אתה מדבר כאילו ריאל לא פיטרה מאמן שהביא לא אליפות והיה רחוק 4 דקות מדאבל עלינו בקלאסיקו באותה עונה. גם אם ריאל הייתה מנצחת את הקלאסיקו ההוא מוריניו היה מגיע, אל תטעה.
חצי שעה בפיחואן ומאיורקה פשוט שולטת במשחק הזה..סביליה לא קיימת מאיורקה הגיעה למצב אחד מצוין ולשני חצאי מצבים והרבה יותר מסוכנת מסביליה שבקושי עוברת את האמצע ורק שולחת כדורים שלא מגיעים לחלוצים בינתיים במשחקים של מאיורקה מול הגדולות היא פשוט עומדת בצורה נהדרת ובאמת לאודרופ יודע להכין אותם למשחקים האלה
כל מה שאמרתי זה לדעתי בלבד ולא טענתי לרגע שאני הפה של כל חובבי הכדורגל. להזכיר לך שגם אתלטיק בילבאו הייתה פעם במשולש השנאה הזה?!?אבל בגלל שהיא כבר לא נחשבת ברמה של ריאל ובארסה אז המשחקים בינה לבין שתי הקבוצות הנ"ל קצת נרגעו וכבר לא מה שהיו פעם.ואתה באמת משווה לי את הקלאסיקו שהיו פעם לבין הקלאסיקו שיש עכשיו, הרי ברור לשנינו שחלק לא קטן מהקהל יהיו בכלל תיירים מכל העולם שהדבר היחיד שמעניין אותם זה לראות את רונאלדו בועט כדור למשקוף ואת מסי עושה דריבל. אני בספק אם למאות ישראלים שיהיו במשחק הזה אכפת מהעניין של פראנקו והדיכוי הקטאלני. פעם למשחק הזה היה את הערך המוסף שלו אבל משנה לשנה זה יורד והוא נהיה סתם השואו של הליגה הספרדית (שנה שעברה שידרו אותו בקולנוע!!).הרי ברור לך ולי שלא חסר אוהדי ריאל בעולם שלא מאמינים בדרכיו של פרנקו וההפך.אז לכן לדעתי הערך המוסף של המשחק הזה ירד.ומצטער אם אני פוגע בכבוד הקטאלני "שלך" בכך שאני מזלזל בדרך היחידה של העם "שלך" להתמודד מול השלטון הרודן של פראנקו. מה זה אומר?שאני לא מבין,שאני מקנא? זה שלולנסיה אין יריבה כזאת לא אומר שאני לא מבין את היריבות בין ריאל לבארסה.אל תשכח שאני קטאלני בדיוק כמו חלק לא קטן מאוהדי בארסה בעולם.
להגיד שאוהדי אינטר מחכים לזה לפני הדרבי של מילאנו זה בדיחה. לדעתי גם אוהדי אינטר מחכים יותר לאינטר-פאלמרו. אני אישית מחכה לגלאדבך-קייזרלאוטרן הרבה לפני הקלאסיקו הזה. מסכים שזה משחק מיוחד לאוהדי הקבוצות ויש הרבה מהם ושיעשו מסיבה מכל מפגש כזה בכיף, אבל אין כזה דבר באמת משחק "גדול" כי זה פרספקטיבה אישית.
ג'ו קול. איפה ראית שאמרתי שהקלאסיקו יותר חשוב מאליפות או צ'מפיונס? ה 6-2 גרם לפלורנטינו פרז לבצע זעזוע בקבוצה. לא ההפסד לאלקורקון ולא ההפסד לליון משתווים למה שהרגישו אוהדי ריאל אחרי ההשפלה בברנבאו. גייהול. מוריניו הגיע השנה, את הקלאסיקו ההוא הפסיד שוסטר וביניהם היה פלגריני.
אתה מדבר לא לעניין ומסיק מסקנות על סמך כלום. שלא נדבר שגם הטענות שאתה מביא היום, הם אותם טענות שיכלו להביא בעבר. היום מסי ורונלדו, בעבר פיגו וריבלדו, הם לא היו פחות גדולים מבחינת שם ופרסום. אז מה הקשר? גם בעבר הישראלים ושאר חובבי הכדורגל בעולם לא ראו במשחק הזה "מאבק" פוליטיקי של פרנקו בין העם הקטלוני (ולא, אני לא קטלוני, אני שונא אותם נטו בגלל שהם ההפך מאיתנו) אלא גם בגלל הכוכבים מסביב. זה עדיין לא הופך את המשחק הזה לפחות חשוב מבחינת החשיבות שלו לאוהדים. מה שחשוב זה האוהדים של הקבוצות ואיך הם רואים את זה, וככה גם ספרד רואה את זה. כשאוהד ריאל אומר שזה רק משחק על 3 נקודות-הוא כנראה לא מבין את היריבות ואת החשיבות של המשחק הזה לאימפריה הזאת שנקראת "ריאל מדריד" או "ברצלונה", ואני אישית לא מחשיב אותו כאוהד ריאל אמיתי, כי אוהד ריאל אמיתי שבאמת מחובר למועדון היה מבין את היוקרה ומשמעות המשחק הזה (אל תראה את זה כעלבון אישי ג'ו קול כמובן) הדבר היחיד שזה אומר שאתה לא מבין את החשיבות, ולכן אתה מדבר ככה, ואתה רואה במשחק הזה כעוד משחק. אוהד ריבר\בוקה למשל יבין את היריבות הזאת. מבין את הנקודה שלי? חבר'ה, אני עומד מאחורי דברי. שמעתי 3 אוהדי אינטר שאמרו לי שהם מחכים למשחק הזה. אז על מה הדיון פה? קבעתי עובדה מבחינתי, אתם יכולים להאמין לזה או לא.
וואו, אם אתה חושב שזה הפך למשחק שקשור כולו לכסף אתה טועה ובגדול רק בגמר המונדיאל יכולת לראות כמה זה כן קשור לקטלוניה ופרנקו כששחקני בארסה שלפו את דגל קטלוניה
פשוט משחק נהדר ברמון סאנצ'ס פיחואן, מיורקה מובילה 1-0 משער של פריירה וארי אפשר לומר שלא הגיע לה. הקבוצה של לאודרופ שוב עומדת נהדר מול קבוצה גדולה, פשוט מבטלת את סביליה ויוצאת להתקפות מצויינות, איזה קבוצה נפלאה בנה מיכאל לאודרופ עם תקציב כל כך נמוך, סוף סוף מאמן ראוי בליגה הספרדית, הוא פשוט עושה בית ספר למאנזסנו ולדעתי מיורקה של השנה יותר טובה משל העונה שעברה אפילו, למרות שכיבכול נחלשה. ההגנה של מיורקה עומדת נהדר בראשות נונייז הנהדר, אבל ג'ונטן דה-גוזמן שהגיע מפיינור הוא שחקן פשוט אדיר, הוא שווה מקום בקבוצה גדולה יותר, מהמחזור הראשון שראיתי אותו נגד ריאל אמרתי שזה אחד הרכישות הטובות בלה-ליגה, טכניקה מדהימה, שליטה בכדור, סיבוב על המקום, זריזות רגליים- ענק. גם פריירה הצרפתי וצ'ורי עושים עבודה פנטסטית בלחץ על הכדור. סביליה מצידה לא רעה, אבל יש לה בעיה באמצע, צ'יגאריני ורנאטו לא נידיים מספיק, ופורטי, או פרוטי, כשרון בטונות וקבלת החלטות כל כך רעה. משחק נהדר בפיחואן.
וואו, כל-כך הרבה שטויות נאמרו על הקלאסיקו. מה הקשר בין הכסף לבין היוקרה של המשחק? אם זה אמצעי המדידה אז הקלאסיקו לא מעניין כבר עשר שנים כי אז פלורנטינו התחיל במלאכת איסוף הגלאקטיקוס. גם היה סופר-קלאסיקו אחד ממש חד-צדדי, תוצאה היסטורית. אז מה. מאבקים פוליטיים אין בספרד כבר זמן רב וזו לא גולת הכותרת של המפגשים האלה אולי משנות ה-50. אתם ראיתם את אותם משחקים עם די-סטפאנו ופושקאש או בזמן שחיי הגנרל פראנקו כדי שתוכלו להשוות? אני מרגיש מגוכח לנסות ולהסביר בכלל את המשמעות של המשחק הזה. הלאה. ומי תופסת בינתיים את המקום הרביעי בטבלה? אספניול של מאוריסיו פוצ'טינו. בקושי מבקיעה אבל יש לה גם הגנה חזקה. היום היא פירקה 3:0 את הרקולס ומעניין עוד כמה זמן יחזיק אסטבן ויגו בתפקיד. אחרי מסע הרכש בקיץ, לפחות על הנייר, הייתה אמורה להיראות קבוצה טובה הרבה יותר. אני מסכים שקצת זנחו את ההגנה אבל בכל-זאת, כמה קבוצות אמצע-טבלה יכולות להתפאר בחוד שכולל את טרזגה ו-ואלדז כאשר פורטיו ורופטה שחקני רוטצייה במקרה הטוב? מאלגה מובסת מול דפורטיבו בריאזור. הקבוצה של פלגריני בצרות ודפור לעומת זאת מתקדמת אל עבר מרכז הטבלה - כרגע היא במקום ה-12. בזמן האחרון לבאנטה לא הפסיקה להפסיד עד שפגשה הערב את סנטאנדר וניצחה אותה 3:1 בבית.
אין ספק שהמשחק הזה יותר חשוב מכל שאר המשחקים, לא עירערתי על זה. כמובן שאני לא אוהד ריאל אמיתי, לא מתיימר להיות אחד כזה. מצטער שהנפילה של פרנקו לא כאבה לי אישית. מה לעשות שאני מתגעגע לימים שבהם סופר קלאסיקו היה משחק בין שתי קבוצות על, עם כוכבים בינלאומיים ושאיפה לכדורגל התקפי, ולא איזה מלחמה מפומפמת בין הכדורגל "היפה" לכדורגל "האמיתי". תראה את ה5-0 של ריאל על ברצלונה לפני 15 שנה ותבין איזה הבדל באווירה הייתה בין אז לבין עכשיו. ימים שבהם היית רואה משחק בלי השחקנים הכי טובים בעולם ולא היו חופרים לך כל 5 דקות שזה לא ה-סופר קלאסיקו.
ההרכב לקראת המשחק היום(אני רואה שזה לא ממש מעניין מישהו פה הראש של כולם כבר ביום שני הבא) דה חאה-אויפאלושי,גודין,פראה,א.לופז-מריו,טיאגו,רייס,סימאו-קון,פורלאן מקווה שההשארה של דומינגז בספסל היא מקצועית נטו כי מאז המשחק ברוזנבורג הוא לא כשיר ב 100%
ידידי, אתה טועה ומטעה. שוסטר לא הפסיד אפילו קלאסיקו אחד. חואנדה ראמוס הפסיד את שניהם באותה עונה. וה6-2 היה עונה לפני אלקורקון וליון. באותה עונה ריאל שיחקה 6 פעמים מול קבוצות כביכול שוות אליה, בכל הפעמים היא הפסידה (פעמיים לברצלונה, פעמיים ליובנטוס, פעמיים לליברפול).
במשחקים כאלה אנחנו תמיד נופלים..ולנסיה,ויאריאל וסביליה איבדו נק' אנחנו חייבים לצאת עם 3 נק' ולהתקרב אליהם..אסור לנו כל פעם לפספס את ההזדמנויות האלה :aaarse: