לא סתם אמרתי "בנתיים". תספרו כבר 6 שערים אגב ברק בכר. עוד רכש איכותי שיענקלה לא מצא לנכון להילחם עליו.
או שכפר סבא כל הזמן בועטים מרחוק כי הם חושבים שזה שיש שוער צעיר זה אומר שיש לו חורים בידיים,או שהם בועטים כל הזמן מרחוק כי זה מה שפליקס נעים מלמד אותם באימונים. כך או כך זאת קבוצה פתטית למדי.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12105940_848580111924824_6988149299965542060_n.Xxx?oh=2fd4c9468804d1e26e15042abfc038b9&oe=56B0A7BE גדול, קרדיט לעמוד בפייסבוק ציון 3.
הנה שחקן שחזר מחו"ל בשביל לחבר ולתרום. באמת שלברדה יש אופי לא רגיל לאיזורינו. כן היה לו איזה פרצוף כזה או אחר שעשה ואולי כן יש לו אגו, אבל זה מתועל בסוף לדברים חיוביים.
אני עדיין לא רגוע כי ההגנה לא היתה משהו מחצית ראשונה. אגב, לוגסי כזה לוזר. מליקסון מוסר בעקב דקה 20 והוא מתחיל איתו מכות בטענה שהוא מזלזל. רק בישראל
העונה הכי טובה של ברדה מאז החזרה היתה הראשונה. כל נגיעה שלו בכדור היתה תענוג. אבל הגיל והפציעות עשו את שלה והוא כבר לא מה שהיה לפני שנתיים. עם זאת עדיין יש אצלו דברים איכותיים(למשל תנועה בלי כדור) ובכר יודע איך לשחק עליהם. אגב רציתי להחמיא לאלונה על זה שבמקום להביא איזה סוס מת כמו בניון היא הביאה את ברדה ושיענקלה צריך ללמוד ממנה. אבל אז נזכרתי שהיא כן רצתה את בניון,אבל היהלום העדיף את חיפה. אגב בהתחלה היא גם רצתה להביא את רוני,אבל גם הוא העדיף את חיפה. הרבה מזל יש לגברת.
לא פוסל שרוני היה רץ בצמרת גם כן עם ב"ש. אווירה שונה, שלד בריא וחזק יותר. רצון להצליח. מנגד עם בכר אצלינו זה היה נראה אותו דבר. היה טובע בין עסקנים, אינטרסנטים וסוסים מתים שנכפו על המערכת.
הבישול של מליקסון בגול הראשון הוא גאונות. שמח מאוד שמליקסון חזר לעצמו. מאוד הפתיע אותי שהוא לא הצליח להשתלב בכלל אשתקד, הוא מסוג השחקנים שיחסית מצליחים בכל מקום בו היו.
כרגע באר שבע זאת הקבוצה הכי טובה בארץ, פשוט תענוג לראות אותה משחקת. גם במפגש עם מכבי היא היתה יותר טובה והתוצאה שיקרה(אבל באר שבע לא יכולה להתלונן,שהרי שנה שעברה קרה בדיוק אותו דבר רק הפוך) . ג'ורדי בחור אינטיליגנט, אני מניח שהוא לא קופא על השמרים ומתלהב מזה שהוא מקושש נקודות למרות היכולת הרעה. הוא מבין שבינואר יש לו הרבה עבודה, כמו שהיה לו בינואר 2013 (ובניגוד לאז הפעם יש מולו קבוצה שבאמת הולכת על האליפות).
מחצית שנייה לא טובה, חבל שהשחקנים עלו למגרש כדי להעביר את הזמן ונתנו לנתניה את כל התנאים כדי לחזור למשיק. חבל שאנחנו לא יודעים להרוג משחקים בצורה הרבה יותר דורסנית, אני בטוח שגם זה יגיע. הובאן במשחק רע מאוד התקפית , מסר יותר לשחקני נתניה. החלק ההתקפי עם משחק סולידי של דקות טובות בחצי הראשון שהספיקו לניצחון. מחצית שנייה שום דבר לקחת, חוץ מיכולת נהדרת של סוארז, אבל מול אבידור זו לא חוכמה.
הרגתם את המשחק בגול השני. נתניה זאת קבוצה שאם היא מבקיעה שער אחד אז יש חגיגות בכיכר העצמאות, אז הסיכוי שהיתה שמה 2 הוא אפסי, ב"ש בהתאם הורידה הילוך. וראית לבד שלמרות שבאר שבע שיחקה בפחות אגרסיביות והכניסה חלוץ שהוא השחקן ה-12 של נתניה, נתניה לא עשתה עם זה כלום.