מחירי הכרטיסים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י danielone, ‏21/11/14.

1. danielone Member

אז כנראה שהם רוצים לחסוך בעלויות, כי לכל אצטדיון שאנחנו מגיעים ויש בו שערים אלקטרונים, לאן נותנים אפשרות של הדפסה ביתית, ובמושבה גם משתמשים לפעמים בקורא ברקוד.

2. Hapoel_Tel_Aviv Member

לחסוך בעלויות? אולי לשדוד את הציבור עם עמלות ולגרום לו לנסוע סתם, זה לא עולה להם שקל יותר שהסדרן בכניסה יהיה עם קורא ברקוד.

3. danielone Member

לאן נותנים הדפסה ביתית, שאנחנו מארחים בכל מגרש, כשהקבוצה היריבה עובדת עם לאן, או במשחקים שמכבי חיפה מארחת.

אני לא בטוח שהם יכולים טכנית לאפשר הדפסה ביתית במקרים אחרים ממה שציינתי.

4. Drama2 הסמל מעל הכל

ב"ש מציגים: אנטי כדורגל
    אחרי שהחתימו את ברק בכר מתחת לאף של איזי,
    אחרי שמצאו פירצה בחוק להחתים את יובל שבתאי שהוא היה תחת חוזה ברעננה,
    מגיע החלק השלישי בטרילוגיה - לקחת 80 שקל כרטיס (או 95 שקל כפי שראיתי עכשיו באינטרנט) למשחק בין ב"ש (הם סולד אוט מנויים) לבין האימפריה מכבי פ"ת.

פשוט בושה וביזיון, 80 שקל מבוגר (רוב הקהל שלנו נחשבים מבוגר) מול קבוצה כמו מכבי פ"ת ? אז אנחנו למעלה בטבלה, זאת סיבה לחבל בכמות הקהל שלנו ?
    רק לציין שאשתקד מבין הקבוצות שאינן מחזיקות בקהל רב, הבאנו הכי הרבה לטרנר (2 אוטובוסים מלאים+10 מכוניות פרייבט והיו עוד) כאשר המחיר עמד על 50 אחיד ולא 80 מבוגר 40 נוער.

גועל נפש

amn אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מחזיק ממך כותב איכותי, חבל שאתה הופך הודעה שיכולה להיות רלוונטית וממנה אפשר לפתח דיון על מחירי הכרטיסים, עם כל מיני פרטים שלא קשורים לנושא בכלל (בכר, שבתאי) ובעיקר לא נכונים ולכן מייצרים אנטי.

כמה עלה כרטיס למשחק שלנו מולכם במושבה בפעם הקודמת שנפגשנו?

yakar אוהב/ת את זה.
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני מאמין שהיה נסיון להגיע להסדר של 50 אחיד, וכנראה לא הלך. אולי דווקא בגלל הקבוצה שלך. הרי לנו יש אינטרס יותר גדול לעשות את ההסכם הזה, כי אנחנו נביא הרבה יותר ממה שאתם תביאו לטרנר. בדקת את הדברים לפני ההודעה הנחרצת והעוקצת הזאת ?

7. Drama2 הסמל מעל הכל

הפרטים נכונים.
    לא יודע כמה לקחנו. העונה עונה חדשה.
    יש לנו הסכם 50 אחיד עם קבוצות ששוברות את ב"ש במספרים כמו מ.חיפה, מ.ת"א, ה.ת"א ובית"ר.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איזה פרטים? זה שלוקחים לכם 80/40 זה בטוח נכון, לא אמרתי שלא.

השאלה למה זה קורה.

עונה שעברה היה לנו איתכם הסכם הדדיות, וכמו שאמרתי, לב"ש אין אינטרס לא לעשות את ההסכמים האלה.

9. Drama2 הסמל מעל הכל

אני גם לא יודע, מעצבן אותי מאוד לראות 95 שקל כרטיס. זה אנטי כדורגל, למה שאני לא אסע - כי לא זורם לי לשלם מחירים של שנת 2001 ? אני צודק ב100% ולא נביא קהל. צורם לי מאוד.

ויש לב"ש אינטרס בכל הכוח, סתכל בטבלה.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שהוא רשם, יש לנו אינטרס עצום להגיע להסדר כי הקהל שלנו יגיע באלפים כך שהמועדון צריך לחתור להסכם.
    המחירים האלו מרגיזים, צריך להבין למה זה קרה במקרה הזה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

2001, אל תלך רחוק מדיי ואל תעקם פה את האמת. כל עניין הכרטיסים התחיל להסתדר לפני איזה 3-4 שנים.

יש מספיק משחקים שלקחו עלייהם בעונה שעברה 80/40 ואף יותר מזה. מסכים איתך שלא צריך לקחת על משחק ליגה רגיל סכום כזה.

אני רואה עכשיו שגם לצפוני שלנו המחירים הם כאלה. זוכר שבפלייאוף של עונה שעברה כל הסכמי ההדדיות לא היו תקפים ולכולם לקחו 80/40 כי גם בצפוני שלנו לקחו את המחיר הזה. אם עדיין ממשיכים בקטע של "המחיר לצפוני הוא מה שהאורחים מקבלים" אז חבל כי זה יחזור עלינו בבום.

ואם אתה מנסה לרמוז שההנהלה מעלה דווקא לכם את המחירים כי אתם מעלינו בטבלה אז...לא יודע...מחשבה מוזרה וקצת מצחיקה למען האמת...

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברור שזה לא רק להם, אלו המחירים שאוהדים שלנו שילמו. אני מכיר חיילת ואישה שקנו ליציע שלנו במחיר מלא כי נגמרו כרטיסי אישה וחייל, מרגיז מאוד.

זה לא שמחפשים לעשות קופה על האלפים שמכבי פתח תקווה תביא... חבל שאלו המחירים.

13. Drama2 הסמל מעל הכל

במקום לדבר באוויר, אשמח לרשימה של משחקי הליגה בהם לקחו 80/40 ומעלה שבהן אחת הקבוצות בעלת תקציב דומה לתקציב של מכבי פ"ת אשתקד.

איפה אני "מעקם את האמת" כשרשמתי 2001 ? זה יכול להיות גם 2010 או 2005 מה זה משנה ? "לעקם את האמת" נו בחייך....

לא רואה שום סיבה לקחת מולנו 80/40 שיש לנו הסכם 50ש''ח עם כל הקבוצות עם קהל גדול. אני רואה רק סיבה אחת, להבריח קהל (שלנו, כי אתם סולד אאוט) מהמגרשים.
    ויתרה מכך, אם המשחק בסיבוב הבא בו אנחנו נארח את ב"ש, המשחק יהיה ביום חול, זה גושפנקא לביזיון.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מברר את הנושא, דיברתי גם עם מי שצריך בארגון האוהדים, ננסה לראות מה אפשר לעשות (למרות שמי שדיברתי איתו כבר זרק לי שאולי יש קשר לעובדה שאם ימכרו ליציע האורחת במחיר של 50 ₪, יצטרכו למכור גם לאוהדים שלנו שקונים כרטיסים לדרומי ולצפוני ב50 ₪, ואז זה כביכול פוגע בציבור המנויים שכן חלק מהאטרקטיביות של המנוי זה המחיר הנמוך בממוצע פר משחק, כמו גם שהקבוצה תפסיד הכנסה במשחקים מול קבוצה כמו קריית שמונה למשל שמביאה אולי עשרים אוהדים, ואז כל הצפוני נמכר לאוהדים שלנו, ואז זה כבר אלפי כרטיסים שנמכרים ב50 ₪ במקום ב80 ₪).

yakar, Nave, לירן ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין שום סיבה להבריח קהל אורח.. זה לא טיעון רציני.

yakar אוהב/ת את זה.