מחזור14: ריאל מדריד במאסטייה, הדרבי של בארסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/12/09.

1. Ohad_Glr Member

ירדן, מתפיסה ומשיכה בחולצה לא נופלים, ובטח לא איך שהוא נפל.

אז נכון, היה פנדל. אבל אי אפשר להגיד שצ'אבי לא "עזר" לשופט לראות את זה (כמו שרוב שחקני הכדורגל היו עושים).

2. xavi6 Member

נופלים, נופלים גם נופלים. הוא תפס לו בחולצה וצ'אבי מנסה להגיע לכדור, הוא לא יכול לרוץ כי הוא תפס לו בחולצה ולכן הוא נפל. אל תנסה בכוח להפוך את המלאך שלנו לצוללן, הוא לא צלל בחיים וגם לא יתחיל. היה פנדל, נקודה, שהמארקה ושאר עיתונאי מדריד ילכו לחפש מי ינענע אותם.

ירדן, עורך דין.

נ.ב
    "איך שהוא נפל" כאילו שהוא עשה שם גלגלונים על הדשא.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/09
  3. Sergio Ramos Member

מבחינה עקרונית זה פנדל, אם יש תפיסת חולצת ברחבה - כל שריקה של השופט תהיה מוצדקת, אפ"ע שרוב השופטים לדעתי לא היו נותנים על זה פנדל.... ולא משנה שבמקרה הזה 99% אחוז מהנפילה שייכת לצ'אבי שהטיח את עצמו ארצה בכוחות עצמו. התפיסה בחולצה של הבלם שם הייתה ממש לשנייה ועדיין השופט קלט את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/09
  4. REAL MADRID Member

מבחינתי שיביאו את פליפה לואיס רק בשביל הצ'מפיונס ובליגה יחזקל ישחק.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

5. xavi6 Member

כן, הוא הטיח את עצמו כ"כ חזק בדשא שנהיה חור בדשא, שגרם לכל יציעי הקאמפ נואו להיתנדנד ולאפורטה קיבל התקף לב, ולצ'אבי יש נזק מוחי בכל הגוף. דיי לזיין ת'מוח. אתם רואים מה שאתם רוצים לראות כל הזמן, אתם לא רואים דברים אחרים שזה נוגע לקבוצתכם, תהיו אוביקטיבים. הוא תפס לו בחולצה ולכן הוא נפל, לא 99% ולא 6.7676%.
    השנייה הזאת היא מה שגרם לצ'אבי לפספס את הכדור, כמו השנייה ההיא שבוסינגווה תפס בחולצתו של הנרי במפגש בבית והפיל אותו והוא פספס את הכדור, כמו השנייה ההיא שבאלאק נגע ביד בבית של צ'לסי והשופט התעלם. השניות האלה מאוד קובעות.

6. Sergio Ramos Member

אתה יכול להמשיך להשתולל מעצבים, אני ראיתי שצ'אבי פשוט העיף את עצמו 3-2 שניות אחרי שהבלם תפס לו בחולצה. אין לי ממש על מה להתווכח איתך.

אולי אני צריך להתחיל להרכיב משקפיים?

7. xavi6 Member

עזוב, אני ארכיב משקפיים...

8. benos Member

אשר להתווכח אם היה פנדל או שלא, לכדור צ'אבי בחיים לא היה מגיע.

9. xavi6 Member

ואתה אומר את זה בתור חזאי כדורי גובה כבר 10 שנים, נכון? בין אם הוא היה מגיע או לא, זה לא משנה את זה שתפסו לו בחולצה וגרמו לו ליפול. ראבאק אתם מקבלים את האמת מול העיניים ועדיין מנסים להוציא מילה רעה אל צ'אבי ולהפוך את זה לצלילה. עזבו, הלכתי לקנות משקפיים.

10. Ohad_Glr Member

היה פנדל. הייתה גם צלילה.
    ירדן, אם ניפגש מתישהו ואני אתפוס לך ככה החולצה אני מבטיח לך שאתה לא תיפול.

כמו ששגיא כהן אוהב לומר על פפה (כשהוא מתגלגל על הדשא)-"נו באמת? בחור חזק כמו צ'אבי נופל מדבר כזה?" .

11. benos Member

לא, אני אומר את זה בתור צופה אובייקטיבי, זה שהוא לא היה מגיע לכדור לא אומר בהכרח שלא היה פנדל.

12. Riki Member

איזה ויכוח הזוי, פנדל זה כן, צלילה זה כן. עם כל הסימפטיה לאדון צ'אבי הבחור לא שה תמים.

13. REAL MADRID Member

אני בטוח שגם שה תמים היה נופל אם היו מושכים לו בצמר...

14. Riki Member

לדעתי התפיסה ביחס לאקט הנפילה עצמו, הוא לא בקנה אחד.

15. xavi6 Member

אין דבר כזה שהיה גם פנדל וגם צלילה. או שהוא צלל, או שהיה פנדל. הוא נפל מהתפיסה, לא מהרוח ולא מה"פו" שעשו לו. לא שה תמים? אף שחקן לא שה תמים, אבל צ'אבי לא צוללן וגם במקרה הזה הוא לא צלל. תפסו לו בחולצה כשהוא ניסה להגיע לכדור אז הוא נפל. נורמלי לחלוטין. סיימתי את חלקי בדיון ההזוי.