משחק פשוט משעמם של שתי הקבוצות , לאורך כל המשחק אני זוכר רק את ההזדמנות הבודדה של קמאנן מעבר לזה אולי הדרבי התל אביבי המשעמם שהיה אי פעם, שתי הקבוצות פחדו לתקוף פחדו לספוג שערים אחרי המחצית הראשונה כבר הייתי בטוח זה הולך להיות תיקו 0 , מכיוון שאני ראיתי שתי קבוצות ממש מפוחדות, אבל בסוף הפועל הצליחו לגנוב שער ניצחון שאולי יוציא אותם מהמשבר שהם היו בו, אבל מבחינת מכבי הם חוזרים למקום האחרון והמתסכל .
מסתבר שהתחושה שלי במשך השבוע לא הטעתה אותי..ידעתי שהפועל תקח את הדרבי הזה, אבל לא צפיתי שהרמה בו תהיה כ"כ נמוכה. משחק שכונתי כמו שיורם ארבל אמר (במיוחד במחצית הראשונה), בלי מצבים כמעט והיחידים שעוד הראו משהו הם ברוך דגו וקאמאנן. אני מקווה שה"רצף" החדש של הפועל יקטע מהר מהרגיל - שבוע הבא בקריה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
תגיד, אתה רציני? הורידו אותו כל המשחק. מגיע שחקן שיודע לשלוט בכדור טוב, שמשחק עם הכדור קרוב לרגליים שלו, מורידים אותו ואחרי זה אומרים שהוא בכה על כלום.
יו"ר האתחדות, מר אבי לוזון, לאחר צפייה של 45 דקות של הדרבי הת"א הגעתי למסקנה שהכדורגל הישראלי פשוט משעמם. ברשותך יש לי מספר הצעות איך לשפר את הכדורגל הישראלי מצד אחד ופחות להכאיב לצופים ביציעים ובספות מצד שני, לשחק רק 20 דקות. כבר לאחר 20 דקות אפשר לראות לאן המשחק מתפתח, במידה והכיוון חיובי השופט יוסיף למשחק עוד 25 דקות - עד לסיום המחצית הראשונה. במידה והמשחק לא הולך לשום מקום השופט ישרוק לסיום המשחק. ככה הקבוצות יבואו במטרה לשחק כדורגל ולא ישחקו סטנגה בעיגול האמצע. במידה והמשחק נפתח טוב, נמשך עד למחצית והמחצית השנייה החלה יש לתת למשחק עוד 15 דקות - כלומר עד הדקה ה60. אם בדקה ה-60 הקצב חלש והמשחק משעמם יש להוציא את השוערים החוצה ולשחק בלי שוערים עד הדקה ה-70. אם בדקה ה-70 הוצאת השוערים לא עזרה יש להוציא עוד 5 שחקנים מכל קבוצה ולשחק 5 על 5. ככה להמשיך עד הדקה ה-90. אשמח אם תשקול את דברי ברצינות, אוהד משועמם.
משחק חלש, עלוב הכל כבר נאמר. מכבי ניצחה לראשונה את בני יהודה, הפועל ניצחה לראשונה את מכבי- בקיצור- התל אביביות הן 3 הקבוצות החלשות בליגה. מבחינת הפועל לא משנה איך הניצחון הגיע, הם היו צריכים את הנקודות, את רגעי השמחה, את הביטחון להמשך. מבחינת היכולת אין שום דבר מעודד, לא למכבי ובטח לא להפועל יש את הכלים ליותר ממרכז טבלה. ברוך דגו הוא רמה מעל 2 הקבוצות האלו, שריד של שחקן איכותי באפרוריות של הפועל. ניצחון חשוב ללוזון, מכה גדולה למכבי. נראה שהפגרה באה לא טוב כנראה להפועל.
ברשותך גם לי יש 2 דברים להגיד: 1. יגאל אמיר מוסר לך ד"ש ותודה על התמיכה 2.בית"ר האפסים האלה ,גם כן מליוני דולרים נשפכים שם ומוציאים לי תיקו מול קרית שמונה דפקו לי תווינר כוסאמק.
הניצחון הזה יתן להפועל קצת שקט עד המשחק הבא, אך לא מעבר לדעתי. הם עדין נשארו קבוצה מגוחכת עם שחקנים שפשוט לא מסוגלים לבצע פעולות בסיסיות. בקשר למכבי ת"א, הם באותה סירה רק בלי השקט. הניצחון על בני יהודה הוכח כיותר חולשה של הזהובים מאשר חוזק של הצהובים, ואחרי המשחק הזה אני ברצינות מתחיל לתהות באשר לריאליות של האפשרות שאחת משתי הקבוצות האלה תרד ליגה. לדבר מבחינה מקצועית על הדבר הזה תהיה העלבה, כי מקצוענות לא הייתה פה, וגם משחק כדורגל לא היה פה. אם לא הייתי מעביר לרבע שעה למשחק של ריאל ו5 דקות למשחק של חולון מול ירושלים אני לא יודע מה הייתי עושה. אחד ההופעות הגרועות שראיתי מאז שהתחלתי לראות כדורגל. האווירה והאיצטדיון המלא לא הגיעו למשחק הביזיוני הזה.
גועל נפש, ממש אנטי כדורגל. משום מה היו לי ציפיות מהמשחק הזה. בכל זאת דרבי, אווירה, אולי שתי הקבוצות יתעלו, אבל שכחתי כנראה שמדובר בשתי הקבוצות החלשות בליגה. לפני המשחק היום באמת שלא חשבתי שאחת מהשתיים, או אפילו שתיהן ירדו ליגה. אבל אחרי שרואים איך שהרצליה משחקת, ומנגד איך התל-אביביות משחקות, הטבלה לא משקרת. אגב, היה קטע גדול שאוהד של מכבי פרץ למגרש וז'אן המבוהל יתנפל אליו, מעניין מה היה קורה אם זה היה קובי מוסא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx