מחזור 9 בליגת העל: תל אביב צהובה - 0-1 למכבי על הפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏28/10/15.

1. עידן444 Member

אגב, אם כבר מדברים על מאמנים- ברק בכר המוערך עטף את עצמו באנשי מקצוע. לא מעט פעמים ראיתי את אנשי הצוות שלו מגיעים, לוחשים לו באוזן, מתייעצים. מנגד שלומי דורה השכונתי וחסר הבטחון עטף עצמו ב״ח׳ברה שלו״. אני יודע בודאות שנאמר לו מפורשות ע״י אנשים יקרים שתומכים במועדון שכסף לא תהיה הבעיה אם הוא מעוניין בעוזר מאמן בעל שיעור קומה. במאמן כושר מקצועי יותר ומוכח ודורה העדיף ללכת עם הח׳ברה. כל כך בולטת עבודת הצוות בב״ש אל מול דורה הבודד כשהיחיד שמבקר אותו מידי פעם בקצה התחום הטכני הוא השופט הרביעי. אפילו בליגה השניה עם מאמן מנוסה כמו יוסי מזרחי היה עוזר מאוד דומיננטי כמו שי הולצמן. רוני לוי עבד נהדר יחד עם רונן גבאי. אבל לא שלומי... שלומי הוא גדול. הוא לא צריך אף אחד... העיקר שיהיו איתו הח׳ברה...

2. קשר שמאלי Member

לדורה היה הרבה מזל בעונה שעברה
    הוא מאמן של ליגה לאומית

3. עידן444 Member

אני רוצה להאמין שפציעה ולא החלטה מקצועית... אבל זה כבר לא משנה... שלום למאמן הגרוע ביותר שאימן כאן אי פעם. ברוך שפטרנו מעונשו של זה!

4. עידן444 Member

להזכירך הוא מצא עצמו בעכו אחרי שגם בלאומית הוא לא ממש הצליח ועף מאחי נצרת.

5. yedidel Member

כפ"ס קופחו אתמול לא? זה נראה שלקחו להם גול חוקי של קהינדה

6. DRORIKO Member

מצד שני שחקן של כפ"ס ביצע על בוזגלו בעיטה ברחבה ואלון יפת פסק שהעבירה היתה מחוץ לרחבה

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה כלום כי גמרנו את המשחק בשלב מוקדם מאוד ולקהל שלנו, כמו שכבר כתבתי, אין באמת יריבות עם הקהל שלכם, והוא לא מחפש אלימות.

המשחק אתמול היה קל בצורה מפתיעה. גמרנו את המשחק כשאליניב כבש את השני ובניגוד למשחקים אחרים לא פחדתי אפילו לרגע שנתניה תחזור למגרש. זה הרגיש לי שגם אם נשחק עוד שלוש שעות נתניה לא תכבוש, ושדווקא אנחנו מסוגלים לכבוש את השלישי אם נחליט להעלות הילוך.

נתניה חייבת לעשות בדק בית רציני לקראת ינואר, גם בעמדת המאמן וגם בסגל השחקנים. הסגל לא יציב בצורה קיצונית. אין שחקנים עם ניסיון שיובילו את הקבוצה, אין טביעת אצבע של מאמן, אין שום דבר שמזכיר קבוצת כדורגל.

בקשר לקבוצה האדומה שלנו, אני חושב שאנחנו הקבוצה שמשחקת נכון להיום את הכדורגל הטוב ביותר בליגה. נכון שהורדנו הילוך אתמול במחצית השנייה, אבל צריך לזכור שלמרות שיש לנו סגל ארוך לכאורה, אנחנו כבר ארבעה מחזורים עם אותו הרכב, כשאנחנו חסרים שני שחקנים מרכזים כמו סהר ובוזגלו, מה שאומר ששחקנים מבוגרים/פציעים כמו ברדה, חובאן, סוארס, מליקסון וראדי ממשיכים לפתוח בכל משחק וזה מתבטא בעומס ובעייפות, בטח כשהמחליפים (גורדנה וארבייטמן) מאכזבים מאוד ולכן מנסים לסחוט את המיץ עם השחקנים שציינתי כמה שיותר עד שכבר אין ברירה אלא לבצע חילוף.

לירן אוהב/ת את זה.
  8. עידן444 Member

סוף סוף מישהו נייטרלי שרואה את מה שכל אוהד נתניה רואה.

9. yedidel Member

מדהים ועצוב שחצי ליגה בלי מאמן וגיא לוי ואלישע לוי יושבים בחוץ

10. קשר שמאלי Member

אלישע לא אמר בעונה שעברה שהוא מאמן מבוקש?

''אני מאמן מצליחן, תמיד אני מבוקש''

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/15
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מדהים בכלל. לשניהם יש את היתרונות שלהם אבל גם את החסרונות שלהם.
    אמנם הם עדיפים על לא מעט מהמאמנים בליגה, אבל מצד שני יש להם גם חסרונות בולטים, בטח אם אתה מכוון לקבוצות כמו מכבי חיפה והפועל ת"א.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. yedidel Member

עזוב שטויות. עם כל החסרונות שלהם, חצי ליגה מאומנת ע"י ליצנים.

13. Love Is Red Member

חוץ משלומי דורה טל בנין ואולי סלובדאן דראפיץ' איזה מאמנים ליצנים יש?
    וואליד באדיר לא נחשב והפועל תל אביב רוצים להביא מאמן.
    לדעתי למשל הפועל תל אביב מתאים להם להביא את גיא לוי, נתניה שיחזירו את רוני לוי ואלישע לוי למכבי חיפה.
    שאר המאמנים תפורים על קבוצות הליגה פחות או יותר...

14. South Boy Member

אני לא מתיימר להיות מעורה במצבה של מכבי נתניה כמו אוהדיה כאן אבל אני חושב שהם מגזימים.
    אני מסכים שנתניה קבוצה חלשה עם חלק קדמי מזעזע וחוסר מחץ בהתקפה, אבל אנשים שוכחים שיש לתת לה נסיבות מקלות.
    חצי מהסגל שלה קרע את הרצועה ובעיקר השחקנים המובילים שלה, הם בבעיות תקציביות ולא נראה שאפשר לבנות סגל יותר טוב מזה, אני לא מבין למה אוהדי נתניה חושבים שמאמן אחר יכול להוציא יותר מהקבוצה הזאת? הקבוצה נבנתה טוב אבל הפציעות תרמו לחוסר האיזון העכשווי שלה, גם כשבאר שבע הורידה הילוך במחצית השניה הם לא התייאשו ולחצו קדימה ואם הייתה להם רגל מסיימת שהיא לא אבידור (שהוא לדעתי החלוץ היחיד בארץ שיותר גרוע משלומי ארביטמן) אני בטוח שהם היו עושים לנו חיים הרבה יותר קשים.
    השאלה שצריכים לשאול את עצמם במכבי נתניה היא האם מאמן אחר יביא את הבשורה? אני מאמין שלא ולכן פיטורי דורה הם חסרי תועלת, אני לא חושב שעל משחק מול באר שבע צריך לקום וליפול דבר פשוט כי עם כל הצניעות זאת לא הליגה של מכבי נתניה ולא משם היא צריכה לצפות לקחת נקודות. אם הייתי מקבל החלטות בנתניה הייתי מחכה עם זה עוד וגם חושב לעצמי האם אני יכול להביא מישהו שבאמת יעשה שינוי בקבוצה ולא יגיע מתוך אינסטינקט לשנות ויהי מה.
    לגבי באר שבע, מחצית מעולה וירידת מתח מובנת מאליה, מספיק היה לעמוד עמידה בסיסית נכונה על המגרש כדי לנטרל את החלק הקדמי של נתניה שניסה וניסה בלי הצלחה. אי אפשר כל שבוע להציג כדורגל מעולם אחר וצריך לדעת לשמור על יציבות גם כשמשחקים פחות טוב ואני שמח שזה קרה. בגזרה האישית ברדה אליל וזה כבר לא חדש, הובאן חייב לשבת קצת בספסל.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הובאן היה רע מאוד אתמול וגם לא יותר מדי בלט לטובה במשחק שלפני כן. הובאן הגיע למעמד אליל מבחינתי, אך אני מסכים שאפשר שבוע הבא לתת לגורדנה לפתוח על חשבונו, אולי זה משהו שיכניס לגורדנה יותר ביטחון והובאן ינוח קצת.

מצד שני, אני מבין את בכר אם לא ירצה לגעת בהרכב, כי מה שעובד כל כך טוב, באמת מפחיד לגעת.