מחזור 9 בליגת העל: ת"א נצבעת באדום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/11/07.

1. bayer04 Member

בדיוק מה שהימרתי לפני המשחק:

משחק משעמם, אבל בסוף יהיה 1-0 להפועל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    איזה משחק מזעזע..אחד הדרבים הגרועים שנראו בת"א אי פעם. אם לא הגרוע שבהם.
    כמו שזה נראה אתמול, אין פלא ש-2 הקבוצות מתחת לקו האדום. כמעט בכל שלבי המשחק הרגשתי כאילו אני צופה במשחק של ליגה ארצית, ולא מעבר לכך.

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/07
  2. Riki Member

בטח גדול, כל דבר שיכול להרוג כל כך הרבה אנשים משעמום צריך להיות ממש גדול, אבל מאוד גדול...

3. bayer04 Member

דבר אחד חיובי אני לוקח מהמשחק אתמול: הקהל האדום.

4. Number 8 Member

חוכמה גדולה לקחת משחק אחד מתוך עשרות דרבים. תגידו מה שתגידו, הדרבי התל-אביבי - המשחק הכי גדול בארץ.

5. מרקו ואן באסטן Member

הכי גדול לאוהדים התל אביבים. את השאר תאמין לי שהמשחק הזה עניין אתמול בערך כמו פסוקו של יום בלילה בערוץ 1

6. Raulito Madridista

הייתי אתמול בדרבי התל-אביבי, הגעתי דיי הרבה זמן לפני המשחק ולמרות התפאורה היפה קצת התאכזבתי מהעידוד של הקהל שלנו, קשה לי לומר למה, אבל חשבתי שיהיה יותר. ניתן היה לראות בבירור שהאוהדים לחוצים גם הם וזה מה שהפריע להם כנראה. שהייתי במשחק נגד בית"ר בבית במחזור השני, הקטע האהוב עליי היה שהמחנות אוהדים מקניטים אחד את השני ביציע.
    מגיע כל הכבוד לקהל של מכבי שהגיע בהמוניו וחטף את כל הכרטיסים, אני חושב שזה מעשה מטופש של ההנהל לתת לאוהדי מכבי עוד 2000 כרטיסים, ואז החלוקה היא 8000 אדומים ו-7000 צהובים.
    כל אלו שחשבו שיהיה מחר תצוגת כדורגל פשוט חיים בסרט. שתי קבוצות שנלחמות על ירידה, הפועל לחוצה מתמיד ומכבי לא כל-כך נלחמה בדרבי הזה. בתחתית אין כדורגל וצריך להתחיל לנצח בכוח, מסכים עם לוזון באמירה הזו. הפסדנו העונה מספיק נקודות שהיה כדורגל טוב - נגד בית"ר הגיע לנו נקודה לפחות, נגד אשדוד גם לא הגיע לנו להפסיד ואת מכבי פ"ת הגיע לנו לנצח, אז הפעם במשחק רע מאוד שלנו(תיקו היה משקף), עשינו את העבודה וזה כל-כך כיף סוף-סוף ניצחון ראשון. אחד האוהדים אמר היום בשער 5:"אין לך מי שיביא את הגול, או גול עצמי שלהם או שער ממצב נייח וזהו" והאמת הם צודקים, תודה ליבריץ. מי שאיכזב אותי זה אומיט גונזאלס, אולי היה מוקדם מדיי לשתף אותו, הוא היה נראה לא קשור לענף. היה מקום להכניס את בירבראס. בונדר היה אחד מהמצטיינים, תמיד עלה למעלה, היה טוב בהגנה אבל אבדי האידיוט נכנס לאמצע ומשאיר אותו לבד על שניים. באדיר ניסה ונילחם אבל בשביל להיות קפטן הוא צריך להיות דומיננטי יותר.
    אני חושב שנחזור לקרקע בשבוע הבא, בקריית-אליעזר לא ניצחנו גם בשנת הדאבל, גם בשנה שהיינו ברבע גמר גביע אופ"א וגם בשנים הטובות שלנו, למה שנעשה זאת עכשיו?
    בכל מקרה יש שבועיים לשמוח אז למה לא לעשות את זה?
    למרות שהעידוד לא היה מדהים כמו שאמרתי(אחרי השער של ג'וניור מן הסתם כן), התפאורה הייתה יפה, דגלים מצידם של שני הצדדים, גם מכבי צהוב כחול וגם הפועל אדום לבן.
    http://www.hapoelta-fc.co.il/Pics/articles/0270.Xxx
    סוף סוף ניצחון!

ציונים:

אניימה - 5
    בונדר - 6.5
    דוס סאנטוס - 7
    חן - 7
    שיש - 5.5
    אנסומבו - 6.5
    באדיר - 5.5
    אבדי - 5
    סרור - 5
    דגו - 7
    דיין - 4.5

מחליפים -

ג'וניור - 5(בכל זאת הבקיע וזה מעלה את הציון)
    אבוטבול - 5.5
    גונזאלס -

ת"א היא אדומה! ת"א היא אדומה!

7. Emil Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    "טה טה טה למה לא עודדתם בדרבי?!"
    אוהדי הפועל נוטים ללקות בשיתוק במשחקי דרבי, זה כבר הופך לעובדת טבע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אחרי הגול, כמובן, שמעו אתכם היטב...

מצד שני, גם אני די התאכזבתי מהמחנה הצהוב, אבל השירים החזקים (צהוב עולה, הנה זה מגיע, הדת הצהובה, וכמובן גם ה"נהנהנה מכבי" בין היציעים) היו די מרשימים. מצד שני, כמו שאמרתי, בשירים האלה זה תמיד ככה, גם נגד הרצליה ואשדוד, ובדרבי אני רגיל לעידוד הרבה יותר מאסיבי מצד כל הקהל...

תפאורת הדגלים שלכם מתחילה לשעמם, הגיע הזמן שיגוונו קצת בהפועל. בכל מקרה, אם שער 4 לא היה הורס, זה היה יוצא נורא מרשים. הבעיה שאנשים שם עשו טובה שהם הרימו את הדגל.

(אה, ואל תתחילו עם וויכוחי קהל, לא יצא מזה הרבה...)

על המשחק אין טעם לדבר...

ולכל הממעיטים בערכו של הדרבי
    לחיפה כבר אין אחד, לירושלים כבר מזמן לא היה (ולקטמון יש זמן עד לליגת העל), ולא יעזור לכם כלום, זה המשחק הכי גדול בכדורגל הישראלי בלי שום קשר למיקומים בטבלה. אולי פעם בחיפה הייתה אווירה של כדורגל לפני דרבי, היום אוהדי מכבי בטח אפילו לא יודעים איפה הפועל נמצאת (אני בטוח שגם רוב אוהדי הפועל כבר ממזמן לא יודעים). אתם מוזמנים להמעיט מערכו עד מחר, אבל לי לא נשאר אלא רק להצטער בשבילכם שאין לכם דרבי ...

8. הגבר באדום Member

משחק לא גדול אתה אומר? עם כל הכבוד לנצחון שלנו, זה היה המשחק של קבוצות התחתית לכל דבר!!!!

9. מיכל3 Member

סתם מעניין אותי - ידוע מה המשחק המרכזי במחזור הבא? נתניה-בית"ר או חיפה-ת"א? (אני מנחשת שהאופצייה הראשונה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx )

10. Becks Member

זכור לי שמשדרים (בצדק) ביום ראשון (עוד שבועיים) את מכבי חיפה נגד הפועל ת"א !

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/11/07
  11. a.m Member

הם ישדרו נתניה-ביתר ולדעתי בצדק, שתי הקבוצות בצמרת והולכת להיות אווירה נהדרת בקופסה

12. Igi Member

ישדרו בית"ר-נתניה בגלל שזה בסך הכל מעין משחק עונה, אבל עם הכדורגל ששתיהן מציגות, זה לא הולך להתעלות לרמה גבוהה. מצד שני גם המשחק בקריה לא הולך להיות מרתק במיוחד לדעתי.. נחכה ונראה.

13. Becks Member

כן המשחק של מכבי חיפה נגד הפועל ת"א הוא ביום שבת !

בושה שמעדיפים שוב את בית"ר.

14. מיכל3 Member

אפשר לחשוב שבקרית אליעזר לא תהיה אווירה טובה. תמיד משחקים מהסוג הזה ימשכו קהל, לא משנה היכן מדורגות הקבוצות. חבל שמעדיפים שוב לשדר את הכדורגל ה"נפלא" של בית"ר, אבל זה היה צפוי כמובן..

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בית"ר לא מלהיבה, בטח לא נתניה, למשחק הזה אין שום אסוציאציה שקשורה לאליפות כי נתניה לא בכיוון וגם לא תהיה בעונה שכזאת. אין שום ספק שמכבי חיפה-הפועל ת"א הרבה יותר מעניין.

נתניה תנצח אבל זה לא מצביע על שום דבר שקשור לאיום על האליפות או משהו כזה.