מחזור 9 בליגת העל: ת"א נצבעת באדום

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Nov 9, 2007.

1. FelaKaT Member

בית"ר ונתניה הן קבוצות הצמרת הכי חלשות שראיתי בארץ מזה שנים-אין שיטה, ההתקפה חיה על מקריות וגם ההגנה, לפחות לגבי הראשונה, זה כבר לא זה.

אם שום ימשיך בקו הזה (ברוכיאן באגף, עידן טל בהרכב), הוא חייב לקום וללכת. הוא הבטיח לנו כדורגל התקפי ובינתיים מה שאנחנו מקבלים זה כלום-כבר היה עדיף להישאר עם השיממון של מזרחי.

2. bayer04 Member

יודעים למה בית"ר במקום הראשון בארץ? יש רק סיבה אחת..
    היא הכי פחות גרועה מ-12 הקבוצות בליגה. וכל מילה אחרת מיותרת.
    בטח שהיא לא מזכירה את הדורסנות של מכבי חיפה ב-6 השנים שקדמו לעונה שעברה.

3. BeitaReaLiverpool Member

[/
    נכון, אף אחד לא מצפה שקריית שמונה ייתקפו גלים גלים, אבל אני אישית מצפה לקצת ספורטיביות, ולא בזבוזי זמן מסריחים. מרן בן שמעון ציפיתי לקצת יותר.

לגבי ברוכיאן, זה אך ורק תלוי בעמדה שלו.
    כשהוא משחק בצד- הוא חלש, כשהוא משחק כקשר תוקף באמצע, חופשי, הוא מצויין.
    חבל לי על התיקו במיוחד כי מי יודע מתי המשחק הבא בטדי יהיה.

איזה בולשיט. אתה יכול להגיד גם שחיפה הייתה הכי פחות גרועה, זה אותו דבר.
    חוץ מזה, אנחנו לא אשמים שהליגה עלובה.

Last edited: Nov 11, 2007
  4. beitar4ever Member

תגיד לי אתה שומע את עצמך, אתה מצפה מרן בן שמעון ליותר, מה אתה מצפה שהם יבואו במטרה יחידה לנצח את בית"ר בטדי, ובלי שום קשר נמאס לי כבר מהבינוניות ביכולת של בית"ר, נימאס מזה אני פעם אחת רוצה לראות משחק של קבוצה אלופה אמיתית, קבוצה שדורסת כל קבוצה ,מספיק כבר מזה אני מקווה שהפגרה תעזור לבית"ר לשפר את היכולת הירודה שלה בכל משחק.

5. BeitaReaLiverpool Member

אמרתי, שלא ייתקוף עם 8 חלוצים, אני דיברתי על הבזבוזי זמן הלא ספורטיביים.

6. beitar4ever Member

עדיין אני מצדיק את זה , מה אתה רוצה גם מה אתה מצפה מקבוצה כמו ק"ש שבחיים לא פגשה את בית"ר שתבוא לטדי תחזיק בתוצאת תיקו מצוינת ולא תעביר זמן? אם אתה חושב כך אז אתה טועה.

7. bayer04 Member

זה ממש לא נכון, חיפה הייתה פשוט דורסנית ומעל הליגה בכמה רמות, כשהיא משחקת כדורגל שוטף ויפהפה למשך 60 דקות לפחות במהלך המשחק. בית"ר נגררת אחרי הליגה העגומה, ונראית בחלק גדול משלבי המשחק (בערך 50-60 דקות) פשוט רע.

8. Don Joan Roman Member

עזוב אותך משטויות, בזבוזי זמן זה מה שכל קבוצה עושה, זה לא אמור לשמש תירוץ ליכולת העלובה של בית"ר במשחק הזה ולזה שלא השכלנו להבקיע לפחות שער אחד כי גם עם כל ביזבוזי הזמן שלהם עדיין עם קצת יותר דיוק במסירה ויותר קבלת החלטות נכונה וקצת יותר השקעה מצד השחקנים היינו יכולים לכבוש לפחות שער אם לא שניים גקם במשחק חלש כמו זה, השחקנים ויצחק שום אשמים בהפסד, לק"ש מגיעות מחמאות כי למרות בזבוזי הזמן היו רגעים ולא מעט שהם ניסו לשחק כדורגל וגם שיחקו אותו בצורה יפה מאוד.

9. אלי מתחן Member

מאז תחילת העונה אף שחקן מרכז מגרש שלנו לא מתפקד.
    שום צריך למצוא פיתרון דחוף כי בקצב הזה הולכים להיות לנו עוד הרבה 0:0 בזמן הקרוב.

10. JR-Riquelme Member

זה בדיוק הבעיה, שהיא בטדי לא צריכה להגיע להזדמנויות, בליגה שלנו לעשות בטדי 0-0 תוך כדי משחק מבוקר זה כל הכבוד עם כל העצב שבדבר.
    יש להם הגנה חזקה, והתקפה מעולה בעיקר בבית, וגם חיסרונו של צרפתי הורגש ובשל זה קרית שמונה בעיקר הסתגרה ולא תקפה.

בקשר למירוסביץ' אני מסכים איתך, הוא צריך לשחק על חשבון ברוכיאן, אולי זה מה שינקה לברוכיאן את הראש ויחזיר אותו למסלול...הוא גם לא יעיל בצד ימין, אם כבר שחקן בצד ימין זה רק מירוסביץ' שהוא יודע להפיק משם דברים לא רעים.

אהה-והשינוי הראשון, אלברמן חייב, אבל פשוט חייב לפתוח. אין בבית"ר אף שחקן שעושה סדר כמוהו. בואטנג נראה בכלל כמו ליצן בזמן האחרון שבא להעביר את הזמן ולצחוק על הליגה מלמעלה.

Last edited: Nov 11, 2007
  11. Don Joan Roman Member

במשחק מול נתניה הייתי פותח עם אלברמן קשר אחורי, מירוסביץ' קשר 50/50, בן שושן כקשר ימני וזנדברג כקשר שמאלי כשיצחקי משחק קצת מאחורי רומולו, ההפקרות לא יכולה להימשך, בלי אלברמן אין לנו מרכז שדה ואין מי שיעשה סדר, בלי מירוסביץ' קשה למצוא מי שייקח על עצמו את המשחק, זנדברג אמנם לא פוגע כבר הרבה זמן, לא אגרסיבי מספיק ולא משקיע כמו שצריך אבל הוא עדיין שחקן שבפעולה אחת חיובית יכול לגמור משחק ובן שושן למרות שגם הוא לא הציג יכולת גבוהה, הוא לבטח יכול לתרום יותר מאבירם ברוכיאן כקשר ימני, מיצחקי אני מאוכזב מאוד כבר כמה משחקים, השערים שלו קצת טישטשו את זה אבל ברק יצחקי זה לא אותו ברק יצחקי שכולנו מכירים, אולי הוא צריך ריענון על הספסל, אולי הוא צריך להמשיך ולקבל קרדיט ודרך זה לחזור אבל מול נתניה בגלל שהמגרש קטן וצר מידות המהירות שלו יכולה להיות מכרעת עבורנו במשחק הזה.
    היחיד בבית"ר ירושלים שעוד איכשהוא מספק אותי ביכולת שלו זה רומלו שלמרות שלא כובש כבר 2 משחקים ולא מזכיר את רומלו הגדול של פתיחת העונה, לפחות מנסה, הוא לא אשם שהקשרים פשוט משחקים רע.

12. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אתה עושה צחוק, מה זה אף הזדמנות? אני כבר לפחות 4 כאלה (בעיטה של מילו, עוד 2 הזדמנות במחצית הראשונה שהיה ערבוביה ברחבה של ק"ש {בעיטה של יצחקי ושל ברוכיאן}, ולבית"ר היו שם כמה בעיטות, בעיה של זנדברג, עוד נגיחה של יצחקי בדקה ה-10). עדיף שתסתכל בתקציר וזהו.

הבונקר שלהם בחצי שעה אחרונה, לא עיצבן אותי במיוחד. מה שעיצבן אותי הוא הבזבוזי זמן הארוכים שלהם, מס' 6 שלהם הרבה לבזבז זמן, זה היה פשוט מתסכל.

מסכים אבל שהיה משחק משעמם.

מצטער לאכזב אותך, אבל הוא שמח על התיקו 0:0 כמו שאלי כהן שמח בשנה שעברה.

13. JR-Riquelme Member

מצטער, אבל בן שושן פשוט אפס שלא מתאים לשום עמדה, החדות שהייתה לו לפני שנתיים שופאת לאפס, הדריבל שלו נוראי, בקיצור הוא שחקן מאוד מאוד חלש לקבוצה כמו בית"ר. יצחקי לדעתי צריך להיות קיצוני ימני ולתת לעזריאל הזדמנות כקיצנוי שמאלי, חלוץ רומולו.

14. Number 8 Member

עוד מחזור עומד להסתיים, ושוב בית"ר לא מרשימה ומשחקת כמו אלופה. אני לא יודע אם להתייחס אל כך כאל דבר רגיל ולא מפתיע, לאחר שזה קורה מחזור אחר מחזור, ולמרות הנצחונות הגדולים של בית"ר, היא לא מציגה כדורגל כפי שאני חשבתי ואני בטוח שעוד רבים. לקבוצה של יצחק שום יש את הסגל הכי טוב בליגה, עם השחקנים הטובים ביותר, אני משער שלא גיליתי שום דבר חדש, ואני לא מבין איך השחקנים כקבוצה מציגים יכולים כ"כ חלשה. מחכים ששחקן יקח את הכדור לרגליים שלו ויעשה שינוי לבד, אך זה לא הולך בצורה הזו. לא היה חסר הרבה שקריית שמונה תחזור עם שלוש הנקודות הביתה.

מכבי נתניה קבוצה פראיירית. במחזור שעבר הקבוצה סחטה תיקו נגד קריית שמונה, למרות שקבוצה שרוצה ללכת בעקבות בית"ר, חייבת לנצח משחקים כאלה. הדבר נמשך והיום הקבוצה הפסידה לכפר סבא, למרות שהמשחק היה בבית ונתניה הובילה בשני שערים. רק תחשבו על כך, אם נתניה הייתה מנצחת היום, משחק שהיה בידיים שלה, היא הייתה במקום השני בפיגור נקודה, ובמחזור הבא שתי הקבוצות נפגשות. הפסד של נתניה ושל הליגה שלנו.

Last edited by a moderator: Nov 11, 2007
  15. bayer04 Member

לדעתי חיפה תעשה בשכל אם תביא את תמוז או את בן שושן אליה. חלוצים כשרוניים כאלה, שלא מקבלים הרבה דקות משחק ועוד ישראליים, מתאימים לקבוצה כמו מכבי חיפה. אפק ודנין כבר באו, הרכש הבא: תמוז\בן שושן. ויפה שעת אחת קודם.