מחזור14: ריאל מדריד במאסטייה, הדרבי של בארסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/12/09.

1. riquelme1 Member

סביליה מנצחת 1-0 קטן אבל כל כך גדול, את ספורטינג גיחון משער של פרדי קאנוטה ושומרת על קשר עיין עם ריאל, ועוקפת את ולנסיה וחוזרת למקום ה-3, הפעם מריאל 4 ומברצלונה 9 נקודות אבל סביליה םע משחק חסר.

2. Ohad_Glr Member

http://img.metro.co.uk/i/pix/2009/07/RonaldoMadridAP_450x300.Xxx

6 משחקים (באחד נכנס כמחליף) ושישה שערים. חוץ מזה גם שישה שערים בשישה משחקים בצ'מפיונס ליג.

אגב, אני לא מבין מה הקטע שלך עם באנגה. נכון, אתמול הוא היה טוב אבל ממש לא מדהים (הוא לא היה איש המשחק למשל).
    בלי להתאמץ אני נותן לך עשרה קשרים טובים ממנו, ועם קצת חשיבה גם 15 (או אפילו עשרים):

אלונסו, פברגאס, צ'אבי, אינייסטה, ג'ראררד, למפארד, דה רוסי, פירלו, יא יא טורה, לסאנה דיארה, קאקא, אסיין, מסצ'ארנו, סניידר, קאריק, טולאלן, פלטצ'ר, דקו, באלאק וכ'ו.

ואלה רק הוורלד קלאס המוכרים. עוד לא הגעתי לשמות כמו פלאסיוס או דאגוסטינו.

בקיצור, באנגה עוד רחוק מאוד מהשמות האלה. אני לא אומר שהוא לא יגיע לשם, אבל תן לו זמן.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/09
  3. riquelme1 Member

ברור שלא, ואני מודה שקצת נשחפתי מימנו. אבל הוא רק בן 21, יש לו עוד זמן, וכבר היום משחק ברמה של הקשרים הטובים בעולם, אין לי ספק שעוד שנתיים- שלוש עם ימשיך בדבר הזאת הוא יגיע לרמה שלהם.

וזה לא רק אני, תשאל פה את אוהדי אתלטיקו וולנסיה שהתאהבו בו מהרגע הראשון שראו אותו.

החלום שלי זה לראות אותו בנבחרת ארגנטינה ביחד עם מסצ'רנו, לדעתי זה קישור שלא נופל משל נבחרת ספרד, אני עוד יעודד את ארגנטינה במונדיאל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

4. Ohad_Glr Member

כן, קישור שלו ושל מסצ'ארנו באמת נשמע כמו חלום של כל מאמן.
    שלא תבין לא נכון, גם אני חושב שהוא שחקן טוב (עד היום אני מצטער שריאל קנתה את גאגו ולא אותו) אבל המרחק ממנו לכל אחד מהשמות שהזכרתי ברשימה הוא די גדול.

מה שמאוד טוב בו זה הורסטיליות שלו. מעטים הקשרים שיכולים לשחק משחק אחד כקשר הכי קדמי, משחק אחרי זה כקשר הכי אחורי ולשחק טוב בשני המשחקים. באנגה הוא שחקן כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/09
  5. Campeon Member

תגידו, חשבתם על האופציה שאולי זה פשוט לא זה עם אסנחו?
    בדיוק כמו שנה שעברה כשקופה עמד בשער ספגתם גולים ברמות עד שהחזרתם את לאו פראנקו ובסוף סיימתם מקום רביעי

6. Ohad_Glr Member

אסנחו צריך לשלם "שכר לימוד" ואתלטיקו סובלת מזה כרגע. למרות זאת, ברור לכולם שיש לו כישרון ופוטנציאל ענק.

שוער זאת עמדה מאוד קשה וטובענית. אסנחו ממש צוציק במונחים של שוער, בטח של שוער בקבוצה גדולה (מה שאתלטיקו מיתיימרת להיות).

בטווח הארוך, זה ישתלם להם לתת לו לשחק. השאלה היא אם הם מוכנים להיפגע מזה בטווח הקצר...

7. JR-Riquelme Member

אתה לא חושב שאתה מגזים לפעמים??
    מה לא נופל? מה אתה רציני? בספרד פאברגס על הספסל, ראבאק, ססק, על הספסל. נראה לך שיש לארגנטינה כזה עומק? בלי לדבר על זה שפאברגס לא רואה ממטר אף קשר של ארגנטינה.

8. ValenciaCF Member

אסנחו לדעתי שוער גרוע! אחרי עונה אחת מוצלחת+ בויאדוליד קפצו עליו וקנו אותו. אותי הוא לא הרשים בויאדוליד ובטח לא מרשים באתלטיקו. העיקר הדביקו לו תווית של שוער העתיד של נבחרת ספרד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/12/09
  9. AS R Member

לא, אין לה משחק חסר, לבארסה יש משחק עודף מכל השאר (חוץ מחרז).
    שער יפה של פרדי קאנוטה, שיתוף פעולה נהדר עם נאבאס.

אני באמת לא מבין למה כולם מדברים כל הזמן כאן על ולנסיה ואתלתיקו, אבל לא מדברים על סביליה, שטובה יותר משתייהן.

10. riquelme1 Member

ולנסיה לא פחות טובה, ההבדל הוא שלסביליה יש הגנה טובה יותר.

עוד נתון מעניין וקצת עצוב, הגול של סימאו היה הבעיטה היחידה למסגרת של אתלטיקו במשחק אתמול, לעומת 11 בעיטות למסגרת של ויאריאל ו22 בעיטות לשער, כזאת עליונות של ויאריאל על אתלטיקו לא ראו שנים, העיקר שההתקפה עובדת טוב ולא צריך חיזוק בינואר.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

היית צריך להקדים את המשפט הזה בציטוט הזה:
    אולי קיקה צריך היה אתמול לחשוב בקטן ולפתוח עם שני קשרים אחוריים. אבל הוא התלהב משיטת היהלום עם חוראדו שעבדה מצוין בשני המחזורים הקודמים.

12. ValenciaCF Member

13. RubberSoul Member

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_407/foto_407278_CAS.Xxx
    ב'ספורט' מראים לנו למה היה פנדל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/12/09
  14. xavi6 Member

רואה דור? הוא תפס בחולצתו, לא נשפו עליו...

15. REAL MADRID Member

פוטושופ.