוסי שנותן משחק חלש מאוד.
1-0 מוצדק למכבי פ"ת. אם כבר אנחנו מדברים על הפיטורים של רוני לוי, אז זה בהחלט הרגע. להפסיד משחק בית, ועוד עם כזו יכולת, לסכן את כהן רק פעם אחת סיכון ממשי!!!!!!!! עם כך, אלי כהן היה צריך להחתום קבע במשרת המאמן של מכבי ת"א.
בוקולי רוצה אבל כל פעולה שלו היא נזק בלתי הפיך למהלכים של מכבי חיפה. מגיעות כל המחמאות לג'ובאני רוסו, היחיד בחיפה שבאמת רצה, שרף שטחים, העיר לשחקנים, לוקח ללב. זה מנהיג, הוא צריך להיות הקפטן והרב חובל של הספינה הזאת ולא גולם כמו יניב קטן שיש לי הרבה ספקות בנוגע ליכולות שלו ככדורגלן ומה שבטוח מנהיג הוא ממש ממש לא. שחקן עלוב. וזה פתח במדי הנבחרת מול אנגליה... נו... מה יש עוד להוסיף על חיפה.... המצב הוא עגום, פאתטי, כל המילים הכי נמוכות לא יתארו עד כמה המצב שם קשה. אין כדורגל בחיפה.
אני שוקל לשלוח ללוזון מכתב בקשה,שהבעיטות לשער שלנו יחשבו שערים.. גם ככה אנחנו עדיין לא ננצח אף משחק :-( אני לא חושב שבחיים הייתה לנו פתיחה כזאת גרועה.
אנמי זאת מחמאה, בוקולי שיחק גרוע, זוועה, ממש ראינו ממנו יכולת אפסית היום. אבל זה בסדר, כל הקבוצה (מלבד רוסו שעוד רצה וניסה) נראתה ככה. האמת שחוץ מזה אין מה להרחיב, אמרתי את דעתי בנוגע לרוני לוי ולאיך שהקבוצה הזאת נראית כבר שנה וחצי. העיקר ששחר ימשיך להתעקש על שלו, עוד נגיע רחוק..
שורה אחת שתסביר הכי טוב את המצב של חיפה - גם אם המשחק היה נמשך עד מחר, הם לא היו כובשים. קבוצה עלובה, כבויה, חסרת ביטחון, העיקר למכור את החלוץ היחיד שיכול לתת גול 3 ימים לפני פתיחת העונה בשביל מליון יורו, הנזק עכשיו גדול יותר.
לא אמרתי שהוא התאים, יותר מזה כשהרבה אמרו שהוא כן מתאים ואני אמרתי שלא אמרו שאני משוגע ושאני מקנא במכבי חיפה וביניב קטן, הזמן הוכיח לי שצדקתי. ורוני לוי פשוט מנהל משחק זוועתי. כיאל במקום רפאלוב, איפה ההגיון בזה? אם כבר להוציא את רפאלוב תכניס מישהו התקפי ולא קשר אחורי שלא יעזור יותר מדיי להתקפה, במיוחד כשלצדו משחק פאוליניו שנראה כמו צל של שחקן כדורגל ולא כמו שחקן כדורגל, סה"כ דירסאו הוכיח למי שעוד פיקפק ביכולותיו שהוא שחקן מצויין שמתאים לכל קבוצה בליגה הזאת גם למכבי חיפה ואני בטוח שרוני לוי ויענקל'ה שחר בהחלט חושבים לעצמם שהחלפתו הייתה טעות. אם דירסאו משחק לרוחב, פאוליניו לא משחק בכלל.
ומה שהכי אבסורדי שמבחינת הסגל רק בית"ר ואולי הפועל מתעלות עליה. אין מה לנתח את המשחק, הקבוצה פשוט מפורקת ורוני לוי חייב ללכת הביתה. אני מניח שהיום כולם הבינו גם שזה בגלל שהקשר בינו לבין מכבי חיפה בימים אלו הוא פשוט מקרי לחלוטין - זה מתחיל מהקהל ועובר לשחקנים(מקצועית ומנטאלית). תקראו לי משוגע, אבל במצב הנוכחי אפילו אלי כהן עדיף עליו. לגבי השחקנים - רק רוסו ראוי שיזכירו אותו בדיון.
דוד שלי אוהד הפועל חיפה אמר לי לא מזמן " שנה הבאה יהיה דרבי בחיפה....בליגה הלאומית " איך שהקבוצה נראתה היום זה בכלל לא רחוק מזה. בחייאת רבעק שמשהו יעצור כדור השלג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
כבר מזמן לא הייתי עד למשחק עלוב שכזה. תת רמה. קייסי לא שחקן כבר מאז 2003, בוקולי לא מצליח פעולות פשוטות, וקטן... :aaatv: השחרור של דירסאו - תעלומת העשור. להביא מישהו שילמד כבר כדורגל בליגה הזאת.