מחזור 9': סביליה מפרקת את ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/10/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים מה שקורה לויאריאל . במחזור הראשון מנצחת במסטייה 3-0 חלק , במחזור השני מושפלת בבית על ידי ריאל מדריד . לפני שבועיים מנצחת את ברצלונה 1-3 במשחק מרשים ושבוע לאחר מכן מושפלת על ידי סארגוסה.

2. Sergio Ramos Member

באמת שלא מובנת ההתפרקות של ויאריאל דווקא נגד סרגוסה קבוצה שהגיע במשברלעומת ויאריאל שהיא הייתה במומנט רצחני בליגה. כנראה שבויאריאל עדיין חוגגים מהניצחון על בארסה, כי הייתי מצפה ממנה ליותר במשחק כזה. במצה שהיא רוצה להמשיך בצמרת הליגה ולהגיע להישג כלשהו היא חייבת המשכיות, ואופי, והפסד כמו אתמול לא מסמל את שתי הדברים. סרגוסה מבחינת עשתה ניצחון גדול והחזירה את הגולים שחטפה מאתלטיקו מדריד.

ולנסיה איומה, וזה לא מגיע לה מה שקורה לה. יש לה שחקנים כל כך ובים ודומיננטים שיכולים להוביל את הקבוצה שלהם למקומות הרבה מיוחדים, אבל העיה המנטלית שלה פשוט דבוקה בא ולא יוצאת. קיקיה, האו האשם לדעתי. מה זה ההרכב הזה שהאו העלה למגרש אתמול? האמת שזה פשוט לא מובן. ולנסיה חייבת להתחיל בדרך חדשה ולחזור לעצמה. שמעתי שקיקה פוטר וטוב שכך. העטלפים חייבים מאמן חדש שידע לנווט אותם כמו שצריך ולא כמו קיקה הליצן. דוד וייאה, זיגיץ, סילבה, אלבלדה, פרננדס שמאוד הרשים, כל אלה יכולים להוביל את ולנסיה למקומות הרבה יותר יפים, אם רק סוף סוף יגיע המאמן הנכון שידע להשתמש כמו שצריך בחומר השחקנים שלו.

3. Raulito Madridista

לטעמי הראל, ההבדלים הגדולים הן מן הסתם במשחקי הבית והחוץ. התבוסה לריאל מדריד הייתה מקרית מבחינת ויאריאל(במשחק עצמו הגיע לה להפסיד, אולי לא ככה, אבל בכל אופן, היא בדר"כ מנצחת את הקבוצות הגדולות במדריגל[שנה שעברה ריאל וברצלונה הפסידו שם והשנה ברצלונה גם לא חזרה משם עם כלום]), חוץ מזה היא נראית טוב מאוד בבית ובשבוע שעבר עשתה צחוק מברצלונה. בחוץ הסיפור הוא אחר. היכולת של כל הקבוצות בחוץ שונות, גם ריאל וברצלונה לא מבריקות בחוץ, זה משהו במנטאליות, ויאריאל לא יודעת לגנוב נקודות כאשר היא חלשה ואותו דבר סראגוסה. כאשר הן מתחילות רע הן מאבדות את הראש. זה גם מסביר את הניצחון הגדול של סראגוסה על ויאריאל אחרי תבוסה בקאלדרון ואיך אתלטיקו הביסה את סראגוסה בקאלדרון אבל בקאמפ-נואו עשתה במכנסיים.

וולנסיה מציגה העונה יכולת חלשה, אבל המיקום שלה הוא בהחלט סביר. היא תעפיל מהבית שלה בליגת האלופות כי שאלקה קבוצה לא מבריקה בכלל ורוזנבורג - צירוף מקרים התוצאות הטובות נגד צ'לסי ווולנסיה. בליגה לדוגמא היא במקום הרביעי. מה שהפריע לאנשי וולנסיה הוא הכדורגל המגעיל, לוולנסיה יש שחקנים שאיתם אפשר לתת שואו במאסטייה ושבוע אחרי שבוע היא מגרדת נקודות. קיקה לא הפסיק לעשות רוטציות ואין לו הרכב קבוע, כמו בניטס, ולקבוצה קשה ככה לרוץ.
    בנוסף ההימורים המוזרים האלו על אריזמנדי ואנגולו או השינוי בעמדת השוער כל יומיים.

4. Mehmet Member

סוף סוף סביליה חזרה לדרוס.
    גם אחרי שיצאו מהמשבר, עדיין הנצחונות שלהם היו דחוקים ולא מרשימים.
    אתמול ראיתי סוף סוף את הסביליה שאני רוצה לראות-דורסת בלי רחמים.

פאולסן היה פשוט אדיר, והשילוב הקטלני של פביאנו וקאנוטה סוף סוף חזר לעצמו...

5. Sergio Ramos Member

אני חושב שסביליה ניצלה יפה מאוד את המצב של ולנסיה, גרמה לה עוד בושות וגם עשתה לעצמה טוב לקראת העתיד, במיוחד לאחר שראמוס שהיה אהוב במועדון עזב אותה והרבה מערים שסביליה תכנס למשבר רציני. בינתייים חימנז ניצל את הטיפשות של קיקה, ומוציא את סביליה לדרך חדשה. זה היה גם מאוד מאוד חשוב מבחינת לפתוח בניצחון עם המאמן שלה, זה יתן לה כוח לקראת העתיד.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

"כשהחלפתי את רונאלדיניו הוא אמר לי :'תכבוש בשבילי' , ולכן ביקשתי מהנרי (שהיה אמור לבעוט את הפנדל) לבעוט את הפנדל " הדובר , לאו מסי .
    http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20071029/portadagran.Xxx
    מסי אחרי השער , מצביע על רונאלדיניו

7. דניאל א. Member

איך זה שבקושי אין פה מילה וחצי על הגאושו? הגאושו, שלדעתי, סיים את הסיפור. הוא לא מתאים לבארסה, הוא תוקע את המשחק המהיר, אין לו את המהירות.
    אני לא אומר שהוא סוס מת, או משהו כזה, ממש לא. זה רונאלדיניו. אבל לבארסה הוא כבר לא מתאים, אני חושב שזה הזמן לסיים את הרומן, אני אישית לא רואה את הגאושו עושה שינוי קיצוני ביכולת שלו.
    בקשר למשחק, ציפיתי להרבה יותר מאינייסטה וצ'אבי, לא היו דומיננטיים במרכז השדה, ואפשרו לאלמריה להחזיק יותר מידי בכדור. גו'באני היה סביר, ורונאלדיניו, כרגיל לא טוב העונה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. xavi6 Member