התכוונתי במרכז עם נטייות לימין, באפטיסטה לא שיחק במרכז השדה כל המשחק. הוא עשה הרבה תנועה ימינה לקבלת כדור. לא הרבה - אבל עשה. סניידר לעומת זאת רק התחיל בצד ימין והגול העצמי של ראסינג הגיע כשהוא היה באגף ימין אבל רוב המשחק הוא שיחק באמצע. לגבי ראול, אין תלונות. הוא עשה תנועה החוצה בשביל לקבל כדור כמו שהוא עושה הרבה. מה שאותי מעצבן זה שכמה פעמים הוא פשוט נתקע באגף בלי אפשרות להגיע למרכז הרחבה שם המקום הטבעי שלו.
זה כבר לא יקרה העונה. הם צריכים לקחת את עצמם בידיים כדי לא להסתבך במאבקי תחתית (עיין ערך סלטה ויגו של 2004, שירדו ליגה באותה עונה שהצליחו יפה בצ'מפיונס).
סביליה לא במצב קשה כמו שבסלטה היו. סביליה תנצח את משחקי הבית שלה, היא יותר טובה בהרבה מדפורטיבו, לבאנטה, רקראטיבו, אוססונה, בילבאו ועוד..
סביליה כבר הפסידה העונה בפיחואן לקבוצות שאמורות להיות נחותות ממנה, כמו לה קורוניה ומיורקה, ובחוץ ניצחו רק את לבאנטה. המצב בהחלט לא מזהיר שם, והתחתית קרובה.
נו באמת סביליה תירד ליגה? בבית היא אחת הקבוצות הטובות בעולם הפסדים לקבוצות האלה לא אומרים לי הרבה - שיגיע הזמן שלה להילחם היא תלחם, ראינו איך היא פירקה קבוצה כמו ארסנל לחתיכות ומה היא עשתה לריאל בבית. מסי - אין מה להגיד, ענק, מדהים, השחקן הטוב בעולם, הכל בשחקן אחד. קלמנטה מגן שאני באמת אוהב, מרחם עליו
אתה קצת מגזים, סביליה זה ממש לא סלטה ויגו והשוואה בכלל לא במקום. סביליה תסיים עוד בצמרת העונה, זה עיניין של זמן.
מה גורם לכם לחשוב שסביליה לא יכולה ליפול כמו סלטה ויגו? מאיפה הביטחון הזה? גם לסלטה ויגו של אותה שנה היה סגל שלכאורה אמור להיות טוב... וסביליה של העונה לא רחוקה בכלל מהקו האדום. עניין של זמן? זה עניין של זמן כבר הרבה זמן. הקבוצה לא טובה העונה. נקודה. רק ההתקפה והקישור עובדים כמו שצריך, וההגנה נראית כמו הצרות שלי, ובגללה כל ההפסדים.
אויי רייקארד רייקארד. המחצית הראשונה דווקא הייתה מצויינת ברובה,בוז'אן(וואו!) ומסי מלהטטים,אינייסטה כרגיל פנטסטי ושוב פעם אני שואל את עצמי מה לעזאזל גודיונסן עושה על המגרש??? מישהו יכול להסביר לי??? פעולה אחת לא ראיתי ממנו,אחת!! אני לא חושב שראיתי אותו נוגע בכדור אפילו.! אני פשוט לא מבין את הרייקארד הזה. ואז התחיל הלחץ המאסיבי של אספניול ועם משחק מלוכלך ושופט מניאק,על כל דבר קטן שבארסה עשתה הוא שרק וכששברו למסי את הרגליים העיקר הוא לא שורק. אספניול נכון עשו לחץ אדיר אבל למה להתסגר..? למה לא להמשיך באותו משחק..? ואז במחצית השנייה הוא נזכר להכניס את רונלדיניו שכן תרם למשחק ההתקפה בניגוד לגודיונסן.... קשה להבין איך רייקארד מקבל החלטות כאלה. אספניול אחרי השער כמובן התסגרה,מסי עם משחק פשוט אדיר,אין מה להגיד עשה צחוק מהמגן השמאלי של אספניול,אני אישית לא מבין איך זה לא נגמר ב-5-1... לאספניול נקודה אחת לא הגיעה. הם שיחקו מלוכלך ומגעיל. נקודת האור לקראת שבוע הבא,דקו ואטו חוזרים(!).
דיי הזוי הסיפור של רייקארד עם ברצלונה, אותו אחד שבנה ופיתח הוא אותו בן אדם שהורס ולוקח. מה אתם אומרים, מיצא את עצמו כקטלוני ?
דווקא אסקרו היה יכול לעשות משהו אתמול במשחק,אבל רייקארד החליט להסיט אותו לשמאל ואת רונאלדיניו לאמצע. אסקרו הוא חלוץ טבעי,אסור לשכוח מה עשה בבילבאו. היו מצבים בסוף שאם אסקרו היה עושה אותם,הם היו גול.אסקרו חלוץ טבעי מצוין שנשלח עמוק לספסל של קבוצה שכמעט ולא נותנים צ'אנסים אלא לגביע.
אספניול איכזבה אתמול ביכולתה, אך יצאה עם הרבה מזל בנקודה. SkIMan, אני חושב שאתה ושאר אוהדי ברצלונה יכולים להיות דווקא מרוצים. ברצלונה ניטרלה במשך כ-70 דקות, את אחת ההתקפות הטובות בספרד, לשם שינוי, הופיעה למשחק חוץ ובוודאי שהגיע לה לכבוש יותר משער אחד. ליאו מסי היה מצויין, הוא עשה צחוק מקלמנטה רודריגז לאורך כל המשחק, רק במזל רע הוא לא הצליח להבקיע. אני חושב שרונאלדיניו דווקא הוסיף משהו למשחק של ברצלונה, רייקארד צדק מצד שני בסיפסול שלו, רונאלדיניו מתחיל להבין, שככה זה לא יכול להמשיך. היה מצחיק לראות את אזקארו מתהלך על המגרש, מתי בפעם האחרונה הוא שיחק? הדרבי בכללי היה משחק מצויין, עם קצת מאמץ, כל קבוצה יכלה להבקיע. ההגנה של אספניול הייתה מפוררת לקראת הסיום, אך בברצלונה היו סימני עייפות ברורים לחלוטין. לגבי הפער בצמרת, עניין של זמן. במחזור הבא היוצרות מתהפכות - ריאל בחוץ וברצלונה תזכה ב-3 נק' בקאמפ-נואו. מתחילים לספור ימים לקלאסיקו.
מבחינה מסויימת אתה צודק,ברצלונה יצאה למשחק חוץ ולשם שינוי נראיתה מצויין... ועוד נגד אחת הקבוצות החמות של הליגה. ההגנה גם נראיתה מצויין,כבר הרבה זמן אני אומר שמארקז צריך להיות בלם ראשון,אני חולה על הבלם הזה. אבל עדיין יש הרגשה ענקית של פספוס,משחק שפשוט חמק מבין האצבעות.
לסלטה היה חלוצים כמו קאנוטה ופביאנו? חלוץ כמו ארונה קונה על הספסל? שוער כמו פאלופ? מגן כמו אלבס? פאולסן, קייטה, נבאס, אדריאנו, חביבי זה סגל של ליגת האלופות. הבעיה של סביליה שזה נראה שכשהיא משחקת מול הקטנות אין חשק, מול ארסנל וריאל ראיתי אותה קורעת את המגרש
ההחמצות של בארסה גם פגעו בא בסוף, מי שלא כובש, חוטף. אספניול שיחקה בשיטה המקורית שלה והערמומית שלה- היא באה למשחק לא בהרבה מוטיבציה, הסתגרה, נראת מפוחדת, נתנה לבארסה לשחק, ואז היא הקישה את בארסה. למזלה גם, בארסה כמו שאמרתי החמיצה המון. אני לא יודע לאיזה כיוון הולך הסיפסול של רונלידיניו. אולי זה סוג של דירבון מצד רייקארד. ראו מקרה קאפלו ודייויד בקהאם, קאפלו סיפסל אותו חזק וכשחזר, חזר אחרת. רונלדיניו נהיה כמו מן פרימדונה בבארסה. לפי מה שראיתי דווקא שהוא לא נמצא, בארסה משחקת כדורגל די שוטף. מצד שני גם המון שמועות רק ממשיכות לרוץ. אני כבר סופר את הדקות לידיעה הבאה שברוסלוקוני מעוניין ברונלדיניו. או שגרנט ואברמוביץ' רוצים להנחית אותו בסטמפורד ברידג'.