מחזור 9 בליגת העל: ת"א נצבעת באדום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/11/07.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק כל כך רע לא ראיתי הרבה מאוד זמן.
    כל כך הרבה מסירות לא מדוייקות, עבירות שלא נתנו למשחק לזרום, הרחקות כדורים סתמיות ובעיקר אנטי כדורגל.
    נשארתי לצפות במשחק הזה אך ורק בגלל האוירה המדהימה שהייתה בבלומפילד, ובהחלט מגיע שאפו גדול לקהל.
    הפועל אומנם ניצחה הערב, אך היא לא יכולה לשאוף עידוד מהמשחק הזה כי השער המקרי הזה היה יכול ליפול גם בצד הצהוב. רוב הציפיות שלי לראות קצת כדורגל היו בעיקר מהצד של מכבי, שהיא קבוצה טובה יותר, ולכן היכולת הכל כך דלה הזו הפתיעה גם אותי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/11/07
  2. BeitaReaLiverpool Member

שתי הקבוצות פתאטיות באותה מידה (כנראה, לא ראיתי את המשחק מסיבות מובנות...).
    אני מעודד, גם הפועל וגם מכבי לא יוצרות מומנטום חיובי.

ברוך דגו? לפני חודשים אמרתי שהוא כוסית.
    עכשיו זה נראה לי סתם פתטי.

3. Igi Member

נראה לי קצת חסר טעם לדבר על הגועל שהיה היום בבלומפילד לאור מה שקרה במלחה, אבל.. מה יש לאמר? האמת שלא ציפיתי לניצחון של מכבי. לא מבין למה אנשים הרגישו שהדרבי יהיה צהוב או שמחכה לנו פה איזה משחק יוצא דופן.. הייתה לי הרגשה שהפועל תיקח רק בגלל שהם באו בתור האנדרדוג, אבל האמת שמשתי הקבוצות החלשות בליגה לא ציפיתי למשהו אחר. דרך אגב, ברוך דגו שחקן כל כך מעצבן...

לוזון אמור להמשיך?

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/07
  4. Giallorossi Member

אפסים. אין לאף אחד כבוד למועדון.
    עד עכשיו אני לא בטוח שהם בכלל עלו למחצית השנייה, בושה.

5. מתלמד Member

בוא נגיד שאם הגול של קמנאן היה נכנס מכבי היו מתפוצצים עליהם לדעתי

6. בית"רי מלידה Member

בטח. הוא גדול על הפועל , ובקרוב הוא ייצא לאירופה, לא לפני שבשולחן השבת של סבתא עליזה ימנו אותו למאמן הנבחרת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Emil Member

אני מצטער על התגובה הדלה, אבל פשוט אין לי מה להגיד
    המשחק הזה היה גועל נפש אחד גדול, וגם הזווית של שער 11 לא הצליחה לשפר אותו. פשוט מזעזע. לשתי הקבוצות הגיע פה להפסיד, הפועל הם אלו שבמקרה הצליחו לדחוק לבסוף את הכדור וכל הכדור
    עוד משחק כזה ואבדנו

8. yonatan fishman Member

הפועל ומכבי לא נתנו היום משחק גדול. אני הייתי במשחק והשתעממתי, לא היו הרבה הזמנויות חוץ מהגול והבעיטה לקורה,מכבי שיחקה גרוע חוץ מהמצב שהלך לקורה,כולם חשבו שהיא יצאה מהמשבר אבל היא לא היא ממשיכה את המשבר הזה למרות הניצחון במחזור הקודם. הפועל ניצחה רק בגלל ההקרבה והמלחמה היא לא הגיעה למצבים מסוכנים,מה שמבאס הוא שיש להפועל במחזור הבא את מכבי חיפה בקרית אליעזר וכולם בטח יודעים שלא הרבה הוציאו משם נקודות ואני לא חושב שהפועל תוציא עם יכולת כזאת.עידן סרור היה גרוע היום הוא לא עשה כלום וגם באדיר כרגיל. עומית גונזאלס לא הרשים,כל כדור שבא אליו הוא איבד אבל ב20 דקות אתה לא יודע מה יש בשחקן ולפי דעתי יש לו הרבה. האוהדים של הפועל נתנו היום הכל בשביל שהפועל ינצחו כי הם יודעים שרק הם יוציאו אותם מהמשבר ואותו דבר אוהדי מכבי רק שהם לא הצליחו לעשות כלום. מי שהיה היום דומיננתי הוא אנסומבו דני בונדר דגו ושי אבוטבול. אני מקווה שהפועל תצליח מול חיפה ומול השאר אז יאלללה הפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/07
  9. iverson13 Member

יכול להיות...אבל מה שראו היום בבלומפילד פשוט לא היה כדורגל...

10. אדום עולה בבלומפילד Member

הלאה ניצחון!!!!!

סוף סוף! תודה אלוקים!

לא היה משחק גדול אבל כרגיל כמו בכל דרבי הייתה אווריה מדהימה

הדרבי התל אביבי זה המשחק הכי גדול שקיים פה בארץ
    אפילו שהקבוצות בתחתית ומשחקות זוועה.
    בית"ר וחיפה אף פעם לא ירגישו מה שאנחנו מרגשים במשחק כזה.

ועדיין עם כל ההתלהבות, עדיין הקבוצה משחקת נורא ולוזון חייב ללכת הביתה.

אז לשם שינוי סוף סוף אני יכול להגיד, תודה לך הפועל :)

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ציפיתי וקיוויתי לדרבי מעניין, אבל היה כל כך משעמם.
    אני לא מבין איך חדשות הספורט הצליחו ללקט תקציר של 2 דקות מהמשחק הזה.
    חוץ מהקורה של קמאנן, הגול והכרטיס האדום, לא היה כלום במשחק הזה.

נו טוב, לפחות הפועל ניצחה.

12. יא יא פטי Member

נו לא היתי רחוק
    איזה משחק מגעיל...

13. מרקו ואן באסטן Member

אשליה של התקשורת. לא יודע מה לגבי בית"ר,אבל לעיר חיפה היה דרבי. ואם תשאל רבים הם יגידו לך שהאווירה סביב הדרבי בעיר ובדרבי עצמו היא בהרבה יותר מרגשת מהדרבי התל אביבי, מהסיבה הפשוטה שחיפה היא באמת ובתמים עיר של כדורגללעומת תל אביב. הדרבי התל אביבי הוא הכי מתוקשר,אבל ממש לא הכי מעניין. הוא מעניין רק את הנוגעים בדבר(אוהדי מכבי והפועל) לשאר הוא לא מזיז.

14. Giallorossi Member

עזוב אותך כדורגל, הם אפילו לא נלחמו על כדורים...

15. Number 8 Member

היה משחק משעמם, משפיל, משמים. נכון. אך למה בדיוק ציפיתם? המשחק אתמול התקיים בין שתי קבוצות שסוגרות את הטבלה, אחת השיגה ניצחון ראשון העונה רק בשבוע שעבר, והשנייה בלי ניצחון עד אתמול. העובדות מדברות בעד עצמם.

לאחר המשחק, סגרתי את הטלויזיה והלכתי לישון, לא הייתי יכול לסבול את הבושה. מכבי איכזבו אותי ובענק. אני לא מבין לאיפה כל הרצון והמוטיבציה שהראנו בשבוע שעבר, נעלם אתמול. זה פאקינג דרבי. חזרנו למצב של תחילת העונה, ישנם שחקנים שעושים טובים שהם משחקים, מזיזים את התחת שלהם, נלחמים. מה הם עוד צריכים? שש מאות אוהדים הגיעו ביום שבת לעודד את השחקנים ולהכניס אותם לטירוף, אתמול למרות שהפועל היו הרוב ביציעים, שמעו אותנו בלי הפסקה, אז מה עוד השחקנים רוצים לקבל כדי שיראו כדורגל. זה פשוט משגע אותי. כנראה שהיכולת, המלחמה, ההקרבה נגד בני יהודה היה מקרי ביותר, כי אתמול לא ראינו קמצוץ מזה. אין תירוצים, שיחקנו מול קבוצת תחתית בדיוק כמונו והגענו למצב אחד. אין מילים.

גיא לוזון צודק בדבריו, בתחתית כמו בתחתית אין משחקים גדולים ויכולת מדהימה, צריך לדעת לקחת נקודות בשיניים, וזה מה שהפועל עשתה. גול במקריות לאחר טעות של ההגנה, שעד עכשיו אני לא מבין איך חמישה שחקנים מקיפים חלוץ של הריבה, ואף אחד לא קופץ עליו, עד שבסופו של דבר קאמאנן הגיע וזה היה מאוחר מדי, למרות שמקומו לא להיות בהגנה בקרנות, אלא של הבלמים.

משחק חלש של כל הקבוצה. במחצית הראשונה עוד הראנו סימני החייה, אך במחצית השנייה פשוט נעלמנו. אסור שיקרו לנו מצבים כאלה, במיוחד לא בדרבי ובמשחקי תחתית כמו אתמול. אז כן, הניצחון נגד בני יהודה היה מקרי בהחלט, ושוב חזרנו למקום האחרון. בעוד שבועיים משחק תחתית לוהט נגד מכבי הרצליה על החיים שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/11/07