מח' 12:ברצלונה(8:0) וריאל(5:1) כבר מוכנות לקלאסיקו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 19, 2010.

  1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
    בסופו של דבר הניצחון מוצדק..

    אויפאלושי היה צריך לפתוח כמגן..אסונסאו לדעתי עדיף על מריו

    ואי אפשר כל משחק חוץ את הלוקסוס הזה..לא יכול להיות שהגולים שהיריבות מבקיעות נגדנו הם בלי שום מאמץ..לא יכול להיות דבר כזה שאנחנו פשוט מתעללים בעצמנו
     
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,382
    Likes Received:
    1,455
    הלחץ שלנו נשא פירות.
    הלחץ על השופטים.
     
  3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

    עדיין הגול השני נראה לי שהכדור היה באותו קו עם קון ככה שזה לא בטוח אופסייד
     
  4. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,093
    Likes Received:
    343
    האמת שאת הצמד של קון, והפנדל של סימאו כבר לא ראיתי, והופעתי מאוד לראות את התוצאה בסיום, אתלטיקו בהחלט עושה לעצמה חיים קשים, וכמו שאמיר אמר לפעמיים צריך לשחק פשוט ולא ללכת ראש בקיר ובכוח.

    הגול השני של אתלטיקו היה גול נפלא, עם המהלך של פורלאן שדרך אגב נראה בכושר שיא, רואים שהוא עובד חזק מאוד באימונים והוא שיפר את הבעיטות שלו שגם ככה היו על סף שלמות.

    מסירה מצויינת שלו לאופלוישי שמוסר נהדר לקון שכובש בקלות, לפי ההילוך החוזר היה נבדל אבל אני עדין לא סגור על זה, גם הגול השלישי היה כדור מעולה של טיאגו לפורלאן, וקון עם סיומת נהדרת.

    קון עם צמד מצויין, ובכלל הוא נראה מעולה גם עם בישול גדול לפורלאן כמו שרקהוא יודע, קון צריך להמשיך ככה, שקון טוב אתלטיקו טובה, אני מקווה שיגיע לפחות ל20 שערים העונה עם לא יותר. שאנירואה את מסי ורונאלדו כובשים בקצב מסחרר, אז גם קון יכול, הוא לא רחוק מרמתם.
     
  5. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,670
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    מאיורקה קוטלת הגדולות! אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. תיקו נגד ריאל מדריד בבית, תיקו בקאמפ-נואו וניצחונות על ולנסיה במאסטייה ועל סביליה בפיחואן. מאיורקה קבוצה חביבה שתמיד באה לשחק כדורגל, מתנהלת בתקציב זעום ואני אתמוך בה גם בגלל לאודרופ ודודו אוואט. אבל עם כל הכבוד היא עדיין בינונית. דרמה אדירה אתמול הייתה, אין ספק, וובו תקע את הכדור ברשת בעוצמה אדירה, נראה כאילו הוא בעט. השער של לואיס פביאנו היה חוקי אבל מעורר רחמים עבור סביליה לבוא בטענות לשיפוט. איפה הימים שרק הרעש והאטרף בפיחואן היו שווים עבור סביליה שער-שניים? אגב, מאנזאנו עם הפסד בכורה במשחק בית - נגד האקסית לה לא היו שום סנטימנטים כלפיו.

    בעונה בה פורלאן כמעט שובת מהבקעה, טוב עבור אתלטיקו שאגווארו לקח עליו את המושכות. אני לא חושב שאגווארו הוא ברמה של מסי ורונאלדו כי כישרון זה לא הכל בכדורגל. אגווארו לא משדר מספיק כוח הרתעה בפני שחקנים ואם מנסים לעצור אותו באופן מלולכלך הוא חושש לבצע מהלכים. אתמול אתלטיקו עשה ניצחון יפה במגרש לא פשוט, ועכשיו יש לה סידרה של משחקים נוחים יותר. לקראת סיום הסיבוב הראשון היא חייבת לתפוס את המקום הרביעי ואולי עם פער מסוים.
     
  6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,382
    Likes Received:
    1,455
    אמיר, אטלטיקו במשחק חוץ היתה אמורה להידפק גם במצב הזה, גם בנגיעת היד של טיאגו ועוד פה ושם.

    עמי, אף מילה על רייס? מסירה אדירה בשער הראשון ופנדל.
     
    Last edited: Nov 22, 2010
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    נבדל ברור. תוציא קו שמקביל לקו של הרחבה ותבין למה. אני חושב שזה נראה לך גבולי כי אתה מוציא קו שמקביל למסגרת של התמונה, מה שמטעה אותך. שים לב שהקו של הרחבה עקום ביחס למסגרת של התמונה.

    הנה:
    http://img9.imageshack.us/img9/9223/iriiwnowdzm5.Xxx

    כישורי הצייר שלי לא להיט, אבל אני חושב שאפשר להבין את העיקרון.