מחזור3: שוב בארסה לא מנצחת בחוץ,ריאל עם 1-3 קליל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏13/9/07.

1. Sergio Ramos Member

אני לא רואה שום סיבה אחרת לזה שרובן בחוץ, חוץ מליגת האלופות, אני חושב שככל הנראה הוא שומר אותו לשם. יכול להיות שעקב זה שרובן איננו בהרכב סניידר יפתח שוב בשלישיית הקישור בצוותא אם דיארה וגוטי שרוביניו משחק חופשי ימין. או שמה יחליט לתת לדרנתה את השארי לשחק בשמאל בזמן שרוביניו בימין וגוטי ודיארה באמצע במצב זה, סניידר מקבל את המנוחה.
    אבל אני חושב דווקא שזה הזמן לתת לגאגו את הקרדיט. אני שמח מאוד שנפל לנו משחק די קל לפני ליגת האלופות שלפחות נוכל לשמור כמה שחקנים למשחק הקשה שלנו ב18 לחודש.
    בהתפה יש סיכוים לא רעים שנראה את היגואין, ואם לא יפתח שוסטר חייב להכניס אותו כדי לתת לו שוב להתרגל לכר הדשא אחרי הפציעה שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/07
  2. RubberSoul Member

מסי סובב את הקרסול,כנראה במשחק מול אוסטרליה זה לא היה רציני,אבל כנראה שבמטוס(WTF?) איכשהו זה נהיה טיפה יותר גרוע,אבל עדיין זו לא פציעה קשה,אני מניח שמול ליון הוא יהיה כשיר,וגם מול אוססונה נראה לי,אבל פראנקי ישמור אותו.

רק תחשבו על זה-אם הנרי יוחלף,זה היה ע"י בויאן...
    שלישייה התקפית שכולל את רונאלדיניו,בויאן וג'ובאני!

3. Raulito Madridista

ריאל מדריד - אלמרייה

http://www.liga.co.il/leaguespic/1041966719real.Xxx VS http://realmadrid.co.il/images/teams_logos/almeria.Xxx

אפילו האופטימים הגדולים ביותר לא ציפו לכזאת פתיחת עונה מריאל מדריד. לפני פגרת הנבחרות המעיקה, ניצחה הקבוצה את אתלטיקו מדריד בברנבאו והביסה 5-0 את ויאריאל בחוץ בתצוגה חלומית. ריאל מדריד, אלופת ספרד, הבודדה כרגע בפיסגה עם שש נקודות. שחקני ריאל הציגו בנבחרות יכולת טובה מאוד. סניידר ורוד אחראים גדולים ל6 הנקודות של הולנד, קנבארו הצטיין נגד צרפת ואוקראינה, ראמוס היה כהרגלו יציב במדי ספרד בייחד עם איקר והמצב כרגע נראה יותר מדיי טוב - לא בטוח שזה יישאר ככה למרות היריבה הנחותה על הנייר.
    למרות ש25 שחקני הסגל התאמנו באופן מלא, אריאן רובן ייאלץ לחכות עוד שבוע לפני שייערוך את הופעת הבכורה שלו בלבן(או שמה ייפתח נגד ברמן בליגת האלופות באמצע השבוע?). גם פפה שחזר מפציעה עדיין בחוץ. שוסטר צפוי להעלות את אותם ה-11 שעשו צחוק מויאריאל. הדילמה היחידה הין בין דרנתה לבין היינצה באגף שמאל. ההולנדי לא ממש מבריק בחלק ההגנתי ונותן לשוסטר סיבות למחשבה.
    גונזלו היגואין שב גם הוא לסגל וייפתח על הספסל, אם כי צפוי להשתלב בהמשך. סולדאדו, מיגל טורס, בלבואה ומרסלו לא בסגל של שוסטר.

אלמרייה העולה החדשה פתחה את העונה בצורה נהדרת. היא הביסה 3-0 את דפורטיבו לה קורוניה בחוץ(מגרש בו ריאל לא ניצחה למעלה מעשור שלם!) ובמשחק השני נגד וולנסיה הייתה לא רעה בכלל אך הפסידה בבית 2-1. הקבוצה מראה ביטחון רב ומאמינה שתצליח לשרוד בליגה הספרדית ולהימנע מקרבות תחתית עד למחזורים האחרונים. שחקנה המוביל של אלמרייה בחלק הקדמי הוא החלוץ אלברו נגרדו, אקס ריאל מדריד. החלוץ הצעיר שיחק אשתקד בקבוצת המילואים -בקסטיליה והשנה בינתיים כבש בשני המשחקים של אלמרייה. זוכרים מדוע דיוגו לא שיחק אשתקד נגד ריאל מדריד? זוכרים מדוע סולדאדו לא שיחק נגד ריאל אשתקד? אותו מקרה שוב. בחוזה בין ריאל מדריד לאלמרייה נמצא סעיף ובו כתוב שהשחקן לא יכול לשחק נגדינו.
    מן הסתם אלמרייה תבוא להתגונן והיא תשחק עם שליישייה במרכז המגרש. סוריאנו שכבש במחזור הראשון נגד דפור, קורונה וחואנטינו. אוצ'ה, קרוסאט ואורטיז יהוו את האיום על ההגנה של ריאל.

ריאל מדריד:קסיאס; ראמוס, קנבארו, מצלדר, דרנתה(היינצה); דיארה, גוטי, סניידר; רוביניו, ראול וואן ניסטלרוי
    אלמרייה: קוביניו; ברונו, גארסיה, אקסייטה, מאנה; סוריאנו, חואניטו, קורונה; קרוסאט, אורטיז ואוצ'ה

4. Raulito Madridista

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20070915/portadagran.Xxx

התקשורת בקטלוניה חוזה שמסי לא יכלל בסגל שייקח איתו רייקארד לפמפלונה. ג'ובאני דוס-סאנטוס שהיה לא רע בכלל בדקות שקיבל מרייקארד נגד בילבאו(היה קרוב לכיבוש אך בעיטה שלו ממצב דיי נוח הלכה ליד הקורה), צפוי להחליף את מסי ולפתוח באגף ימין של ברצלונה.
    ברצלונה לא ניצחה בפמפלונה בשנתיים האחרונות(הפסד 2-1 ב-06\2005 ותיקו מאופס אשתקד).
    גאבי מיליטו שהגיע מסראגוסה בקיץ, צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו במדי ברצלונה(במחזור הראשון הוא היה מושעה ובמחזור השני רייקארד העדיף לספסלו).

5. Raulito Madridista

המצב נראה כל-כך טוב בינתיים, אני חושב שזה חלום. אבל, משהו חייב להשתבש, לא הגיוני שאנחנו משחקים ככה ומנצחים בגדול קבוצה כמו ויאריאל בחוץ ועוד 5-0!
    לא הבקענו בחוץ חמישה שערים מאז חמישיות נגד אלאבס ומאיורקה ב03\2002.
    בכל אופן, על הנייר היריבה היא קלה מאוד. אני מקווה שהשחקנים לא יהיו שאננים. רצוי לפתוח את המשחק בלחץ גדול מאוד, לנסות לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה ולתת לשחקנים המרכזיים לנוח(סניידר, ראול וגוטי, או רוד).
    מאוד רציתי לראות את אריאן רובן עורך מחר את הופעת הבכורה שלו, אבל ניאלץ לחכות.
    בקשר לסוגייה על עמדת המגן השמאלי, אני הייתי מעלה את דרנתה בהרכב. זה משחק בית נגד קבוצה לא חזקה, שתשחק על מתפרצות. אנחנו חייבים לשחק התקפי וחיובי בבית ולנצח בלי בעיות. דרנתה הוא אדיר בחלק הקדמי, הוא טוב יותר מהיינצה. במשחקים נגד הקבוצות הגדולות, אז תיהיה בעייה, כי לא סופרים את דרנתה כל-כך באגף.
    שוסטר התראיין בתחילת העונה ואמר שהוא בונה על רוביניו, עכשיו יש גם את רובן וגם את היגואין. ראול בכושר מצויין(שיבקיע גם היום!) ועל רוד אי אפשר לוותר. השאלה היא, באיזה מערך נשחק כאשר כולם יהיו כשירים. האם גוטי יישב בחוץ? רוביניו? כאבי ראש גדולים לשוסטר.
    בכל אופן, מצפה לניצחון משכנע היום.

6. Sergio Ramos Member

משחק ביתי של ריאל מדריד שהוא בסך הכל עוד מוקש קטן שאנחנו חייבים לעבור אותו. זה מסוג המשחקים שאמורים להיות הכי קלים, אך לפעמיים האנדרדוגיות עושה את החבלות שלה. אבל בואו לא נשחק בפסיכולוגיה הפוכה.
    מבחינתי זה משחק קל לכל דבר וריאל עולה על היריבה בכל פרמטר.. אני מופתע שרובן צפוי לא לשחק. ב18 לחודש יש לנו משחק קשה מול ברמן, וטוב שנפל לנו המפגש מול אלמריה ולא מול קבוצה קשה שבא היינו צריכים לסכן כמה שחקנים. בשתי המשחקים האחורנים שלנו שיחקנו התקפי ושתי הקבוצות שהיו נגדנו שיחקו משחק פתוח לגמרי וזה עזר לנו להביא לידי ביטוי את היכולת שלנו. אלמריה יודעת שאם תבוא לשחק נגדנו בצור התקפית היא תקבל חזק בראש. קשה מאוד להאמין שמאמנה של אלמריה גרסיה גבארון יתן לשחקנים שלו לשחק פתוח. אותי מעניין כיצד ריאל תשחק כשקבוצה לראשונה תבוא ותסתגר לפניה.
    יכול להיות שבאמת צריך לדרנתה לשחק בשמאל כי בסך הכל אני צופה מטווח של ריאל על השער של אלמריה ולחץ כבד שלנו על יריבה שלא תבוא לשחק פתוח ואנחנו ניצטרך כמה שיותר שחקנים בהתקפה. כנראה שעדיין שוסטר מפחד לתת לגאגו את המפתחות, אני נורא רוצה לראות אותו מקבל הזדמניות ואני חשוב שהמשחק הה שהאו גם משחק קל ביותר ובנוסף לזאת יש לנו משחק קשה נגד ברמן עוד כמה ימים זה היה זמן לתת לגאגו קצת קרדיט. אבל עדיין כנראה ששוסטר רוצה יותר התקפה כי במקרה שגאגו משחק במקום גוטי למשל המשחק הופך ליותר הגנתי ולשים אותו במקום דיארה זה אולי סיכון קטנטן לתת לו לעשות את העבודה ההגנתית לבד בזמן שסניידר וגוטי עסוקים יותר בהתקפה.
    יכול באמת להיות ששוסטר רואה לנכון לא להציב את רובן ולשמור אותו לצמפיונס ליג. משמע אומר שהוא בונה עליו והוא הולך להיות שחקן המפתח שלנו למשחק הקרוב ב18 לחודש.
    בקיצור "עוד" משחק תחתית שנבוא לשחק נגד אנדרדוגית מווחלטת שתנסה להבריק ולהדהים אותנו, נקווה שלו ושהכל יעבוד כמו שצריך וננצח כמו שצפוי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/9/07
  7. REAL MADRID Member

סרחיו ראמוס4,

כן אה, הרכב של קסיאס, ראמוס, מצלדר, קנאברו, דרנתה, דיארה, גוטי, סניידר, רוביניו ראול ורוד זה הרכב מאוד חלש. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

שחקן שעוד לא שיחק דקה בריאל מדריד יהיה שחקן המפתח נגד ברמן?

8. Sergio Ramos Member

סליחה טעות שלי אני אתקן.
    וכן למה לא? אז מה אם הוא לא שיחק דקה? אולי לא שחקן מפתח, אבל עצם העובדה שהוא לא מציב אותו זה כבר אומר שהוא חשוב נורא לשוסטר ושוסטר בונה עליו לשחק מול ברמן.

9. REAL MADRID Member

אם הוא היה שם אותו בסגל ומעלה אותו מהפססל זה אומר שהוא חושב עליו לקראת ברמן. כרגע זה נראה שהוא חושב אולי לעלות אותו מהספסל לקראת ברמן וגם זה בספק.

אתה שואל מה הבעיה שהוא לא שיחק דקה? זה שהוא לא חווה שום ניסיון משחק עם השחקנים בזמן המשחק באמת, זה שהניסיון היחיד שיש לו זה מהאימונים וגם זה רק כשחצי קבוצה נמצאת עם הנבחרות. תעשה טובה.

10. Sergio Ramos Member

אני לא רואה מצב שרובן לא יפתח מול ברמן. אני מופתע שהוא לא ישחק נגד אלמריה אבל שאני מסתכל על המשחק ובנוסף שיש לנו משחק קשה נגד ברמן, זה אולי נותן אינדיקציה מספיק טובה ששוסטר שומר אותו למשחק נגד ברמן אחרת אני לא רואה שום סיבה אחרת שהוא לא ישחק היום.
    אז בסדר היגזמתי טיפה, אולי לא שחקן מפתח,ף אבל אתה רואה סיבה אחרת שהוא לא משחק היום נגד אלמריה? רובן כשיר ב100 אחוז, אין לו שום פציעה או משהו כזה כך שהסיבה היחידה לדעתי שהוא לא משחק זה ששוסטר שומר אותו למשחק מול ברמן, אחרת אני משער שהוא היה משחק היום .

11. REAL MADRID Member

מי יש לשמור? אם שוסטר מעלה את רובן בהרכב נגד ברמן הוא טיפש. רובן לא שיחק אף דקה עם ריאל, ראינו מה פתיחה רעה בליגת האלופות עשתה לנו בשנתיים האחרונות. תהיה רציני, שוסטר לא יכול לעלות בהרכב למשחק כל כך חשוב שחקן שלא שיחק עם הקבוצה, לא מתואם עם השחקנים, וערך עם מרבית השחקנים שיפתחו בהרכב (קסיאס, סניידר, רוד, קנאברו, מצלדר, היינצה [?] ורוביניו) רק אימון אחד.

זה שרובן לא בסגל למשחק היום נגד אלמריה רק מראה ששוסטר לא בונה עליו כשחקן הרכב. אם רובן היה לפחות עולה מהספסל היום זה היה מראה משהו. רובן במקרה הטוב יעלה מהספסל בברמן, במקרה הרע הוא יראה מהיציע.

12. Riki Member

אני גם חושבת שזאת לא הבמה לפתוח עם רובן, כניסה שלו כמחליף למשחק דיי תלויה במה שיתפתח במשחק עצמו, במקרה של יתרון לנו אין סיבה שהוא לא יקבל דקות.

13. Pipe Member

לאור העובדה הפשוטה שרובן כשיר הוא 2 רמות מעל כל הקיצונים בסגל הנוכחי של ריאל מדריד, הוא צריך להיכנס להרכב במשחק הראשון שבו הוא יוכל לשחק מבחינה פיזית. אם זה מול אלמריה או אם זה מול ברצלונה.

ולא צריך להיות מדען טילים בכדי "לנחש" שרובן אמור להיות אחד השחקנים המרכזיים בריאל מדריד השנה.

14. REAL MADRID Member

להכניס ישירות להרכב למשחק נגד ברמן שחקן שלא שיחק דקה במדי הקבוצה ולא מתואם עם השחקנים זה טמטום, נקודה.

15. Raulito Madridista

שוסטר מעלה הרכב מעניין: היינצה וסביולה הארגנטינאים מחליפים את צמד ההולנדים - דרנתה ורוד ואן ניסטלרוי. הראשון כנראה עקב יכולת רעה בחלק ההגנתי בשני משחקי פתיחת העונה. רוד סובל מעייפות ומעומס כתוצאה משני המשחקים של נבחרת הולנד במוקדמות יורו 2008. שאר ההרכב - אותם השחקנים שניצחו את ויאריאל בקלות. אני מניח שהיגואין ישותף בהמשחק ומקווה שהמשחק יעבור חלק ולא יהיה צורך ברוד לדוגמא.

ריאל מדריד: קסיאס; ראמוס, קנבארו, מצלדר, היינצה; דיארה, גוטי, סניידר; רוביניו, ראול וסביולה.

במשחקה של וולנסיה נגד ויאדוליד, דויד ויאה שחוזר לאחר הרחקה שבגינה הפסיד את המשחק הקודם של וולנסיה בליגה, מקבל מנוחה לקראת המפגש הקשה נגד שאלקה בליגת האלופות. אריזמנדי הוא זה שייפתח כחלוץ לצידו של פרננדו מוריינטס.
    איבן הלגרה בייחד עם ראול אלביול, יהוו את מרכז ההגנה של וולנסיה. אלכסיס, הרכש החדש של חטאפה, משחק כמגן ימני במקום מיגל שגם מקבל מנוחה כנראה.
    הצעיר, סאני, יישחק במרכז המגרש לצידו של רובן בראחה. חואקין בימין ופרננדז בשמאל.

וולנסיה: קניזארס; אלכסיס, אלביול, הלגרה, מוראטי; סאני, בראחה, חואקין, פרננדז; אריזמנדי ומוריינטס

עריכה: אתר המארקה שגה בהרכבים שציין. לא ראיתי באתר את שמותיהם של פרננדז ואריזמנדי. אני חושב שאריזמנדי שיחק במקום אנגולו ופרננדז במקום דוד סילבה כנראה.

1-1 במאסטייה! סנסציה! טעות אומללה של קניזארס לאחר ששמט הרמה פשוטה מהאגף. קומה הוא הכובש המאושר לזכות ויאדוליד. וולנסיה השוותה בדקה ה-23. אריזמנדי בעט כדור לא חזק, השוער בוטל הדף לא טוב ומוריינטס השווה עבור העטלפים.

הודעות של שורה כמו:"1-0 לויאדוליד- קומה", יימחקו!!

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/07