מחזור3:שנה הלכה שנה באה ושוב בארסה מפרקת אתלטי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 18, 2009.

1. Raulito Madridista

http://img24.imageshack.us/img24/7769/78465792.Xxx

שער של ואן ניסטלרוי מעלה אותנו למקום הראשון...זה כל-כך מגיע לו. באמת שהייתי נשאר אדיש למשחק הזה ללא הכניסה של רוד(עד הדקה ה-75 שיחקנו גועל נפש פשוט), שהחזירה את החיוך לפנים. רוד לא רק כבש באומנות כמו שהוא יודע, הוא גם בישל לבנזמה, שיש לו לדעתי הרבה מזל שהוא הצליח סוף-סוף להבקיע, כי פלגריני לא יוכל לתת לו קרדיט לנצח אם הוא לא מראה שום דבר שמתקרב ליכולת ראוייה.

ביום עלוב מאוד שלנו אנחנו נותנים חמישייה - לפי דעתי זה מעודד בצורה מסויימת. 11 שערים בשלושה משחקים זה מאזן טוב מאוד, וגם שוב לא ספגנו. רונאלדו ממשיך להיות תותח - שני מצבים ושני גולים, אין צורך להוסיף. הניתור שלו בקרן היה נהדר והוא עובר שחקנים כמו מים. שישה שערים בארבעה משחקים והפיצ'יצ'י של הליגה בינתיים, יופי רונאלדו. אני מרוצה גם מגוטי שכבש שלושה משחקים ברציפות(צריך לבדוק אם זה קרה לו איי-פעם), וגם כמובן השער שהוא בישל לרוד.

לפי דעתי בלטו בחולשתם הצמד במרכז השדה - לאס וגאגו. אני רגיל שהארגנטינאי מוסר עקום ומאבד כדורים גם בלי לחץ שמופעל עליו, אבל לאס הפתיע אותי לרעה, אני מקווה שזה אך ורק משאננות. הרבה פעמים הוא עשה דריבלים מאוד מיותרים וחסרי אחריות. גם מנואל פלגריני בלט בחולשתו היום. גראנרו שיפר את המשחק שלנו, אבל לא היה מקום להחליף את ראול(חבל שלא השכיל להבקיע במשחק מיוחד עבורו) ובכלל לא על חשבונו של חלוץ. לדעתי החילופים היו פחדניים. דווקא להחלפתו של קאקא בגוטי אין לי טענות. קאקא צריך לנוח וגוטי לא שחקן הגנתי. הבעייה היא שגוטי תופקד בעמדה אחורית מידיי.

Last edited: Sep 21, 2009
  2. ValenciaCF Member

תוצאת מחצית מהמסטאייה: 1:1.
    ספורטינג הובילה משער של דויד בראל בדקה ה5 לאחר טעות בהגנה. שלחו כדור לדויד באראל מצד ימין, 2 השחקנים שנותרו בהגנת ולנסיה לא התרגשו ובקושי רצו לעברו! הם כניראה חשבו כמו כולם (כמוני לפחות) שהוא עומד לתת מסירת רוחב כי הוא במצב של אין סיכוי לגול, והוא הפתיע את כולם ושלח כדור לפינה הקרובה של מויה, 1:0 ספורטינג.
    אחרי הגול ולנסיה לא מפסיקה לתקוף יחד עם סילבה פאבלו ו-וייה. דקה 22 כדור עומק מצוין נשלח לעבר דויד סילבה שנגע בקצה של הנעל בכדור, וזה הספיק לפגוע בשוער ולהגיע לדויד וייה שמקרוב מאוד שלח פצצה אדירה. כצפוי, וייה לא חגג את השער, הוא אף פעם לא חוגג מול קבוצתיו לשעבר (סרגוסה וספורטינג). 2 דקות מאוחר יותר מיצ'ל מספורטינג מקבל את הצהוב השני אחרי נגיעת יד ומשאיר את ספורטינג ב10 שחקנים. דקה 30 באנגה שולח כדור ארוך ומדויק לעבר פאבלו בצד ימין, פאבלו שלח כדור שטוח לעבר הרחבה ודויד וייה שם את הרגל מוקדם מדי ומההתקפה הזאת לא יצא כלום.

ולנסיה:
    מויה; ברונו, אלקסיס, נבארו, מת'יו; מרצ'נה, באנגה, מאטה, סילבה, פאבלו; דויד וייה.
    אלבלדה, חואקין, מיצ'ל, מאדורו, מיקו, סזאר וזיגיץ' בספסל.

Last edited by a moderator: Sep 21, 2009
  3. ValenciaCF Member

מחצית שנייה במסטאיה!
    החמצות נוראיות של דויד וייה ומת'יו בדקות 54 ו57 בהתאמה!
    המשחק נכנס לדקה ה60 וכדור ארוך ומדויק מגיע אל ברונו סמוך לרחבה באגף ימין, ברונו שולח כדור אל וייה שמעיף מעליו בקלילות את שחקן ההגנה של ספורטינג ושולח בעיטה סופר מדויקת מהמקום שנכנסת פנימה! פשוט שער ענק! קיבל את הכדור, עשה סיבוב ומהמקום שלח את הכדור לרשת! המהפך הושלם 2:1 !
    דויד סילבה לא ניראה ממש מפוקס, הרבה כדורים ארוכים שלו לא מגיעים לכתובת.
    המשחק קצת נירגע. דקה 70 ברונו שולח כדור לתוך הרחבה לדויד סילבה שמחמיץ הזדמנות לגמור את המשחק.
    דקה 82, חואקין הוכשל ברחבה אך השופט החליט לא לשרוק. 3 דקות מאוחר יותר, ולנסיה משלמת על ההחמצות. יציאה גרועה של מויה מאפשר לשחקן ספורטינג לנגוח מקרוב ולקבוע 2-2 ! איזה עצבים! סילבה ומאטה פשוט גרועים המשחק הזה!
    *דקה 62 , חואקין במקום פאבלו.
    דקה 68 , אלבלדה במקום מת'יו.
    דקה 72 , מיצ'ל במקום באנגה.

Last edited by a moderator: Sep 21, 2009
  4. Sergio Ramos Member

במשחקים כאלה, שההתרגשות פחותה למען האמת מבד"כ למרות שהקבוצה שלך כובשת חמישייה ואפשר להסתנוור עד כמה עודף הכישרון בשחקן גדול, אנחנו נחפש את הריגושים הרומנטיים האלה שהיום ניכרו בידי ואן ניסטלרוי. אי אפשר לתאר את ההרגשה הזו לראות אותו כובש, בצל הנקודות החיובית שנקח מהמשחק הפושר, רוד היה הדבר הכי נפלא במשחק הזה.

ומה נאמר על השאר? לא יודע, קשה לנתח את זה ובתור בתחילה אומר שאני נורא מתרגז מההשוואות המפגרות של נדב יעקבי בינינו לבין ברצלונה ובכלל זה של אנשים. אמנם המשחק בהחלט היה חלש ורדוד, אבל בלי שום קשר, בכל פעם שהקבוצה לא משחקת כדורגל שוטף מישהו מעלה לאוויר את השם של החלאות בניסיון להשוואה. ואם כבר - לריאל מדריד עדיין חסר באופי הקבוצתי יציבות לאורך 90 דקות שלמות של שטף משחק, מה שאכן הסתגל בברצלונה ואצלנו עדיין בחיתוליו, אבל כל ניסיון להשוואה הוא עלוב - אמנם יש הרבה דומי בהרכב מבחינת הכוכבים על המגרש - אבל אלו עדיין שני קבוצות שונות מאוד ברוב הבחינות לדעתי.

מלבד זאת, ייתכן בהחלט שהגול המוקדם הוביל לשאננות ביתר המשחק, עד שרשרת ההברקות כמובן, אבל זה לא דבר חדש אצלנו והחשש הבאמת אמיתי שלי מזה הוא שהדבר יבוא לידי ביטוי במשחקים גורליים, וכי כבר את המומחיות שלנו בדברים מהסוג הזה. אמנם יש סגל משופר בהרבה מדאז, אך במישור הזה אני עוד מצפה לשיפור.

-שמח שרונאלדו התשחרר בשבוע האחרון, היה ברור שזה ייקרה מתישהו והקונוסים מחרז וציריך עשו את העבודה; קאקא היה היום פחות דומיננטי מאיך שהתרגלנו, שיהיה, ושהכוחות יישמרו למשחקים חשובים יותר.

-בנזמה עושה רושם של יצור חסל תועלת, הכימיה שלו עם השאר אפסית ואין ספק שהוא היחיד שעדיין לא התחבר. אני לא בטוח באשר למזה אומר להמשך, יכול מאוד להיות שהעניינים איתו עוד יפתחו לטובה, אבל כפי שאמרתי בטרם המשחק, אני מעדיף את היגוואין על פניו בשלב הזה. אף פעם לא גיליתי כלפיו חיבה עוד מתחילת דרכו בליון וכדעת הרוב כאן גם לא ממש התלהבתי מהבאתו, לכן גם לא אקרא לתת לו הזדמניות נוספות כאשר על הספסל יושב תותח איכותי ממנו בשם גונזו. אבל ביני לבין הרצונות שלי חוצה קו ה35 מיליון יורו.

-איזה כיף, מרסלו וגאגו בהרכב, בכל זאת נשאר לנו על מי לצחוק, תודו שאתם בעד. האמת היא שעל מרסלו אני מרחם, בשיא הרצינות, לא יודע למה אפילו, אני מרחם עליו פשוט, הוא כ"כ רוצה לשחק טוב אבל אין לו את זה...

לילה טוב.

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחזור טרם הסתיים אך יש לנו כבר 38 שערים, קרי 3.8 שערים בממוצע למשחק.
    אחח, לה-ליגה ! איזה כיף לראות את השחקנים הכי טכניים בעולם מול ההגנות הכי שערורייתיות בעולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

(רק חבל שזה מתנקם אחר כך בליגת האלופות)

לגבי חרס, מזכירים לי קצת את סגנון המשחק של חטאפה בימים היפים, והלוואי ויתקעו יתד כפי שאלה עשו בשעתו.

39 גולים.

Last edited: Sep 21, 2009
  6. איגור .פ. Member

זה ליגה מצויינת כמות שערים טובה ,רק חבל שריאל וברצלונה ראש בראש ,בילבאו לא תשאר שם עוד הרבה זמן.

אותי עוד מעניין איך חרז התפרקה אתמול אחרי שהיא חזיקה מעמד עד דקה 75

7. Sergio Ramos Member

עוד מחזור הגיע לסיומו, מחזור ללא ספק שופע בשערים(39 שערים, 10 מהם כמובן שהגיעו מריאל מדריד וברצלונה)ותמונת המצב אחרי שלושה מחזורים מאירה פנים למספר קבוצות ולחקן לא ממש. מאיורקה ואתלטיק בילבאו למשל מאוד מפתיעות לעת עתה, שתיהן לדעת רבים קבוצות שמקומן בתחתית אבל הם נמצאות כרגע בצמרת ולמרות סגל אפור הרשימו מאוד.

לעומת זאת, בויאריאל ואתלטיקו מדריד הסיפור אחר לגמרי. למען האמת, קשה לי להאמין שהן לא יחזרו לצמרת עד המחזור העשירי פחות או יותר, אבל המצב בכל זאת לא מעודד ודברים חייבים להתחיל לזוז בשני המועדונים. אתלטיקו נראות כמו הצרות הפיננסיות של ולנסיה, ו-ויאריאל, על אף טרום עונה די מרשים, לא מחוברת בכלל. עם זאת, בגזרתה של הצוללת אני משוכנע שתוך זמן קצר היא תתפס למקומה הטבעי, ואילו באשר לאתלטי, מסופקני, הכל שם מריח מסריח מאוד.; בניגוד לכך, מסביליה אני די מתרשם עד כה, ראיתי את תקצירי המשחקים שלהם ועושה רושם שהיא מאוד מחוברת. שמח עבור נגרדו שכבש אתמול.

בדומה לשתיהן, גם סרגוסה לא מרשימה בכלל ואתמול היא הפסידה 2-1 לויאדוליד, כאשר במאזנה כבר 2 הפסדים. אספניול, מנגד, התעשתה עם ניצחון יפה ואני מקווה שסרגוסה בעלת הסגל הנהדר תפתח מבערים בקרוב.