מח' 3: בארסה מתפוצצת,אתלטי עם 4-0 וריאל רק עם 2-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏19/9/08.

1. slagoo Member

"רק" נצחון של ריאל מדריד? מתי ריאל מדריד ניצחה בכזאת קלות באחד מהאצטדיונים הקשים בליגה? 2-0 קליל, בלי איומים על השער של איקר ובלי יותר מדי מאמץ מיותר.

בקשר לבארסה, אני לא חושב שהיא שיחקה בצורה שמצדיקה תוצאה כל כך גבוהה, היה לבארסה לא מעט מזל(גם זה צריך לפעמים).

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/08
  2. Mr.Eko Member

איזה משחק נהדר,לחץ יוצא מהכלל לכל אורך ה-90 דקות עם לחימה גדולה של השחקנים. אינייסטה ממשיך להיות הטוב על המגרש עם פריצות סוחפות מהאגף,חילוצים ודחיפה נהדרת קדימה,מה לעשות.. כרגע להנרי אין מקום בהרכב. השילוב בינו לבין צ'אבי ממשיך להיות מצויין מהיורו. שניהם המצטיינים שלי ביחד עם בוסקטס שמאוד מרשים אותי עד עכשיו,יש עתיד לילד,כמה קור רוח.... שימו לב כמה שונה ההגנה מבחינת הפאניקה מאמצע העונה הקודמת עד לסופה לעכשיו,כשמארקז במרכז ההגנה יש הרבה יותר שקט,כמה שאני חולה על השחקן הזה. אבל למרות הכל צריך לקחת הכל בפרופרציות,ספורטינג יצאה קדימה גם לאחר שהיא ספגה ולבארסה היה מאוד נוח עם זה,כולנו יודעים שנגד קבוצות שבאות להסתגר לא הכל הולך חלק,נגד בטיס כבר נראה מה יהיה. נקווה שתיהיה המשכיות.

ואיך לא... מילה טובה על הקהל המדהים של גיחון,גם אחרי שהקבוצה מקבלת תבוסה כזאת הקהל ממשיך לעודד,כיף פשוט כיף לראות דברים כאלה.

3. JR-Riquelme Member

עם כל הכבוד לניצחון של ברסה ימי החסד של אטו עומדים להסתיים בערך בינואר... לא ממש מפתיע אותי שזה לא אטו של פעם, הוא חזר מהפציעה הכי קשה שיכולה להיות לשחקן כדורגל, וכמעט בכל המקרים אחרי פציעות בברך שחקנים לא חוזרים לעצמם.
    אני חושב שאם עד ינואר אטו ימשיך באותה יכולה גרועה לא תהיה להם ברירה אלא לומר שלום.

4. xavi6 Member

יקירי, זה לא הפציעה ברגליים, זה בעיקר הפציעה בלב ובכבוד. זה היה הפחד הכי גדול שלי-חצי אטו. אטו בלי לב ונשמה זה לא אטו שלנו, והוא חזר בלי לב ונשמה, כי האמת לקחנו לו אותו ברגע ששיחקנו בו. לא אכפת לו מברסה, וזה בכלל לא באשמתו, זה שוב כמו הרבה מקרים אחרים-באשמת ההנהלה המטומטמת שלנו. הוא ינצל את ברסה, הוא יקח ממנה את הצ' בסיום השנה ויעזוב כשחקן חופשי, ואם לא-במחיר מועט, בדומה לבלאטי ולדקו שחגגו לנו על התחת, ובצדק.