מחזור 9': סביליה מפרקת את ולנסיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/10/07.

1. guyholl Member

איזה ההבדל עצום יש שמסי נכנס לשחק.זה אפילו קצת מדאיג.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/07
  2. Bensh Member

מסי מלך העולם...

3. RubberSoul Member

המשחק של סביליה וולנסיה,שישודר בספורט 5,ישפיע על הצמרת,כך שאם סביליה מנצחת,ברצלונה במקום השני.

4. Joaquin Member

אריזמנדי ואנגולו בהרכב של ולנסיה... מישהו יודע מה קרה לסילבה?

5. SkiMan Member

אין תירוצים למשחק המחליא והמבחיל שראינו היום, ללא ספק משחק הכדורגל הרע ביותר שראיתי העונה. אין גם תירוצים לאווירת בית הקברות שהיתה הערב בקאמפ-נואו, לא הגיוני שאני מעביר לליגה הישראלית בטדי והאווירה שם טובה יותר.

מהכלום שראינו היום, בכל זאת הצלחתי להוציא 2 מסקנות:
    1) במצב הנוכחי, דקו ומסי הם השחקנים הכי חשובים שלנו.
    2) כרגע, רונאלדיניו לא מסוגל לעבור שחקן בצורה חלקה ולתעל את זה למצב מול השער (בין אם זה מסירה או בעיטה לשער). אנרי מתקשה בכך מאוד, אם כי אצלו ראינו איזה מצב או שתיים לקראת הסיום.

זהו. אין יותר מה לומר על הזוועה שראינו היום.

6. Bensh Member

שכחת את פויול. הזינוק המדהים שלו על נגראדו השאיר אותי בפה פעור

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממשחק למשחק מתברר שמיליטו הייתה עסקה מיותרת ויכלנו להביא בלם הרבה יותר טוב ממנו.
    ממשחק למשחק אבידאל עושה פעולות מדהימות כמגן ומחלץ כדורים ליד דגל הקרן ולא מעיף אותם סתם.

לגבי רונאלדיניו , דווקא במחצית השנייה הוא נראה טוב יותר מהמחצית הראשונה וווקא שהוא נכנס למשחק והתחיל לבוא לקבל כדורים רייקארד הוציא אותו.

הנרי היה חושך , עד הכניסה של מסי ומאז התחיל לרוץ ולרוץ. ועוד משהו מהנרי שיתן כבר פצצה מול השוער ולא עוד איזה פס מרגיז לידיים של השוער.

8. Joaquin Member

ולנסיה נראית כמו כלום,קיקה עוד פעם מעלה הרכב הזוי שכולל את אריזמנדי ואת אנגולו.. נו באמת,עם זה אתה מצפה להוציא משהו?
    אריזמנדי ואנגולו חייבים לצאת ומוריינטס וסילבה להיכנס כבר בפתיחת המחצית השנייה.. כי עם הרכב כזה אי אפשר לעשות כלום.
    גם על ההגנה ובמיוחד על אלביול עובר משהו רע מתחילת העונה וצריך להודות לטימו שלא ירדנו עם 2-0 במחצית.

9. Engel Del Madrid Member

איך היה אלברו נגרדו ?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה מבין הטובים באלמריה , היחיד שסיכן את השער ( טוב נו הוא היה חלוץ בודד..)

11. Joaquin Member

עלוב,מאוד עלוב.
    קיקה מעלה הרכב הזוי...ונזכר לשנות אותו מאוחר מדיי,אפילו לא בעיטה אחת למסגרת בכל המשחק... אני לא יודע מה כבר אפשרות לעשות נגד ריאל ביום רביעי.
    משחק מאוד מתסכל..ההגנה לא מאורגנת,ההתקפה גם לא עבדה היום,אני מקווה שויאה יחזור ביום רביעי ושנתחיל לראות סוף סוף משהו מולנסיה.

12. yonatan fishman Member

ריאל היום שיחקה סביר לא טוב ולא רע במחצית הראשונה היא שיחקה גרוע אבל במחצית השנייה התאפסה על עצמה והצליחה לנצח בסופו של דבר. לה קורוניה שיחקה מצוין היקשתה על ריאל ולא נתנה לה לשחק את הכדורגל שהיא אוהבת,לה קורוניה באה רעבה לניצחון ולא הייתה רחוקה ממנו, היא לחמה עד הסוף נתנה את הכל אבל לא השיגה את מה שרצה, כאסיאס כמו תמיד הציל את ריאל מהפסד, ההגנה היום לא נראת טוב היא לא שיחקה כדורגל טוב ומיצ'ל כמו תמיד במשחק גרוע לפי דעתי צריך להעיף אותו כבר מהמועדון אני לא מבין למה ברנד שוסטר כל כך אוהב אותו, ההגנה פשוט לא תיפקדה היא לא הגיעה לכדורים ראשונים ולה קורוניה בכל התקפה עשתה ממנה צחוק היא עברה אותם כאילו זה מים מה הם עושים צחוק ככה לא משחקת קבוצה אלופה. רוביניו עוד פעם במשחק גדול הוא כל פעם מציל את ריאל ממבוחה גדולה שהוא שמח הוא משחק מצוין. לפי דעתי הוא שחקן יותר טוב מרונלדיניו.

13. riquelme1 Member

מישו עבר שהעזיבה של ראמוס תשפיע על סביליה?

יותר מאוחר אני יסביר למה העזיבה שלו תעשה רק טוב לסביליה, לא כי הוא היה מאמן גרוע, ראמוס מאמן מצויין, שסביליה עשתה אותו הרבה יותר מאשר הוא עשה אותה, אבל מנואל חימנז הוא פשוט גאון.

14. מדרידיסטה בדם Member

15. Raulito Madridista

עוד משחק רע מאוד שלנו ואני הייתי מאוד מודאג כאשר גם במחצית בה רוביניו והיגואין שיחקו באגפים, הקבוצה לא יצרה שום מצב מעניין. שוסטר לטעמי טעה שהחליף את היגואין, הילד צריך לקבל קצת יותר צ'אנסים, הביטחון שלו בריצפה ככה, לא היה מקום להכניס לטעמי את סניידר שלא אפקטיבי באגף, מה לעשות.
    ההגנה שלנו היא בושה וחרפה ומדהים כמה מיצ'ל מסוגל להפוך הגנה סבירה להגנה רעה. אני מכבד אותו מאוד, הוא מדרידיסטה ונתן הרבה למועדון ולקח חלק בתארים בשנים היפות, אבל שייפרוש, הוא מבזה את עצמו. למה שוסטר לא נותן במה לטורס? עד שצומח לנו שחקן הגנה סביר(סביר פלוס), למה לא לתת לו לשחק?, למה?
    רק אנחנו מסוגלים לקבל גול אחרי פחות מדקה. מצלדר היה חלש במהלך של הגול וסיסקו עבר אותו בקלות.
    גוטי פשוט שחקן אומן, המוסר הטוב בעולם, הוא מכניס את הכדור למקום שהכי לא מצפים, אם הוא היה יותר זריז(הוא יוצא קדימה הרבה פעמים בדהירה, אבל שחקנים מצליחים לשים לו רגל ולעקב את המשחק שלנו ולמנוע מתפרצות), הוא היה הרבה יותר טוב וריאל הייתה משתדרגת.
    אני מאוד שמח על השער של ראול שעלה מהספסל(הוא בהחלט היה מופתע מהכדור האדיר של גוטי והוא התבלבל אבל רוד בישל כמו גדול וגם הבקיע בפנדל אחרי משחק עלוב נגד אולימפיאקוס), בינתיים יש לו שישה.
    רוביניו לא היה מדהים, בכלל לא, איבד המון כדורים ואנחנו צריכים אותו יותר חד למשחקים הבאים, אבל הוא כבש גול של שחקן עם הרבה ביטחון, הוא השכיב עוד שחקן הגנה של דפור כאשר יכל לבעוט מול אוואט.
    שורה תחתונה - במקום לתת חמישייה אנחנו מסתבכים כרגיל אבל המקום הראשון נשמר ומזה אני מרוצה, נגד וולנסיה וסביליה בחוץ זה לא יספיק ואני חושב שריאל מדריד חייבת 4 נקודות מהמשחקים הללו, לפחות אחת חייבים לנצח.
    משהו לא זורם במשחק שלנו, מחכים להפתעה מגוטי או שרוד יינצל כדור טועה, ריאל מדריד לא צריכה לשחק ככה, ממש לא.
    http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/10/29/realmadrid.Xxx

שני הקפטנים שלנו עשו את העבודה.

שאר משחקי המחזור -

ויאריאל לא תוכל לאיים ככה על מקום בליגת האלופות אם היא תאבד את הראש ככה במשחקי החוץ שלה. ההפסד לאוססונה לא היה מחוייב, זו הייתה הפתעה, והתבוסה בסראגוסה מפתיעה. סראגוסה קיבלה בראש מאתלטיקו ונתנה לויאריאל ארבע חתיכות. מה שמפתיע שסראגוסה עשתה צחוק מויאריאל ללא דלסאנדרו ואיימאר(הראשון נכנס כמחליף והשני בכלל לא). אולי סראגוסה מנסה מערך של 4-3-3, הרי אתמול גם אוליביירה, גם סרחיו גארסיה וגם מיליטו שיחקו.
    סראגוסה צריכה להמשיך ככה ולא להיות רחוק מהצמרת, ויאריאל צריכה לשכוח את המשחק הזה.
    אי-אפשר לצפות מברצלונה להצגה כל שבוע, גם לא בקאמפ-נואו. שני שערים שהם לא מה שברצלונה מפיקה בדר"כ(גולים מדאבל-פס או מהלך אישי מבריק), אבל גם זהו ניצחון, העיקר שהיא במקום השני. אלמרייה לא פחדה לצאת קדימה ושיחקה לא רע רוב הדקות, ברצלונה הייתה מנומנמת, אבל בשביל לקחת נקודות בקאמפ-נואו צריך משהו נוסף, לחימה, הקרבה ולשחק בלי פחד זה לא מספיק, צריך גם כישרון.
    וולנסיה, וולנסיה, וולנסיה... אפשרי להפסיד בפיחואן, אבל לא להתבזות. וולנסיה הייתה איומה ונוראה בעוד סביליה נראתה נהדר והיה נראה כאילו ראמוס עדיין על הקווים. המיקום של אדריאנו בצד שמאל(ראמוס התחיל עם זה לאחרונה), הוא מבריק. הוא מהיר וקשה לעבור אותו בהגנה ויש לו יכולת של קשר.
    למה מיגל לעזאזל פותח על הספסל? אותו דבר לגבי מוריינטס ודוד סילבה! למה אריזמנדי? קיקה פשוט אידיוט
    והוא פוטר בצדק כי וולנסיה שווה הרבה יותר. לפחות ויסנטה שיחק וקיבל דקות, נגד ריאל מדריד אני בטוח שהוא יעשה לנו צרות רבות. זיגיץ לא היה נראה אתמול על המגרש.
    סביליה קבוצה חזקה וקבוצות יירקו דם כדי לנצח בפיחואן. לסביליה יש משחק חסר ואם היא מנצחת אותו היא בסה"כ 3 נקודות מוולנסיה.