לא יודע, פשוט אחרי שראיתי את זלאטן מבקיע באיטליה את חצי מהגולים שלו עם העקב המשפט הזה גרם לי לצחוק. http://www.youtube.com/watch?v=4K2i6Octmss&feature=related
עזוב, אל תתייחס. היום זה הליגה האיטלקית ששם דברים כאלה בחיים לא היו קורים, ומחר זה הליגה האנגלית ששם זה בחיים לא היה קורה. כל אחד מאוהב בליגה של עצמו, משתגיד אוהד לאציו, משתגיד.
http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0809/xerez1.Xxx אני לא יודע אם זה הוגן לצפות היום מהקבוצה לקונצרט, משום שאנחנו עדיין בשלב מוקדם של העונה. סביר להניח שהעובדה שקאקא על הספסל תיפגע קצת במשחק ההתקפי, בכל-זאת כשהוא ורונאלדו שיחקו, הסכנה האמיתית על השער של היריבה, הגיעה משני מוקדים, והיום רונאלדו יצטרך לקחת את המשחק עליו. ומצד שני - חרז במקום הלפני-אחרון, השחקנים שלה יתרגשו מהמעמד וגם ככה מדובר בקבוצה חלשה, שעוד תשחק בלי שני המגנים הקבועים שלה. אני בטוח שהחמישייה של ברצלונה אתמול גם מגדילה את הרעב של האוהדים להצגת כדורגל מריאל מדריד, אבל כמה שזה לפעמים לא קל עבור האוהדים - צריך להתרכז רק בקבוצה שלנו ולא להסתכל ימינה ושמאלה. ניצחון 4-0 יעלה אותנו למקום הראשון בטבלה ואני מקווה שזה יגיע. שער בתחילת המשחק יכול לעשות הכל יותר קל. חיכינו הרבה זמן לשובו של ראמוס שכמעט נשכח ואני מאוד מקווה שיעלה בהרכב היום, אין טיימינג טוב מזה. אולי גם לרוד צריך לתת דקות, אם כי כמחליף במחצית השנייה, כשהמשחק כבר סגור לטובתינו. האידיאל לפחות מבחינתי זה לראות את ראמוס בצד ימין ואת ארבלואה בשמאל, אבל הוא בחר לשים את ראמוס כבלם ואני מקווה שבכך הוא יוכל להחזיר לעצמו חלק מהביטחון. נקווה שגם דרנטה ימשיך ביכולת הלא רעה שהפגין נגד ציריך, בעיקר בעליות קדימה, אבל גם בעובדה מאחורה. פלגריני הולך על הרכב התקפי היום ואני כבר מדמיין את מסירת העומק הבאה של גוטי, שהפך לסקורר בשני המשחקים האחרונים. השחקן שהכי צריך לקבל ביטחון היום זהו בנזמה, ולדעתי אם גם היום לא נקבל ממנו שום דבר, מעמדו יחל לרדת במקצת. אבל בנזמה היום פחות מעניין אותי. ראול, שעל השיאים שלו כבר אמרנו הכל, צריך להבקיע היום! בהופעה ה-500 שלו במדי ריאל בליגה הוא לא הבקיע ובעוד כל מיני משחקים חגיגיים. הגיע הזמן שהפעם זה כן יקרה.
לא מוכר את הנשמה, לא משנה המחיר. כל הירידות על ההגנה שלנו רק בגלל התרגילים של מסי. מצב אחד של הנרי, שער אחד של איברה, שניהם בפתיחת המשחק, דקות של חוסר ריכוז. בהמשך פריאה נתן משחק מושלם בהגנה. מספיק עם הסטיגמות! גם בהתקפה הוא לא היה החוליה החלשה. יש לנו מגן ימני, שגיא כהן, תלמד את זה, או שלך תפרשן ליגה אוסטרלית.
אפילו אבל ראסינו כבר מיואש, ואמר: ''פתחנו את המשח ב2-0 לבארסה''. דני, בארסה גמרה את המשחק ברבע שעה, מה שהיה אחרי זה היה לפרוטוקל בלבד.
נגד אטאלנטה... אולי הקבוצה החלשה בליגה.. אתלטיקו אחת משלושת הגדולות בספרד.. הייתי אומר שזה לא הוגן. בנוסף, תראה איזה מאבק היה לו וממש בפוקס הוא נתן עקב שאיכשהו נכנס. ראית את הגולים שלו בספרד עד עכשיו? אבל עזוב. ברור לכולם שבאיטליה יש הגנות חזקות יותר, נראה לי שרוב האנשים פה יסכימו לזה. גם xavi6.
באיטליה ההגנות לא חזקות,פשוט הם מקבלים תגבור מכל שחקני השדה. ואי אפשר להגיד שמה שהוא עשה נגד אטלנטה שווה למה שהוא יכול לעשות נגד אתלטיקו. אתלטיקו באה לתקוף וזה נתן לזלאטן את האפשרות לעשות את הגול הזה. אטלנטה,כמו רב הקבוצות באיטליה,באות להוציא תיקו בקושי,ושם זלאטן עשה גולים ביותר קלות מהגולים בספרד.
ראיתי את ההגנה של לאציו יום רביעי... בלכ מקרה, מתחילת המשחק היה צפוי שזה מה שיקרה, אתלטיקו היא לא מדד לההגנות של הליגה הספרדית, יש גם הגנות טובות.
קחו את מסי. בספרד הוא מתעלל ביריבות, רק שיחק נגד יריבה איטלקית אמיתית, אינטר, לא זז מטר. עזבו שהיה בונקר, גם אתלטיקו הסתגרה כמו רוב היריבות של ברסה בספרד ועדיין מסי עשה צחוק מכל קבוצה. בספרד קל יותר להבקיע שערים ואני לא מחדש פה כלום, לכן זלאטן כנראה יסיים את העונה עם תפוקה נאה בלה ליגה. לגבי ליגת האלופות זה כבר סיפור אחר (כמו שגילינו גם באינטר, הבנאדם משתין במכנסיים כשזה נוגע למפעל הזה).
שוב, לאתלטיקו יש את אחת ההגנות החלשות בספרד, לאינטר יש את ההגנה הטובה ביותר באיטליה, אתלטיקו שיחקה אתמול בונקר? אני הרבה זמן לא ראיתי קבוצה שהגיעה לכל כך הרבה מצבים בקמאפ נאו, אתלטיקו התאבדה אתמול, ממש לא בונקר, בטח לא מגעיל כמו שאינטר שיחקה. אולי, אבל באיטליה אין שום קבוצה כמו ברצלונה, אם ברצלונה הית בליגה האיטלקית היא הית כובשת לא פחות מבליגה הספרדית.
קראתי ברפרוף את דיון הספרד-איטליה שהתפתח לו כאן ורק ארצה לציין שהנקודה הזאת עלתה לי מייד לאחר השער של קייטה. ברצלונה קבוצה אדירה, סירבתי להבין זאת במשך רוב העונה שעברה וגם כיום אני מאמין שניפחו אותה הרבה מעבר למה שהיא. ברצלונה אמש חמישה שערים ואני משוכנע שמול קונוסים היה יכול להיות להם יותר קשה. אוהדי ברצלונה יקראו לי עכשיו סובייקטיבי וממורמר אך הדעה שלי נשארת פחות או יותר או דעה מהמשחק נגד צ'לסי בעונה שעברה. ההתקפה של ברצלונה בהחלט ניתנת לעצירה, ברצלונה זוכה לכ"כ הרבה שבחים כיוון שהיא משחקת בליגה שבה ההגנות הן כדוגמת ההגנה שראינו אתמול. איך יכול להיות שקייטה עומד לבד בין שני הבלמים כשאף אחד מהם כלל לא חושב לעמוד קרוב אליו?. על מנת לסיים את ההודעה הזאת ולהוסיף שמן למדורה, אכתוב שבוסקטס אינו ברמה של ברצלונה לטעמי.
אני מבין את הנקודה שלך, אבל הדוגמא שהבאת כאן לא טובה, כי אינטר, אחרי יונייטד וצ'לסי, מחזיקה בהגנה הטובה באירופה. אי-אפשר לזלזל בכל הקבוצות באירופה פרט לאלו ולהגיד שהן לא יריבות רציניות. אתלטיקו, ספציפית, מציגה אולי את ההגנה החזקה ביותר מבין קבוצות הצמרת. הליגה הספרדית פעם כללה קבוצות עם הגנות יותר נורמליות, אבל בכל-זאת. אני אגב גם ראיתי את מסי מתעלל בהגנה של אינטר פעמיים, בהתחלה ובאמצע המחצית הראשונה. אסור לשכוח שהמשחק מול אינטר היה בסאן-סירו, ובארסה לא חיפשה את השער בכל מחיר. לכו תדעו אם אינטר לא הייתה מפסידה בהפרש של יותר מגול, אם הכדור הראשון של זלאטן היה נכנס למשל. איברהימוביץ עד עכשיו מאכזב בשלבי ההכרעה של ליגת האלופות - אמת לגמריי(הוא בעיקר איכזב אותי נגד ליברפול לפני שנתיים בגומלין בסאן-סירו), אבל אני חושב שאינטר של העונה האחרונה שיחקה בהרכבים נוראיים, לא היה לו עם מי לשחק וטיבעי שהוא לא יוכל לנצח לבדו את מנצ'סטר. קאקא אולי הבקיע צמד באולד-טראפורד שנתיים לפניכן, אבל היה לו את גאטוסו, פירלו וסיידרוף ששיחקו טוב גם הם. באינטר היה נראה שרק זלאטן שחקן מהרמה העולמית, וכל השאר לא שווים הרבה. עמי, להגיד שאתלטיקו התאבדה אתמול זה חרטה. חצי מהשחקנים לא רצו בכלל, כאילו לא היה אכפת להם. אתלטיקו הגיעה למצבים בחלק הקידמי - מסכים, אבל זו ממש לא חוכמה לעשות זאת כשהם בפיגור של שני שערים וברצלונה הורידה הילוך. כל העניין זה להציג כדורגל טוב כאשר יש על מה לשחק, והמטרה היא לא רק להציל את הכבוד שגם ככה אבוד.
לאציו שיחקה בלי 3 שחקני הרכב חשובים בהגנה, עם שוער שלא ראה דקה במדי הקבוצה מאז הגיע מספרד (ביזארי). האוסטרים כבשו מטעויות מקריות שלנו, חוץ מזה הם בקושי הגיעו לשער שלנו. ועכשיו תגיד לי, אם אתלטיקו מדריד, הקבוצה השלישית בטיבה בספרד, נראית עם הגנה כזו, מזה אומר על הליגה?! לויאריאל אין הגנה טובה יותר, גם לא לונסיה שספגו אשתקד 108 שערים יחד בליגה. ועוד לא דיברתי על ריאל מדריד של העונה שעברה ושל העונה (בינתיים).
מסי לא זז מטר גם מול לה קורוניה באחד המשחקים, אז? ועזוב את זה, מסי היה היחיד שסיכן את השער של סזאר מול אינטר, ונעזוב לרגע שהיה בונקר מטורף פי 5 מאת' וזה היה בחוץ. אתה נותן השוואות מפגרות על מנת להצדיק טיעון ועמדה מטומטמת חסרת כל בסיס לחלוטין. גם אני יכול לשחק במשחק הזה-סמואל לא הצליח להישתלב בריאל מדריד, וכן הצליח באינטר, לכן ההגנות באיטליה גרועות וקל לו להישתלב ובספרד הן רמה מעל והוא לא הצליח להישתלב, הוא בלם אפס מאופס והוא יכול להצליח באיטליה רק בגלל הרמה הנמוכה של השחקני התקפה וששחקני ההגנה כ"כ גרועים ולא ברמתו ולכן הוא מתבלט...אחלה משחק, יאללה תורך. נץב מאיפה קבעת שאתק השלישית בטיבה? לדעתי ולנסיה, ויאריאל וסביליה יותר טובות ממנה.
אוי, אוי דור תתבגר כבר, נראהלך באמת שהשחקנים של אתלטיקו לא רצו אתמול ובאו להעביר את המזן בקמאפ נאו? מזה פה שכונה, השחקנים של אתלטיקו היו אומללים אתמול בגלל השליטה המוחלטת של בארסה באמצע, אתלטיקו עלתה למשחק אם קשר אחרי אחד וחואדו שלא עשה בכל הגנה, וגם שהוא ניסה הוא לא יודע לעשות, אתה לא יכו לשחק נגד ברצלונה במערך כזה: בוקסטס קייטה, צ'אבי------------פאולו אסונסאו מה גם שאסונסאו הוא קשר אחורי בינוני להחריד, גם הקשר האחורי הטוב בעולם לא היה יכול להתמודד אם 3 שחקני קישור, לבארסה לא היה שום התנגדות מהאמצע והיא עברה מהגנה להתקפה בלי בעיות בכלל- זה נקרא להתאבד. הדרך היחידה לשתק את ברצלונה זה דרך הקישור שלה, צ'לסי עשתה אתה בעונה שעברה אם אסיין, באלאק, ולאמפרד.