מח' 29 בפל' העליון ו28 בתחתון: הפער בצמרת נשמר ; נתניה ירדה ליגה רישמית

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Apr 1, 2016.

1. optimus Member

לא חוכמה נראה את בכר מנסה לדבר בהולנדית

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא ראיתי את המשחק הפעם, אין לי מושג מה היה שם, אבל כן ראיתי את הראיון של בכר.
    פרייסלס. המלחמה הפסיכולוגית מצליחה, ובכר משום מה יצא משלוותו וממש הביך את עצמו. זה הזכיר לי קצת טראש טוק מבוים ב-WWF מהניינטיז שבו איזה ביריון מדבר עם מיקרופון למצלמה. מה זה היה המעבר המגוחך הזה לאנגלית (עילגת, יש לומר)?!
    בקטע שבו חזר לעברית ואמר "אנחנו מתעסקים בעצמנו" כבר ריחמתי עליו.

גם בלי לצחוק (חזק) ממה שקרה, זה פשוט אקט מטומטם. הוא משרה אווירה לפיה באר שבע צריכה להוכיח למכבי, ולא להוכיח לעצמה.

3. Melikson24 Member

:lol::lol::lol:

בכר קינג.

4. Turgi Guest

משעשע הקטע עם בכר. לפחות הוא לא כמו שאר הצנוניות שמדברים בקלישאות.
    חבל רק שהוא לא דייק כל כך

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. ניצחון חשוב מאוד ועוצמתי אחרי שעלינו היום כשאנחנו במקום השני בטבלה במגרש (ותקנו אותי אם אני טועה) שבית״ר הפסידה בו רק פעם אחת העונה וגם זה היה לנו ועם 15,000 אוהדים מאחוריהם ותקופה מצוינת מבחינת תוצאות זה היה מוקש לא קטן ופירקנו אותו.

2. זוכר שאמרו כאן לא מעט לאורך העונה שלבית״ר יש את האמצע הטוב בליגה כשקלאודימיר הוא הקשר הטוב בליגה, אז בפעם השלישית העונה אוגו הוכיח ששתי הטענות לא נכונות עם עוד משחק מפלצתי שבו הוא פשוט ריסק ופירק לחתיכות את בית״ר גם הגנתית וגם התקפית.

3. בן סהר עם סיומת גדולה היום, מקווה שהרווחנו אותו לסוף העונה, הוא יכול לעשות את ההבדל עבורנו.

4. מאור מליקסון, למרות שנכנס כמחליף סיפק כמה רגעי קסם עם חוכמת משחק ונגיעות בכדור שרק הוא יכול לספק. בשביל שחקנים כמוהו קונים כרטיס למשחק.

5. אליניב ברדה הוכיח שוב כמה הוא חשוב גם כשהוא לא מבשל או כובש. היה בכל מקום במגרש, חנק בלחץ חכם את הגנת בית״ר ובעיקר בשני השערים משך איתו את שני הבלמים הצידה ופינה תשטח לסהר, כמה חוכמת משחק.

6. מת על טדי, אבל המתכננים שלו כניראה החליטו לעשות הכל כדי להרוס את חווית הצפייה שלו. זה התחיל עם העובדה שאין חניה באיזור האיצטדיון, גם לא לקבוצת החוץ מה שגרם לקושי אדיר במציאת חנייה והגעה למשחק (וגם לדחיית המשחק) והמשיך עם היציע שיאכלס את אוהדי באר שבע והזכיר לי יציע ביצטדיון רמת גן כשהוא לא מקורה בלי אקוסטיקה בנוי בצורה קטסטרופלית וכל זה כשהיציע המקורה והאקוסטי ממול ריק לחלוטין.

7. עכשיו אנחנו צריכים לנצח את חיפה ולעשות 4 הפרש ולהלחיץ את מכבי לקראת בית״ר. מקווה שאצילי יחזור כי איתו בית״ר קבוצה אחרת לגמרי מבחינה התקפית.

6. Turgi Guest

לגבי סעיף 6 אני די מבין את האינטרס של בית"ר לתקוע אורחים בדרומי

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שהר הפתיע בגדול. לקח את ההזדמנות בשתי ידיים. שאפו.
    מה יהיה עם מליקסון ? זה שנראה שבקצב הזה הוא כדורגל מקצועני לא יחיזקו עוד הרבה ביחד. מסתכל ששחקן עם כזה כישרון כך כך חלש פיזית,שגם כשהוא נכנס לחצי שעה הוא בקושי ירד מהמגרש.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson

אוגו היה בשיאו אתמול, ועדיין קלאודמיר היה לא פחות טוב ממנו לפרקים. שני קשרים אדירים.

אני חושב שבאר שבע שפגשנו אתמול זו הבאר שבע הכי פחות טובה שפגשנו, במחצית הראשונה למעט הגולים לא ראיתי ממנה כלום ומנגד בית״ר החמיצה כל כך הרבה הזדמנויות, שחקנים פשוט לא בעטו. לקראת סוף המשחק הם כבר התעוררו ותקפו יותר.

9. Turgi Guest

ראיתי רק את התקציר אבל זה נראה שונה ממה שאתה אומר.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי זה היה כדורי רוחב כאלה שחמקו לשחקנים מתחת לרגליים, או שבמקום לבעוט מתוך הרחבה מוסרים החוצה ואז מתחילים לשחק לרוחב. אם בית״ר הייתה חושבת לעומק אתמול, או יותר נכון הייתה משחקת כמו איתי שכטר (בין החמישה הטובים בארץ היום), זה היה נראה אחרת. לא בעטנו לשער, חיפשנו את המצב הודאי. טעות קשה לדעתי.

לא היה משחק רע של בית״ר, היה משחק לא תכליתי בעליל. שכטר היה מעל כולם, אלעד גבאי נתן חתיכת הופעה מבזה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פעם ראשונה שממש היה סיוט עם החנייה והגישה, מה עשו שם??

יציע מזעזע הדרומי, מוריד משמעותית את האיכות של טדי ואת החוויה להיות בו. בלומפילד זו רמה אחרת.

ניצחון חשוב, אני חושב שזו הפעם הראשונה שבאנו עם הגב לקיר והגענו עם פאסון למגרש שבית"ר לא מפסידה בו, אפשר לסמן וי, אבל שוב, הקשה באמת והעיקר עדיין לפנינו, כל משחק זה גמר גביע ועוד נאבד נקודות. בן שהר עם סיומות גדולות, מוכיח שיש לו מה שצריך, קשה מאוד לייצר מומנטום של חלוץ כאשר אתה פותח רק ב-5 משחקים ואף פעם לא משלים 90 דקות, עם הנתונים האלו הוא עם 5 שערי ליגה שזו לא רע, זה לא וואו אבל זה לא שחקן שהוא אוויר, אתמול הוא הביא 3 נקודות וזה חשוב מאוד עבור הביטחון שלו.

בית"ר לא קרובה לרמתנו, בניגוד למה שדראפיץ, אייבינדר וכו' ניסו לצייר. אתמול היינו לא טובים, מחצית שנייה וויתרנו לחלוטין על הנעת כדור, ועדיין הניצחון לא היה מוטל לרגע בספק. לבית"ר יש מצ' אפ נוראי מולנו, הם לא מסוגלים להתמודד מול אוגו שתמיד בטדי נראה כמו גוליבר במדינת הגמדים, בית"ר היא קבוצה נהדרת שלא סתם לא מפסידה בבית ולא סתם הבטיחה את המקום השלישי, המשחק מולם בטרנר היא סופר קשה אבל דראפיץ חייב לשלוף שפן טקטי מהכובע.

חזרנו לנצח אחרי חודש נוראי, חודש שחטפנו מכות מנטליות קשות מאוד, חודש שמצבנו בטבלה הורע בצורה משמעותית, הפער הוא כלום ושום דבר, זה מבחינתי כמו שיוויון נקודות לכל דבר, בטח שהפרש השערים הוא של מכבי תל אביב ללא תחרות. יום שבת אנחנו הולכים לפגוש את הנאחס הרשמי שלנו, קבוצה אומללה שאנחנו לא מסוגלים ולא מצליחים לפצח. עצוב לומר אבל איבוד נקודות לא יפיל אף אחד מהכיסא.

מילה אחרונה על הקהל, מדהימה הכמות שהבאנו לטדי, אחרי חודש קשה, 2 וחצי אכזבות קשות מאוד בטרנר, הקהל התייצב, 5000-5500 (??) אוהדים ביום חול בירושלים? לא פחות ממדהים. עכשיו חוזרים לטרנר למשחק הרבה יותר קשה.

12. Turgi Guest

@לירן שם מעכשיו כסף שזה יהיה המשחק הכי קל שהיה לכם העונה בבית.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה שאתה אומר לא מסתדר עם העובדות... מול חיפה תמיד סבלנו, גם שהיינו טובים הרבה יותר.
    אבל אתה מוזמן לשים, הלוואי תרוויח.

14. Turgi Guest

לא מתייחס למה שהיה בעבר..

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@לירן

במיעוט מוחלט מדקות המשחק בית״ר נפלה מכם, במשך הרוב ראינו שתי קבוצות שוות ברמתן שההבדל באיכות שחקני ההתקפה עשה את שלו. אבישי כהן זה לא בן שהר, ובן שהר הוא המחליף השלישי בהיררכיה ההתקפית של בכר בימים כתיקונם, יחי ההבדל.

באר שבע נהיו הפועל תל אביב שלנו. קבוצה שלא משנה מה תעשה מולה, עדיין המזל יהיה לצידם והם יצאו עם ידם על העליונה. נחמת העניים שלי היא שאנחנו נהיינו הנאחס של הפועל עם שני ניצחונות בלבד של האדומים מאז 2010.