מבית"ר מצפים לתוצאות וליכולת, ובמחזורים הראשונים היו תוצאות ויכולת טובים, קבוצה לא מבקיעה 20 שערים בשבעה משחקים בלי יכולת, אין דבר כזה, זה שהיכולת באה לפרקים של רבע שעה-20 דקות, מקסימום חצי שעה זה דבר אחר לגמריי, חוץ מזה שגם ברצלונה הגדולה ואינטר הגדולה מאיטליה מוכיחות עליונות ב20 דקות-חצי שעה מקסימום של משחק, מה שעוזר להם לפרק את היריבות בלי בעיה ואז חלנוח כל המשחק, לעשות 5 דקות לחץ ולהבקיע עוד שער.
יש גם יש, בית"ר ירושלים. שערים אך ורק בגלל הברקות. שום תוכנית משחק, אין משחק שוטף, אין מהלכים. גועל נפש אחד גדול. בית"ר מבחינתי עדיין לא הוכיחה אולי חוץ מניצחון אחד או שניים שהיא ניצחה בגלל שהיא ממש הייתה מבריקה, בית"ר אפורה, אבל אפור בליגה השחורה הזאת זה בהחלט מספיק.
לא מסכים איתך בכלל שכל השערים שלנו הם מהברקות או מיכולות אישיות של שחקן, בכלל אני אל זוכר מבית"ר העונה כמעט אף שער שבו שחקן עבר שלושה ובעט לרשת או עבר שלושה ומסר כדור לגול, להפך אני ראיתי צירופים לא רעים בכלל בין שחקני ההתקפה, צירופים שהניבו שערים יפים, לא בכדי מתוך 20 השערים שכבשה בית"ר יש 16 שערים מבושלים ורק ארבעה שהם לא מבושלים, אתה יכול להגיד שבית"ר משחקת באמת רק רבע שעה-20 דקות מקסימום חצי שעה במשחק ומנצחת ואני אגיד לך שאתה צודק במאה אחוז, כי זה פשוט מה שהליגה דורשת, בדיוק כמו שהליגה הספרדית דורשת מברצלונה לשחק חזק חצי שעה-40 דקות במשחק כדי לנצח, לצערי בשבועיים-שלושה האחרונים גם 5 דקות של כדורגל אנחנו לא מציגים.
כולכם אנטי אחד גדול. עלק עלובה, בית"ר היא הקבוצה הכי טובה בישראל, ואין קבוצה בעולם שמסיימת עונה עם 100%. לא כל משחק יהיה חמישייה, יהיה משחקים של בונקר ומשחק הגנתי מהיריבה, והיום לא הצלחנו לפרוץ את זה. וד"א, עלובה? עד לפני שבועיים לבית"ר היה את הממוצע השלישי בטובו באירופה בהבקעת שערים. אני יכול לומר "יש לנו ממוצע יותר טוב משל ברצלונה!!", וזה יהיה נכון. ושוב, זה שהליגה שלנו עלובה, שחורה או איך שלא תקרא לזה- לא אשמתנו. שוב פעם, לכל קבוצה יש תקופה רעה. וגם בתקופה הכי גרועה העונה, לא הפסדנו. אני לא יודע את מי אוהד, וזה לא ממש משנה לי, אבל גועל נפש? אני לא מגיב לזה.
http://www.hostdump.com/uploads/8a2245c99c.Xxx הפועל תל אביב- מכבי תל אביב ראשון, 20:50 שופט: אלון יפת גבירותיי ורבותיי, הדרבי הגדול של תל אביב, נוסח 2007/08 הוא אולי הכי תת רמה שהיה אי פעם אבל בהחלט אחד החשובים בשנים האחרונות אם לא החשוב מכולם, משחק על יוקרה, על כבוד, על הביטחון, בשביל האוהדים, על ההשרדות. נועלות הטבלה נפגשים לעוד גמר גביע מבחינתן, הצד הצהוב בא יותר אופטימי, הצד האדום בתקופה שחורה משחור. לכבוד הדרבים, ביקשנו מ-2 אוהדים של 2 הקבוצות הללו לשפוך בפנינו את הלב לקראת המפגש הסופר חשוב וסופר מסקרן הזה. הצד האדום- דור (Raulito) הקהל הוא קריטי. אותו קהל שהשאיר את הקבוצה בליגה לפני שלוש שנים, משום-מה נראה אדיש בעונה הנוכחית ומאז עזיבתו של דרור-קשטן. בלומפילד מלא אך ורק שמגיעות יריבות רציניות כמו בית"ר ירושלים במחזור השני. במשחקי התחתית עד עכשיו נגד מכבי הרצליה ואשדוד בקושי 5000 היו וזה לא מתאים לקהל המצויין של הפועל ת"א שבאותה עונה שחורה מילא כל חור בבלומפילד פעם אחר פעם ודחף את הקבוצה קדימה מהמצב האיום שהיא הייתה בו, לעוד עונה בליגת העל. "תתעוררו, יא טמבלים, אם אנחנו לא נשאיר את הקבוצה בליגה אז מי כן?", אמר אחד האוהדים אחרי שחבורה בשער 5 לא עודדו מספיק. נראה שגם הקהל כבר לא מאמין בקבוצה. צוחקים שם על הזרים. "ג'וניור החלוץ הכי גרוע שהגיע ארצה", אומר אחד האוהדים, והאמת? לא בטוח שהוא טועה, בכלל לא. הקהל עושה את העבודה שלו ומעודד, שהפועל סופגת שער כרגיל, הקהל מעודד אף יותר ועושה הכל כדי לדחוף את השחקנים, שלמרות הכל נראים לחוצים, חוששים ומפחדים לעשות ניסיון, לקחת כדור ולאיים על השער, לבעוט מרחוק וכל דבר שייערער את היריבה מולינו, במקום זה עוד פס אחורה ועוד פס אחורה. הפיזמון הקבוע של הקהל הוא כזה. מעודדים בתחילת המשחק, הפועל סופגת, מעודדים עוד יותר. הקבוצה מחטיאה, הקהל לא יודע מה לחשוב אבל ממשיך להיראות אופטימי ולדחוף, אבל אז בא השער השני שגומר את המשחק למעשה. שמאוכזבים כבר מהשחקנים ששוב דיברו בתקשורת והבטיחו ניצחון ויודעים את משמעות המשחק ועוד-פעם נשברו מהר מדיי ולא באת עשו 'מלחמה, מלחמה, מלחמה' כמו שהקהל ביקש, אז הגיע זמן הקללות. את ההנהלה של הפועל אף אחד לא אוהב בקהל. 'הנהלה זונה' זה משפט שאפשר לשמוע כל פעם מחדש. השני לחטוף הוא כמובן גיא לוזון, אבל יש עוד את המאמינים שכאשר הצד השמאלי של שער 5 שורק בוז ודורש מהמאמן ללכת הביתה, הצד הימני מעודד את הקבוצה ו'משיב מלחמה'. הכמות של הקהל ירדה דרסטית לפי דעתי. הפעם זהו דרבי ובטוח יהיה מלא. מה יכול לגרום לאוהדים לבוא גם במשחקים אחרים? רק ניצחון. זה חייב להיות שלנו. מכבי עם כל-הכבוד גם סוחבת על עצמה מליון בעיות, גם הם לחוצים. הגיע לנו כבר מספר פעמים ולא הצלחנו במשימה. הדרבי הוא מעל הכל. התחושה היא טובה, צריכים להיות אופטימים. ברור שאני חושש ממכבי וטוען מתחילת העונה שיש להם סגל טוב, אבל כל פעם יש את התחושה שהנה הפועל תתחבר והיום תשמח אותי וזה לא קורה. אולי הם חיכו לדרבי? http://img267.imageshack.us/img267/1619/69680757tp7ht8.Xxx ---------------------------------------- הצד הצהוב- אמיל (Emil) ביטחון עצמי. דחף לניצחון. אופטימיות. מכביזם. אנשים נוטים לבלבל את המכביזם עם תכונות אחרות, אבל אנחנו יודעים מה אנחנו באמת. בשבועות האחרונים, "מכבי תל אביב" הצליחה לערער לנו את שיווי המשקל. פחד ביציעים, חשש אמיתי לפני משחק היה מורגש. גם האופטימיסטים הגדולים של היציע, אחרי המשחק נגד נתניה, תפסו את הראש. שישה משחקים בלי שער? רק שלא נובס שבוע הבא... "מכבי תל אביב" חלשה, מבולבלת, מביישת. "תחזירו לנו ת'כבוד" הפך ללחן המועדף לפני פתיחת המשחק. גם את "מהמשחק הזה מכבי לא יוצאים בלי ניצחון" היה אפשר לשמוע, אם כי בהרבה פחות אמונה חדורה, כפי שהתרגלתי לשמוע (ולשיר) בשער 11. אנשים לא חיפשו לנצח - אנשים חיפשו את הכבוד. להסתובב ברחוב, ללכת לבי"ס, לחזור ביום ראשון לצבא, ולהרים את הראש. אוסף השחקנים שהעז לכנות את עצמו "מכבי תל אביב", חבורת המתחזים חסרי הבושה האלו, כנראה הפנימו סוף סוף את משמעות השם שלמענו הם משחקים. הקהל, הקהל הגדול והנפלא הזה, התגייס בשיאה של התקופה הקשה. עשרת אלפים צהובים גדשו את בלומפילד ונתנו לשחקנים את הגב כדי שלראשונה העונה הם יוכלו להוריד את המרכאות מהשם, ולהגיד אנחנו מכבי תל אביב. זה עוד לא מושלם, זה עוד לא זה, ואליפות כבר לא ניקח. אבל פרץ הרגשות אחרי השער הראשון היה אדיר, אקסטזה ואורגזמה ועוד כל מני מילים לועזיות שמתארות אושר עילאי. כמו סכר שנפרץ, כמו אור בקצה המנהרה. והשער השני, השער השני הזכיר לנו. מכבי תל אביב. המשחק הזה שלנו, ומהמשחק הזה מכבי לא יוצאים בלי ניצחון. רק ניצחון. עשרת אלפים גרונות שצעקו כפי שלא צעקו כבר הרבה שנים, עשרים אלף רגליים שקפצו ורקדו כאילו זכו בתואר. שלוש נקודות... נגמרו המשחקים, נגמרו התירוצים, ונשבר ביש המזל. השער נכבש, הניצחון הושג, והצבע הצהוב כבר שוקל לחזור ללחיים. הוא עוד לא בטוח, מהסס. ועכשיו...זה הזמן המושלם. הזמן הכי נכון, הכי מתאים, הכי טוב. כי ככה אומרת אמא. כי ככה זה אמור להיות. כי אנחנו מכביסטים, ואלו הרגעים שלמענם אנו חיים. כל האפשרויות מצטמצמות לכדי אחת יחידה ובודדה, כשהביטחון העצמי והאופטימיות חוזרים למקומם הראוי. כי אתם תקראו לי יהיר, אבל אני יודע שאין עוד אפשרות. אין תוצאה אחרת. לא הפעם. כי זה חשוב לנו מדי, כי זה המשחק היחיד שבאמת, אבל באמת, נמצא מעל הכל... דרבי ומבחינתנו, יכולה להיות לו רק תוצאה אחת. אז אמרו לי, תכתוב טור לכבוד המשחק. אז אמרו לי, תכתוב פרספקטיבה של אוהד מכבי. אז אני אומר, בלה בלה בלה בלה ... http://img259.imageshack.us/img259/9955/12501335nd0.Xxx ----------------------------------------------------- אז לפני שנעבור למצב כללי אצל 2 המחנות, בואו ניזכר קצת במפגשים שקרו לא מזמן, שהמצב היה הרבה יותר טוב אצל 2 המועדונים: סטט' על משחקי הדרבים הקבוצות נפגשו מאז עונת 00\1999 29 פעמים, בכל המסגרות. הפועל ת"א ניצחה 13. מכבי ת"א ניצחה 9. 7 מפגשים הסתיימו בתיקו. יחס השערים הוא 27-36 לטובת הפועל. שני מפגשים התקיימו בגביע המדינה ניצחון לכל צד, שני מפגשים התקיימו בגביע הטוטו ניצחון להפועל דרבים בולטים מהשנים האחרונות משחק 1: בחצי גמר גביע המדינה של עונת 01\2000 נפגשו שתי קבוצות. הפועל ת"א של קשטן, אלופת המדינה ומחזיקת הגביע שלאורך כל העונה הייתה בצמרת אך לא הצליחה לזכות באליפות וסיימה במקום השני, נגד מכבי ת"א שלה הייתה את ההתקפה הטובה בליגה, אבל הצהובים פחות הרשימו באותה עונה. צמד של ברוך דגו באחד ממשחקיו הטובים בקריירה, העלו את מכבי ת"א לגמר הגביע בו זכתה באותה עונה לאחר ניצחון קליל בגמר 3-0 על מכבי פ"ת משחק 2: בעונת 01\2000 נערכו ארבעה משחקי דרבי, אבל השלישי היה יוצא מן הכלל. הוא כלל ארבעה שערים, כדורגל מהנה מצמד שתי הקבוצות וגם דרמה. בדקה ה-50 כבשה מכבי שהייתה טובה יותר מרגליו של גולדברג. 7 דקות לאחר מכן השווה אודי אחרי בישול של אילן בכר. 6 דקות לסיום אילן בכר ביצע מהפך וקשטן כבר חשב שהוא מנצח עוד דרבי. אבל 2 דקות לאחר מכן ירה טל בנין טיל אדיר מכדור חופשי שזיעזע את הרשת של שביט אלימלך וקבע ששתי הקבוצות יחלקו ביניהן את הנקודות. http://images.one.co.il/images/d/gg5457.Xxx בנין חוגג שוויון משחק 3: הדרבי הראשון של עונת 03\2002 הוא חוויה לכל אוהד של הפועל ת"א. הקבוצה של קשטן אירחה את מכבי ת"א במסגרת המחזור האחרון של הסיבוב הראשון. בדקה הרביעית טועמה סיבב כדור חופשי אדיר שנעצר רק בחיבור של שטראובר והפועל עולה ל1-0. הסיפור של המשחק הגיע בדקה ה-40. קרן של אבוקסיס הורחקה על ידי ברונו הייס והגיעה לבלילי, שמ-35 מטר בחצי יעיף בעט כדור אדיר שנחת ברשת. במחצית השנייה הפועל כבשה עוד שער יפה, הפעם מרגלו של בן-לוז. רודריגו גולדברג רק צימק. http://images.one.co.il/images/d/gg14823.Xxx לוז חוגג נגד האקסית משחק 4: במחזור השני של עונת 06\2005, מכבי ת"א שנקראה אז 'הגלאקטיקוס', הגיעה למשחק נגד הפועל ת"א המתחדשת של דרור קשטן. מכבי עלתה להיתרון כבר לאחר שתי דקות, כאשר רמי חאליס כבש שער עצמי בנגיחה. במחצית השנייה הצהובים השיגו את השני לאחר שאבי נמני סיים נהדר הרמה טובה של אבו סיהאם שסיבב את כל הגנת הפועל לפניכן.. הפועל הייתה אנמית לאורך כל המשחק שלא היתעלה לרמה גבוהה, אך הניצחון של הצהובים היה מוצדק. http://images.one.co.il/images/d/gg65601.Xxx הצהובים חוגגים, ת"א צהובה משחק 5: הפועל ת"א הביסה 3-0 את מכבי ת"א במשחק שחתם את עונת 07\2006. הצהובים סיימו את העונה החיובית שלהם בטעם מר, כאשר החמיצו אפשרות לסיים במקום השני. יוסי אבוקסיס(במשחקו האחרון בקריירה) וסלים טועמה(משחקו ושערו האחרון במדי הפועל ת"א) בבעיטה מרהיבה, העלו את הפועל להיתרון מצמד בעיטות חופשיות. רמי דואני כבש את השלישי של הפועל בבעיטה מהאוויר במחצית הראשונה לאחר הרמה דיי סתמית של בונדר. משה ביטון וקובי מוסא(בעיטה באוהד הפועל שהתפרע), הורחקו למכבי. http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/gallery/gallery1.Xxx הפועל גמרה את העונה בטעם טוב קרדיט ענק לדור על הכנת הקטע אחרי המסביב, הגיע הזמן להתרכז קצת במה מצפה לנו מחר. בהפועל ת"א המצב הוא בכי הרע, הכי קשה בליגה ללא ספק. 3 נקודות אחרי 8 מחזורים, 0 נצחונות, זה משהו שלא זוכרים הרבה מאוד זמן בוולפסון, האוהדים כבר מזמן איבדו את הסבלנות אבל אומרים חד משמעית, שאם עדיין נותרו לגיא לוזון ימי חסד, אחרי הפסד בדרבי כבר לא יהיו כאלה. האוהדים יכולים לסלוח על מה שקרה עד עכשיו אבל הפסד בדרבי הזה ישבור את כל הכלי וברור לכולם שמשם קשה להאמין שתהיה לגיא לוזון דרך חזרה. בהפועל יודעי שאין כמו דרבי כדי לצאת מהמשבר העמוק, בקבוצה מצפים לתמיכה אמיתית מהקהל שהצביע הרגליים ביום חמישי נגד טוטנהאם ובהחל אפשר להבין אותו. הפועל נראית כמו קבוצת מרכז טבלה בליגה ארצית, הכל איטי, הכל מסורבל, שום יצירתיות, שום רצון. ואם זה לא מספיק יש גם דברים שלא קשורים לכדורגל שללא ספק מעיבים ומפריעים להתנהלות של הקבוצה. נדמה שפרשת הקזינו עדיין לא חלפה לחלוטין, גיא לוזון הודיע הערב לראובן עובד וליאור אסולין שמחר הם ביציע, מבחינה משמעתית אפשר להבין את גיא לוזון, אבל בהתחשב במצב הקבוצה שלו אולי היה כאן מקום לחשיבה בשנית, לפחות לגבי ראובן עובד. הפועל נראית רע, היא צריכה כל כלי התקפי שיהיה, ונראה שלעובד ואסולין אין תחליפים בסגל המאוד מוגבל של הפועל. יגאל אנטבי יהיה בסגל אבל לא יפתח. http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/848/591.Xxx גיא לוזון, אולי הזדמנות אחרונה. במכבי ת"א עד לפני שבועיים המצב היה יותר גרוע מזה של הפועל, אבל קרה שינוי ובמכבי הרבה יותר אופטימיים כרגע, אחרי נצחון ליגה ראשון ובטוחים שמחר הם בעמדה טובה יותר מאשר היריבים. בדומה לאימון היום של הפועל, גם במכבי היה שמח, מאות אוהדים הגיעו והצליחו לפוצץ את האימון, האוהדים שרו לשחקנים בכוונה להטריף אותם לקראת המשחק החשוב הזה למועדון. מכבי עושה קולות של התאוששות ורוצים בצורה ברורה המשך מחר, מכבי רוצים ניצחון שיציב אותם נקודה מתחת לבני יהודה ופתאום קרובים הרבה יותר לכל שאר הליגה, אבל חשוב מכך, ניצחון מחר יכניס עוד בורג לארון של הפועל ויכניס את המועדון השנוא לכאוס מוחלט.אז כאמור מכבי אחרי 3 נצחונות רצופים, אחד בליגה ושניים בגביע הטוטו, ניצחון מחר יוציא אותם כמעט באופן וודאי וסופי ממשבר פתיחת העונה החמור שפקד את המועדון. מבחינת הסגל, אבי נימני, כרגיל, פצוע ולא ישחק. רמאליו ורביד גזל היו בספק קל אבל נראה שיהיו כשירים ויפתחו כאשר אם גזל לא יוכל לפתוח יעלה במקומו רודי חדד שאמור במקור לפתוח על הספסל. בהתקפה מקווים במכבי שיניב עזרן שהיה נפלא נגד בני יהודה ימשיך את היכולת הטובה ויתחיל לפרוע את השטרות שכולם מצפים ממנו. http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/819/540.Xxx ניר לוין, רוצה להמשיך לחייך אז הכל נאמר... מה שנותר זה לחכות ל- 20:50 ולראות מי שרדה ומי נכנסת למערבולת רצינית. הרכבים משוערים: הפועל ת"א: וינסנט אניימה, דני בונדר, טל חן, דוס סאנטוס, גל שיש, מזואה אנסומבו, וואליד באדיר, ביברס נאתכו, עידן סרור, ברוך דגו ופאביו ג'וניור. מכבי ת"א: דרגוסלאב יבריץ', יובל שפונגין, ליאור ז'אן, מילאן מרטינוביץ', אורי שטרית, ז'וזה רמאליו, רביד גזל (רודי חדד), יוסי שבחון, ארז מסיקה, יאניק קמנאן, יניב עזרן.
אז אכן כן הכל מוכן לדרבי גהדול של 2 נועלות הטבלה, אני מקווה שבסיום הדרבי הזה מכבי תמחוק את החרפה שהפועל גרמה לה לעבור בשנה שעברה ותקבור עוד קצת את האחיין של הפושע ואת הקבוצה שלו.
סיקור מעולה של דור על הפועל. זה תיאור מדוייק של מה שמתרחש אצל הקהל האדום. את ההכתבה של המכביסט לא קראתי בכלל. לגבי הסיכויים שלנו במשחק אני כרגיל לא אופטימי במיוחד. אני לא מאמין שננצח, כי אפילו מול קונסים אנחנו מתקשים. אבל כמו שהקלישאה אומרת "לדרבי חוקים משלו" ויכול להיות שהדרבי הזה יגרום לשחקנים לשחק סוף סוף כדורגל. אז יאללה הפועל!!!
יאללה הפועל שלי, את הדבר הכי חשוב שיש לי, לא משנה מה אומרים, את הכי יפה בשבילי!!! רק הפעם, תנו את הכל ותנצחו את הצהובים... רק זה, לא יותר... משחק אחד של מלחמה מתחילת העונה לא קיבלנו... אז הפעם אנחנו רוצים אחד... יאללה הפועל!!!
לבית"ר היה את הממוצע השלישי הטוב באירופה, אבל זה כלל רק את המוליכות של הליגות. הדרבי - יש כאלה שיגידו שהפועל הולכת לנצח במשחק, בגלל שלדרבי חוקים משלו, ובגלל שבמשחקים כאלה מתעלים על היכולת החלשה של הקבוצה. אני דווקא חושב שבמשחק הזה לא תיהיה הכרעה, אבל אם תיהיה, זאת תיהיה מכבי שתנצח, שכרגע נמצאת בכושר הרבה יותר טוב, ובהרבה פחות בעיות בקבוצה. בשביל בית"ר, אני מקווה שהמשחק יסתיים בתיקו, למרות שאני לא מאמין שמישהי מהקבוצות יכולה לסכן אותה, אך אני רוצה שהם יהיו בתחתית כל העונה. נקווה שיהיה משחק טוב. נ.ב: כל הכבוד לאנשים שהכינו את הפריוויו על המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
לבחור שדיבר פה על ממוצע שערים יותר טוב משל ברצלונה וכל הנתונים הקרים האלה: עזוב אותך שטויות,חארטות,או איך שנוח לך לקרוא לזה, אתה יכול להשוות את ביתר(אלופת ישראל)לאלופות ישראל שהיו לפניה?מכבי חיפה בשלוש שנים של האליפויות של רוני לוי עולה ב5 רמות על ביתר של השנה וחצי האחרונה,מכבי ת"א של 2002/2003 עולה גם ב5 רמות על ביתר וגם מכבי חיפה של אותה עונה שסיימה במקום השני עולה ב5 רמות על ביתר,שלא נדבר על חיפה של גרנט,שזה פשוט הייתה אחת הקבוצות הכי יפות שאני זוכר בכדורגל שלנו. הליגה שלנו מדרדרת משנה לשנה,אין מה לעשות,צריך להכיר בעובדות,ביתר עלובה,אבל שאר קבוצות הליגה עוד יותר עלובות,וזאת הסיבה היחידה שביתר כרגע מכונה אלופת ישראל ותכונה כך גם בעונה הבאה. עם כל הכסף,כל הכישרון בסגל,כל הצוות המקצועי הנהדר מבחינה אישית,זה פשוט לא זה. לאוהדי ביתר,אל תנסו ליפות את המצב,המצב הוא כמו שכתבתי למעלה,אין על זה ויכוח.
קשקוש, אתם כנראה לא זוכרים איך מכבי חיפה של רוני לוי נראתה ב2 האליפויות הראשונות שלה, בדיוק אותו דבר אם לא יותר גרוע מאשר בית"ר, אבל כמובן שנוח לכם לצייר תמונה אחרת. שיהיה.
חבר'ה תרגעו, מותר לעשות תיקו ומותר גם להפסיד, כמובן במידה ומציגים מלחמה ויכולת טובה - והיום אני ראיתי מלחמה (במיוחד עידן טל), נחישות, וכדורגל טוב. לא השכלנו להבקיע בגלל בונקר מגעיל, עלוב ומסריח של ק"ש, שהעמידה 100 שחקנים ברחבת החמש וכל כדור שנבעט פגה בהם. פעם הבאה גם נבקיע. אני נאלץ להסכים לגבי בן שושן, שחקן חלש מאוד, אבל פרט אליו כל הקבוצה שחקה טוב, ההגנה תפקדה מצויין, פשוט הם חסמו את השער בצורה מגעילה (אפשר לחשוב שאנחנו ברצלונה שהם עושים בונקר כזה). משחק טוב של חיפה ב20 הדקות הראשונות ואחר כך המשחק הפך למשעמם, אבל את האמת, לא חוכמה להיות טובים כנגד בני-יהודה העלובה, אפילו מכבי ת"א שנמצאת במצב עגום נצחה אותה. מכבי-נתניה זו הקבוצה שאמורה לאיים לנו על האליפות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
בשתי הראשונות או רק בראשונה? הראשונה הייתה מגעילה, בשניה היה כדורגל מצויין היו לנו המון רביעיות, חמישיות וגם שישייה אחת. עם קטן, זנדברג, עידן טל, בוקולי וקולאוטי בשיא כושרם.