מחזור6:בארסה מוחצת את אתלטי,תיקו לאספניול בבירנבאו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Oct 3, 2008.

1. Landon Donovan Member

מנשה לא קרא למסי "רמאי", אלא "גועל נפש". השעה מאוחרת, אתה לא מצליח לקרוא כמו שצריך, אולי עדיף שתלך לישון...

2. 亚历山大帕托 Member

על הרבה דברים אפשר להגיד גועל נפש. אני בטוח שמה שהוא דיבר עליו זה חוסר ההגינות במשחק שלו.

תודה על הדאגה, אבל אלה שעות השיא שלי.

3. JR-Riquelme Member

על השחקן הכי טוב בעולם אומרים וואנאבי? מעניין בהחלט...

אויפאלושי בלם גדול לדעתי, הוא נקלע למשחק ממש ממש רע אבל הוא עושה מההגנה של אתלטיקו הגנה מצויינת ביחס למה שהייתה. המשחק הזה הוא התפרקות אחת גדולה שיכלה להיגמר הרבה יותר רע, אתלטיקו לא הספיקה לחבר 2 פסים וראתה בלוח תוצאות שהיא בפיגור 3-0, אי אפשר לשחק ככה.

4. Raulito Madridista

בתור אחד שהיה דיי ניטראלי במשחק אמש, קצת חבל לי שאחד ממשחקי העונה של ספרד הוכרע בצורה כזאת. במקום לקבל דרמה עוצרת נשימה או משהו כזה, המשחק הוכרע כבר תוך עשר דקות. זה באמת היה מדהים, היו דקות שלא ידעתי מה להגיד. רק בליגה המשוגעת שלנו זה יכול לקרות. שמתי לב שהשנה צירופי המקרים הולכים לטובתה של ברצלונה, בניגוד לשנתיים האחרונות.
    אתלטיקו מדריד פשוט מסכנה. נכון שזה עוד הפסד בסה"כ, ויש עוד כל-כך הרבה משחקים, אבל זו כן מכה מוראלית לקבוצה שחשבה שהיא מסוגלת לאיים על אליפות. הפנדל של מסי היה שערורייה כי הוא סתם נפל ברחבה, אופאלושי לא נגע בו, וגם הפציעה המצערת של מקסי רודריגז שהורידה לשחקנים את האמונה, אבל בשאר הדברים אפשר בהחלט להאשים את הקבוצה. השער הראשון למשל – אריך מארקז ככה חופשי ברחבה? ראול גארסיה היה זה שקיבל קלוז-אפ מהמצלמה אז נראה לי שזה הוא. השער הרביעי למשל – אטו העלים את אופאלושי כלא היה.אופאלושי עם כל הפרצוף האימתני והאגרסיביות, נראה אתמול כמו ילד קטן שבתוכו בוכה ורוצה שהמשחק יסתיים. הייטינחה בכלל נמנם. אני מבין שבסיטואצייה כזו קשה מאוד לתפקד, אבל זה מראה באמת על אופי של שחקנים. ריאל מדריד למשל לא הייתה מתפרקת ככה, גם ויאריאל לא.
    למרות שאני חושב שאתמול היו הרבה צירופי מקרים, קשה לקחת מבארסה את הקרדיט. היא הגיעה מהשנייה הראשונה מוכנה ודרוכה למשחק. כל שחקן ידע את מקומו.
    אתלטיקו צריכה להגיד תודה שבארסה הורידה הילוך כי אחרת התוצאה יכלה להיות באמת אסטרונומית, עשירייה או אפילו יותר.
    איפה טורס שיבקיע נגד בארסה?

ויאריאל לא עוצרת בינתיים וממשיכה לנצח. ליורנטה הבקיע גם הפעם, הוא משתלב נהדר בקבוצה וכבר בקיץ ציינתי שאני מאוד מחזיק ממנו. תארו לכך שכאשר ניהאט חסר מי שהיה משחק לידו של רוסי שגם הוא מצויין, היה איזה ג'יזרמו פראנקו מעצבן. בינתיים גם ההגנה של הקבוצה נראית טוב יותר, גודין ממשיך להשתפר וגונזלו כמובן פנטסטי. הצוללת לא תרוץ באמת לאליפות לפי דעתי וצריך לשפוט אותה נגד אחת הגדולות, אבל היא בהחלט יכולה להשיג שנה שנייה ברציפות כרטיס לצ'מפיונס-ליג.

אחרי שהקטלונים קפצו אתמול לשמיים שש פעמים, קיבלתי תיאבון, אני גם רוצה לצעוק היום בגולים של ריאל מדריד, מקווה שנשחק טוב וכמובן ננצח. חשוב לי גם שנשמור על היותינו הקבוצה עם הכי הרבה שערים, ואחרי מה שבארסה עשתה אתמול יש לנו הרבה עבודה.
    האללה מדריד!

הודעת מנהל -
    ברור לכם שמה שהלך פה עם התגובות לא לרוחי.
    כשאחזור הביתה ואשהה על המחשב בצורה מסודרת, לא מעט תגובות יימחקו.
    בינתיים תהנו מההפקר.

Last edited: Oct 5, 2008
  5. Landon Donovan Member

ולכן אני רציתי לדעת מה הסטנדרטים שלו לגועל נפש - האם רמאים הם גועל נפש אבל שחקנים שיורקים על אחרים הם לא גועל נפש?

6. Lupo Member

אני חושב שמתנהל כאן וויכוח הולם שבו כל אחד נותן את דעתו. זה שלא מגיעים להסכמה לא אומר שהויכוח גרם לפיצוץ בין הכותבים.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אפשר לרדת ולהשמיץ את מסי עד מחר, אבל אם נתמקד בכדורגל, פשוט גאון. המשחק שלו היה מרהיב, הוא עושה דברים כל כך בקלות.. כל כך נקי... המשחק הזה היה יכול בקלות להסתיים ב-10, ההגנה של אתלטיקו הייתה בושה לענף, הגנה שכזאת חלשה ומסכנה לא תמצאו גם בליגה במיקרונזיה, הגנה שמביישת את אתלטיקו מדריד ואת המעמד, ברצלונה בחצי הראשון הגיעו כל 3 דקות למצב הבקעה, האמצע היה פרוץ כמו אני לא רוצה להגיד מה, לא ראיתי את אתלטיקו מדריד עד אתמול העונה, בגדול ממה שראיתי בתקצירים ושמעתי דווקא התרשמתי מהם כקבוצה חזקה, אני מקווה בשבילהם שזה היה מופע חד פעמי.

8. Sergio Ramos Member

אין הסבר מסוים לתפנית המוזרה שהתפתחה אתמול. 9 הדקות הראשונו סימלו את הבלתי-יאמן בכדורגל ועד לאיזה מחוזות הזוים יכול ללכת משחק כדורגל. משחק מטורף בליגה ספרדית משוגעת. תפנית כזו אף אחד לא יכל לחזות טרם המשחק, אתלטי עצמה לא האמינה ועל הפנים של שחקניה אפשר לראות שהם רק מחכים שמישהו יצבוט ויעיר אותם מחלום הבלעות המפחיד הזה. כמו כן אין הסבר למפלה העצומה של אתלטיקו, שכן למרות חיסרונם של מאנישה, סימאו ופורלאן, שלושה ברגים ב-11 של אגירה זה לא תירוץ למה שאירע אמש. שער מהיר מול הגנה מסננת(אוי אוי אוי אויפאלושי, כמו שאמר חזריזיר כהן)סדק את אתלטי והכניס אותה להלם. 3 דקות אחר כן עוד לפני שהספקתי לסובב את הראש מסי סוחט פנדל ושובר את אתלטי לרסיסים. מכאן והלאה אתלטיקו נכנס לפריז וברסה צולפת ללא הרף. ההפסד המביש הזה רשום על כל השחקנים של אתלטי, בדגש גדול על ההגנה - עד עתה ההגנה די התייצבה בראשותם של אויפאלושי וג'וני, אך לאחר מופע האיימים אמש לשניים יקח זמן רב למחוק את הבושה.

דווקא כשהיא פותחת את העונה בשיגשוג רב והכל נראה לתפארת, לפתע היא מובסת בצורה כה מביישת. בניגוד לשנים עברו את העונה הזו אתלטיקו פתחה מצוין ולמרות מעידות קלות מול ויאדוליד וסביליה היא חזרה לנצח ולהפגין אופי וגיבוש של קבוצה גדולה, אלא שהפעם יהיה קשה לאגירה ולחניכים שלו לאסוף את השברים מאתמול. חבל יהיה לראות את אתלטי קורסת, היא נבנתה בניגוד לעבר בצורה הכי טובה שרק אפשר וכעת חייבת להשכיח את ליל האיימים הזה ולצאת לדרך חדשה.

סרג'יניו,
    תחזור לחור שלך ותפסיק לגמד כל משחק הירואי ומהנה שלא בליגה האנגלית שלך.

קייבו,
    האמת היא שאויפאלושי כאמור הביא מימד נוסף להגנה הרעוע של הרוחיבלנקוס ועוד טרם פתיחת העונה לב ההגנה די התייצב. אני חושב שהצ'כי הוא בלם מצוין אבל מה שאירע אתמול הוא בלתי מוסבר. לא ברור מה קרה להגנה ובפרט לאתלטי.

כאוהד ריאל ואחד שמן הסתם שונא את ברצלונה, אני חייב לציין שכל ההתנפלות שנעשתה כאן על מסי(נו, מה חדש?)היא מעוררת רחמים ועלובה. פשוט לא ייאמן איך שכמה אנשים מאז נגיעת יד האלוהים מחפשים כל דרך להוציא אותו שקרן\נוכל\רמאי\ בלתי ספורטיבי.
    אגב, אם שחקן מהקבוצה שלי היה עושה את מה שעשה מסי בכדור החופשי, אני הייתי גאה בו. הוא רק היה מוכיח לי הרצון העז שלו לניצחון ולמען הקבוצה, גם אם זה על חשבון ה"הגניות" שמהגינות. צאו כבר מהבועה, זה משחק כדורגל ובמשחק כדורגל משחקים כדי לנצח, שוב, גם אם זה בא על חשבון הספורטיביות.

Last edited: Oct 5, 2008
  9. REAL MADRID Member

ריאל מדריד - אספניול

עבור שחקני, אוהדי וכל מה שקשור איכשהו לשחקני ריאל מדריד - משחקי הבית נגד אספניול בשנים האחרונות זכורים לטובה ובעיקר מרגשים כל פעם מחדש. נכון שאנחנו רק בתחילת העונה וקשה לחשוב על ריגושים למינהם בשלב הזה של העונה, אין לדעת מה צופן לנו המשחק הערב. השער המאתיים של ראול בליגה בפנדל נגד אספניול, המהפך המדהים של היגוואין שלמעשה הוביל את ריאל מדריד לאליפות, דברים טובים. ריאל מדריד רוצה היום בסה"כ להמשיך את קו העלייה מפתיחת העונה ובעיקר לסיים כבר את רצץ המשחקים הבלתי נגמר הזה ולצאת לפגרה. השחקנים של שוסטר מגיעים לאחר הניצחוו הקשה בליגת האלופות 2-1 על זניט ברוסיה, ריאל מדריד שבשנתיים האחרונות לא ניצחה את משחקי החוץ בליגת האלופות עשתה זאת נגד זניט וזה אולי מראה רבות על מה שצפוי לריאל מדריד בהמשך העונה. ריאל מדריד מגיעה עם 6 ניצחונות רצופים עד כה ומלבד ההפסד במחזור הפתיחה לדפורטיבו ריאל לקחה את מלוא הנקודות. כרגיל במשחקים בתקופה האחרונה של ריאל מדריד, זהות ההרכב לא ברורה ומשתנה ממשחק למשחק. אך מה שמעסיק את מדריד לקראת המשחק הוא לא ההתלבטות בין רובן להיגוואין, מי שמעסיק לריאל מדריד הוא ווסלי סניידר. הקשר ההולנדי שב סוף סוף מפציעה ויפתח על הספסל נגד אספניול, הוא גם צפוי לשחק כ-30 דקות בערך במחצית השנייה. כשבשער יעמוד כאמור איקר קסיאס, רביעיית ההגנה צפויה להיות בפעם הראשונה העונה בבית - ההגנה החזקה ביותר שכוללת כאמור את היינצה, קאנברו, פפה וראמוס. השלישייה המצויינת במרכז המורכבת מדיארה, דה לה רד וראפל ואן דר וארט תיפתח גם הפעם (ואולי בפעם האחרונה לקראת חזרתם של סניידר, גוטי וגאגו לכשירות מלאה). בחוד כמו שכבר אמרנו ישנה התלבטות בין היגוואין לבין רובן, מי שמקומם מובטח הם רוד ואן ניסטלרוי שלא מפסיק לכבוש וראול שישוב להרכב לאחר שלא שיחק נגד זניט.

הרכב משוער: קסיאס, ראמוס, פפה, קנאברו, היינצה, דיארה, דה לה רד, ואן דר וארט, רובן/היגוואין, ראול ורוד ואן ניסטלרוי.

אספניול בינונית מאוד לעת עתה. הקבוצה של טינטין מארקז היא הקבוצה הבינונית ביותר בליגה הספרדית - מקום עשירי. אספניול לא מצליחה לנצח בסנטיאגו ברנבאו בדרך כלל וקשה להאמין שתעשה זאת הפעם. אספניול עם 7 נקודות מגיעה לאחר שהפסידה בבייתה 2-1 לברצלונה במחזור שעבר, אספניול אמנם הפסידה מגול בדקה האחרונה מפנדל שלא היה אך למרות זאת היא לא יכולה לטעון לקיפוח, לברצלונה הגיע לנצח וניצחה. אך למרות זאת, לפסול את אספניול שכבר הוכיחה לנו בשנים האחרונות שלפעמים היא יודעת לשחק כדורגל זאת טעות. אף קבוצה עד כה (למעט נומנסיה) לא יצאה בסדר מצמד המשחקים נגד ברצלונה וריאל מדריד. אספניול איבדה בבית 3 נקודות ולהשיג אותם במדריד יהיה קשה, קשה מאוד. ננה שהורחק בצהוב שני נגד ברצלונה עירער על כך והערעוןר התקבל. בין הקורות יפתח קמאני, דני חארקה ופארחה יהיו צמד הבלמים ובאגפי ההגנה ישחקו סרחיו סאנצ'ז וצ'יקה. רומן מארטינז והורטאדו צפויים לפתוח כקשרים אחוריים אך גם אפשרות הצבתו של מוייסס עומדת על הפרק. אספניול תשחק עם חלוץ חוד בודד, ראול טאמודו שמציג יכולת פושרת מאוד עד כה. מאחוריו יפתח הכובש המצטיין של הקבוצה עד כה, לואיס גארסיה שגדל בריאל מדריד. קורו וסמיליאניץ' יפתחו באגפים.

הרכב משוער: קאמני, סאנצ'ז, חארקה, פארחה, צ'יקה, מארטינז, הורטאדו, קורו, סמיליאניץ', לואיס גארסיה וראול טאמודו.

10. Sergio Ramos Member

ויאדוליד - ולנסיה

חוסה זורייה, 19:00, ספורט 5 לייב.

פתיחת עונה מאוד לא יציבה בעליל עוברת על ויאדוליד. את המחזור הראושן היא פתחה בהפסד, ובמחזור השני ניצחה במפתיע את אתלטיקו מדריד 2-1. מחזור אחרי כן, שוב הפסידה, ושוב חזרה לנצח ובמחזור האחרון הפסידה שוב 2-1 למאלגה שאת השער היחיד לזכותה כבש פדרו לאון. בעונה הקודמת כאשר נפגשה עם ולנסיה, האי הפסידה לה בשתי המפגשים בינהם. הערב היא תארח אותה בביתה, כאשר העטלפים נמצאים בכושר מצוין וכבר יצאו מהמשבר. המאמן מינדיליבאר יודע שהסכנות העיקריות של היריבה הם חואן מאטה שנמצא בכושר מטורף, ואיך לא, דויד וויאה ולא חדל מלפרגן והתחיל את המלחמה הפסיכולוגית שלו" הם קבוצה בפורמה מצוינת. יש להם התקפה מאוד סגנונית וחדה ונצטרך להיזהר מכמה שחקנים בינהם מאטה ווויאה" אמר המאמן של הקבוצה.- היום לקראת המשחק צפוי מינדילבאר לערוך כמה שינוים - במרכז ההגנה יפתח פרייטו על חשבון ננו; בקישור ההתקפי ישחק ויקטור שיחליף את קנוביו מאחורי גויטמן שיחליף את אובוגצ'ה. באגפים, ישחקו כרגיל ססמה המצוין ואסקואדרו.

הרכב משוער: אסנחו; מרקוס, פרייטו, בארחה, לופז; דוראדו, רוביו, ססמה, ויקטור, אסקואדרו; גויטמן.

מה כבר יכולה לבקש ולנסיה? איזה שינוי נפלא מהעונה שעבר. לא ברור לאיזה כיוון תלך הקבוצה בעת שסוריאנו רכש את כל מניות הקבוצה, אבל מה שכן, ולנסיה נמצאת בשבונג, עם הרבה, חואן מאטה שללא ספק מתפתח לכדורגלן גדול ויכולת מצוינת. המשחק האחרון של הקבוצה נערך במסגרת גביע האופ"א מול מארטימו אותה ניצחה 2-1 לאחר שבמשחק הראשון ניצחה 1-0 וכתוצאה מכך דילגה אל שלב הבתים. בליגה ולנסיה השיגה עת עתה 13 והיא נמצאת במקום ה-3. במידה והיא תנצח הערב האי תעקוף את ברצלונה ותהיה במקום השני. כרגע, עושה ההרושם שולנסיה אכן יכולה לקרוא תיגר על אחד מארבעת המקומות הראשונים. אם היא תצליח לשמור על יציבות ועל השקט הנוכחי שלה, זה אכן אפשרי ומפתיע.- קרלוס מרצ'אנה שפצוע עוד מתחילת העונה חוזר היום לסגל; הלגרה צפוי לפתוח בהגנה במקומו של אלביאול הפצוע. מנואל פרננדז שלא שיחק בשבוע שעבר יפתח הערב לצד אלבלדה; בהתקפה, חואן מאטה וחואקין יובילי את האגפים כאשק לצד וויאה ישחקו או אנגולו או מורייינטס.

הרכב משוער: רנאן; מוראטי, הלגרה, אלכסיס, מיגל; פרננדז, אלבלדה, מאטה, חואקין; וויאה, מוריינטס\אנגולו.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא להאמין ,בשר התותחם של הליגה מובילה 2-0 במאיורקה.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כח לדבר על המשחק של אתמול ועל הכל...

גאה להיות אינדיאני!!!!

קיבלנו תבוסות בעבר ולצערי תמיד נישאר עם האופי הלוזר ומה שלא יקרה נישאר אתלטיקו ואני אוהב את זה!!

הכי חשוב זה עוד שבועיים....

9 שנים שאני רואה את טורס מחמיץ מול שער ריק, את קסיאס מציל גול של אלף אחוז בתוספת הזמן, את קז'מן בועט לקורה שנותנים לריאל שערים לא חוקיים,שפוסלים שערים חוקיים...

השנה זה יסתיים!!!

השנה מנצחים את השחצן הלבן!!!

VMAOS ATLETI VAMOS A GANAAAAAAAAR !!!

VAMOS INDIOS !!!

13. Ohad_Glr Member

מי מדבר על זה? אני מדבר על זה שכמוציאים למסי את הכדור הוא נופל, נשכב על הרצפה ומגניב מבט לשופט. אם היה פאול אז הכול יופי ויוצאים מזה באיזה חיוך אלגנטי, אם השופט מסמן להמשיך הוא ישר קם על הרגליים ורודף אחרי השחקן. הוא גם אוהב לזרוק את הגוף קדימה ולהפיל את עצמו.
    לגבי הבעיטה החופשית אין לי שום טענות, בעצם טענות רק לקופה אבל זה כבר עניין אחר.

אני מקווה שבסוף השופטים ילמדו לא לשרוק לכל נפילה של מסי.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קופה אשם בבעיטה החופשית ? הוא הלך לקורה לכוון את החומה מי שאשם הוא זה שעמד על הכדור שאפילו לא טרח להפריע למסי לבעוט בקלילות לשער.

15. Reyes Member

התרשמות מהמחצית:

אנחנו מקבלים גולים ביותר מדי קלות.

דה לה רד וואן דר וארט לא יכולים לשחק ביחד. כששניהם על המגרש, יש תחושה שאחד מהם מיותר. חוץ מזה הם לא עוזרים יותר מדי לדיארה.

רובן דחוף.

ראול מלך.