כנראה שכן יש השפעה אם זה 80 או 50. שמדברים על קהל זה לא רק על קבוצת הבית. כפי שרשמתי קודם - שנה שעברה, נפגשנו בערך באותו מחזור ובערך באותו מצב. הבאנו 2 אוטובוסים מלאים ושיירה של 10+ רכבים. נכון לעכשיו לא מצליחם למלא הסעה אחת, ורוב מי שנרשם הם בני נוער וחיילים.
אז אתה אומר ש100 אנשים לא באים בגלל העוד 30 שקל? לא בגלל ששנה שעברה טרנר היה מגרש חדש וכולם רצו לחוות אותו? ונגמרו לכם כרטיסי הנוער? כי לפי מה שאני זוכר 40 נמוך מ50. המחיר האחיד אידאלי בשביל משפחות , פחות בשביל בני נוער.
קטינים בלבד נרשמו כי רק הם "זוכים" למחיר של 40 ש"ח. בנוגע ל"עוד 30 שקל" אני לא באמת צריך להסביר את זה, עוד חצי שקל לליטר דלק, עוד 70 שקל באגרת רישוי, עוד 30 שקל בביטוח. הבנת.
דרמה, זה מתקזז עם זה שבניגוד לקבוצות אחרות אצלכם האוהדים לא משלמים על משחקי בית סתם צוחק. אני חשבתי שכל משחק שלא בין הגדולות צריך להיות 50? משהו השתנה? חבל שזה מה שהמועדון מבקש, גם כי אנחנו נדפקים יותר בסוף אבל לא רק.
אם אני לא טועה החוק קבע שמשחק בו קבוצה גדולה מעורבת אפשר לגבות 80. במשחק בין שתי קבוצות גדולות 90. לא?
על הנייר אין שום חוק. המנהלת ניסתה להתערב ולקבוע מחירי מקסימום אבל הממונה על ההגבלים העסקים עצר אותה מחשש שיש פה תיאום מחירים אסור. רוב הקבוצות משתפות פעולה ולא גובות מעל המחירים שהמנהלת קבעה אבל הכל דה פקטו.
@Drama2 - כדי לסגור פה את העניין שעלה השבוע. על פי "הדובר הלא הרשמי" של הארגון האוהדים שלנו, ההנהלה אומרת שפתח תקווה התעוררו מאוחר ולכן לא היה ניתן לבצע את הסכם ההדדיות איתם.
חבל שהיוזמה לא באה מאיתנו, לא מבין מה זה מכבי פתח תקווה התעוררה מאוחר. הסכם הדדיות זה לגמרי אינטרס שלנו. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
אני חושב שהלחץ עשה את שלו. יש למועדון כל כך הרבה דברים להתעסק בהם, וזה כנראה התמסמס. לא יודע בדיוק איך זה עובד ומי אמור להתקשר למי וליצור קשר עם מי, אבל אני בטוח שאם למישהו בהנהלת הלוזונים היה ממש חשוב לסדר לאוהדים שלו 50 ש"ח לכרטיס, הוא היה מרים צלצול לאסי.
אפשר לחשוב כמה אוהדי מכבי פ"ת היו באים לוסרמיל במחיר של 50 שקל לכרטיס. לא יותר מ-300 במקרה הכי אופטימי. זה גם המון בשביל מכבי פ"ת למשחק חוץ ועוד בבאר שבע. כל נושא תמחור הכרטיסים בארץ הוא ביזיון - 50 שקל מחיר אחיד זה גם סוג של חרפה בעיניי. למה? למה שילד/נוער/חייל//סטודנט ישלם 50 שקל? 50 שקל צריך להיות כרטיס למבוגר. ילד/נוער/חייל/סטודנט? 30 שקלים. עוד דבר שמרגיז אותי זה העובדה שעושים הקצאה - 20% מהכרטיסים זה לאוכלוסיות האלה - שזה ביזיון בפני עצמו - למה? כי רוב הקהל שמגיע הוא מהשכבות האלה, כך ש-20% צריכים להיות כרטיסי מבוגר - אבל אני בכלל בעד לבטל את הדבר הזה שנקרא הקצאה. לעשות כמו בכל העולם - כאשר אדם קונה בקופה? הוא קונה לפי הסוג שלו. אם יהיה 80% נער אז ימכרו 80% מהכרטיסים ב-30 שקל. אם יהיה 80% מבוגר אז 80% מהכרטיסים יימכרו ב-50 שקל. הבעיה שבעלי קבוצות מעדיפות שיהיה לדוגמא 2000 איש ב-50 שקל שזה הכנסה של 100 אלף שקל מאשר 5000 איש ב-30 שקל שזה הכנסה של 150 אלף שקל - פחות כאב ראש, פחות מאבטחים, פחות שערים לפתוח. אם היה שכל לבעלי קבוצות, אז הן היו עושים את זה - ובטווח הארוך, על פני עונה שלמה, היו מגייסים עשרות אחוזים יותר מבחינת כספים. כמובן שאני לא מתייחס פה לקבוצות הגדולות עם הקהל האוטומטי כמו מכבי ת"א, מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל ת"א, הפועל ב"ש ששם יהיו את ה-7-8 אלף פלוס שיגיעו בקלות (במקרה של בית"ר אם יעשו שיווק ושיווק נכון יהיה הרבה יותר מ-10 אלף פר משחק, יהיה 15 אלף קל). וזה עוד מבלי שהתחלתי לדבר על הביזיון שנקרא מזנונים.
לירן צודק במקרה הזה, מישהו מבאר שבע היה צריך להתקשר ללוזונים - לא ההיפך. כי מכבי פ"ת תביא לטרנר 300 אוהדים במקרה הטוב. הפועל ב"ש תביא למושבה 5,000 אוהדים. הבדל עצום.
לא צריך להגזים 5,000, וייתכן כי לירן צודק, גם לי זה נשמע הגיוני, רק רציתי להביא תגובה של מישהו שבירר עם ההנהלה וזו תשובתם. אולי התשובה מתחמקת, אולי מוזרה..אבל זו התשובה.. בנתיים בגלל צפי קהל נמוך של פ"ת (בגלל המחירים? לך תדע) הפשירו לאוהדים שלנו עוד כרטיסים. נמשיך לעקוב הלאה ולראות מה יהיו אצלנו מחירי הכרטיסים בהמשך..
למה לא צריך להגזים? 5,000 זה יציע כמעט מלא במושבה (מכיל 6,000 לדעתי), בשנה שעברה הבאתם את זה לנתניה (מקום יותר שנוא להגיע אליו) בקלות, למה שלא תביאו לשם 5,000? תשמע, מה זה צפי נמוך, אני זוכר פעם אחת שמכבי פ"ת הביאה מאסה של אוהדים למשחק חוץ, זה היה בעונת 2003/04, שוב זה מה שאני זוכר, מחזור אחרון נגד בית"ר ירושלים, שאנחנו והם נאבקנו על הכרטיס השני למוקדמות ליגת האלופות (היו ימים...) והם הביאו 4,000 אוהדים לטדי ומילאו לחלוטין את היציע שלהם (אז קבוצות אורחות ישבו בפינה במזרחי בצד ימין - תאכלס היציע הכי מרגש לשבת בו, אני זוכר שבתחילת שנות ה-90 כשלא היה את הצפוני מיקמו את הקבוצות האורחות בפינה של המזרחי בצד שמאל, חבל שאין את זה יותר היום...)
לא זכור לי שהבאנו 5,000 למשחק חוץ (חוץ מאולי המשחק ההוא בנתניה) אבל אם אתה אומר.. לגבי צפי קהל נמוך - לא יודע. העובדות הן שפתאום ביום חמישי נפתחה לנו עוד הקצאה. מה בקבוצה שלנו ציפו שפתח תקווה תביא? לא יודע..אבל עובדה..
הבאנו הבאנו 5,000 ויותר לנתניה כמה פעמים (גם מול סכנין וגם מול סכנין ברדיוס) וגם מול מכבי פ"ת אם אני לא טועה. בכל מקרה זה לא משנה, אין ספק שזה אינטרס שלנו הרבה לפני מכבי פ"ת, חבל מאוד.