אני לא אומר שצריכים לסגור את הדיון, אלא אני אומר שתפסיקו את הויכוח המיותר הזה, כי לויכוחים מסוגים אלו יש מקום אחר, וזה דיון התקשורת: http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=17459
אני מרגיש שאני חוזר על עצמי. מראש הסיכוי שהדרבי יהיה מעניין היה נמוך כמו הסיכוי שחיפה-הפועל יהיה מעניין. בכל משחק של בית"ר, גם אם זה נגד הרצליה/קריית שמונה הסיכוי לכדורגל טוב הוא גבוה יותר מכל משחק אחר בליגה שלנו.
נשמע לך הגיוני שביתר - קרית שמונה יהיה מעניין יותר מהדרבי? הדרבי גם כששתי הקבוצות בלאומית מעניין יותר, דרבי זה אווירה, זה קרב על יוקרה, לא עוד משחק ליגה
אוירה זה נחמד ויפה אבל הכדורגל על המגרש היה משמים. מזל שבית"ר- ק"ש גם היה משעמם כי אם בית"ר היו נותנים להם חמישיה (מה שיכול לקרות) אז היה קצת חבל.
קרעת אותי :aaarofl: ספיידי, אתה חושב שבית"ר מציגה את הכדורגל היפה בליגה. ברוב המשחקים שלהם העונה הם ניצחו לאחר שלא הגיעה להם כלום, נגד חיפה לא הגיעה להם נקודה. :aa1: Mister Joe Cool, ערוץ 10 הם כן אלו שקובעים.
בדרך כלל, אחרי משחקים חלשים שכאלה, כל הפרשנים המהוללים בספורט הישראלי מחפשים מדוע הצד המנצח ניצח ומדוע הצד המפסיד הפסיד. מקשרים את זה לאופי, לגדולה, לגאווה ומוצאים עוד המון סיבות שלא תמיד אני מצליח להבין איך מוצאים להם קשר. והפעם? גם זה לא. אפילו אחרון הפנטזיונרים לא יכול לקשר את המשחק הזה ומה שהתרחש בו לשום דבר, מהסיבה הפשוטה: לא קרה בו שום דבר. הטבלה לא משקרת. באמת שמדובר בשתי הקבוצות הגרועות ביותר בליגת העל.
מצד אחד אתה מפרסם הודעה שלמה על הקהל ומצד שני אתה מבקש לא להתחיל עם ויכוחי קהל, הנושא הזה בכלל לא היה עולה אם לא היית מפרסם את ההודעה הזאת. אני רק אגיד שהקהל של הפועל עודד לפני הגול וגם לאחריו.
התגובה שלי לדרבי באה באיחור אבל הנה היא.. טוב אז לגבי רמת המשחק באמת שהזכירו הכל, תיקו היה יותר משקף למרות שבדקות שלפני הגול, הבועל יזמה קצת יותר. בכל זאת לא היה כדורגל ולכן אל תתפלאו שגם הקהל השתעמם ולא היתה אווירה אמיתית של דרבי. בהמשך לגבי הכדורגל - אם הבועל עוד ניסתה לעשות משהו, אז מכבי סתם הניעה כדור לרוחב במקום לעומק, לא היה שום שחקן שניסה לעשות משהו חכם במשחק, תתועררו כבר ! לגבי הקהל, היתה אווירה ממש גרועה(מבין את הקהל, היה משעמם רצח) למשחק דרבי, מידי פעם הקהל שלנו התעורר עם כמה שירים, אבל בכללי היה חלש מאוד. הדרבים של שנה שעברה היו מחשמלים בהרבה. ועדיין זה המשחק הכי טוב שיש בכדורגל היום, נראה לי שגם אם הקבוצות יהיו בלאומית יבואו 16 אלף צופים לדרבי.
אנחנו יכולים לדון על הקהל, לדון על הקהל זה לגיטימי לחלוטין. מצד אחד יש לדון, לדבר, ומצד שני יש לכתוב הודעה נוסח "אחי הקהל שלנו זיין אתכם אנחנו הקהל מס' 1!!!". אתה מבין את ההבדל. מזה רציתי להמנע, מהודעות חסרות תוכן. אם יש לך משהו קונסטרוקטיבי להגיד, אני אשמח אם תגיד אותו אכן, הקהל של הפועל עודד. לא אמרתי שלא. אבל אמרתי שמדרבים אחרים זכור לי עידוד הרבה יותר מאסיבי, משני צידי המתרס. הגוש המרכזי ב-5 עודד כל המשחק, והגוש המרכזי ב-11 עודד כל המשחק, אבל מדובר ב-500 אנשים לכל היותר...שאר הקהל הצטרף במקרים נדירים, ואין טעם לדבר על מה שהיה אחרי הגול כי אין ספק שאחריו שמעו רק אתכם, את כולכם... היו דקות (ארוכות מאד) במהלך המשחק שכל השערים פרט ל-11 ו-5 פשוט ישבו בשקט מוחלט. אפילו נגד בני יהודה בשבוע שעבר, עוד לפני השערים, הקהל של מכבי עודד הרבה יותר חזק...זו התחושה שאני קיבלתי לפחות. בדרבי הראשון של העונה שעברה, לדוגמא, היה עידוד הרבה יותר מטורף לכל אורך המשחק. מן הסתם זה גם נבע מהמשחק שהתפתח על כר הדשא. מצד שני, גם בדרבי השני היה עידוד הרבה יותר רציני ממה שהיה לנו ביום ראשון. כנראה שרבים מהאוהדים השתתקו בעקבות היכולת המזוויעה, המשחק המשעמם והלחץ מחשיבות המשחק