מח' 29 בפל' העליון ו28 בתחתון: הפער בצמרת נשמר ; נתניה ירדה ליגה רישמית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏1/4/16.

1. Civil Anti Madridista

אוי נו בחייאת, הוא התכוון למשחקי בית של בית"ר בטדי.
    אנגלית זו שפה בינלאומית בפעם האחרונה שבדקתי, ככה שאם בכר היה נשמע אתמול כמו עילג הוא באמת "היה עושה מעצמו צחוק"

Turgi אוהב/ת את זה.
  2. Butragueño מנהלים

בכר? כן הוא התכוון לבית"ר. תורג'י? למכבי.

3. amn Member

די כבר עם ה"אין לה נסיון במעמדים האלה". גם אם הם לא החזיקו מעמד עד הסוף, הפועל באר-שבע נאבקה על האליפות בשתי העונות הקודמות. זה לא יכול להיות תירוץ אם הם לא יזכו באליפות.
    זה אגב חלק מההצלחה שלהם לדעתי, הנסיון של השנתיים הקודמות - לדעת לא להתרגש עדיין, לא להקשיב לכל המחמאות, ולהתרכז בלשחק כדורגל.

אגב, אני גם חושב שאם ב"ש לא לוקחת אליפות גם העונה, הם יתרסקו. אוהדי ב"ש חלקו עליי.

4. Butragueño מנהלים

אין לה נסיון. מי שחושב שב"ש נתנה פייט בשנתיים האחרונות וקראה תיגר על האליפות רק השלה את עצמו שהליגה תחרותית. מכבי עם חצי רגל על הגז סיימו כל עונה בפור.

הסיבה שלדעתי היא תתרסק, חוץ מהפאן המנטאלי, הוא ששחקנים כמו אוגו או נאקוומה ירצו להתקדם מחוץ לישראל, ברדה כבר יכנס לשנה האחרונה שלו כשחקן פעיל, אני לא יודע מה יהיה עם מליקסון , בוזגלו והובאן.

5. עידן444 Member

בעונה האחרונה של וסרמיל אוהדים של קבוצה יריבה נזרקו לשער הנוראי ושער 9 נותר סגור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אם ב"ש לא תיקח אליפות,יותר שחקנים יעזבו אותה בקיץ מאשר אם היא תזכה

7. סמואל אטו Member

אין לך מושג כמה לא מעניין אותי מי התעסק במה.
    ברק בכר מאמן מצויין, הוא קיבל ממני ים מחמאות וימשיך לקבל. התשובה שלו באנגלית אתמול הייתה פאתטית, זהו.

8. zivmay Member

לשיטתכם, נאבקנו מול מכבי לפני שנה וגם לפני שנתיים, אז למה לא התרסקנו?
    זה הבעיה באנשים פה, מדברים בלי שום מושג בסיסי, ומראים בורות קשה במה שהולך לנו בתוך המועדון.
    התהליך שהתחלנו השנה זה בדיוק אותו תהליך שמכבי התחילה לפני 4 שנים, מקצוענות מקצוענות ומקצוענות. כל עוד אלונה פה זה רק יילך וישתפר, וגם אם היא תלך ( למרות שאני לא רואה את זה קורה), יהיו מספיק משקיעים שיסתערו. כי מבחינת מיקום, התפתחות העיר, איצטדיון וקהל אנחנו הרבה יותר נוחים מול קבוצות כמו הפועל ת"א, ביתר, נתניה וכו'.

9. abcd Member

לא מתמצא במספרי היציעים בוסרמיל ובכלל כל יציע שם הוא גרוע בפני עצמו אבל עונה שעברה שמו אותנו במשהו שאפילו יותר גרוע מבדרך כלל וזה לא ששאר האצטדיון היה מלא.

10. South Boy Member

איך ברק בכר פאתטי כי הוא דיבר באנגלית אבל בוס לא פאתטי כשהוא אומר שרעננה היו יותר טובים ממה שבאר שבע היו מולם במשחק שאין קשר לבאר שבע? הדאבל סטנדרט הזה פשוט מגוחך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. zivmay Member

ההזייה הגדולה, שלמעט הגול, דודו גורש בקושי זינק כל המשחק, המשחק הזה היה קרב חפירות משל עצמו.
    אין ספק שהוא מאמן מאוד מאוד מוזר, הפעם ג'ורדי לא פגע בחבר מביא חבר.

12. סמואל אטו Member

כי מכבי שיחקו נגד ב״ש ואז נגד רעננה, אז אני מניח ששאלו אותו שאלה על היכולת, ויכולת זה משהו שמשווים ממשחק למשחק. וכן, רעננה שיחקה יותר טוב מב״ש נגד מכבי, ביג פאקינג דיל.

13. South Boy Member

אז כן, we also won in Teddy three times, ביג פאקינג דיל.
    אתה עדיין לא מבין על מה אני מדבר אה? פטר בוס כבר חודש לא מפסיק להציג את באר שבע באור שלילי בראיונות (בלי ששאלו אותו על באר שבע בקשר להנחתך) ואף מילה לא נאמרה כאן, אבל כשברק בכר עונה לו אז הוא פאתטי?
    אף אחד מהם לא יכול לצאת יותר טוב מהשני או ששניהם יורדים לרמה נמוכה או שהם חלק ממאבק פסיכולוגי, אני באופן אישי חושב ששניהם יורדים נמוך אבל איך לעזאזל האחד מצטייר יותר טוב מהשני?
    אם ברק בכר פאתטי אז בוס לא פחות פאתטי ממנו אם לא יותר, זה פשוט עלוב להגיד דבר כזה ואני לא רוצה לחשוב מה היו אומרים כאן על ברק אם הוא היה אומר אחרי המשחק מול בית"ר שבית"ר שיחקו יותר טוב מולנו מאשר מכבי.

oranfu ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  14. סמואל אטו Member

כשאתה פתאום עונה באנגלית כדי ש״כולם ישמעו״ זה לא דבר נורמלי, יש בכלל ספק בזה?

מה שבכר אמר בסדר גמור, זה שהוא אמר את זה באנגלית(לא טובה), הפך את העניין למצחיק.
    הוא פחד שבקריית שלום לא מתרגמים את הראיונות שלו?

15. Civil Anti Madridista

אם ככה אתה לא יכול להתעלם מההתנהלות של בוס ולדבוק בטענה כי "בכר התאמץ לסחוט תשומת לב ממכבי" - זה מגוחך, ההפך הוא הנכון.