מחזור14: ריאל מדריד במאסטייה, הדרבי של בארסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/12/09.

1. riquelme1 Member

ספר אתזה לסרזו, שחושב שאתלטיקו לא צריכים רכישות בינואר, ואמר שלא היה שום רכישה בינואר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

בעונה שעברה נגד ויאריאל אתלטיקו היו פעמיים בפיגור, בסופו של דבר הם ניצחו 3-2, אבל אז היה באנגה במקום חוראדו, מקסי במקום רייס, ואגוארו בהרכב. כמה שאתלטיקו גרועה לעומת העונה שעברה, והכל בזכות ההנהלה.

בפתיחת המשחק ויאריאל היית צריכה להוביל 3-0 ורק בזכות אסנחו, אתלטיקו יצאה מיזה, אבל אז אתלטיקו השתלטה על המגרש וסימאו כבש מבישול של רייס, אבל בכל פעם שויאריאל רצתה היא כבשה והגיעה למצבים, מאיפה הביאו את החואניטו הזה? הגול הראשון היה טעות שלו עם שמירה לקויה על פוסטר, זה כבר מגוכח.

אבל השיא לדעתי זה חוראדו, שהשלים 90 דקות למרות שהיה חלש להחריד ולא תרם כלום למשחק אלא הזיק כל המשחק, איך איך? ראול גארסיה ב10 משחקים לא עושה כאלה טעויות.

אופאלושי לא מגן שמאלי, לעולם לא שיחק בתפקיד הזה, לא בפיורנטינה ולא באף מקום, מגן ימני הוא עוד סביר, אבל שמאלי? הרי רואים בבירור שהוא מתקשה שם, למה להציב אותו שם שיש לך שתי מגנים שמאליים בספסל, ושהבלמים שלך כל כך גרועים? לא מובן.

2. ValenciaCF Member

חחחחחח חופשיייי

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/12/09
  3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחת איפה הייתם לפני שנתיים אה???

4. xavi6 Member

עמי למה אתה לא עונה לי? אתה זורק משפטים גדולים באוויר, למה אינך יכול לבסס את הטענות שלך? "הכי טוב בליגה" קראת לו, הכי טוב. אתה לא יכול אפילו לבסס את הטענה, כלום. טענת שיש לו 7 (רק בישולים כמובן, לא מדברים על גולים. 7 בישולים כולה, זה השחקן הטוב בליגה שמשחקים בה מסי רונלדו קאקא וכו' וכו'....) ביקשתי קישור. בינתיים אנשים פה משנים מספרים, ארז אומר 5 וסרחיו אומר 3...

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/09
  5. xavi6 Member

:aaarofl:

אתה אומר לולנסיה שכחתם איפה הייתם? אתה אומר זאת לולנסיה?! אתה?! אוהד את' אומר לאוהד ולנסיה "שכחתם מה הייתם לפני שנתיים?" למה מה אתה היית?!?! מה אתה היית לפני 5? מה אתה היית לפני 10?! מה התואר האחרון שלכם, כלומניקים, מהו?! במה בידיוק זכיתם ב-15 שנה האלה?!?! החוצפה שלכם עוברת כל גבול.

6. ValenciaCF Member

סיימנו מקום 10, זכינו בגביע. לא ניראה שאתם בדרך לחצי מזה.
    ולימדו אותי לא להסתכל אחורה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי אתה שפוי?? לפני שנתיים הם היו בדיוק באותו מצב אם לא יותר גרוע וכמעט ירדו ליגה...אז סבבה תצחקו עלינו ואל תראו כבוד לאנשים אחרים, אנחנו יודעים לכבד קבוצות אחרות ומבינים כל אחד... תצחקו עלינו כמה שאתם רוצים

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/12/09
  8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותי לימדו תמיד לכבד את היריב

9. riquelme1 Member

משעמם לך, אה ירדן?

בקיצר, הכוונה שלי שבאנגה השחקן בכושר הטוב ביותר בליגה, וכרגע הוא אחד הקשרים הטובים בעולם ללא ספק. יש לו 6 בישולים.

10. ValenciaCF Member

אם אתה חושב שאני לא מכבד אותך אתה טועה ... פשוט זה היה מצחיק :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע אם זה באמת מצחיק אותך...אז אין לי מה להגיד, בכיף..מאחל לך שתהיה ככה מאושר תמיד

12. ValenciaCF Member

וואי אחי לקחת את זה רחוק מדי.

13. 50CRO Member

כמה הערות בקשר למחזור:

1.קודם כל דודו אוואט בעונה מצוינת והוא מצוין מהרמות הגבוהות ביותר אפילו באירופה. לפני העונה הזאת לא הערכתי אותו ולא חשבתי שהוא שוער טוב אבל העונה משום שום מה יוצא לי לראות הרבה משחקים של מאיורקה ובאמת הקבוצה מפתיעה וטובה וגם דודו אחראי על זה בין היתר עם עוד שחקנים נהדרים שיש שם בהרכב

2.ה-2:3 של ריאל מדריד על ולנסיה פשוט קלאסיקה ולחשוב במשחק הזה לא היו רונאלדו וקאקה...
    היגוואין חלוץ מדהים שבכל משחק שהוא משחק פשוט מדהים אותי מחדש עד כמה היכולת להבקעת שערים שלו היא מדהימה

3.ברצלונה השנה פשוט מעצבנת,היא הפכה להיות קבוצה מגעילה שמנצחת ביעילות ובציניות בהנהגתו של זלאטן ודוגמה מצוינת היא המשחק אתמול שהיא ניצחה בעזרת השופט (ששרק לפנדל שלא היה ולא נברא) ואני לא כל כך בטוח שהיא הייתה מנצחת בלי השריקת פנדל הזאת

4.אתלטיקו מדריד פשוט קבוצה אומללה, המצב שלה נוראי ומדהים איך מסגל כל כך טוב הקבוצה הזאת נראית זוועה, בקבוצה הזאת יש קללה על ההגנה,כבר שנים שההגנה נוראית והמאמן קיקה סנצ'ס פלורס נראה לי שהוא מכר את המשחק. ויאריאל ,בניגוד לאתלטיקו יודעת להתאושש מפתיחת עונה גרועה ולדעתי הקבוצה הזאת תשיג את הכרטיס לאירופה גם השנה (לא לליגת האלופות,אלא לליגה האירופית)

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/09
  14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מול כל ההגבהות האלה של וייריאל קיקה צריך היה להציב את דומינגס, אבל ההנהלה לא טרחה לערער על שני הצהובים שלו מהמחזור הקודם. גם על השיפוט הצרפתי היא לא מוחה. וכך גם השופט של היום לא התבייש לעזור לקבוצה האורחת.
    קיקה אולי טעה כשהוציא את מקסי ולא את פורלאן. כ"כ הרבה אי דיוק לא ראיתי אפילו מפריאה.
    מצטער, לא ראיתי. הוא לא היה הבעיה היום, וגם חוראדו לא.

15. riquelme1 Member

אז מי הבעיה? שתי הגולים היו באשמתו של חואניטו וקצת פראה, כל כדור גבוה זה חצי גול. וגם שהשופטים איתכם אתם מפסידים(המשחק נגד מיורקה), זה לא רציני דני.