מחזור1: הפסדים לריאל ובארסה, 4-0 לאתלטיקו !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Aug 29, 2008.

1. JR-Riquelme Member

אז כולם שחקנים מלוכלכים.

2. Engel Del Madrid Member

ממש לא .
    קח לדוגמא את דה רוסי שהכניס גול עם היד ולא עשה שום הצגות והלך וגילה לשופט .

3. JR-Riquelme Member

וחסר מקרים שאותו דה רוסי נכנס לרחבה, עושים עליו עבירה ומוסיף לנפילה שלו? כמו שמסי עשה?
    ואם דה רוסי היה מכניס שער עם היד באותו משחק שמסי הכניס שער עם היד ובאותו מצב עניינים, הוא לא היה אומר לשופט. כי בשביל מה לו להסתבך סתם עם שער לא חוקי במשחק לא כל כך חשוב.

4. Bensh Member

אני שמח שיש בקבוצה שלי שחקן שיהיה מוכן לעשות הכל כדי לנצח

5. Dani7 Member

גם אם זה להכניס גול עם יד? כולם צוללים, אבל לא לכולם יש את החוצפה להכניס גול עם היד במתכוון.

6. xavi6 Member

זה בגלל שמסי הוא יחיד ומיוחד. פול סקולס ניסה ונכשל, שוב מסי הוכיח פעם נוספת-כמוהו יש רק אחד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני משתחווה לאלוהי הכדורגל.

נ.ב
    לא כולם צוללנים, מסי לא צוללן.

Last edited: Sep 3, 2008
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ההתעלמות מקון אגוארו מעצבנת אותי.
    יכול להיות שמסי שחקן הגון עד הדקה ה-85?

8. Landon Donovan Member

אותו דה רוסי שפירק לבריאן מקברייד את הפרצוף במונדיאל 2006. אם תשאל אותי, מרפק לפנים זה מעשה הרבה יותר מלוכלך משער עם היד.

בכל מקרה, זה מגוחך להטפל למסי. בכל קבוצה יש רמאים - בין אם הם מבקיעים עם היד (מסי, סקולס, ואן ניסטלרוי), צוללים ללא הפסקה (אינזאגי, כל נבחרת פורטוגל לדורותיה), או סתם מנסים לרצוח את שחקני היריבה (או לפחות לסרס אותם).

9. Dani7 Member

תשתחווה, הדבר שמסי עשה היה מלוכלך וחמור ביותר, כמו כל ההצגות והצלילות הרבות שלו. מסי צוללן, אבל כמוהו יש עוד הרבה.

10. Mr.Eko Member

אוי אוי נפלתם על מסי כאילו הוא עושה הצגות על ימין ועל שמאל,
    שלא נתחיל לפרט פה על שחקנים כמו ואן ניסטלרוי לדוגמה ששחקני ארסנל רצו לשבור לו את הרגליים בגלל ההצגות המגעילות שלו.

11. RubberSoul Member

השער מול דפורטיבו של ראמוס מלפני שתי עונות לדוגמא.אף אחד לא דיבר על זה.

12. guyholl Member

מסי הוא השחקן האחרון שאפשר לקרוא לו צוללן.

ומעניין שאתה לא אומר כלום על הבישול של ואן ניסטלרוי עם היד אבל על מסי אתה מתנפל. אותו דבר גם עם אגאורו ועוד מספר שחקנים שעשו את המעשה.

13. JR-Riquelme Member

חאלאס עם התמימות, כולם צוללנים, אולי יש מעטים שלא אבל אף אחד לא יכול להאשים את מסי במה שעשה בעוד שכולם צוללים. מעורר סלידה עלק

Last edited: Sep 4, 2008
  14. אבו Member

"כולם צוללים". כמה לא מפתיע בחתימה שלך מופיע שחקן דרום אמריקאי, אל תוציא הצהרות שבפועל אין להן שום קשר למציאות.

נ.ב
    הלינק של Deuce: OMG http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    אדוארדו מקום ראשון, כמה לא מפתיע.

15. xavi6 Member

אוי אבו אבו, סקסי שלי,שוב באת לקשקש במוח על דרום אמריקאים ועל זה שזורם להם דם שונה מאשר לאירופאים, או במקרה שלכם-לכל שחקן שלובש את חולצת ארסנל? כי כרגיל, ארסנל מושלמת והדרום אמריקאים הם פושעים קטנים. בוא תספר לי שססק לא נפל הרבה, בוא תספר לי שואן פרסי לא צולל, בוא תספר לי שפויול הכשיל את אבואה בגמר ליגת האלופות בפאול של הגול הראשון שלכם. בוא תספר לי ששחקנים אנגלים לא מנסים להכניס גולים עם היד, כאשר ראיתי 2 כאלה, ואחד מהם היה סקולס. מתי ראית את ריקלמה צולל אגב? או משחק עם הידיים? הדבר היחיד שראיתי בנוגע לריקלמה זה שמשחקים איתו עם הידיים ולא להפך. אני ראיתי את ראול ניגש עליו לפני פנדל במשחק של ריאל-ויאריאל ולוחש לו דברים באוזן, מעניין מה זה היה, בטח הוא אמר לו לאן לבעוט. למה אף אחד פה לא קפץ ואמר "איכסה, ראול מגעיל!"? אתם באים למי שנוח לכם.

דני, כשהמחבל המתאבד שלכם ראמוס דופק פצצה לרגל של רונלדיניו, זה לא חמור? שסלגאדו מעיף אותו עם הידיים לריצפה וצורח עליו בלי סיבה (בעצם יש, הוא האכיל אותו בדשא) זה לא חמור? כשגוטי נותן מרפקים על ימין ושמאל זה לא חמור? תעשה לי טובה, דיי לתמימות, כשזה נוגע לנו אתה ושאר החבר'ה פה קופצים בראש כמו חמורים, אבל אם תסתכל על החולצה שאתה לובש ועל הסיפרה מאחורה-אתה תגלה שיש עוד דברים חמורים.

Last edited: Sep 4, 2008