מחזור 9 בליגת העל: ת"א נצבעת באדום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/11/07.

1. Chelsea_forever Member

אתה מדבר כאילו זה מנג'ר.. דבר ראשון בית"ר לא תשחרר אותם, במיוחד לא לחיפה. דנין ואפק לא היו כאלה משמעותיים בבית"ר לכן לא היה להם בעיה להעביר אותם.. ותאמין לי שחיפה תיראה זבל גם איתם. דבר שני בית"ר לא מרשימה אבל גם הליגה לא ככה שזה אותו דבר בעיקרון.. נחכה שתיקח אליפות ושנצבור ניסיון ונעלה בע"ה לאירופה. ליגה חרא - אבי לוזון.. הקומבינות.

2. bayer04 Member

נכון ליגה חרא, וכמו שחיפה נראית זבל, בית"ר נראית כשקית זבל בדרך לפח האשפה.

3. Dimitar Berbatov Member

ראיתי את התקציר של סכנין - אשדוד, תענוג לראות את סכנין, הקבוצה שמשחקת את הכדורגל היפה בארץ.
    בוזגלו עם עוד משחק מצוין. בישל, כבש, רץ, איים על השער, השחקן הטוב בארץ.
    השיתוף פעולה בינו לבין איליה יבוריאן פנטסטי. יש בינהם ממש הבנה עיוורת. לא ייאמן איך שום ויתר עליו ושלח את יבוריאן לליגה הלאומית (!), אחת הטעויות הגדולות של שומי בקריירה, ואני בטוח שגם הוא יודע בכך. יש לו הכל, סיומת נהדרת, משחק ראש טוב, משחק עם הגב לשער, נהדר.

אני ממש לא מתפלא על נתניה. כבר שנה וחצי שראובן עטר משחק עם שלושה חלוצים, מערך התקפי לכל הדעות על הנייר, אבל בפועל נתניה משחקת על כדורים ארוכים ומנסה בכך לגרום לבלאגן ברווחה, ואז יבוא אוקוצ'ה או בן דיין ויתנו את השער. ראובן עטר שחקן שמאוד אהבתי, ומאמן שדוגל בשיטה התקפית, אבל אני מתפלא עליו. השיטת משחק שלו כל-כך לא ראובן עטר.
    ועם כל זאת, מחמאות לכפ"ס, קבוצה שאני מחבב הרבה בזכות ישראלביץ', שבישל את השער ליבואה. אני לא מאמין איך הבחור עדיין משחק בכפ"ס. הוא חייב לשחק באירופה או בקבוצה בכירה בארץ.

4. Don Joan Roman Member

אפק ודנין היו שחקני אימונים בבית"ר ירושלים, תמוז ובן שושן הם שחקני סגל, אין להם שום סיבה לעבור למכבי חיפה, ולמכבי חיפה אין גם מה לעשות עם עמית בן שושן כי בתפקיד שלו יש לה את קטן, יש לה את אפק, היא יכולה לתת לארבייטמן לשחק בו, לחיפה חסר חלוץ נמרכזי, לא חלוץ יצירתי ולא חלוץ מצטרף, תמוז יכול להתאים אבל אני לא רואה את בית"ר משחררת אותו לשום קבוצה בארץ, בטח לא למכבי חיפה.

מצטער אבל אני לא מסכים איתך, שחקן כמו בן שושן עם דריבל טוב, עם יכולת בעיטה טובה, מיקום מצויין, משחק ראש לא רע ומהירות לא יכול להיות אפס מהיום למחר, אתה יכול להגיש הוא לא בכושר שהוא היה בו לפניי שנתיים אבל אפס הוא לא, והוא לטעמי כן יכול לעזור לבית"ר מהאגף הימני.

5. JR-Riquelme Member

שמע, כושר רע זה חודש, חודשיםם, אבל כמה זמן הוא לא בכושר? מהמחזורים הראשונים בעונה שעברה הוא אפס מאופס, מפתיע אותי שעוד תופסים ממנו. לא דריבל מצוין ולא נעליים, כבר שנה וחצי לא ראיתי אותו עובר שחקן, בעיטה חלשה כמו של אפרוח.

6. Don Joan Roman Member

כמה משחקים הוא שיחק מאז המחזורים הראשונים של אשתקד? לא יותר מדיי (ו10 דקות פה עשר דקות שם בשבילי זה לא זמן משחק), בדרך הוא עבר גם 2-3 פציעות לא קלות באזורים שונים בגוף כשהאחרונה הייתה ממש בפתיחת העונה לפניי צמד המשחקים מול קופנהאגן, בן שושן נכון איבד קצת מהיכולות שלו אבל הוא עדיין שחקן מסוכן ומהיר שיודע לעבור שחקנים ויודע להרים, הבעיטה שלו תמיד הייתה חלשה כמו של אפרוח, הגדולה שלו הייתה שהוא ידע לאן לכוון.
    אני עדיין מאמין בו בויכולות שלו ואני שמח שגם שום, רק חבל שהוא חשוב שהוא חלוץ מרכזי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/11/07
  7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק גדול של סכנין, הקבוצה תקפה את השער של אשדוד לאורך כל המשחק, השילוב בין בוזגלו ליבוראין קטלני, שניהם מבינים טוב אחד את השני ומשתפים פעולה כמו שצריך, המצטיין היום היה בוזגלו שבישל את שני השערים הראשונים וכבש את השלישי, הוא ממשיך ביכולת הנהדרת שלו, ואין כל ספק שמגיע לו זימון למשחק של הנבחרת מול רוסיה.

8. Mehmet Member

חשבתי שאשדוד יצאה מהמשבר אחרי הניצחון על הפועל ת"א בבלומפילד, אבל מסתבר שזה מאוד רחוק. הקבוצה מאוד חלשה, אין תיאום בין השחקנים, אג'יי בדיחה אחת גדולה...

מכבי והפועל ת"א לא תישארנה לנצח מתחת לקו האדום. אשדוד בדרך הבטוחה למטה, ואם לא יהיה חיזוק ושיפור משמעותי, נמצא את עצמנו בלאומית.

9. Don Joan Roman Member

אתם לא תמצאו את עצמכם בלאומית משום שעדיין יש לכם את שי הולצמן שגם בעונה נוראית יסיים עונה עם בין 10 ל14 שערים שרובם יהיו חשובים ומכריעים, מי שבדרך הכמעט בטוחה לליגת המשנה זו בני יהודה ששוב נראית מאוד אנמית, יחסרת אחריות, מגושמת, לא לוחמת, פשוט קבוצה עלובה אני לא רוצה להגיד בשר תותחים.

10. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אל תגזים, אחרי 9 משחקים להולצמן יש רק שער 1, אין מצב שהוא מגיע ל-10 שערים השנה. הפציעות והגיל עושים את שלהם.
    בני יהודה באמת בדרך לרדת כרגע, מכבי ת"א תעבור אותם עוד כמה משחקים, ואולי גם הפועל. פשוט קבוצה זבל כבר שנה שניה ברציפות. חבל שהיא לא משחקת כמו לפני שנתיים, אז סיימה עם כרטיס היסטורי לגביע אופ"א.

11. yonatan fishman Member

מחר יהיה דרבי לוהט למרות שהפועל ומכבי אחרונות. לפי דעתי הפועל תבוא בשביל לקרוע את מכבי לפרק אותם ומכבי תבוא בשביל או להוציא נקודה או ניצחון מסריח. להפועל לא כדי להפסיד למה עם היא תפסיד היא תישאר במאבקי ההישרדות.

12. Mr.Eko Member

מכבי תבוא סשביל לנצח אל תדאג ילד.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אי אפשר לייחס את היכולת העלובה של בית"ר למאורעות השבוע האחרון, כי הרי בית"ר נראית מגוחך מתחילת העונה אז ככה שזה לא חדש, זה פשוט בדיוק מה שהיא שווה.
    האוהדים של בית"ר שורקים בוז בסיום למרות שהאליפות שלהם, בית"ר נראית גרוע. אין חדש אצל האלופה הכי עלובה באירופה.

14. Don Joan Roman Member

אני לא מגזים, לשי הולצמן יהיו בין 10 ל-14 שערים העונה תרשום, ואם יהיו לו 8 כולם יהיו מכריעים וחשובים, שי הולצמן זה שחקן שאתה יכול לסמוך עליו שייתן את מנת השערים החשובים שלו, אם שריקי יצליח לחזור ליכולת שלו בשנה שעברה ודוד רביבו יתחיל לשחק כדורגל אשדוד לא תרד ליגה.

מחר אני לא יודע מה יקרה דברבי כי כמו שאומרים "לדרבי יש חוקים משלו" אני רק יודע שאם מכבי תציג את אותה נחישות שהיא הציגה במשחקים האחרונים שלה, בתוספת ליכולת טובה של יאניק קמאנאן ויניב עזרן הפועל עלולה לשלם מחיר כבד, מנגד אולי סוף סוף פאביו ג'וניור יוכיח לנו למה הביאו אותו להפועל ת"א, זו אולי התקווה היחידה של הפועל להשיג משהו בדרבי הזה כשהתקווה הנוספת לדעתי היא ברוך דגו שכבר הוכיח שיש משחקים שהוא מתעלה בהם.

אפשר לייחס את היכולת העלבוה במשחק הזה למאורעות השבוע האחרון אבל אסור כי זה כבר שבועיים-שלושה שבית"ר זו לא בית"ר, לגביי מה שקרה לפניי השבועיים-שלושה האחרונים אפשר להתווכח אבל התוצאות מדברות בעד עצמן, ניצחונות של 2:1 בבלומפילד ובאורווה, תיקו 2:2 בדוחא, חמישיה לרשת של אשדוד, רביעיה לרשת של הרצליה ושלישיה לרשת של בני יהודה, בהחלט תוצאות מכובדות ומספקות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/11/07
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תוצאות זה אחלה, מבית"ר מצפים ליכולת. בעונה שעברה אמרו קבוצה בבנייה חכו לעונה הבאה. השנה מה התירוץ ליכולת המגוחכת? לנצח קבוצות חלשות כמו בני יהודה, הרצליה, אשדוד והפועל ת"א זאת לא אמורה להיות בעיה עבור אלופת ישראל. אבל אלופת ישראל לא מנצחת כי היא מרשימה, כי היא פשוט משחקת מול קבוצות שלפני כמה שנים לא היה להם מקום בליגת העל. הליגה הזאת חלשה בטירוף והכי מעיד על כך זאת הרמה של בית"ר.