מסכים. תכנית המשחק של מתיאוס גאונית לא רק בהגנה, גם ביציאה להתקפות. שכטר בינתיים פשוט הורג את מסיללה... לירן, כיאל ממש לא שחקן בינוני, הוא השחקן הצעיר המוכשר בארץ בעמדתו. מה שכן, זה בטח ישמע מוזר, אבל שמתי לב שיש לו מין תופעה קבועה של מחציות ראשונות זוועתיות. זה זכור לי כמעט בכל משחק 'מרכזי' שלנו העונה- מול בני יהודה, מול מכבי ת"א וגם היום הוא מתחיל במחצית ראשונה חלשה ולא מעורב הרבה ובמחצית השניה הוא בדר"כ חוזר לעניינים עם איזה בישול גאוני.. באמת שאין לי מושג מה יכול לגרום באופן די קבוע למחציות ראשונות חלשות,אבל הוא חייב לעבוד על זה. ד"א, שערים כמו ה-1 היום גורם לי להיזכר למה אני מתגעגע לדבידוביץ'..
מסכים עם שגיא, מכבי חיפה נכנסה עם ראשה בקיר וזה כואב. מישהו יכול לפתוח בקמפיין בעד העברת מתיאוס לנבחרת? ברצינות, האיש יודע שהקבוצה שלו לא יכולה לשחק 'כדורגל סמבה' אז הוא הופך אותה לקבוצה שנראית בהגנה לא תמיד יציבה, אבל איך שהיא שמה מלכודות נהדרות. פשוט מצויין!!! אולי התבגרתי קצת, אבל בעבר הייתי יורד עכשיו חז על ה'בונקריסטים'. מה לעשות שלמכבי חיפה אין משמעת טקטית כדי להבין שהיא לא צריכה להתקוף בחמת זעם. הזהרתי אותנו מהתסריט הזה כי בלי לראות דקה של משחקי נתניה העונה, מקריאת אתרי הספורט אני בדיוק מבין מה מתיאוס רוצה. דבר אחרון לדבר שפשוט מדהים, אייל ברקוביץ. באיזה זכות הוא אומר שחברתו של מתיאוס מכוערת? יורם ארבל כמו מטומטם עוד צוחק איתו על זה. אם ארבל היה קצת יותר רציני בעבודתו הוא היה מיד מחטיף לדפוק הזה מכה בראש. ברצינות, מה זאת הרמה הירודה הזאת? "מכוערת"? אני מקווה שבשבוע הבא ברקוביץ יביא למגרש את אשתו...
איכות השחקנים של מכבי חיפה עולה על איכות השחקנים של נתניה, הבעיה של המשחק הזה היא העמדה בה משחקים שחקני שתי הקבוצות ושיטת המשחק. באמצעות המשחק המבוקר של נתניה, היא הצליחה למחוק את המערך של חיפה מהמגרש - כאילו שהיא עולה עליה בכמה דרגות. אני פסימי מאוד אבל לכו תדעו מה יהיה מחצית שניה.
למי שיש ספק - השער הראשון אכן באשמתו של אדרי. אין ספק שבכלל שמסיללה אשם בזה שנתן לשכטר לברוח, אבל היציאה חסרת הסיכוי הזה רק הקלה על שכטר את העבודה. היה לי ברור שנספוג שער שלאדרי יהיה חלק בו, הרי שוער גדול הוא לא, אבל בשביל לצאת מזה היינו צריכים לעלות ליתרון ראשון. השיוויון נתן לי את התחושה שאפשר עם ההתלהבות של השער לעשות מהפך מהיר, מה שלא קרה. נתניה ניצלה את זה לשער קליל (הפעם מסיללה רדף אחרי שכטר, מה שאפשר לסבן לפרוץ קדימה) שהוציא את הרוח מהמפרשים של חיפה. מתיאוס החל להתגונן וגם הגיע השער התורן ממצב נייח. אני מאוד פסימי.
איגור, מה זאת אומרת יש לו בד"כ מחצית ראשונה זוועתית? אז שיעלו אותו רק למחצית השניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אין דבר כזה, דיבורים באוויר, אם נתניה מנצחת את חיפה היום אתה יכול להמשיך לבסס את הדברים שלך על כלום ושום דבר. אם נתניה הייתה מכבי פ"ת ומכבי פ"ת הייתה מובילה הייתי אומר לך בסדר... אבל נתניה בצמרת הגבוהה עם חיפה, קבוצות פחות או יותר שוות, לצאת בהצהרות כאלה זה רק על סמך עובדות. ההגנה של חיפה איומה, כל התקפה נתניה קרובה לשער. שאפו לנתניה.
כמו שאמרתי, מוזר... ד"א, ברקוביץ' אמר שהיא "מכוערת" בציניות מן הסתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx מה שכן הצחיק אותי זה שסבן מפיל את רפאלוב עם 2 הרגליים וברקוביץ' צועק "לכדור לכדור!" אוי ויי...מישהו ראה את ההצגה של שטראובר? אחד הדברים ההזויים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
אחרי ההצגה של חפה במחצית הבונקר של נתניה רק יגדל עכשיו עם האדום הזה... ד"א, מה קורה לליגה שלנו במחזורים האחרונים? 3 שערים למשחק, כל משחק מרכזי דליקטס... שלא יפסיק!
וואי איזה משחק מטורף בשביל הליגה שלנו. אני אוהד מכבי ת"א אבל לא הכי שרוף ואני לא מתעניין במשחקים שמכבי לא מעורבת בהם בד"כ, אבל איזה משחק התקפי 5 שערים בשעה של כדורגל, עכשיו מס' 2 של נתניה מקבל אדום (תיירי טזאמטה), ואפשר לצפות ליותר התקפה מגולסה, קטן, פנטיני, רפאלוב וגאדיר, כמו גם הצטרפות של חרזי ומסיללה מהאגפים שעשו התקפה כבר מתחילת המשחק.
נתניה ניצחה. אנחנו יכולים לרדת בלי סוף על הרמה שהיא מציגה, על סגנון המשחק, על העובדה שהיא לא קבוצה גדולה. אבל את הנקודות היא לקחה, ובמבחן האמיתי היא ניצחה ותקעה לחיפה שלוש חתיכות ברשת. למרות פתיחת מחצית שניה סוחפת של חיפה ושער מהיר, ואדום לנתניה, היא הצליחה לנצח. לא משנה כמה נגיד מילים רעות על שטראובר, על שכטר ועל בן דיין על הצגות גדולות ובזבוזי זמן איומים, לא משנה כמה נגיד שאסף קינן רחמן שהוסיף רק חמש דקות, אשר מתוכן שוחקו 3 דקות בקושי, ובכל זאת שרק לפני שהשעון הראה 95 דקות, לא משנה כמה נגיד שחיפה הייתה שווה עוד שלושה שערים במחצית השניה. משחק כזה צריך לנצח, ונתניה ניצחה. אף אחד לא יסתכל על זה שקרופניק נגח החוצה מחמישה מטרים, אף אחד לא יתייחס לבעיטה האדירה של רפאלוב שהוצאה מהחיבורים או את הכדור של קטן ששרק ליד הקורה דקה אחרי השער המצמק של חיפה, ובכלל לכל ההתקפות הבלתי פוסקות של חיפה. נתניה עשתה שלושה שערים משלושה וחצי מצבים. חיפה עשתה בקושי שני שערים משלושה עשר מצבים. אין לי מה להוסיף. פשוט חבל.
סיכום המשחק: מחצית ראשונה רק קבוצה אחת הופיעה במשחק והיא מכבי נתניה, הגיע לנו לרדת להפסקה בפיגור ... הגנה פשוט זוועתית! מחצית שניה שייכת אך ורק למכבי חיפה, עוד לפני ההרחקה של טאזמטה, שהיא בהחלט מוצדקת, חיפה תקפה. חבל שאחרי כל ההתקפות לא השכלנו להבקיע ולהשוות, אם וכאשר, אז יכול להיות שחיפה יכלה גם לנצח את המשחק. את כל שחקני נתניה, כולם ללא יוצאי מן הכלל, אפשר ללהק ל'הבימה', אפילו בלי מבחנים מקדימים, פשוט לראות ולמות מגועל! נ.ב. דקל קינן, עם כל ההערכה שלי אליו, פשוט שחקן טיפש ... עברה מתוך תסכול, פשוט תסכול נטו! אני חייב לציין לטובה את ג'ון קולמה, השחקן הזה היה בכל מקום על המגרש והשקיע הכי הרבה במשחק! דוידוביץ' ... חזור לשער ויפה יממה אחת קודם.
ניצחון למכבי נתניה,אבל אני לא יכול להגיד לה כל הכבוד. התנהגות פחדנית ודוחה שמוציאה את כל הכיף מהכדורגל. אני לא מדבר על הבונקר,זה ניחא. אני מדבר על בזבוזי הזמן,על הנפילות החל מהדקה ה55. על הזחילה בדרך החוצהבחילופים,ה"פציעות",הפרובוקציות של שטראובר, וכל הגועל נפש. מכבי חיפה הייתה כבר במומנטום,מכבי חיפה הייתה גם מנצחת את המשחק הזה. זה לא כדורגל. תנו לשחק כדורגל אל תהרסו. מכבי נתניה אמנם מקום ראשון אבל היא ממש לא מועמדת לאליפות. זה גועל נפש זה לא קבוצת כדורגל..
גדול גדול גדול!! משחק שסיפק אותי לגמרי עם מתח כמעט כל דקה במשחק, משחק טקטי ומצוין של 2 הקבוצות, מכבי חיפה מציגה כדורגל יפה ומנגד מכבי נתניה עם בונקר שעובד יפה. משחק טוב מאוד של שטראובר ושל השחקנים של נתניה שהבינו טוב מאוד כנראה את הטקטיקה של מתיאוס. מכבי חיפה עם יכולת כזאת במחצית השניה היתה גומרת בקלות כל קבוצה אחרת- אבל לא את מכבי נתניה וזה מוכיח שנתניה מתאימה לפסגה וכבשה בכבוד את ראש הטבלה. אני אוהד מכבי ת"א בכלל, והרבה זמן שלא נהנתי ככה ממשחק בארץ שהוא לא ניצחון של הקבוצה שלי. וכל זה בנוסף לפרשנים, שאומרים לדעתי דברי טעם בדרך כלל. ושוב, לדעתי חלק מהמשחק זה גם לתת בונקר כשצריך ובעיקר כשמשחקים עם 10 שחקנים. אם הבונקר הצליח- יפה מאוד וכל הכבוד למכבי נתניה!