מה שיש לאבר באנגה ברגליים לא ראיתי משחקן כדורגל כבר הרבה שנים, הבן אדם קוסם. מי שחייב להתעורר זה דוויד וייה, מה יהיה עם וייה נגד ריאל? הוא חייב ללחוץ הרבה יותר על הבלמים של ריאל, זה החובת ההוכחה שלו נגד קבוצה כמו ריאל, לא חוכמה להבקיע שבוע אחרי שבוע נגד אלמריות. מחצית אדירה, למרות שאין שערים.
מה אדיר אתה מוכן להסביר לי? ולנסיה פשוט משחקת מסריח, מרצ'נה כל שנייה נופל על כלום עזוב את זה שהמזל שלכם הרס לריאל פעמיים
אני חייב להבין משהו. אתה אומר שפרוטי לא עשה כלום בקריירה ועושים ממנו יותר ממה שהוא. אתה גם לא תופס מסילבה וטוען שגם הוא לא עשה כלום בקריירה שלו. עכשיו אני שואל אותך-מה באנגה עשה בקריירה? לגבי ההיסחפות לגביו-לא יודע, כנראה הבחור עושה לך את זה, הוא כשרוני ובאמת נתן שתי תרגילים יפים המשחק, אבל אתה הזוי. כרגיל-מסמן לך מישהו שאתה אוהב והופך אותו למרדונה לא משנה מה, ושחקנים כמו סילבה שבמשך כמה שנים משחקים (לא יושבים בספסל כמו באנגה) ומשחקים בצורה מדהימה, אתה לא מבין מה ההתלהבות סביבם. אתה אוביקטיבי.
מרצ'נה חתיכת אפס, כל המשחק רק שולח כדורים קדימה שנגמרים בידיים של קסיאס, כבר חפרתי פה שנה שהוא לא קשר, אבל לפחות הוא עושה עבודה הגנתית במשחק נגד קישור כל כך לוחץ וטוב כמו של ריאל. אגב, צ'אבי אלונסו פשוט אדיר.
באנגה עדיין לא עשה כלום בכדורגל, אבל מימה שראיתי מימנו עד עכשיו, וזה כולל העונה שעברה באתלטיקו, זה פשוט שחקן כדורגל אדיר. פרוטי שחקן מוכשר וטוב, אבל ראיתי אותו הרבה פעמיים והוא כרגע לא כזה גדול כמו שעושים מימנו, בעתיד אולי יהיה, כשרון יש לו, לא מבין מה הבעיה פה? בלי שום קשר, את באנגה אני מעריץ.
אני מה זה מקווה שהפציעה של פפה לא חמורה פשוט אסור שנחסר מפתח אחד בהתקפה ומפתח אחד בהגנה איי כמה שצריך אותך פפה
אני מתפלא על צורת המשחק של ולנסיה, שמשחקת על מתפרצות הבנויות על דויד וייה. ריאל בלי קאקא ורונאלדו הגיעו למצבים יותר מסוכנים, באמת, אתם (ולנסיה) קבוצת צמרת עם סגל די טוב ומארחים את המשחק, למה הרגשי נחיתות המיותרים האלה? מקווה למשחק יותר טוב מצד שתי הקבוצות נוכח עומס הכשרון שיש על המגרש. נ.ב - הקוונים באופסייד.
איזה בישול של מרסלו, שמשתקי את כל אוהדי ריאל שלא קוריאם לו שחקן כדורגל, שחקן כדורגל הוא כן, שכל אין לו, אבל בישול מדהים. לולנסיה אין אופי בגלל זה היא לא תיהיה קבוצה גדולה. איזה חילוף של אמארי, המשיח הגיע?