מחזור1: הפסדים לריאל ובארסה, 4-0 לאתלטיקו !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏29/8/08.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט מדהים הבונקר הזה של נומנסיה , אבל כל כך מרגיז שאנחנו לא מצליחים לפצח אותו והולכים ראש בקיר עם הרמות מיותרות.

די מסי די !
    אי אפשר לעבור את כל השחקנים .

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/08
  2. Spanish Weapon Member

משחק נורא,פשוט נורא.
    אבידאל מזמן היה צריך ללכת הביתה,לא מבין למה ממשיכים לתת לטעות הזאת לשחק בבארסה.
    היחיד ששיחק היום ונתן ת'נשמה זה מסי, כל השאר שיחקו כאילו עכשיו התחילה פגרת הקיץ.
    עוד כמה משחקים כאלו של אלבס,אטו וחבריהם ואבדנו.

3. RubberSoul Member

אין לי מילים לתאר את ההנהלה האטומה הזו!
    לא צריך רכש?!
    קיצוני דחוף!מגן שמאלי דחוף!
    רבאק,עד כמה אפשר להיות מפגרים?!שעה נותרה!
    עוד חוזר הניגון,שוב עונה רעה,שוב הבטחות ו0 מעשה.
    אין מה לעשות,זה מה שקורה שצ'יקי מנהל את הקבוצה.

4. oFiRzZz Member

חוסר מזל , פשוט חוסר מזל .
    כמה החמצות , בעיקר בסוף .. בונקר מגעיל של נומאנסיה .
    נקווה ששאר המשחקים יראו אחרת .

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשבוז'אן החמיץ שם עם הראש מול השוער אמרתי לעצמי למה זה לא אטו זה בטוח גול , 10 דקות אחרי זה אטו קיבל את אותו מצב והחטיא.

שני המגנים שלנו נראים כמו לא יודע מה , הכל היה כבוי ובשביל לפרוץ בונקר צריך לבעוט מרחוק במיוחד שכל עשרת שחקני נומנסיה ברחבה זה היה פגוע במישהו ונכנס בסוף,זה קרה מעט מאוד היום ורוב המקרים זה עף לשמים.

ואיך אני רואה את הכותרת של המחזור הזה בסיום ערב המשחקים...נומנסיה וריאל עושות היסטוריה :|

6. Bensh Member

אבידאל על הפנים, מסי על הפנים, אטו על הפנים, הנרי על הפנים, ואלדס על הפנים (מה זאת היציאה המטומטמת הזאת בגול?? כבר בחצי הדרך ידעתי שזה יגמר רע), אינייסטה על הפנים. בוז'אן וצ'אבי נקודות אור, נלחמו ועשו מה שיכלו, מי פחות (צ'אבי) ומי יותר (בוז'אן, חייב לפתוח במחזור הבא). חלב ואלבס סבירים. ההגנה לא עשתה יותר מדי חוץ מאבידל הדביל אז אין מה לומר. קייטה צריך לבעוט מרחוק והרבה

הבעיה הגדולה שלנו היא חוסר תיאום. עוד שניים-שלושה משחקים אני מאמין שהכל יזרום הרבה יותר חלק

כמה טוב שחזרת בארסה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/9/08
  7. Raulito Madridista

http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_1/atm_mga/06.Xxx

אתלטיקו מדריד משחזרת את התוצאה שהשיגה נגד שאלקה לפני ארבעה ימים, כאשר הקולוצ'ונרוס הביסו הערב 4-0 את העולה החדשה מאלגה. הייטינחה כבש את השער הראשון בהופעת הבכורה שלו במשחק ליגה(26), ולאחר מכן הגיע צמד של פורלהאן(הראשון בדקה ה-38, והשני בפנדל, כחמש דקות אח"כ). סינמה פונגול, שנכנס כמחליף במקומו של אגווארו, קבע את תוצאת הסיום עשר דקות לסיום.

ויאריאל סיימה בתיקו 1-1 עם אוססונה בחוץ. מרקוס סנה העלה את הצוללת ליתרון מבעיטה חופשית נהדרת בדקה ה-54, אך רבע שעה אח"כ השווה נקונאן השווה מהנקודה הלבנה עבור המארחת. גודין הורחק בסיום המהלך אחרי שהכשיל את מאסוד. גם אוססונה סיימה את המשחק בעשרה שחקנים, כאשר מיגל פלאניו הורחק בדקה ה-77.

תוצאות נוספות:

סנטאנדר - סביליה 1:1
    אתלטיק בילבאו - אלמרייה 3:1
    בטיס - רקראטיבו 1:0
    ספורטיג גיחון - חטאפה 2:1

---------------------------------------

הראל, זה מטופש מאוד לבוא בטענות על הבונקר של נומנסיה. היא בסה"כ קבוצה שעלתה השנה לליגה הבכירה, בלי יותר מדיי כלים התקפיים ראויים, טבעי שהיא תרצה לשמור על השער שהיא כבשה. מרבית הקבוצות בליגה היו נוהגות באופן דומה. בכל-זאת, השחקנים חששו קצת וכנראה שהגול שכבשו הלחיץ אותם, כי פתאום היה להם מה להפסיד. ברצלונה צריכה לדעת לפצח בונקרים כאלו. חבל שהיא נזכרה לשחק רק בישורת האחרונה של המשחק. אני אתמקד במסי. הוא צריך להיות יותר מעורב ולעשות את הדריבלים שלו גם כאשר הוא נסגר בקפידה, גם כאשר הקבוצה היריבה מתמקדת מולו, הוא צריך לקחת יותר אחריות. החילופים של גוארדיולה לא הועילו. הנרי היה אחד החלשים בברצלונה וחבל שזו היכולת שהוא מציג. אטו לא הפגין את החדות שלו ממשחקי ההכנה, אבל לפחות איים על השער בניגוד לצרפתי. אבידאל ואלבס אשמים בשער שהקבוצה ספגה, אבל הראשון לפחות תורם להתקפה. הפסד מאוד מפתיע של בארסה בכל אופן.

לא ציפיתי גם להפסד של בטיס, הם הפסידו לקבוצה מאוד חלשה.
    אתלטיקו פותחת את העונה נהדר.
    צפיתי שויאריאל תתקשה מאוד במשחק הנוכחי וחבל שהיא לא ידעה לשמור על יתרון שהיה לה.
    סביליה לא מצליחה לגבור על ראסינג בחוץ, לא נורא, תיקו שם זה לא איום, בטח לא במחזור ראשון.
    בילבאו הייתה צריכה לפתוח את העונה קצת יותר טוב מאשר להפסיד בבית לאלמרייה.

ההרכב של שוסטר סופר-התקפי(היגואין, רובן, ראול ורוד יוצרים את החלק הקדמי), מקווה שזה יישתלם. כבר אחרי דקה דפור כמעט הבקיעו, לא יאומן.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא באתי בטענות דור , פשוט אמרתי שזה בונקר מדהים עם עשרה שחקנים בתוך ה16 .

9. Jack Wilshere Member

איזו הצגה בוטה של מסי בדקה התשעים. גועל נפש. יש דברים שלא משתנים. תוסיפו לכך את דני "הפקרות" אלבס ותקבלו קבוצה שמעוררת סלידה.

10. Bensh Member

אולי הייתה חצי הצגה, אבל גם היה מגע

11. guyholl Member

אלבס היה היום מזעזע. גם הפקיר את ההגנה בלי סוף וגם היה על הפנים מבחינת התקפית. אם נמשיך עם היכולת הזאת במשחקי החוץ(משום מה אני מתקשה להאמין שכך נשחק בבית), אנחנו יכולים לחלום על אליפות.

12. Jack Wilshere Member

על מה אתה מדבר... בערך "הצגה" במילון יש תמונה של הצלילה הזו של מסי. הוא ראה שכלום לא הולך, ולכן הוא צלל, בדיוק כשם שהוא ראה שכלום לא הולך ודחף את היד. איחסה.

13. Bensh Member

אלבס לא היה גרוע כמו שאתם מציגים. הוא עשה מה שיכל מבחינה התקפית, הבעיה הגדולה היא כמו שאמרתי חוסר תיאום. בגלל זה רוב הקרוסים שלו לא קיבלו רגל מסיימת הולמת

14. xavi6 Member

אלבס היה גרוע, לא ראיתי הרמה אחת נורמלית, לא ראיתי כניסה אחת לרחבה, דאבל פס בתוך הרחבה, פשוט כלום. פייט הוא נתן, אבל בלי תוצאות. אנשים פה אמרו לי "בסדר, הוא גרוע בהגנה-הוא יכפר בהתקפה". הנה, משחק ראשון, איבוד כדור וסגירה לא טובה של אלבס, כלום בהתקפה. הכובע ליד המחשב, אני לא רעב, ואני לא אוכל אותו. לידכם יש כובע? בתיאבון.

פריטור, די כבר, אתה זקן מידי לשטויות האלה. היה מגע, אומנם לא כזה-אבל היה. שיפול קצת, הוא השחקן היחיד שאני אשכרה דורש ממנו שיפול! שיפול, שיגע ביד, שיבעט לשחקנים בראש ויפול בטענה שהם ירקו עליו. מאסתי בלראות את מסי מקבל פצצות ברגל, נשבר לי. שיצלול כמה שיותר, ככה לא יבעטו לו ברגליים, פשוט אין דרך אחרת.

15. Bensh Member

אני לא מאמין, אתה מאשים את אלבס בגול? איפה אבידל היה ולמה ואלדס יצא להפסקת קפה באמצע ההתקפה??